Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 585 586 587 588 589 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 maart 2019 02:31
    quote:

    Belegde boterham schreef op 19 maart 2019 23:23:

    Ja en dat is die gast in Utrecht niet, psychotisch/ borderliner?
    Die kennis heb jij al via het www?
    ...

    Concluderend

    De uitspraak dat de afgelopen 30 jaar terrorisme (in Nederland) links of islamitisch is, beoordeel ik als grotendeels onwaar.

    Van het merendeel van de aanslagen de afgelopen 30 jaar in Nederland is niet duidelijk tot welke ideologische of religieuze groep de dader(s) behoorde(n). Van de aanslagen waarvan dit wel bekend was, zijn de meeste gepleegd door buitenlandse separatistische groeperingen. Er zijn in Nederland wel meer aanslagen door 'links' dan door 'rechts' gepleegd. Er is in Nederland slechts één aanslag door een moslim gepleegd.
    En nu dus twéé!!

    Bij al je cijfers moet je het basisaantal allochtonen in dit land betrekken, dan kan je pas oordelen over hun neiging tot moord en doodslag, en criminaliteit i.h.a.
    Uit harde CBS-cijfers blijkt dat mensen 'met een migratie-achtergrond' oververtegenwoordigd zijn in de misdaadstatistieken.
    Basta.
  2. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 maart 2019 04:02
    quote:

    Opus135 schreef op 20 maart 2019 00:26:

    Op GeenStijl een verzachtende omstandigheid gelezen voor wat betreft Rutte: heeft wat dagen moeten optrekken met Grapperhaus.

    Tja, wat een inhoudsloos brabbelende ex-wetenschapper is dat. Gebeurt wel vaker dat iemand vanuit de wetenschap hoog van de toren blaast, maar eenmaal in de politiek (op zich wel dapper) er weinig van terecht brengt. Herinneren we ons Plasterk nog?
    Ja zeker, de man met de pedante hoed.
    Uit de rijen der mannenbroeders ken ik ook voorbeelden. Piet Hein Donner (CDA) om te beginnen, wat een vreselijke man. Was fanatieker dan de EU om onze sociale huursector om zeep te helpen. Een ivoren-toren jurist waarvoor meer sociaal-denkende CDA-ers (en m.n oud ARP-ers zoals ik) zich de ogen uit de kop schamen.

    Ouderen zullen zich ook prof. I.A. (ja, de ezel) Diepenhorst herinneren. Voor de nog ouderen: de 'van Riel' van de gereformeerden.

    Dat waren nog eens tijden. Toen gastarbeiders nog gasten waren die met hun gespaarde centen terug wilden keren naar hun geboorteland. We nodigden hen soms uit op de thee. Ze lieten foto's zien van hun dorp, ze wilden terug en hadden onze volledige sympathie. Zij waardeerden ons ook.

    Waarom bleven ze dan hier? In een cultuur die ze niet snappen en die hen ook niet echt accepteert?
    Dat leidde/leidt tot morele onverschilligheid onder hun kinderen en bovenmatige criminaliteit, mocro-maffia en erger, instabiele aanslagplegers.

    Conclusie:

    - Absolute stop op immigratie, uit welk land dan ook, naar dit overbevolkte land. Ja ook Polen en zeker Roemenen, de corruptelingen van heel Europa.
    - Ex-Joegoslaven met hun kalasnikovs moeten net zo gevolgd en geweerd geworden als de meest gevaarlijke moslim-terroristen.
    - Geen gezinshereniging, terugkeer is het devies zodra het kan.
    - Is-gangers hebben hun NL-schap verloren. Hun niet-volwassen kinderen dus ook, absoluut niet terughalen.

    IK WIL MIJN LAND TERUG!

    Het land dat mijn ouders in armoede wederopbouwden, waarin ik met veel bijbaantjes kon studeren, waarin arbeiders gewoon in hun huurwoninkjes oud konden worden zonder voor scheefhuurder uitgescholden te worden.
    Waarin je op een ouderwetse manier groen kunt zijn (volkstuintje, fuiken zetten, kippenhok zonder ophokplicht). Geen varkens-megaflats ('agrarisch', zegt het bestemmingsplan: m'n neus, corruptie en nepotisme zeg ik).
    Waarin je buurt niet overgenomen wordt door Polenflats of obscure 'belwinkels'.
    Waarin een gewone buurtsuper niet vervangen wordt door een halal winkel zonder koteletten. De halal slager mag op de andere hoek.

