Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 ... 1308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 1 februari 2022 11:57
    Ach Gokker........ Jij noemt het met opzet " intolerante" mensen om ze ook maar in een negatieve hoek te zetten.
    Ik zie het meer als verstandige burgers die al snel begrepen dat al dat vreemde volk, die een geweldige belasting zijn voor de verpamperde verzorgingsdmaatschappij, die veel ondersteuning bij huisvesting, studie, scholen, arbeidsvoorziening vergen, nou ook niet massaal moet binnenhalen.

    Het is maar net hoe je ertegen aan kijkt. Maar d'r zijn gelukkig gunstige ontwikkelingen in Denemarken en aan de vele grenzen van Europa, van Estland, Litauwen, Polen, tot Griekenland, Spanje, Italië.

    Peter
  2. forum rang 7 rene l 1 februari 2022 12:08
    Het is 1 Februari, een troosteloze dag, alleen maar regen, regen en nog eens regen.
    De storm is geluwd, de Aisniks is door het oog van de naald gegaan, en ik heb een onbestemd gevoel, voor mijn gevoel zit ik in het luchtledige en vertrouw het voor geen éne meter meer.

    Financieel zal ik dit jaar financieel compleet uitgemolken worden door Rutte en zijn companen, alles wordt verschrikkelijk duur, het gaat richting het onbetaalbare, en afgelopen weekend heb ik het budget voor dit jaar maar eens doorgerekend.
    Mijn vaste kosten voor het komende jaar zullen met 10% stijgen, ik moet het dus doen met 1100 Euro per maand, op jaarbasis een stijging van meer dan 1000 Euro, een heel bekend bedrag.

    Gelukkig was het afgelopen jaar geen slecht beursjaar, ik heb wat reserves aan kunnen leggen en kan dus dit jaar wanneer het nodig is een greep doen uit de stroppenpot.
    Afgelopen maand zag ik het ook, op de beurs werd ik na een flitsende start al snel getrakteerd op een fikse kater,, vele papieren winsten gingen in een paar dagen tijd uit het niets in rook op.
    Maar afgelopen vrijdag op Wallstreet, om exact half 3 plaatselijke tijd zag je in de indexen een paniekprikker, en toen was het blijkbaar genoeg geweest, de koopjesjagers werden plotseling actief en de index ging in een rechte lijn strak naar boven.
    De kooplust sloeg toe vanuit de koopgoot.

    Ik hoor weinig meer over de paniek in de Oekraine, het lijkt wel een spel om ons versneld van het gas af te krijgen, ja, dat gevoel bekruipt mij, de Eurofielen willen graag, net als Sleepy Joe.
    Kaag is inmiddels ook goed bezig als hoofd financiele zaken om ons verder uit te kleden, vraag het maar aan asti.
    We krijgen veel minder geld terug van de Eurofielen uit Brussel, en straks mogen we meer bijlappen en zal er ook nog wel een forse naheffing achteraan komen.

    En corona suddert maar door, het maakt de mensen gek en volgens mij is inmiddels iederéén al wel besmet geweest met Omnikrom, maar toch blijft het dringende advies, testen, testen, en nog eens testen.
    Ik zie het nut er niet van in, redenen heb ik al vaak genoeg gegeven.
    Net als de boosterprik, geef je er aan toe dan drukken ze nummer 4 straks ook in je bovenarm.
    Het ontwricht Nederland, de GGD is net als bijvoorbeeld het COA een zeer aantrekkelijk werkgever.
    Ze betalen goed, je hoeft er niet hard te werken, en het brengt werkelijk niks op voor onze economie, het kost juist geld.

    Je ziet het ook, velen hebben de overstap gemaakt, het ziekenhuispersoneel stapt op, net als in de horeca, personeel is daar niet meer te krijgen, of je moet ze de hoofdprijs gaan betalen, en ja, als je dat doet dan wordt alles nog duurder.
    Voor de horeca kan ik mij het ook wel voorstellen dat daar alles 20% procent duurder wordt, hun koken ook op gas, ze moeten duurder inkopen, de gevolgen van de Drankwet, het personeel kost meer aan salaris, en ze moeten ook nog wat verdienen om hun schulden terug te betalen.
    Maar wat krijg je straks, een horecabezoek voor Jan Modaal zal onbetaalbaar worden, en straks zit alleen de Upper-Class nog op het terras te nippen aan een glaasje rosé van 5 Euro, en ze kunnen zich vergapen aan het voetvolk dat flaneert over straat en geen cent meer te makken heeft.

