Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.778 Posts
Pagina: «« 1 ... 455 456 457 458 459 ... 3539 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 april 2018 19:43
    DIT zijn de gevaarlijke mannetjes in de V.S.:
    (beside Donald Trump & Hillary Clinton)

    George Soros:
    The Telegraph 8 FEBRUARY 2018 • 7:21AM
    George Soros, the man who 'broke the Bank of England', backing secret plot to thwart Brexit
    www.telegraph.co.uk/politics/2018/02/...

    Robert Mueller:
    Armstrong Economics Apr 11, 2018
    Mueller – the Secret Agent of the Deep State?
    www.armstrongeconomics.com/internatio...
  2. [verwijderd] 12 april 2018 20:32
    quote:

    Chiddix schreef op 12 april 2018 18:51:

    In EenVandaag zei een kenner, de afstraffing van Syrie moet niet te lang op zich laten wachten anders snappen mensen het verband niet meer?
    De omgangsnormen op het wereldtoneel en in de onderwereld hebben veel meer gelijkenis met elkaar dan met de werkelijkheid van burgers.
  3. nobahamas 12 april 2018 21:17
    Feit is dat Trump voor deze actie een brede rugdekking nodig heeft van Europa.
    Trump heeft al niet veel vrienden meer op het wereld handelsplatform:
    China is niet happy, Rusland al helemaal niet als de aanval doorgaat, Duitsland ziet het ook niet zitten, en de NAVO is al helemaal niet blij wanneer Turkije Trump een handje gaat helpen.
    Als deze goudgele rakker zo doorgaat komt er een wereld handelsoorlog waarbij de USA de verliezer is.
  4. forum rang 7 hirshi 12 april 2018 22:19
    Volgens bronnen binnen het Witte Huis overweegt Donald Trump om zich toch weer aan te sluiten bij het handelsverdrag Trans-Pacific Partnership (TPP). Dat melden Amerikaanse media. Het zou een manier zijn om Amerikaanse boeren te beschermen tegen de negatieve gevolgen van de huidige handelsoorlog met China.

    De Amerikaanse regering heeft het Amerikaanse Ministerie van Landbouw gevraagd om een hulpprogramma op te zetten voor getroffen boeren. Omdat zoiets echter veel tijd kost, hebben economen Trump aangeraden om opnieuw te kijken naar mogelijke handelsverdragen. Die gaf daarop opdracht aan een paar wetmakers om de mogelijkheden voor hertoetreding te bekijken.

    TPP moet er voor zorgen dat handelsbarrières tussen aangesloten landen verdwijnen. Te denken valt aan lagere importtarieven.

    www.ad.nl/buitenland/trump-overweegt-...
  5. forum rang 6 Chiddix 13 april 2018 07:41
    De Franse president Macron zei gisteren in een interview bewijzen te hebben van een gifgasaanval in Douma. Hij legde een link met Assad. Het zogenaamde oorlogskabinet van Groot-Brittannie heeft besloten Trump te steunen. Het woord militaire aktie werd vermeden.
    Trump zit nog steeds na te denken wat hij moet doen nadat Rusland te kennen gaf niet stil te blijven zitten bij een eventuele militaire aktie van drie NAVO landen in Syrie.
    Zaterdag arriveert een onderzoeksteam van gifgaswapens(OPCW) in Syrie op verzoek van Rusland.
  6. taurus86 13 april 2018 08:01
    Het zwartste scenario.
    Als, net als destijds na de Spoetnik, nu zal blijken dat Rusland een wapensysteem heeft dat superieur is aan dat van Amerika, dan zal de steun voor Trump verdwijnen als sneeuw voor de zon.
    Amerika zal zich 'in zijn hemd gezet' voelen en de paniek zal niet van de lucht zijn.
    Dan gaan 'grote denkers' als klaploper/zonnekoning Macron en dictator Erdogan zich met de westerse wereld bemoeien en dan zal het voor velen in de westerse wereld niet echt leuk meer worden.
    En dit alles om de vraag: 'Is er een God en was Jezus zijn zoon?'
  7. forum rang 5 Ed Verbeek 13 april 2018 08:24
    quote:

    NewKidInTown schreef op 12 april 2018 18:50:

    [...]

    Tja, Trump, Trump, Trump, je kunt voor hem zijn of tegen hem, je kunt voor de USA zijn of tegen. Syrie, een lastige kwestie, zeer complex, er zijn zoveel landen direct of indirect bij betrokken, niets is wat het lijkt, schijnt het, niets is datgene wat westerse leiders inclusief de westerse media ons willen doen geloven.