    In dat land mag iedereen zijn geloof belijden. In dat land mogen er natuurlijk moskeeën, synagogen, kerken en andere gebedshuizen zijn. Vredelievende moslims zijn mijn broeders, we geloven in dezelfde Schepper, hun Ibrahim is mijn aartsvader Abraham.

    Echt, jongens en meisjes, is dit alles nu zo moeilijk om te begrijpen?

  3. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 maart 2019 05:43
    quote:

    rationeel schreef op 20 maart 2019 23:53:

    Bedankt voor de felicitatie Boterham:) dat smaakt goed;)

    Wat is het verschil met de andere partijen. Zoals Noba:) zegt rationeler. Je kunt ook zeggen intelligenter, moderner en veelzijdiger.
    Geen mensen kiezen die nu aan de beurt zijn, omdat ze zo lang goede diensten aan de partij hebben verleend, maar mensen kiezen op basis van kennis.

    Geen gemoraliseer, maar problemen stellen en ze proberen op te lossen. En iedereen die het weet mag het zeggen.

    Dat is ook een vorm van democratie. Allemaal meedoen. Als je iets hebt bij te dragen.

    Baudet:) is de primus inter paris. Er gaat een grote aantrekkingskracht van hem uit. Daarom zijn er ook veel mensen buiten het politieke speelveld die hun steentje bijdragen.

    Nu gaat het om de goede mensen op de juiste plekken te krijgen, en degenen die niet voldoen meteen de wacht aan te zeggen.
    Het is ook een bedrijf dat geleid moet worden.
    Om te beginnen, beste ratio, gefeliciteerd met het succes van FvD. Je voorspelde het al, en je had gelijk.

    Maar...
    Ik moet het nog zien, dat 'bedrijf' dat de romanticus annex anbêtabeet Baudet moet gaan leiden. Ik bewonder zijn algemene eruditie, maar zijn minachting voor exacte vakken is zijn achilleshiel. Op dat vlak maakt hij zich gauw belachelijk. Menig exact wetenschapper weet meer van cultuur, geschiedenis en staatsrecht dan Baudet in omgekeerde zin. Ik noem alleen maar een Jan Terlouw, al is zijn partij de mijne niet.

    Met de migratiestandpunten van Baudet ben ik het 100% eens. Genoeg is genoeg.
    Met zijn Nexit niet, dat zou desastreus zijn. Nu geloof ik dat hij het al aan het afzwakken is tot minder regelzucht vanuit de EU, en daar ben ik het mee eens.

    Tja, dan zijn laatdunkende opmerkingen over vrouwen. Laten we hopen dat het een jeugdzonde is. Gisteren werd de Nobelprijs voor wiskunde uitgereikt aan een vrouw:
    www.newscientist.com/article/2196755-...

    Het programma DWDD besteedde er gisteren aandacht aan. Met allerlei slimme meiden die met dezelfde onderwerpen bezig zijn als ik 40 jaar eerder op een simpeler niveau.

    Ik herinner me het nog goed. Ik deed voor mijn afstuderen iets bij Martin Veltman, de latere Nobelprijswinnaar. Had iets te maken met de wiskunde van eindige groepen, wat op een wonderbaarlijke manier iets zei over de massa's van hadronen. Ik studeerde al jaren natuurkunde, maar dat was een openbaring voor mij, het maakte mij even gelukkig. Dáárvoor was ik natuurkunde gaan studeren!

    Martin merkte dat. Wat later zag ik hem bij een bioscoop, bij de film 'Dr. Strangelove', van Stanley Kubrick. Hij knipoogde naar mij.

    Mw Uhlenbeck heeft heel veel moois gedaan. Ik kan heel bescheiden iets zeggen over haar bijdragen ohgv 'particle physics'. Dat snap ik nog een beetje.

    Baudet heeft gelijk over migratie en de overdreven bemoeizucht van de EU. Maar voor de rest moet hij echt een bescheiden toontje lager gaan zingen. Zijn beweringen over de klimaatproblematiek ontstijgen het kleuterniveau niet. Er zijn betere klimaatskeptici.

    Theirry is echt veel te arrogant. Ik heb op de middelbare school twee keer een harde klap om de oren gekregen. Moet je tegenwoordig niet meer mee aankomen. En over mijn lagere school zwijg ik nu maar, ik ben een keer als 8-jarige met blauwe knokkels van de lat thuisgekomen.
    Die twee klappen op de HBS waren van... geschiedenisleraren! Per definitie autoritaire zakken, een zelfdenkende leerling werd niet geapprecieerd.

    Baudet doet me aan die geschiedenisleraren denken. Een beperkt historisch denkraam, kennis en wetenschap met de mond belijdend, maar intussen 'Keine Ahnung' van exacte vakken.

