Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nikkei fors lager na sombere vooruitzichten Fed

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 juni 2020 09:26
    Dit kan toch nauwelijks een verrassing zijn? Ik vraag me wel af of onze brullende twitterende vriend nog wat ingefluisterd heeft bij de FED. Hij zal ongetwijfeld niet blij zijn met dit nieuws maar het zou maar eens nog slechter kunnen zijn dan gisteren werd meegedeeld. Tijd voor een Trexit het is een zooitje nu. Mogen we de volgend 4 jaar wat meer stabiliteit en minder emotie aan de macht ?
  2. forum rang 4 inbetween 11 juni 2020 09:42
    De werkloosheid viel toch juist mee? Pas nog 2 miljoen erbij waar analisten op 9 hadden gerekend en het was feest op de beurs. VS nu 2,5 x zoveel werklozen als op dieptepunt crisis 2008-2012. Er komt een recessie aan die z'n weerga niet kent. Is al maanden geleden voorspeld. Een dieprode beurs de komende tijd als blijkt hoe beroerd alles er daadwerkelijk voorstaat. Daarna moeten alle miljarden/biljoenen op tafel komen. Maak uw borst maar vast nat (met 25 graden in het vooruitzicht ook niet slecht) ;-)
  3. [verwijderd] 11 juni 2020 10:35
    Tja....lig ik niet wakker van. Beurs gaat even dippen. Dan krijg je nu de FOMO (Fear Of Missing Out) jagers. NIemand kan op een perfect moment goedkoop inkopen. En niemand kan op een perfect moment te duur inkopen :). Kortom, als je "long" genoeg zit...laat jij je niet gek maken door de tussendips. Maar als je continue short gaat...heb je echt een uitdaging :)
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.