Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Papilly AB

63 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. fymanth 19 april 2021 14:31
    Van een andere forumsite:

    Heb er nu een aantal gelezen en kan samenvatten dat de app in 95 landen wordt gebruikt en CE-gemarkeerd is en dat deze wordt aanbevolen door de WHO, Forbes en Sida. Het heeft geweldige beoordelingen gekregen en in Zweden zullen alle IVF-klinieken beginnen met het implementeren van deze app. Dan is er ook nog de wereld. Top!
  2. HansieHansie 19 april 2021 17:18
    quote:

    fymanth schreef op 19 april 2021 14:31:

    Van een andere forumsite:

    Heb er nu een aantal gelezen en kan samenvatten dat de app in 95 landen wordt gebruikt en CE-gemarkeerd is en dat deze wordt aanbevolen door de WHO, Forbes en Sida. Het heeft geweldige beoordelingen gekregen en in Zweden zullen alle IVF-klinieken beginnen met het implementeren van deze app. Dan is er ook nog de wereld. Top!
    Van welk forum heb je dit als ik vragen mag?
  3. HansieHansie 19 april 2021 22:14
    Nieuwsbericht van de website van papilly 16-4-2020

    NIEUWS
    Papilly heeft een intentieverklaring opgenomen om Bonzun Health Information AB te verwerven via een onderhandse plaatsing
    Papilly AB ("Papilly") is vandaag een niet-bindende intentieverklaring aangegaan met de eigenaar van ongeveer 60 procent van de aandelen in Bonzun Health Information AB ("Bonzun") om alle aandelen in Bonzun te verwerven door middel van een niet-contante uitgifte. (de transactie"). Daarom stelt de Raad van Bestuur voor dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Papilly op 18 mei 2021 beslist over bv. een niet-contante uitgifte van maximaal 1.099.086.469 aandelen in Papilly aan de aandeelhouders van Bonzun als tegenprestatie voor de aandelen in Bonzun. In verband met de Transactie is Papilly voornemens haar naam te wijzigen in Bonzun AB (publ).

    De beoogde transactie in het kort

    · Papilly is voornemens alle aandelen in Bonzun te verwerven door middel van een gerichte niet-contante uitgifte van 1.099.086.469 nieuwe aandelen in Papilly, wat overeenkomt met 65 procent van de aandelen in Papilly na de uitgifte. De inschrijvingsprijs bij niet-contante uitgifte is bedoeld om SEK 0,10 per aandeel te bedragen. Bij de transactie wordt Bonzun gewaardeerd op ongeveer 110 miljoen SEK en Papilly op ongeveer 60 miljoen SEK.

    · In verband met de transactie is Papilly voornemens haar bedrijfsnaam te wijzigen in Bonzun AB (publ).

    · Het is de bedoeling dat het aandeel van Papilly ook na de transactie genoteerd blijft op de Nasdaq First North Growth Market.

    · De transactie is o.a. afhankelijk van het sluiten van een definitieve overdrachtsovereenkomst tussen de partijen na voltooiing van de due diligence en dat de algemene vergadering van Papilly beslist over een niet-contante uitgifte, waarbij de eigenaar van meer dan 90% van de aandelen in Bonzun inschrijft op aandelen.

    · De transactie wordt ondersteund door Papilly's belangrijkste eigenaar Dividend Sweden AB.

    · De intentieverklaring met betrekking tot de Transactie, die niet bindend is, is geldig tot en met 31 mei 2021 en vervalt daarna indien er geen definitieve overdrachtsovereenkomst is gesloten tussen de partijen.

    Kort over Bonzun

    Bonzun, dat via zijn dochterondernemingen actief is in China, lanceerde al in 2014 een virtuele verloskundige in China, die vandaag door miljoenen Chinese vrouwen is gedownload. Het nieuwste product van Bonzon is een digitale ondersteuning voor IVF-klinieken en patiënten, met als doel de kans op succes van hun IVF-behandeling te vergroten en de stress van patiënten tijdens de behandeling te verminderen.