    Zelf heb ik ook de pest aan de QR code, ik zie het als een dwangmiddel die mij m'n vrijheid ontneemt.
    Stop toch met dat rotding, het heeft geen enkel effect, ik wil niet onderdrukt worden, ik wil niet dat elke stap van mij geregistreerd wordt, geen totale controle.

    Afgelopen weekend was ik ook nog even op bezoek bij een buurvrouw ergens bij mij in de straat, ze moest even wat voor mij regelen, ik zie jullie nu denken.
    Samen met haar en de buurman hebben we ook nog even een kop koffie gedronken.
    Ja, hun hadden een tijdje terug ook corona opgelopen, ze hadden zich namelijk moeten laten testen omdat ze met een besmet familie lid in aanraking gekomen waren.
    Allebei een week in quarantaine, ik vroeg nog, maar wat hebben jullie er eigenlijk van gemerkt.
    Nou zei de buurman, helemaal niets, en als ik niet getest was had ik het helemaal niet geweten.
    Wel heeft het mij de nodige kopzorgen bezorgd, ik mocht niet naar mij werk, en ben nu weken bezig om alle achterstanden in te lopen, mijn baas is er ook niet blij mee het kost hem geld, maar gelukkig toonde hij wel begrip.

    De maatschappij is totaal ontwricht, flinke achterstanden in het onderwijs waarvan we de gevolgen op termijn pas echt zullen merken, we zullen te maken krijgen met een lost-generation.
    Operaties die keer op keer uitgesteld worden.
    Net zo als een arts laatst op tv zei uit onmacht, echte noodgevallen gaan altijd door, en als je maar lang genoeg wacht dan worden de vele wachtenden vanzelf wel een noodgeval, ja, zo is het wel.

    Waar gaat het in vredesnaam toch naar toe, zelf hoor ik steeds meer verhalen dat het aannemelijk is dat corona een fabrieksvirus is en ontwikkeld is in het lab in Wuhan.
    Op zich hoeft er niks geheimzinnigs aan te zijn, overal worden vaccins ontwikkeld om bestaande virussen uit te schakelen, en het is gewoon mogelijk dat het door een bedrijfsfout ontsnapt is naar buiten.
    De echte waarheid zullen we toch nooit horen.

    Maar wat wel erger is, voor de Eurofielen was corona een geschenk uit de hemel, eindelijk konden ze de gewenste controledrift met de QR code er doordrukken bij het volk.
    Dit systeem lag al jaren klaar, het was ook de bedoeling om dit pilot-project als eerste in de horeca te testen om te zien of de mensen het zullen accepteren.
    Ik zal nu wel afgeschilderd worden als een complotdenker, maar lees de details maar een na op internet, net als al die witte kastjes die ze opgehangen hebben aan de lantaarnpalen bij ons in het dorp, deze laatsten hangen er in ieder geval echt, ik zie ze met mijn eigen ogen, en de echte reden, velen tasten nog in het duister, het is echter wel de bedoeling om ons er mee te gaan volgen.

    Waar gaan we naar toe met de beurs, ik heb geen idee, sommige aandelen ogen goedkoop, anderen zijn juist nog steeds schreeuwend duur.
    Wat mij wel opvalt, het cijfermaterieel dat momenteel naar buiten komt valt over het algemeen helemaal niet tegen, bedrijven wagen zich zelf aan een winstvoorspelling voor het huidige jaar.
    Dat is in het verleden wel eens heel anders geweest, toen was er blinde paniek en ze durfden zelfs geen prognose te maken voor het komende kwartaal.
    Vraag het maar aan mevrouw Hafkamp en luister wat ze afgelopen zondag bij Harry vertelde,, ze was plotseling muisstil over haar rendement dit jaar, beleggen was plotseling iets voor de langere termijn en ze wil graag nieuwe klanten tegen betaling door de moeilijke tijden heen loodsen.

