Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Olievoorraden VS onverwacht toegenomen

Lees over dit aandeel ook

  1. Berenberg verlaagt koersdoel Shell
  2. Shell-topman duidelijk nog ontevreden over hoogte beurskoers

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 januari 2020 17:58
    Alles, het nieuws, de beurzen, wij de burgers worden totaal gemanipuleerd. Wij zijn de moderne slaven van de Elite, regeringen, banken, media en multinationals.

    Gezien de tsunami aan geld creaties in de wereld, wat zich nog voornamelijk uit in inflatie op de beurzen en in veilingen van elite ( kunst en zeldzame auto`s).
    Het is niet de waarde van de bedrijven die stijgt maar het is de onophoudelijke en gigantische geld creatie die de beurzen laten stijgen. Alles met als doel het domme volk te laten denken dat alles goed gaat. Maar u hoeft alleen maar om u heen te kijken naar de werkelijkheid, steeds meer lege winkelpanden.
    U bent met u hypotheken en persoonlijke leningen de moderne slaaf. Regeringen en banken hebben de macht over u zoals dat al honderde jaren het geval is.

    Het gaat zo goed ? !!

    De Baltic Dry die in een vrije val is en in een goede 4 maanden van 2510 punten daalt naar 791 punten en nog steeds fors verder aan het dalen is...… en maar blijven ontkennen dat we in een recessie zitten.

    "Propaganda werkt het beste wanneer degenen die gemanipuleerd worden ervan overtuigd zijn dat ze uit vrije wil handelen ".
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.