Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

De gevolgen van brexit voor bitcoin

Robert-Reinder Nederhoed

Auteur:

Robert-Reinder schrijft op IEX over belangrijke ontwikkelingen rond blockchain en Bitcoin. Hij werkt sinds 2012 met Bitcoin en richtte in 2013 Bitmymoney.com op, als eenvoudig startpunt voor iedereen die wil investeren in Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Robert-Reinder studeerde Artificial Intelligence aan de Universiteit van G...

Recente artikelen van Robert-Reinder Nederhoed

  1. De gevolgen van brexit voor bitcoin
  2. 7 cryptofouten die u niet hoeft te maken
  3. Het jaar van de bliksem

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 maart 2019 13:33
    Het is maar goed dat Bitcoin er is geweest, ons betalingsverkeer gaat er dankzij die techniek een stuk sneller op worden!
    En Brexit, who cares…

    Bekijk het wat luchtiger, want éen van de dingen waar het collectief goed in is is het veroorzaken van een crisis, terwijl er niets aan de hand is eigenlijk.. En niemand zit te wachten op een crisis, probeer 'm dan ook niet te veroorzaken!..
  2. Met Effekt 11 maart 2019 10:11
    De Venenzuela bitcoin grafiek toont alleen aan dat daar een torenhoge inflatie heerst. Het toont niet aan dat het bitcoin volume in een stabiele valuta, als bv USD, gestegen is.

    De bitcoin koers is niet gerelateerd aan enige politieke situatie maar wel aan het gezonde verstand van de deelnemers. Na de hype realiseren die dat de bitcoin gebakken lucht is. Vandaar dat de waarde flink is afgenomen.
  3. [verwijderd] 11 maart 2019 13:47
    quote:

    Met Effekt schreef op 11 maart 2019 10:11:

    Na de hype realiseren die dat de bitcoin gebakken lucht is. Vandaar dat de waarde flink is afgenomen.
    Je redeneert verkeerd om. De waarde neemt niet af omdat men zich zou realiseren dat BTC gebakken lucht zou zijn. Door de afgenomen waarde denkt men (en dan alleen als men de ontwikkelingen rond bitcoin en cryptocurrencies niet volgt) dat het product waardeloos wordt.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.