    Net als dat schip dat gisteren waterschade opgelopen heeft, hoe het er nu mee gaat, ik heb geen idee, wel las wat opmerkelijk in de Telegraaf en in het AD, het schip was volgens de éne volgens mij 19 meter lang en volgens de ander zelfs 190 meter lang.
    Controleer daarom alles zelf, denk ook goed na, en geloof niet alles wat de media je voorschotelt.

    www.youtube.com/watch?v=EF60Y_a03lU

  3. forum rang 9 objectief 1 februari 2022 12:18
    quote:

    rene l schreef op 1 februari 2022 12:08:

    Het is 1 Februari, een troosteloze dag, alleen maar regen, regen en nog eens regen.
    De storm is geluwd, de Aisniks is door het oog van de naald gegaan, en ik heb een onbestemd gevoel, voor mijn gevoel zit ik in het luchtledige en vertrouw het voor geen éne meter meer.

    De storm is geluwd, bedoel je daarmee dat je al iets van het Saxo platform snapt en daarmee als oudere uiteindelijk ook kunt handelen?
    of is het nog met hulp van anderen?
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 februari 2022 12:21
    Door heel Apeldoorn hangen sinds kort witte kastjes aan lantaarnpalen, maar waarvoor dienen ze?

    Apeldoorn moet eind dit jaar een openbaar wifinetwerk hebben, waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Daar zet een Oostenrijks bedrijf momenteel op in.
    Johannes Rutgers 29-11-21, 06:03 Laatste update: 17-01-22, 08:27

    Opeens hangen ze er, op allerlei plekken in Apeldoorn: witte kastjes aan lantaarnpalen. Hun functie: de stad aan een nieuw netwerk voor mobiel internet helpen.

    De kastjes zijn opgehangen in opdracht van het Oostenrijkse RadioLED. De gemeente Apeldoorn stelt de lantaarnpalen ter beschikking, RadioLED legt het netwerk aan op eigen kosten.
    De kastjes zijn kleine zenders. Samen moeten ze een draadloosinternetnetwerk vormen, waarvan iedereen in Apeldoorn gratis gebruik kan maken. Dat wifinetwerk gaat volgens RadioLED-directeur Gregory Engelbrecht zowel buiten als binnen werken.

    Zendertjes

    In eerste instantie gebeurt dat met een snelheid die te vergelijken is met het 4G-netwerk van providers als KPN en Vodafone. Daarvoor worden nu zo’n 500 zendertjes (‘multipoints’) opgehangen. De apparaatjes staan nu nog uit, het systeem moet voor kerst helemaal klaar zijn. Dan zal ook het wifi-netwerk daadwerkelijk te gebruiken zijn.

    De zenders zijn vergelijk­baar met een modem of router thuis, of je mobiele telefoon
    Gregory Engelbrecht, RadioLED

    In de loop der tijd zou de snelheid omhoog moeten gaan door nieuwe techniek en uitbreiding van het aantal zendertjes. Behalve voor het openbare wifinetwerk is het systeem ook voor andere communicatietoepassingen in te zetten. Zo kunnen bedrijven of andere organisaties er gebruik van maken, is het idee van RadioLED.

    Verdienen

    RadioLED heeft tot nu 1,7 miljoen euro in het Apeldoornse netwerk gestoken. Uiteindelijk zal dat een veelvoud worden, zegt Engelbrecht: rond de 17,8 miljoen euro. Dat moet terugverdiend worden door het netwerk ter beschikking te stellen voor die andere toepassingen.

    De gemeente Apeldoorn betaalt niet mee aan het project. Wel heeft ze een overeenkomst met RadioLED gesloten om het gebruik van de lantaarnpalen te regelen. De gemeente wil, onder aanvoering van wethouder Wim Willems (Lokaal Apeldoorn), aan de weg timmeren als zogenoemde smart city. Daarbij worden apparaten via het internet of een ander communicatienetwerk met elkaar verbonden, zodat allerlei gegevens beschikbaar zijn.
    Verkeerslichten

    Zo werkt Apeldoorn met sensoren die luchtkwaliteit of geluid meten. De informatie die daaruit voortkomt, kan bijvoorbeeld worden gebruikt om verkeersstromen anders te sturen. Het principe van smart city draait om dit soort toepassingen van nieuwe technologie: veel data vergaren om inzicht te krijgen en vervolgens eventueel te proberen dingen te verbeteren.

    Straling

    Over het netwerk van RadioLED is in de aanloop het nodige te doen geweest. Zo was er verwarring, omdat de gemeente aankondigde dat Apeldoorn als een van de eerste steden in Nederland een 5G-netwerk zou krijgen. Later bleek dat het – in elk geval in het begin – niet om zo’n systeem met supersnel internet gaat. De lokale politiek voelde zich niet goed geïnformeerd; wethouder Willems moest het ondertekenen van de overeenkomst met RadioLED uitstellen omdat er nog allerlei vragen waren, bijvoorbeeld over straling.