  4. [verwijderd] 21 maart 2019 06:00
    quote:

    Belegde boterham schreef op 20 maart 2019 23:28:

    [...]

    Tsja.. autochtonen uit Moslimlanden zijn dungezaaid.. ROFL

    Dus jou stelling is dat er geen land meer normaal functioneert (uit het lood) vanwege deze allochtonen?

    Dat is wel erg deprimerend op een avond als deze!

    Ik ga even banken: "Hup Thierry, Hup Thierry!" :-), net zo aanmoedigen als het Ned elftal met al zijn allochtoontjes in de selectie.

    Of nee daar gelden andere regels voor, zolang ze winnen...

    www.youtube.com/watch?v=BVecENKIbKg

    Yesss er is geen enkel land met een grote moslimcommunity welke goed functioneert in kader van geweld, criminaliteit, wetgeving, mensenrechten. Overal ter wereld is de moslimcultuur een puinhoop.
    Noem maar voorbeelden waar het niet zo is.
  5. [verwijderd] 21 maart 2019 06:30
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 21 maart 2019 05:43:

    [...]

    Met zijn Nexit niet, dat zou desastreus zijn.

    Tja, dan zijn laatdunkende opmerkingen over vrouwen. Laten we hopen dat het een jeugdzonde is. Gisteren werd de Nobelprijs voor wiskunde uitgereikt aan een vrouw:
    www.newscientist.com/article/2196755-...

    Het programma DWDD besteedde er gisteren aandacht aan. Met allerlei slimme meiden die met dezelfde onderwerpen bezig zijn als ik 40 jaar eerder op een simpeler niveau.

    Ik herinner me het nog goed. Ik deed voor mijn afstuderen iets bij Martin Veltman, de latere Nobelprijswinnaar. Had iets te maken met de wiskunde van eindige groepen, wat op een wonderbaarlijke manier iets zei over de massa's van hadronen. Ik studeerde al jaren natuurkunde, maar dat was een openbaring voor mij, het maakte mij even gelukkig. Dáárvoor was ik natuurkunde gaan studeren!

    Martin merkte dat. Wat later zag ik hem bij een bioscoop, bij de film 'Dr. Strangelove', van Stanley Kubrick. Hij knipoogde naar mij.

    Mw Uhlenbeck heeft heel veel moois gedaan. Ik kan heel bescheiden iets zeggen over haar bijdragen ohgv 'particle physics'. Dat snap ik nog een beetje.

    Baudet heeft gelijk over migratie en de overdreven bemoeizucht van de EU. Maar voor de rest moet hij echt een bescheiden toontje lager gaan zingen. Zijn beweringen over de klimaatproblematiek ontstijgen het kleuterniveau niet. Er zijn betere klimaatskeptici.

    Theirry is echt veel te arrogant. Ik heb op de middelbare school twee keer een harde klap om de oren gekregen.

    Baudet doet me aan die geschiedenisleraren denken. Een beperkt historisch denkraam, kennis en wetenschap met de mond belijdend, maar intussen 'Keine Ahnung' van exacte vakken.

    Nexit hoeft geheel niet desastreus te zijn, zie Noorwegen of Zwitserland, functioneert prima, ook de EEG was een absoluut geweldig iets, maar controle over eigen land moet terug komen, wat daar gaat het totalitaire regime compleet fout!

    Verder de nobelprijs is een gepolitiseerde prijs, anders had Obama die nooit kunnen winnen (voor de vrede, jaja en kwam hem ophalen met zijn eigen oorlogsvloot hier voor de kust).

    Baudet heeft gewoon 100% gelijk mbt klimaat, 100%. Niets geen kleutertoon.

    Onzin, Baudet is niet arrogant, anders haalde hij niet een dergelijke partij bij elkaar. Zijn partij zit gigantisch goed in elkaar, ik verwacht ook weinig schandalen gezien de strenge selectie die ze gevoerd hebben onder leden.
    FVD is een prachtpartij, en Hiddema houdt Baudet in het gareel met zijn ervaring.
    De toekomst ziet er mooi uit! Nu hopen dat er geen linkse staatsmongool is die zijn leven beeindigt!
  6. [verwijderd] 21 maart 2019 06:54
    Misschien moeten degenen die FVD niet kunnen waarderen of zelfs haten, zichzelf eens afvragen waarom compleet Europa een ruk naar rechts maakt. Straks Duitsland, wacht maar af...
    En Frankrijk... Mark my words... en dan is het gelukt...

    Italië drong met succes haar immigratie terug met 94%.

    fenixx.org/2019/03/18/immigratie-naar...