    Nu maar even een wellicht totaal andere invalshoek met verfrissende en verstandige opmerkingen en iets minder voor de hand liggende vragen, ja vragen die gesteld mogen en moeten worden:

    "Sinds de stichting van de VS in 1776 is het land tot nu toe 93 procent van haar tijd in oorlog geweest. Sinds 1945 heeft de VS geen enkele oorlog gewonnen, de Koreaanse Oorlog eindigde daar waar die begonnen was, de Vietnamese Oorlog werd door Washington verloren, evenals de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië.

    De vraag is dan ook 'Qui bono'? In zijn roman '1984' schreef George Orwell dat oorlog

    'helpt om de speciale geestelijke atmosfeer in stand te houden, die een hiërarchische maatschappij nodig heeft. De oorlog, zo zal men zien, is nu een zuiver binnenlandse aangelegenheid. In het verleden bestreden de heersende groepen van alle landen elkaar ook echt, al mochten zij inzien, dat zij een gemeenschappelijk belang hadden en daarom de vernietigende werking van de oorlog zouden moeten beperken, en de overwinnaar altijd de overwonnene plunderde. In onze eigen tijd vechten zij helemaal niet tegen elkaar. De oorlog wordt door iedere heersende groep gevoerd tegen de eigen onderdanen en het doel van de oorlog is niet om gebiedsoverwinningen te maken of te voorkomen, maar om de structuur van de samenleving is stand te houden.'

    Gezien de poging van de Amerikaanse en Britse elite om een gewapende conflict met Rusland te forceren, daarbij gesteund door de westerse mainstream-pers, bespreken emeritus hoogleraar internationale betrekkingen, Kees van der Pijl, en de prominente Belgische journalist Willy van Damme onder leiding van Stan van Houcke de historische en actuele achtergronden van de Amerikaanse agressie."

    bekijk het hier en neem vooral de tijd:

    www.youtube.com/watch?v=5871uA69GJc

    ik vind het zeer de moeite waard, je hoeft niet overtuigd te worden maar het zet je misschien aan het denken en voegt wellicht iets toe aan de "gemakkelijke" berichtgeving van de msm.
    Dank voor de link. Bijzonder boeiend. Ik hoor net op de radio dat Ben Bot ook zijn twijfels heeft over de 'officiële' (= white helmet = door V.S. en U.K. betaalde) lezing.
  8. forum rang 6 Chiddix 13 april 2018 08:49
    quote:

    taurus86 schreef op 13 april 2018 08:01:

    Het zwartste scenario.
    Als, net als destijds na de Spoetnik, nu zal blijken dat Rusland een wapensysteem heeft dat superieur is aan dat van Amerika, dan zal de steun voor Trump verdwijnen als sneeuw voor de zon.
    Amerika zal zich 'in zijn hemd gezet' voelen en de paniek zal niet van de lucht zijn.
    Dan gaan 'grote denkers' als klaploper/zonnekoning Macron
    Bij het moderne afweersysteem van de Russen zijn F16 s niet veilig boven Syrie , zei Jan de Hoop Scheffer, ex NAVO baas.
    De Amerikanen lijken een pas op de plaats te maken. Hun minister van defensie zei, we moeten geen burgers gaan raken en escalatie voorkomen. Dat laatste is veelzeggend.
    Het maakt nogal wat uit als je zonder tegenstand kruisrakketten afvuurt of bombardementen uitvoert.
  9. ubu 13 april 2018 08:53
    quote:

    NewKidInTown schreef op 12 april 2018 18:50:

    [...]
    bekijk het hier en neem vooral de tijd:

    www.youtube.com/watch?v=5871uA69GJc

    Ik heb 4 minuten gekeken. Bij

    "...een fake incident is.
    Net als die Skripal zaak ook een fake ...
    Ja die Skripals zijn opgesloten geweest. Daar hoor je niets meer van."

    ben ik afgehaakt.

    Financial Times:
    Chemical weapons agency backs UK findings on Skripal nerve agent
    OPCW confirms Britain’s scientific analysis of poison used in Salisbury attack
    (https://www.ft.com/content/0a58e65c-3e41-11e8-b7e0-52972418fec4)

    Wiki: The Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) is an intergovernmental organisation and the implementing body for the Chemical Weapons Convention, which entered into force on 29 April 1997. The OPCW, with its 192 member states, has its seat in The Hague, Netherlands, and oversees the global endeavour for the permanent and verifiable elimination of chemical
    weapons.