    De gemeente Apeldoorn stelt dat het om zwakke straling gaat die binnen alle normen blijft. Engelbrecht zegt eveneens dat de multipoints zenders zijn met relatief laag vermogen. ,,Vergelijkbaar met een modem of router thuis, of je mobiele telefoon.’’
  5. [verwijderd] 1 februari 2022 12:31
    quote:

    ffff schreef op 1 februari 2022 11:57:

    Jij noemt het met opzet " intolerante" mensen om ze ook maar in een negatieve hoek te zetten.
    Ik zie het meer als verstandige burgers die al snel begrepen dat al dat vreemde volk, die een geweldige belasting zijn voor de verpamperde verzorgingsdmaatschappij, die veel ondersteuning bij huisvesting, studie, scholen, arbeidsvoorziening vergen, nou ook niet massaal moet binnenhalen.

    Het is maar net hoe je ertegen aan kijkt. Maar d'r zijn gelukkig gunstige ontwikkelingen in Denemarken en aan de vele grenzen van Europa, van Estland, Litauwen, Polen, tot Griekenland, Spanje, Italië.

    Peter

    Amsterdammers stammen uit alle delen van de wereld. Is al sinds eeuwen zo.
    Wie daar een probleem mee heeft, gaat er niet wonen.
  6. forum rang 7 ffff 1 februari 2022 12:34
    Rene,

    De opmerking over Hafkamp.....Klasse.
    Eventjes aan jou vertellen: Je weet dat ik al enkele jaren een unieke inkijk heb op één van de intensive care units van één van de Academische ziekenhuizen in Nederland. Ik kreeg uit de allereerste hand steeds een verslag hoe de toestand daar is/ was. Met, zelfs voor mij enigszins verbijsterende tussenopmerkingen, als het stemgedrag op Wilders en dan zo'n positie. Enfin, meteen nog een onderwerp om eens over door te bomen. Fantastisch mensen, geëngageerd en maar ploeteren voor vooral ook den vreemde.

    En nu hoorde ik dat het vuur gedoofd is, de energie volledig op en het ontslag ingediend. Voor mij alweer een les en vooral , beetje egoïstisch, dat ik mijn bron zo dicht bij het vuur in een IC Unit kwijt ben. En dat wilde ik je even vertellen!

    Wat de beurzen betreft, Rene: GRUWELIJK veel gelezen over de transities die we toch wel degelijk gaan doormaken en met name de automobielsector, de windmolens zowel op zee als op land en de ontwikkelingen bij de batterijenindustrieën
    . Dus, ik wil daar toch nog in bij - investeren en verder Rene....Na jaaaaaren, dan afgelopen maandag, dus gisteren ! een fortuin teveel afgedragen roerende voorheffing terug ontvangen. Wel jaren op moeten wachten, maar komt nu goed van pas vanwege mijn gasfactuur....Gentje hoor! Het ga je goed.

    Peter
  7. forum rang 7 ffff 1 februari 2022 12:36
    Gokker,

    Doe eens niet zo flauw! Het gaat niet om het feit dat het buitenlanders zijn, het gaat om het feit dat ze zo gruwelijk veel geld kosten. Niet voor niets dat Amsterdam een zo laag gemiddeld vermogen per inwoner heeft en gigantische onderhoudskosten voor al die uitkeringstrekkers.
  8. forum rang 7 JP Samosa 1 februari 2022 12:50
    quote:

    gokker schreef op 1 februari 2022 12:31:

    [...]
    Amsterdammers stammen uit alle delen van de wereld. Is al sinds eeuwen zo.
    Wie daar een probleem mee heeft, gaat er niet wonen.
    Geen probleem.
    Overigens, ( in geval je nooit buiten a’dam komt):
    In Brabant loopt al geruime tijd (mensen uit) de hele wereld rond hoor
  9. [verwijderd] 1 februari 2022 13:10
    quote:

    JP Samosa schreef op 1 februari 2022 12:50:

    [...]

