Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,749 13 mei 2024 17:28
  • -0,039 (-4,95%) Dagrange 0,748 - 0,788
  • 213.559 Gem. (3M) 190,6K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.383 Posts
Pagina: «« 1 ... 46 47 48 49 50 ... 3520 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Clarice 3 februari 2020 17:54
    quote:

    jawad schreef op 3 februari 2020 17:47:

    [...]

    Awel ze zeiden in een persbericht dat dit weekend bestellingen en productie voor de corona testen in gang gezet worden. Ik had verwacht dat er specifieker nieuws zou komen
    Dat "weekend" is pas gestart. Ze zijn nu in UAE om daar de bestellingen op te nemen. Pas ten vroegste morgenvroeg maar wellicht pas woensdag (na afloop) verwacht ik daar enig nieuws van.
    Ondertussen blijft de flow positief. Ik heb alvast een order ingelegd om te verkopen op 0,75 euro. Dat is voldoende voor mij.
  2. forum rang 10 voda 3 februari 2020 19:15
    Ook vaccinreus GSK stort zich op Wuhan-virus

    De strijd tegen het nieuwe coronavirus uit de Chinese stad Wuhan heeft er maandag een belangrijke bondgenoot bijgekregen: Het Britse farmabedrijf GlaxoSmithKline (GSK) kondigde aan te gaan helpen bij de ontwikkeling van een vaccin tegen het virus. GSK is marktleider in vaccins en beschikt op dat gebied over veel kennis.

    De meeste farmabedrijven die een sterke positie hebben in vaccins, lopen niet erg warm voor de ontwikkeling van preventieve medicijnen tegen het nieuwe virus. Dat komt vooral doordat vaccins tegen incidentele uitbraken van virusziektes commercieel gezien niet erg interessant zijn. Het nieuwe coronavirus dat zich voordoet in Wuhan en andere delen van China, heeft tot nu toe aan zeker 360 mensen het leven gekost.

    Experimenteel middel van Gilead
    Het duurt waarschijnlijk nog zeker drie maanden voordat een eerste experimenteel vaccin beschikbaar is. De ontwikkeling van een vaccin dat bewezen effectief is, duurt meestal nog veel langer, meestal enkele jaren.

    Voor de korte termijn verwachten Chinese autoriteiten meer van medicijnen die meteen beschikbaar zijn. Ze hebben hun hoop onder meer gesteld op het middel Remdesivir van het Amerikaanse farmabedrijf Gilead. Het gaat om een experimenteel middel dat is ontwikkeld tegen ebola en tegen Sars en Mers. De laatste twee ziektes worden ook door coronavirussen veroorzaakt.

    Artsen gaan Remdesivir in Wuhan testen op 270 patiënten met een longontsteking die waarschijnlijk door het nieuwe coronavirus is veroorzaakt. Beleggers vertrouwen er kennelijk op dat met geneesmiddelen tegen het virus wel geld is te verdienen. Het aandeel Gilead opende maandag op Wall Street 8,7% hoger.

    Ook hiv-medicijn van AbbVie
    De Chinese artsen behandelen sommige patiënten ook met een ander geneesmiddel, dat Kaletra heet. Het gaat om een combinatietherapie van het Amerikaanse farmabedrijf AbbVie. Het middel is al langer op de markt voor de behandeling van hiv, het virus dat aids veroorzaakt. Volgens Chinese media treffen artsen voorbereidingen voor een medisch-wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van Kaletra bij de behandeling van patiënten met het Wuhan-virus.

    Thailand meldde al dat enig succes is geboekt met het middel. Drie patiënten die met het nieuwe coronavrius zijn besmet, zijn behandeld met een cocktail aan medicijnen, waaronder Kaletra. Een ernstig zieke patiënt zou goed op de behandeling hebben gereageerd.

    'Enorme stap voorwaarts'
    Bij de ontwikkeling van een mogelijk vaccin gaat GSK samenwerken met Cepi, een organisatie die in 2017 in het Zwitserse Davos is opgericht en die in Oslo zijn hoofdkantoor heeft. Cepi werkt aan de ontwikkeling van nieuwe vaccins om beter voorbereid te zijn op de uitbraak van mogelijke epidemieën. Toegang tot de kennis van GSK is 'een enorme stap voorwaarts', aldus Richard Hatchett, de ceo van Cepi in een verklaring.

