Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

71.276 Posts
Pagina: «« 1 ... 999 1000 1001 1002 1003 ... 3564 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 6 januari 2019 13:16

    UN investigations over potential human rights violations.

    US Trump administration has stopped co operating with UN-investigators over potential human rights violations inside America.

    That will send dangerous message to other countries. They will do the same and refuse UN investigations over human rights.

    www.theguardian.com/law/2019/jan/04/t...
  2. forum rang 4 Wadloper 6 januari 2019 13:31
    quote:

    luchtschip schreef op 6 januari 2019 13:16:

    UN investigations over potential human rights violations.

    US Trump administration has stopped co operating with UN-investigators over potential human rights violations inside America.

    That will send dangerous message to other countries. They will do the same and refuse UN investigations over human rights.

    www.theguardian.com/law/2019/jan/04/t...
    hahahahahahahahahahahahah

    A campaign to remove Saudi Arabia from the UN Human Rights Council has been launched by a group of British lawyers, who argue the desert kingdom’s membership of the body is “contradictory and ironic”.

    Saudi Arabia, whose seat on the council expires in 2019, has faced international condemnation for its role in the Yemen conflict.
  3. [verwijderd] 6 januari 2019 13:56
    “We simply cannot allow people to pour into the United States undetected, undocumented, unchecked...” Barrack Obama, 2005. I voted, when I was a Senator, to build a barrier to try to prevent illegal immigrants from coming in...” Hillary Clinton, 2015.

    En nu vinden de democraten een muur opeens een probleem... Maar ja, als je geen argumenten, oplossingen of ideeën hebt als partij, dan kun je niks anders doen dan hysterisch dwarsliggen en tegenwerken. Wat is het toch een fantastische tijd om in te leven en mee te maken hoe links zichzelf compleet opblaast. Trump 2020!
  4. [verwijderd] 6 januari 2019 14:10
    Datzelfde geldt voor het vreemdgaan van Donald Trump.

    Bill Clinton heeft het met Monica Lewinsky gedaan, maarrrrr ook met Paula Corbin Jones, die afgekocht werd met $350,000.- en nog diverse andere dames !!
    www.armstrongeconomics.com/internatio...

    ==========================================

    Hoe een ieder dan ook over Trump zijn temperament, wispelturigheid en egocentriek mag denken ..... waar de democraten hem nu over najagen en opfokken, hebben andere presidenten ook gedaan !

    De democratische pot (letterlijk EN figuurlijk, daarom ging Bill ook aan de lopende band vreemd:-) verwijt dus wederom de republikeinse ketel dat hij zwart ziet ;-)
  5. [verwijderd] 6 januari 2019 14:17
    Hillary Clinton May Run For President in 2020, Says Former Advisor
    fortune.com/2018/11/12/hillary-clinto...

    +

    Voormalig adviseur Clintons: Hillary gaat opnieuw voor presidentschap in 2020
    De voormalig adviseur van Hillary Clinton, Mark Penn, weet het zeker: ze komt terug en doet mee met de presidentsverkiezingen van 2020. Niet iedereen staat te juichen om deze mogelijke rentree. Analisten waarschuwen haar: doe het niet!
    Buitenlandredactie 15-11-18
    www.ad.nl/buitenland/voormalig-advise...

    =====================

    Dacht je dat de V.S. na Trump alles wel gehad heeft en wel weer zou normaliseren ?
    Nou, dan heb je het mis ... want na Trump krijgt de V.S. waarschijnlijk een vrouw, die ook nog eens een valse pot blijkt te zijn, blijkens onderstaand artikel van Dolly Kyle, waarmee Bill Clinton ook is vreemd gegaan:
    'Hillary Clinton only had a child to look normal', Bill Clinton's alleged ex-lover claims. BILL Clinton’s alleged former mistress has claimed the ex-President told her that he and Hillary had a child to suppress rumours that Hillary is a lesbian.
    express.co.uk Oct 27, 2016