    Geen probleem.
    Overigens, ( in geval je nooit buiten a’dam komt):
    In Brabant loopt al geruime tijd (mensen uit) de hele wereld rond hoor
    De homofiele neef van mijn (Brabantse) echtgenote verhuisde toch liever van Brabant naar Mokum.
    Waarom, denk je?
  10. [verwijderd] 1 februari 2022 13:16
    quote:

    ffff schreef op 1 februari 2022 12:36:

    Gokker,

    Doe eens niet zo flauw! Het gaat niet om het feit dat het buitenlanders zijn, het gaat om het feit dat ze zo gruwelijk veel geld kosten. Niet voor niets dat Amsterdam een zo laag gemiddeld vermogen per inwoner heeft en gigantische onderhoudskosten voor al die uitkeringstrekkers.
    Buitenlanders zijn de ruggengraat van de economie in deze stad. Ze betalen onder meer gigantische huren waar de Nederlandse huisjesmelkers van profiteren.

    www.pararius.nl/huurwoningen/amsterdam
  11. [verwijderd] 1 februari 2022 13:19
    quote:

    gokker schreef op 1 februari 2022 13:10:

    [...]

    De homofiele neef van mijn (Brabantse) echtgenote verhuisde toch liever van Brabant naar Mokum.
    Waarom, denk je?

    1. Wil graag in elkaar gebeukt worden?
    2. Fan van Femke?
    3. Op zoek naar extra woke?
    4. Ziet in PSV het nieuwe Feyenoord?
  12. forum rang 7 JP Samosa 1 februari 2022 13:30
    quote:

    gokker schreef op 1 februari 2022 13:10:

    [...]

    De homofiele neef van mijn (Brabantse) echtgenote verhuisde toch liever van Brabant naar Mokum.
    Waarom, denk je?

    Geen idee
    Maar nu het zegt, moet ik ineens aan dat schitterende duet van Robert Long en Leen Jongewaard denken ( zie YouTube)
  13. GRKS 1 februari 2022 14:48
    quote:

    gokker schreef op 1 februari 2022 13:16:

    [...]

    Buitenlanders zijn de ruggengraat van de economie in deze stad. Ze betalen onder meer gigantische huren waar de Nederlandse huisjesmelkers van profiteren.

    www.pararius.nl/huurwoningen/amsterdam
    Buitenlanders zijn NIET de ruggengraat van de economie.
    Je zegt dat zelf: alleen “Nederlandse huisjesmelkers profiteren”
    Ik niet, jij niet, Nederland niet!
  14. forum rang 7 jowi 1 februari 2022 16:33
    quote:

    ffff schreef op 1 februari 2022 12:36:

    Gokker,

    Doe eens niet zo flauw! Het gaat niet om het feit dat het buitenlanders zijn, het gaat om het feit dat ze zo gruwelijk veel geld kosten. Niet voor niets dat Amsterdam een zo laag gemiddeld vermogen per inwoner heeft en gigantische onderhoudskosten voor al die uitkeringstrekkers.
    Amsterdam is nagenoeg failliet en nu begeven de grachten het ook nog!!
  15. forum rang 7 jowi 1 februari 2022 16:36
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 1 februari 2022 12:21:

    Door heel Apeldoorn hangen sinds kort witte kastjes aan lantaarnpalen, maar waarvoor dienen ze?

    Apeldoorn moet eind dit jaar een openbaar wifinetwerk hebben, waar iedereen gratis gebruik van kan maken. Daar zet een Oostenrijks bedrijf momenteel op in.
    Johannes Rutgers 29-11-21, 06:03 Laatste update: 17-01-22, 08:27

    Opeens hangen ze er, op allerlei plekken in Apeldoorn: witte kastjes aan lantaarnpalen. Hun functie: de stad aan een nieuw netwerk voor mobiel internet helpen.

    De kastjes zijn opgehangen in opdracht van het Oostenrijkse RadioLED. De gemeente Apeldoorn stelt de lantaarnpalen ter beschikking, RadioLED legt het netwerk aan op eigen kosten.
    De kastjes zijn kleine zenders. Samen moeten ze een draadloosinternetnetwerk vormen, waarvan iedereen in Apeldoorn gratis gebruik kan maken. Dat wifinetwerk gaat volgens RadioLED-directeur Gregory Engelbrecht zowel buiten als binnen werken.

    Zendertjes

    In eerste instantie gebeurt dat met een snelheid die te vergelijken is met het 4G-netwerk van providers als KPN en Vodafone. Daarvoor worden nu zo’n 500 zendertjes (‘multipoints’) opgehangen. De apparaatjes staan nu nog uit, het systeem moet voor kerst helemaal klaar zijn. Dan zal ook het wifi-netwerk daadwerkelijk te gebruiken zijn.