    Bonzun en Papilly hebben beide unieke innovaties op het gebied van digitale gezondheid gelanceerd en beide partijen zien nu een geweldige kans voor verhoogde klantwaarde en duidelijke synergieën in de gezamenlijke plannen voor een wereldwijde opschaling van hun aanbod.

    Bonzun wordt ondersteund door SOSV en een aantal bekende business angels, waaronder Erik Mittergger, Bo Ax: zoon Johnson, Hidayet Tercan, Thomas Ekman en Hellen Lidgard Wohlin

    Achtergrond en motieven voor de transactie

    Zowel Papilly als Bonzun beschikken over toonaangevende technologieën op het gebied van gezondheidszorg en gezondheidsgerelateerde informatie.

    De IVF-markt heeft een omzet van ca. $ 20 miljard en groeit jaarlijks met 6-7% (bron: Grand View Research).

    Het is aangetoond dat de redenen voor onvruchtbaarheid psychologische factoren omvatten waarbij stress de moeder beïnvloedt.

    Dit blijkt zowel voor als zelfs tijdens een IVF-behandeling (in-vitrofertilisatie) waar veel

    springt uit het proces. De bedrijven hebben gezien hoe ze elkaar van nature aanvullen en

    het idee is dat het nieuwe gezamenlijke bedrijf in staat zal zijn om de diensten van elk bedrijf samen te verkopen en zo min of meer uniek in de wereld te worden. Gedurende het jaar ontving Bonzun zijn merk wereldwijd geregistreerd en het management van Bonzun heeft in het verleden uitgebreide ervaring met het uitrollen van zijn diensten op de internationale markt. De digitale oplossingen die beide partijen hebben, worden steeds relevanter en de pandemie heeft deze ontwikkeling versneld en beide bedrijven lopen voorop.
  4. HansieHansie 19 april 2021 22:14
    Het feit dat Bonzun niet alleen in het Engels gelanceerd wordt als Papilly, maar ook volledig ontwikkeld is in het Deens, Duits en Chinees, geeft Papilly's digitale programma een goede voedingsbodem om mee te kunnen doen aan een internationale expansie. De bedrijven zien nu dat IVF-klinieken internationaal een zeer belangrijke doelgroep worden voor de gecombineerde diensten die Papilly en Bonzun bieden. De technologieontwikkelaar van Bonzon wordt gezien als een natuurlijke partner voor het ontwikkelen van Papilly's programma's in app-formaat.

    "Bonzun bevindt zich in een opwindende fase in zijn bedrijf en met veelbelovende onderzoeksresultaten over het effect van onze diensten, kijken we uit naar toekomstige groei van het bedrijf. Met Papilly's expertise op het gebied van stresspreventie kunnen we het aanbod aan onze klanten verder verbeteren terwijl we kan Papilly buiten de Zweedse grenzen lanceren ", zegt Bonnie Roupé, CEO van Bonzun.

    "De expertise van Bonzon op het gebied van technologieontwikkeling staat voorop, en hun ervaring met wereldwijde opschaling en digitale marketing zal Papilly's diensten naar een hoger niveau kunnen tillen en zal ook openstaan ??voor grotere markten", zegt Sverker Littorin, voorzitter van de raad van bestuur van Papilly.

    Niet-geldelijke uitgifte, naamswijziging en andere voorstellen tot besluit voorafgaand aan de jaarlijkse algemene vergadering

    Wegens de voorgestelde Transactie stelt de Raad van Bestuur voor dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 18 mei 2021 onder meer besluit tot non-cash uitgifte van maximaal 1.099.086.469 nieuwe aandelen als tegenprestatie voor de aandelen in Bonzun. Na voltooiing van de transactie zullen de aandeelhouders van Bonzon, onder voorbehoud van volledige goedkeuring, 65 procent van de aandelen en stemmen in Papilly bezitten en de bestaande aandeelhouders van Papilly 35 procent van de aandelen en stemmen in Papilly. Als gevolg van de Transactie zal het aandelenkapitaal van Papilly toenemen tot een maximum van SEK 8.454.511,30 en zal het aantal aandelen toenemen van 591.815.791 tot een maximum van 1.690.902.260.