    www.express.co.uk/news/world/725676/h...
  6. forum rang 6 Chiddix 6 januari 2019 14:30
    Er wordt nog steeds druk overleg gevoerd om Trump zijn $5 miljard te geven in de begroting. Lukt dat uiteindelijk niet overweegt Trump de noodtoestand in te voeren waardoor hij alsnog de muur kan gaan bouwen. Motief van Trump is illegaliteit bestrijden en drugssmokkel.
    In Europa kennen we dat niet want daar lopen illegalen gewoon het land van hun keuze binnen. Dankzij Merkel is een nieuwe orde ontstaan in de EU. Een orde van meelopers en dwarsliggers.
  7. [verwijderd] 6 januari 2019 14:40
    Beurzen gaan top hahaha of toch niet. Als de top van maandag en dinsdag in de soep loopt hoe zullen de markten dan reageren?

    De Chinezen hebben een hele andere visie over de handels oorlog dan de Amerikanen.

    Trump is goed in liegen en de Chinezen in pappen en nat houden.

    Conclusie stagnatie en meer negativiteit.
  8. forum rang 10 luchtschip 6 januari 2019 14:47
    quote:

    USA_Trader schreef op 6 januari 2019 13:50:

    Maar het probleem met Mexico, waar de meeste ellende vandaan komt wordt door de muur opgelost, daar ben je het nu eindelijk mee eens maak ik op uit je tekeningetje?
    Ja, USA_Trader, dat is een heel opmerkelijke en uiterst slimme conclusie van jou.

    Het probleem met Mexico wordt door de muur opgelost. Er komen geen Mexicanen meer de US binnen door de muur.

    Iets genuanceerder : geen Mexicanen, behalve de Mexicanen die
    1 een schepje kunnen kopen, en daarmee een kuil onder de muur in het mulle woestijnzand graven.
    2 een ladder kunnen kopen of zelf maken om over de muur heen te klimmen
    3 een gat kunnen maken in de muur en er zo doorheen lopen
    4 een boot kunnen kopen of huren of meevaren naar de west-of oostkust van de US
    5een vliegreis kunnen boeken naar bijv Canada en dan zo de Noord grens kunnen binnenkomen, of bij Alaska de grens kunnen oversteken.

    Maar je zegt ook : Mexico, waar de meeste ellende vandaan komt.

    Wat voor ellende? Ik heb begrepen , dat er geen statistieken zijn waarbij Mexicanen hoog scoren op lijsten van misdaad of criminaliteit. Drug transporten uit Mexico vandaan? Misschien , maar die laten zich niet weerhouden door een muur. Maar drugs komen niet alleen uit Mexico, en de meeste drugs komen gewoon in containers via de US zeehavens binnen.

    Er is wel ellende in de US. En die ellende gaat Robert Mueller aanpakken. En dat zit meer bij de grote jongens in de GOP en de miljonairs en de grote jongens van de georganiseerde misdaad.

    Trump lost zijn vermeende, door Mexicanen veroorzaakte, ellende niet op met een muur. Robert Mueller lost de ellende voor een groot deel op met de wet in zijn hand. Trump is geen Mexicaan , maar hij reageert wel erg nerveus op Robert Mueller
  9. hap 6 januari 2019 14:48
    quote:

    USA_Trader schreef op 6 januari 2019 02:10:

    Wat een bijzondere meningen hier. Wat kunnen sommige toch in hun eigen realiteit leven zonder enige kennis van feiten. Trump is hard op weg de beste president ooit te worden. Het enige wat zijn linkse tegenstanders ertegenin kunnen brengen zijn leugens en valse beschuldigen. Ik bid elke avond dat we ooit een president krijgen met al is het maar de helft van het karakter en zakelijk instinct als Trump!
    Alleen met de eerste twee zinnen ben ik het eens, maar die zou je vooral op jezelf moeten betrekken. Bijzonder ook dat veel van zijn ex-ministers en ex-medewerkers hem een idioot genoemd hebben. Hij is blijkbaar niet in staat om goede werkrelaties op te bouwen en schuift de een na de ander aan de kant. Ook zijn populariteit onder de Amerikanen gaat steeds verder achteruit. Hij klinkt ook steeds wanhopiger met dat desnoods afkondigen van de noodtoestand. Ik vrees dat we op een spectaculaire, en vooral luidruchtige, exit afstevenen van iemand die verreweg de slechtste president ooit zal blijken te zijn. We spreken elkaar nog wel over twee jaar.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 6 januari 2019 15:38
    VS: Troepen alleen weg uit Syrië als Turkije veiligheid Koerden garandeert
    06 januari 2019 15:20 Laatste update: 16 minuten geleden

