Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

neem maar van mij aan we gaan stijgen!

66 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 oktober 2004 16:53

    analist.be/content/view/885/104/

    Dow lekker tegen de onderkant van het trendkanaal de doorbraak door de 9800 terwijl dit helemaal niet meer als steun of weerstand geldt, net als de 320 bij de AEX. Ook de opgaande RSI lijn is nog intact wat een stijging voorspeld. VIX is nog laag, wat nog steeds rust geeft op de aandelen markten.

    Ik verwacht maandag ook het dieptepunt van de AEX en mocht deze niet sterk dalen komt dit mede doordat de futures weer in Amerika weer in de + staan.

    Ik neem pas neerwaardse posities in als we uiteindelijk alsnog verder dalen vanuit dit trendkanaal.

    Fijne dag morgen

    gr X
  2. [verwijderd] 25 oktober 2004 09:13
    quote:

    maxtreem schreef:

    analist.be/content/view/885/104/

    Dow lekker tegen de onderkant van het trendkanaal de doorbraak door de 9800 terwijl dit helemaal niet meer als steun of weerstand geldt, net als de 320 bij de AEX. Ook de opgaande RSI lijn is nog intact wat een stijging voorspeld. VIX is nog laag, wat nog steeds rust geeft op de aandelen markten.

    Ik verwacht maandag ook het dieptepunt van de AEX en mocht deze niet sterk dalen komt dit mede doordat de futures weer in Amerika weer in de + staan.

    Ik neem pas neerwaardse posities in als we uiteindelijk alsnog verder dalen vanuit dit trendkanaal.

    Fijne dag morgen

    gr X
    Jij bent nu calls aan het kopen dus???? beetje eigenwijs om tegen de trend in te handelen, want als we deze week op 310 staan wat goed mogelijk is, wat dan?? dan zit je daar met je calls?

  3. [verwijderd] 26 oktober 2004 09:39
    Ik weet het niet Cezan, een deel staat nog in het rood, ik hou ze nog een paar dagen, omdat ik nog steeds denk dat we te ver zijn doorgeschoten. Ik kan het mis hebben, maar een daling direct naar de 300 gaat niet gebeuren en misschien wel helemaal niet. Zie de lamheid gisteren op de beurs, echte verkopers waren er bijna niet. Aan de andere kant kan dit ook gewoon een technisch herstel zijn en dat de weg naar beneden weer snel gevonden is.

    gr X
  4. Cézan 26 oktober 2004 10:27
    300 geloof ik eerlijk gezegd ook niet.
    Maar misschien heb je wat aan dit verhaal. Er staat de belegger heel wat cijferwerk deze week te wachten. Stel dat het positief uitpakt met de cijfers (en waarom niet?) dan kan het hard up gaan, ongeacht hoogte olieprijs?
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Woensdag volgen de resultaten van Amerada Hess, Ariba, Ask Jeeves, AU Optronics, Furniture Brands, Level 3 Communications, MetLife en Newmont Mining, terwijl deze eer donderdag Amerigroup, Coca-Cola Enterprises, Gold Fields, ImClone Systems, JetBlue Airways, McAfee, Medco Health Solutions, The Gillette Company, Verizon en Viacom ten deel valt. Daarnaast zal ook computerfabrikant Gateway met cijfers en vooruitzichten naar buiten treden. Analisten rekenen in doorsnee op een operationeel verlies van 7 dollarcent per aandeel en een omzet van $936,22 miljoen. In het overeenkomstige kwartaal in 2003 lagen de verkopen 6% lager en bedroeg het verlies 19 dollarcent per aandeel. Vrijdag sluiten ChevronTexaco en Westwood One de beursweek af.

    Op macrogebied staan ook deze week weer een aantal interessante rapporten op het programma die ons inzicht kunnen geven in de ontwikkeling van de Amerikaanse economie. Maandag staan de verkopen van bestaande woningen over september gepland gepland. Economen verwachten geen beweging ten opzichte van augustus en gaan uit van 6,54 miljoen huizenverkopen op jaarbasis. Dinsdag volgt de definitieve lezing van het Amerikaanse consumentenvertrouwen. Ten opzichte van vier weken terug wordt een daling verwacht van 96,8 naar 93,8.

    Woensdag staat de bekendmaking van de orders voor duurzame goederen op het programma. Na een daling van 0,3% in augustus rekenen economen in doorsnee op een toename van het aantal orders met 0,5% voor september. De verkopen van nieuwbouwwoningen zullen in september naar verwachting verminderen tot 1,15 miljoen op jaarbasis. Ook staat woensdag de publicatie van het Beige Book gepland, dat inzicht verschaft in de economische ontwikkeling binnen de Verenigde Staten. Met het oog op de FOMC-bijeenkomst van 10 november zullen beleggers het rapport doorspitten in de hoop aanwijzingen te vinden over de te volgen koers van de Fed.

    Donderdag volgt meer inzicht in de ontwikkeling van de arbeidsmarkt met de bekendmaking van het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering en de Help-Wanted index. Volgend op een onverwacht sterke daling van het aantal steunaanvragen in de week van 16 oktober, wordt voor de week voorafgaand aan 23 oktober een kleine toename van 6.000 aanvragen gerekend tot een niveau van 335.000. De Help-Wanted index, dat de facatures in de grote Amerikaanse dagbladen bijhoudt, zal naar verwachting onveranderd op 37 blijven staan.

    Een voorlopige schatting omtrent de groei van de Amerikaanse economie in het derde kwartaal van 2004 staat vrijdag voorbeurs op de agenda. Na een stijging van het BBP met 3,3% op jaarbasis in het tweede kwartaal wordt voor het derde kwartaal door economen gemiddeld een groei van 4,3% verwacht. De Michigan consumentenvertrouwenindex wordt geacht een lichte stijging te tonen van 87,5 naar 88. In aanloop naar de publicatie van de inkoopmanagersindex begin volgende week kan de regionale Chicago inkoopmanagersindex vrijdag mogelijk al een indicatie geven. Er wordt rekening gehouden met een daling van 61,3 in september naar 59 in oktober.

    De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2 november komen ondertussen rap dichterbij. Het belooft een nek-aan-nek race te worden tussen Bush en Kerry en dit doet de vrees voor een herhaling van de verkiezingen in 2000 en de daarop volgende onduidelijkheid toenemen. Marktvorsers verschillen van mening omtrent de te verwachten reactie van de markten op de winnaar van de verkiezingen. De toekomst zal uitslag brengen.

    Redactie
    Wallstreetweb.nl

66 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 900,63 +1,07%
EUR/USD 1,0780 +0,10%
FTSE 100 8.315,55 +1,24%
Germany40^ 18.431,90 +1,41%
Gold spot 2.316,24 -0,32%
NY-Nasdaq Composite 16.349,25 +1,19%

Stijgers

VIVORY...
+10,39%
Van La...
+7,90%
HEIJMA...
+4,77%
Kendrion
+3,77%
ForFar...
+3,31%

Dalers

JUST E...
-2,84%
EXOR NV
-1,55%
Arcelo...
-1,52%
PROSUS
-1,23%
INPOST
-1,12%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links