    GSK boekte vorig jaar een omzet van naar schatting €8,3 mrd met vaccins. Daarmee was het Britse bedrijf de grootste ter wereld. Ook de Amerikaanse farmabedrijven Pfizer en Merck & Co en de Franse onderneming Sanofi zijn groot in vaccins. Deze laatste drie hebben nog niets gemeld over hun mogelijke ambities om een preventief geneesmiddel tegen het Wuhan-virus te ontwikkelen.

    Johnson & Johnson heeft wel aangekondigd een vaccin te willen ontwikkelen. Op dit terrein heeft dit grote bedrijf - dat wel het grootste gezondheidsconcern ter wereld wordt genoemd - nog geen positie van belang. Ook diverse biotechbedrijven zijn bezig met de ontwikkeling van een vaccin tegen het Wuhan-virus.

    fd.nl/economie-politiek/1333339/ook-v...
  3. Forecast2006 3 februari 2020 20:14
    quote:

    zafira tourer schreef op 3 februari 2020 20:03:

    ik heb eigenlijk een vraag, als je een verkoop instelt deze avond of morgenvroeg, bv 0.70, is het dan die koers die je verkoopt , of aan de koers van opening bv 0.73
    Je geeft aan dat je wil verkopen voor de minimum prijs van 0,70 als hij dan op 0,75 opent en ook wordt geboden dan gaan je aandelen voor 0,75 de deur uit.

    Je mist dan wel de verdere stijging naar 1 euro.

    Kind regards,

    Forecast
  4. zafira tourer 3 februari 2020 20:20
    quote:

    Forecast2006 schreef op 3 februari 2020 20:14:

    [...]

    Je geeft aan dat je wil verkopen voor de minimum prijs van 0,70 als hij dan op 0,75 opent en ook wordt geboden dan gaan je aandelen voor 0,75 de deur uit.

    Je mist dan wel de verdere stijging naar 1 euro.

    Kind regards,

    Forecast
    klopt, dat begreep ik wel, maar vroeg het me af, wat als, kan ook nadien terug kopen als het moest zakken uiteraard, maar dat is een gok natuurlijk , ik hab vandaag ook verkocht en lager terug gekocht, maar niet deze morgen dat was slimmer geweest, heb eerst men winst zien verdampen om later maar voor 75 % terug te komen
  5. Forecast2006 3 februari 2020 20:26
    quote:

    zafira tourer schreef op 3 februari 2020 20:22:

    denk je trouwens dat het morgen de 1 euro al gaat aantikken?, als je de laatste dagen bekijkt +- 0.20 a 0.25 per dag, dan kom je maar aan 0.8 a 0.85, mogelijk met een piek
    Als er op de beurs in Dubai goede zaken worden gedaan en bekend wordt gemaakt om hoeveel kits het gaat dan komt de euro met gemak in zicht.

    Kind regards,

    Forecast
  6. zafira tourer 3 februari 2020 21:18
    ik probeer nu mijn aantallen op te bouwen door te verkopen en terug te kopen met hetzelfde geld, zodat ik op een gegeven moment een deel kan verkopen , zodat ik men inleg weer heb, heb er nu iets meer dan 14000 stuks van, ben dan ook maar een kleine garnaal he, dat is pineuts met de aantallen die hier verkocht worden
  7. [verwijderd] 3 februari 2020 21:46
    quote:

    zafira tourer schreef op 3 februari 2020 21:18:

    ik probeer nu mijn aantallen op te bouwen door te verkopen en terug te kopen met hetzelfde geld, zodat ik op een gegeven moment een deel kan verkopen , zodat ik men inleg weer heb, heb er nu iets meer dan 14000 stuks van, ben dan ook maar een kleine garnaal he, dat is pineuts met de aantallen die hier verkocht worden
    Dan spreek je toch al over 8000 euro ongeveer. Is niet niets he 8000 euro.
    Daar had 16k van kunnen maken met dit aandeel
70.383 Posts
Pagina: «« 1 ... 46 47 48 49 50 ... 3520 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links