    Als je nu nog brult dat rechts onzin is, dan loop je in dezelfde val als links al jaren doet. Polariseren en negeren van andersdenkenden, en daarmee duwen ze die kiezer zo de armen van rechts in. Simpel.
  7. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 maart 2019 07:58
    quote:

    Treasury Bond schreef op 21 maart 2019 06:30:

    [...]
    ...
    Verder de nobelprijs is een gepolitiseerde prijs, anders had Obama die nooit kunnen winnen (voor de vrede, jaja en kwam hem ophalen met zijn eigen oorlogsvloot hier voor de kust).

    Baudet heeft gewoon 100% gelijk mbt klimaat, 100%. Niets geen kleutertoon.
    ...
    Wel een kleutertoon. Baudet weet aantoonbaar minder van exacte wetenschappen dan ik van geschiedenis en algemene cultuur weet.

    Baudet is een anbetabeet, wat hij overgens deelt met de meeste politici. Zo zei de altijd lachende VVD-er Eric van der Burg op Buitenhof-tv minzaam glimlachend dat hij natuurlijk niks van kernenergie weet. (Het ging over thorium-reactors.)

    Dat zullen politici nooit zeggen over de zorg of over de EU. Nul kennis van exacte vakken telt voor deze lieden kennelijk niet als minpunt.

    Het wordt tijd dat we met dat beta-nihilisme eens gaan afrekenen.

  8. [verwijderd] 21 maart 2019 08:24
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 21 maart 2019 07:58:

    [...]
    Wel een kleutertoon. Baudet weet aantoonbaar minder van exacte wetenschappen dan ik van geschiedenis en algemene cultuur weet.

    Baudet is een anbetabeet, wat hij overgens deelt met de meeste politici. Zo zei de altijd lachende VVD-er Eric van der Burg op Buitenhof-tv minzaam glimlachend dat hij natuurlijk niks van kernenergie weet. (Het ging over thorium-reactors.)

    Dat zullen politici nooit zeggen over de zorg of over de EU. Nul kennis van exacte vakken telt voor deze lieden kennelijk niet als minpunt.

    Het wordt tijd dat we met dat beta-nihilisme eens gaan afrekenen.

    Aantoonbaar, vertel. Toon het eens aan.
    Ik ben een techneut en tegelijk een commerciele en ondernemer. Heb de IVA in Driebergen gedaan. Maakt dat van mij een commerciële automonteur? Of doet het er nog toe wat ik in de 20+ jaar erna geleerd en gedaan heb?
    Je oordeelt te makkelijk. De ideëen en kennis voor de punten van FVD komen uit de koker van Thierry, dus deze man weet wel degelijk waar hij het over heeft!
    Hij verslaat op inhoud de rest van de kamer, keer op keer. Ze komen niet verder dan kinderachtige grapjes (Dijkhof en consorten), het demoniseren en that is it!
    Inhoudelijk verliezen ze allemaal.

    Daarnaast is Thierry niet te beroerd om zijn ongelijk toe te geven of punten te herzien als er nieuwe informatie komt. Daar is hij ook zo ongeveer de enige in in de kamer.
    Thierry is een grote aanwinst voor de politiek, en mark my words, FVD wordt de leidende partij in NL.
    Heel Europa zwaait naar rechts, dan hebben de linksen compleet aan zichzelf te danken met hun Oost-Indische doofheid voor de wensen van de burger.
    Daarnaast is TV compleet uit de mode als je iets wilt volgen. Indoctrinatie via deze mediavorm druipt er vanaf. Mensen kijken zelf wel naar Youtube, Twitter of andere internetplatformen.
    De zittende macht is de controle kwijt maar probeert het met gebochelden als Nepnieuws (Censuur) weer terug te pakken. Maar de geest is uit de fles.

  9. forum rang 6 Chiddix 21 maart 2019 08:30
    quote:

    Treasury Bond schreef op 21 maart 2019 06:24:

    Hoppaaaaaa 12 zetels! Ofwel de grootste!!!

    Met bijna 94% van de stemmen geteld is het FVD de grootste geworden in de Provinciale Staten(85 zetels). De VVD volgt op 78 zetels.
    In de Eerste Kamer komt het FVD verrassend uit op 12 zetels. Net zoveel als de VVD. CDA en GroenLinks komen o.v uit op 9 zetels.
    Maurice de Hond zat met zijn voorspelling vrij goed bij VVD/FVD en Groen Links. Hij voorspelde dinsdagavond bij DWDD, dat VVD en FVD gelijk opgaan.
    Rutte zal tevreden zijn , dat de coalitie op 31 zetels is uitgekomen(EK).
  10. forum rang 6 Chiddix 21 maart 2019 08:38
    quote:

    hirshi schreef op 21 maart 2019 08:28:

    Historisch grote opkomst en FvD de partij met de meeste stemmen.