    De Amerikaanse nationaal veiligheidsadviseur John Bolton stelt zondag dat de Verenigde Staten de troepen alleen terugtrekken uit Syrië als Turkije de veiligheid van de Koerdische YPG-milities kan garanderen.

    Volgens persbureau AP vinden volgende week onderhandelingen plaats met Turkije over de Koerden.

    De VS heeft de Koerden als steun gezien in het verdrijven van IS. Turkije ziet de YPG-milities echter als terroristische organisatie.

    Vorige maand maakte de Amerikaanse president Donald Trump bekend dat hij de troepen uit Syrië zal halen, wat hem op kritiek kwam te staan. Turkije heeft na deze bekendmaking de troepen bij de grens met Syrië versterkt.

    Bolton zei zondag ook dat Trump IS verslagen wil hebben. Een indicatie van wanneer de troepen uit het land verwijderd moeten worden, werd door Bolton niet gegeven.
  11. forum rang 5 Ed Verbeek 6 januari 2019 16:05
    quote:

    voda schreef op 4 januari 2019 21:05:

    Trump vs. de economie

    Opinie | Nouriel Roubini is hoogleraar aan de Stern School of Business

    De financiële markten hebben eindelijk begrepen dat Donald Trump de president van Amerika is. Als je bedenkt dat de wereld al twee jaar lijdt onder de onbesuisde twitterberichten van de machtigste man ter wereld, is de logische vraag: hoe heeft dat zo lang kunnen duren?

    Het speelt mee dat veel beleggers geloofden dat Trump veel blaft, maar niet bijt. Ze gaven hem het voordeel van de twijfel, zolang hij maar maatregelen nam die gunstig waren voor bedrijven en aandeelhouders. Als puntje bij paaltje kwam, zouden ‘de volwassenen in de kamer’ Trump wel intomen en het beleid van de regering binnen de traditionele kaders houden, was het idee.

    Deze veronderstelling kwam in Trumps eerste jaar als president min of meer uit. ...

    In 2018 liepen de zaken anders.
    Het jaar startte met de invoering van een roekeloze belastingverlaging die de lange rente opdreef en een ‘overdrive’ veroorzaakte in een economie die al dicht tegen volledige werkgelegenheid aanzat. Al in februari begonnen beleggers zich zorgen te maken over een groter dan gewenste stijging van de inflatie.
    Een extra zorg daarbij is dat Trumps overige maatregelen stagflationaire effecten hebben (minder groei bij meer inflatie). Trump wil immers de buitenlandse investeringen beperken. Ook heeft hij de immigratie aan banden gelegd, waardoor de groei van het arbeidsaanbod daalt op een moment dat de arbeidsbevolking vergrijst en er een groeiend gat gaapt tussen vraag naar vaardigheden en het aanbod daarvan

    Iets later in het jaar begonnen de handelsschermutselingen met China en andere Amerikaanse handelspartners. De bezorgdheid over de protectionistische maatregelen van de regering-Trump leek in de loop van het jaar wat te luwen, maar is helemaal terug. De nieuwste stappen van de VS tegen China lijken de voorbode voor een bredere koude oorlog over handel, economie en geopolitiek.
    Nog erger dan het gevaar van een grootschalige handelsoorlog met China (ondanks de recente ‘wapenstilstand tussen Trump en de Chinese president Xi Jinping), zijn Trumps openlijke aanvallen op de Fed. Die begonnen al in het voorjaar van 2018.

    Met deze aanvallen in het achterhoofd schrokken de markten zich afgelopen maand kapot toen de Fed het verstandige besluit nam de rente te verhogen en te hinten op een geleidelijkere verhoging van de rente in 2019. Vermoedelijk is de strijdlustige houding van de Fed een reactie op de bedreigingen door Trump. Geconfronteerd met vijandige twitterberichten van de president moest Fed-voorzitter Jerome Powell het signaal afgeven dat de centrale bank politiek onafhankelijk blijft.