    De Raad stelt verder, in verband met de Transactie, voor dat de Jaarlijkse Algemene Vergadering besluit om Papilly's bedrijfsnaam te veranderen in Bonzun AB (publ) en besluit over andere noodzakelijke wijzigingen van de Statuten om de Transactie mogelijk te maken.

    De Raad stelt ook voor dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders een besluit neemt over een machtiging voor het verlenen van de Raad voor gebruik in de gecombineerde activiteiten.

    De oproeping tot de jaarlijkse algemene vergadering wordt gepubliceerd in een afzonderlijk persbericht.

    Meer over de intentieverklaring en voorwaarden van de transactie

    De intentieverklaring is aangegaan tussen Papilly en de eigenaren van ongeveer 60 procent van de aandelen in Bonzun en houdt in dat de partijen zich ertoe hebben verbonden om tot en met 31 mei 2021 uitsluitend tot en met 31 mei 2021 een definitieve overeenkomst te sluiten om de Transactie op de hoofdlijnen uit te voeren. voorwaarden hierboven uiteengezet. Indien aan het einde van genoemde periode geen overeenkomst tot overdracht is bereikt, vervalt de intentieverklaring.

    De afronding van de transactie is afhankelijk van het volgende:

    (i) het sluiten van een definitieve overdrachtsovereenkomst tussen de partijen na de uitvoering van de due diligence;

    (ii) dat de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Papilly een besluit neemt over een niet-contante kwestie, waarvan wordt voorgesteld dat dit besluit wordt genomen op de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 18 mei 2021;

    (iii) dat eigenaren van meer dan 90% van de aandelen in Bonzun hun aandelen overdragen aan Papilly door in te schrijven op aandelen in de niet-contante uitgifte;

    (iv) dat verkopers van aandelen in Bonzun, in het geval dat voor een van hen een biedverplichting ontstaat, door de Zweedse Securities Market Board vrijstelling van de biedverplichting wordt verleend.

    Het is de bedoeling dat de gecombineerde activiteiten in Papilly na de Transactie genoteerd blijven op First North onder de bedrijfsnaam Bonzun AB (publ).

    Voorlopig schema

    Het is de bedoeling van de partijen om due diligence uit te voeren en daarna rond 14 mei 2021 een definitieve overdrachtsovereenkomst aan te gaan. Jaarlijkse algemene vergadering in Papilly met voorstellen voor besluiten over bijvoorbeeld de niet-geldelijke uitgifte is gepland op 18 mei 2021. Tijdens de inschrijvingsperiode in de niet-geldelijke uitgifte, die wordt voorgesteld te lopen tussen 19 mei 2021 en 16 juni 2021 (met het recht voor de Raad om de inschrijvingsperiode te verlengen), de transactie kan vervolgens worden benaderd door Bonzun-eigenaren die inschrijven op aandelen in de niet-contante uitgifte en daardoor hun aandelen in Bonzun overdragen aan Papilly.
  5. HansieHansie 20 april 2021 08:59
    quote:

    fymanth schreef op 20 april 2021 08:19:

    Ik had het van jouw forum gisteren.
    Bijzonder dit.

    wat ga jij met je aandelen doen?
    Ah oké ja, daar kijk ik niet altijd op. Af en toe ;)

    Ik hou mijn positivisme absoluut aan. Kan alleen maar goed komen met deze merger als je het mij vraagt.

63 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 882,63 +1,42%
EUR/USD 1,0691 -0,35%
FTSE 100 8.139,83 +0,75%
Germany40^ 18.177,90 +1,45%
Gold spot 2.337,42 +0,23%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

EBUSCO...
+9,33%
NX FIL...
+8,77%
ASMI
+7,26%
Alfen ...
+5,89%
PostNL
+3,82%

Dalers

SIGNIF...
-11,28%
Wereld...
-7,62%
AMG Cr...
-5,77%
IMCD
-4,90%
ABN AM...
-4,19%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links