    De zenders zijn vergelijk­baar met een modem of router thuis, of je mobiele telefoon
    Gregory Engelbrecht, RadioLED

    In de loop der tijd zou de snelheid omhoog moeten gaan door nieuwe techniek en uitbreiding van het aantal zendertjes. Behalve voor het openbare wifinetwerk is het systeem ook voor andere communicatietoepassingen in te zetten. Zo kunnen bedrijven of andere organisaties er gebruik van maken, is het idee van RadioLED.

    Verdienen

    RadioLED heeft tot nu 1,7 miljoen euro in het Apeldoornse netwerk gestoken. Uiteindelijk zal dat een veelvoud worden, zegt Engelbrecht: rond de 17,8 miljoen euro. Dat moet terugverdiend worden door het netwerk ter beschikking te stellen voor die andere toepassingen.

    De gemeente Apeldoorn betaalt niet mee aan het project. Wel heeft ze een overeenkomst met RadioLED gesloten om het gebruik van de lantaarnpalen te regelen. De gemeente wil, onder aanvoering van wethouder Wim Willems (Lokaal Apeldoorn), aan de weg timmeren als zogenoemde smart city. Daarbij worden apparaten via het internet of een ander communicatienetwerk met elkaar verbonden, zodat allerlei gegevens beschikbaar zijn.
    Verkeerslichten

    Zo werkt Apeldoorn met sensoren die luchtkwaliteit of geluid meten. De informatie die daaruit voortkomt, kan bijvoorbeeld worden gebruikt om verkeersstromen anders te sturen. Het principe van smart city draait om dit soort toepassingen van nieuwe technologie: veel data vergaren om inzicht te krijgen en vervolgens eventueel te proberen dingen te verbeteren.

    Straling

    Over het netwerk van RadioLED is in de aanloop het nodige te doen geweest. Zo was er verwarring, omdat de gemeente aankondigde dat Apeldoorn als een van de eerste steden in Nederland een 5G-netwerk zou krijgen. Later bleek dat het – in elk geval in het begin – niet om zo’n systeem met supersnel internet gaat. De lokale politiek voelde zich niet goed geïnformeerd; wethouder Willems moest het ondertekenen van de overeenkomst met RadioLED uitstellen omdat er nog allerlei vragen waren, bijvoorbeeld over straling.

    De gemeente Apeldoorn stelt dat het om zwakke straling gaat die binnen alle normen blijft. Engelbrecht zegt eveneens dat de multipoints zenders zijn met relatief laag vermogen. ,,Vergelijkbaar met een modem of router thuis, of je mobiele telefoon.’’

    Nou DZR,

    Vanaf nu wordt Apeldoorn extra toeristisch. Die zendertjes trekken massa's complotdenkers aan en 'snachts
    heb je mooi vuurwerk..
  16. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 februari 2022 16:50
    quote:

    jowi schreef op 1 februari 2022 16:36:

    [...]Nou DZR,
    Vanaf nu wordt Apeldoorn extra toeristisch. Die zendertjes trekken massa's complotdenkers aan en 'snachts
    heb je mooi vuurwerk..
    Binnenkort kan Rene gratis internetten (moet hij wel voor het raam gaan zitten) en gaan z'n vaste lasten weer wat omlaag.
  17. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 februari 2022 16:52
    quote:

    Opus135 schreef op 1 februari 2022 13:19:

    [...]1. Wil graag in elkaar gebeukt worden?
    2. Fan van Femke?
    3. Op zoek naar extra woke?
    4. Ziet in PSV het nieuwe Feyenoord?
    Vanwege de vele 'potenrammers' in Amsterdam verwacht ik dat hij op hoge poten weer terugkeert naar het gezellige Brabant.
26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 57 58 59 60 61 ... 1308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 891,13 +0,42%
EUR/USD 1,0770 +0,05%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.200,70 +1,11%
Gold spot 2.325,25 +1,02%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

Avantium
+3,70%
NSI
+3,67%
SBM Of...
+2,87%
TKH
+2,75%
Aegon
+2,04%

Dalers

NX FIL...
-4,34%
PostNL
-3,86%
Flow T...
-1,96%
DSM FI...
-1,53%
SIGNIF...
-1,44%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links