    In de laatste weken van 2018 volgde Trumps besluit om grote delen van de federale overheid te sluiten, omdat het Congres weigerde te betalen voor zijn nutteloze Mexicaanse muur. Op de markten brak nog net geen paniek uit.

    Regering
    De ‘shutdown’ werd spoedig gevolgd door berichten dat Trump Powell zou willen ontslaan. Dat had de correctie kunnen laten uitgroeien tot een crash. Voor de kerst publiceerde minister Steven Mnuchin van financiën daarom een officiële verklaring, in een poging de markten te kalmeren. Hij stelde dat Trump niet van plan was Powell te ontslaan en dat de financiële toestand van de Amerikaanse banken gezond is. Die laatste toevoeging had niemand zien aankomen, wat tot gevolg had dat beleggers zich juist gingen afvragen of ze zich zorgen moesten maken.

    De ministersploeg van Trump is in toenemende mate een bron van zorg. Recente veranderingen binnen de regering, die op het eerste gezicht niets met het economische beleid te maken hebben, maken de markten nerveus. Door het vertrek van stafchef van het Witte Huis, John Kelly, en van minister van defensie James Mattis zijn er geen volwassenen meer over in de kamer. De resterende kliek van economische nationalisten en haviken op het gebied van het buitenlands beleid, zal aan elke gril van Trump gehoor geven.

    Bij de huidige stand van zaken kan het gevaar van een grootschalig geopolitiek conflict met China niet worden uitgesloten. Een nieuwe koude oorlog kan heel concreet leiden tot deglobalisering, waarbij toeleveringsketens overal worden verstoord, in het bijzonder in de techsector.

    Verder schijnt Trump erop gebrand te zijn om de cohesie binnen de Europese Unie en de Navo te ondermijnen, op een moment waarop Europa economisch en politiek zwak is. (.....)

    Trump is inmiddels de Dr. Strangelove van de financiële markten. Net als de paranoïde gek in de klassieker van Stanley Kubrick flirt hij met wederzijds gegarandeerde economische vernietiging.
    Uitstekende analyse.
    Zodra Trump niet meer doet wat de rijksten willen, is het het met hem afgelopen.
    Want geld = macht, weet je nog.
  12. forum rang 5 Ed Verbeek 6 januari 2019 17:15
    quote:

    asti schreef op 6 januari 2019 16:48:

    Deed de sympathieke Obama dan ook wat de rijken willen?
    Ja natuurlijk. Anders had hij er niet gezeten (= kijk waarom Berny Sanders er nu niet zit)
    De onderste 90% a 99% van de bevolking houdt je rustig met wat kruimels.
    Zie de koopkrachtontwikkeling gezien van het non-farm en non-supervisory uurloon sinds ca. 1973 (en ook onder obama); die is gelijk gebleven die laatste ca. 45 jaar!

    “En gaat het om kwade wil?”
    Nee, als je bij de rijkste 1% zit (en dus macht hebt), wil gewoon houden wat je hebt en het liefst meer. Dat kun je niemand kwalijk nemen.
    Het wordt alleen tijd dat de ondeste 90% de krachten wwer eens gaat bundelen, net zoals ze dat van ca. 1900 tot 1940 hebben gedaan.
71.276 Posts
Pagina: «« 1 ... 999 1000 1001 1002 1003 ... 3564 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 911,89 +0,14%
EUR/USD 1,0783 +0,11%
FTSE 100 8.435,25 +0,02%
Germany40^ 18.744,10 -0,15%
Gold spot 2.340,73 -0,85%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

Akzo N...
+2,50%
Alfen ...
+2,11%
DSM FI...
+1,41%
EBUSCO...
+1,34%
Air Fr...
+1,24%

Dalers

Nedap ...
-1,55%
FASTNED
-1,28%
Avantium
-1,10%
OCI
-1,01%
ASML
-1,01%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links