    Geheel volgens scenario zoals door mij geschetst. Alleen waren het niet de stemmen van de VVD die naar Baudet gingen, maar vooral die van de PVV.
    PVV krijgt een dreun in de Eerste Kamer. Bijna gehalveerd. Waar die stemmen naar toe zijn gegaan is niet moeilijk te raden. Zelfde geldt voor de weglopers bij SP die naar GroenLinks overstapten. Klaver roept, we hebben de sleutel nu in handen bij wetsvoorstellen EK.
    Dat is maar de vraag. De PvdA is er ook nog!!! Met 7 zetels. Genoeg voor een meerderheid van de coalitie in de EK. Rutte kan misschien ook nog terecht bij het FVD voor steun?
  11. [verwijderd] 21 maart 2019 08:46
    quote:

    hirshi schreef op 21 maart 2019 08:28:

    Historisch grote opkomst en FvD de partij met de meeste stemmen.

    Geheel volgens scenario zoals door mij geschetst. Alleen waren het niet de stemmen van de VVD die naar Baudet gingen, maar vooral die van de PVV.
    PVV verliest 3 zetels, dus vooral van PVV lijkt me niet geheel kloppend gezien FVD naar 12 stijgt ;)
  12. [verwijderd] 21 maart 2019 08:48
    quote:

    Chiddix schreef op 21 maart 2019 08:30:

    [...]

    Met bijna 94% van de stemmen geteld is het FVD de grootste geworden in de Provinciale Staten(85 zetels). De VVD volgt op 78 zetels.
    In de Eerste Kamer komt het FVD verrassend uit op 12 zetels. Net zoveel als de VVD. CDA en GroenLinks komen o.v uit op 9 zetels.
    Maurice de Hond zat met zijn voorspelling vrij goed bij VVD/FVD en Groen Links. Hij voorspelde dinsdagavond bij DWDD, dat VVD en FVD gelijk opgaan.
    Rutte zal tevreden zijn , dat de coalitie op 31 zetels is uitgekomen(EK).
    De grote grap zal zijn dat Rutte denkt slim te zijn en wederom om rechts heen te gaan en zijn plannetjes door te drukken met zijn nieuwe vrienden op links, en daarmee jaagt hij nog meer de motor van FVD aan... Geen VVD-er die dat malafide groene beleid wil en de koopkracht van de burger achteruit wil zien rennen voor een onbewezen theorie.
  13. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 21 maart 2019 09:16
    quote:

    Treasury Bond schreef op 21 maart 2019 08:24:

    [...]
    Aantoonbaar, vertel. Toon het eens aan.
    Ik ben een techneut en tegelijk een commerciele en ondernemer. Heb de IVA in Driebergen gedaan. Maakt dat van mij een commerciële automonteur? Of doet het er nog toe wat ik in de 20+ jaar erna geleerd en gedaan heb?

    Je oordeelt te makkelijk. De ideëen en kennis voor de punten van FVD komen uit de koker van Thierry, dus deze man weet wel degelijk waar hij het over heeft!
    ...

    "Huh?"
    Dat noem ik nou een cirkelredenering: Theirry heeft gelijk omdat het uit zijn koker komt?

    In de klimaatdiscussie ben ik (fysicus) nog zoekend, het is ingewikkeld. Theirry schermt te makkelijk met grafiekjes die hij zelf nauwelijks begrijpt. En van de theorie (infrarood absorptie door zekere gassen in de atmosfeer) weet hij NIETS.
    Noch van zonnevlekken of Melankovic cycles.

    Geeft niet hoor, elk zijn stiel. Ook Hiddema.

    Voor de goede orde: qua immigratie ben ik het met FvD helemaal eens.

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 585 586 587 588 589 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 882,63 +1,42%
EUR/USD 1,0694 -0,33%
FTSE 100 8.139,83 +0,75%
Germany40^ 18.177,90 +0,09%
Gold spot 2.337,95 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.927,90 +2,03%

Stijgers

EBUSCO...
+9,33%
NX FIL...
+8,77%
ASMI
+7,26%
Alfen ...
+5,89%
PostNL
+3,82%

Dalers

SIGNIF...
-11,28%
Wereld...
-7,62%
AMG Cr...
-5,77%
IMCD
-4,90%
ABN AM...
-4,19%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links