    Ja die spelen allemaal onder een hoedje. Samen met die 100en of misschien wel 1000en liegende journalisten van al die domme MSM die allemaal hetzelfde hebben bericht. Een groot complot hebben ze gesmeed. Hebben die geheime bijeenkomsten? Gelukkig hebben wij hier aan tafel Peppi en Kokki en Fred Flinstone. Zij hebben het licht gezien.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 april 2018 11:05
    Voormalig FBI-directeur Comey vergelijkt Trump in boek met maffiabaas

    Gepubliceerd: 13 april 2018 06:09

    Voormalig FBI-directeur James Comey vergelijkt de werkwijze van de Amerikaanse president Donald Trump in zijn nieuwe boek met die van een maffiabaas.

    Comey omschrijft de president bij ABC News als onethisch en niet-gebonden aan waarheid en institutionele waarden. Het boek wordt dinsdag gepubliceerd.

    De FBI-directeur werd in mei vorig jaar door Trump ontslagen. Volgens Comey was dat omdat hij niet zou willen stoppen met een onderzoek naar Trumps veiligheidsadviseur Michael Flynn. De Amerikaanse president noemde dat onzin en zei dat Comey loog.

    Het ontslag leidde tot het instellen van speciaal onderzoeker Robert Mueller, die de inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 onderzoekt.

    Loyaliteit

    Comey vertelt in het boek A Higher Loyalty hoe de president tijdens een diner loyaliteit van hem eiste. De ontmoetingen deden hem denken aan zijn eerdere carrière als aanklager tegen de maffia, zei hij tegen The Washington Post.

    ''De baas heeft complete controle. De eed van trouw. Het wij-tegen-zij-wereldbeeld. Het liegen over alle zaken, groot en klein, als gevolg van een loyaliteitscode die de organisatie boven alle moraal en waarheid stelt", aldus de voormalig FBI-directeur.

    Melania

    Trump had Comey ook gevraagd onderzoek te doen naar de 'plasseks-tape' waarbij Trump betrokken zou zijn. Trump wilde dit onderzoek om zijn vrouw Melania gerust te stellen dat dat verhaal niet echt waar was. Volgens Comey zei Trump dat het hem stoorde als zijn vrouw dacht dat zelfs maar "1 procent" van het verhaal waar zou zijn.

    "Hij ging maar door met vertellen waarom het verhaal niet waar was en vroeg mij vervolgens er onderzoek naar te doen", aldus Comey. "Daarop heb ik gezegd dat het aan hem was."

    Comey zou zijn ontslag hebben vernomen via televisieschermen die achter hem stonden toen hij bezig was met een toespraak. Pas daarna hoorde hij officieel dat hij moest vertrekken.
  11. [verwijderd] 13 april 2018 12:47
    Onweerlegbare info kreeg Blok voor z`n neus gelegd dat het een fake incident was in Douma:

    Moscow has “irrefutable” data that the incident in Douma, Syria was staged by the intelligence services of a foreign state pushing a “Russophobic campaign,” Russian Foreign Minister Sergey Lavrov stated.
    “We have irrefutable evidence that it was another staging, and the special services of a state which is in the forefront of the Russophobic campaign had a hand in the staging,” Lavrov said at a news conference with his Dutch counterpart Stef Blok on Friday.

    Lavrov: Intel services of ‘a state’ that promotes Russophobia behind ‘staged’ Douma chemical attack

    During their meeting in Moscow, both diplomats touched upon Syria, which has recently been threatened with new military strikes in the wake of an alleged chemical attack. Some Western leaders, including from the US and France, claim that the Syrian government is behind the alleged incident. It comes despite a team from the Organization for Prohibition of Chemical Weapons (OPCW), tasked with establishing the truth, only just arriving in the country.

    RT
  12. [verwijderd] 13 april 2018 12:58
    quote:

    Chiddix schreef op 13 april 2018 10:01:

    Er zit geen belegger te wachten op een confrontatie in Syrie tussen VS en Rusland tenzij je short zit.
    Je hoeft niet overal short in te zitten tijdens zo'n confrontatie ... maar zeer alert zijn ivm de oorlogsdreiging natuurlijk wél.
    Qua speculatie port ... moet je helemaal snel zijn. Zo ben ik op $1340 in goud gestapt en op 1362 er weer uit. Weliswaar kort ritje, maar 't zijn dikwijls die korte ritjes waarmee je profijt kunt maken in je gokpotje :-)

    De beleggingsport is voor de LT ... al heb ik daarin wel een flink stuk cash gedraaid ...

    Je gek laten maken en continue in je LT port wisselen schiet niet op, maar alertheid - en er naar handelen tijdens bijzondere events ... en imho is daarvan nu sprake ... is wel verstandig ;-)
  13. [verwijderd] 13 april 2018 13:20
    quote:

    Ed Verbeek schreef op 13 april 2018 08:24:

    [...]
    Dank voor de link. Bijzonder boeiend. Ik hoor net op de radio dat Ben Bot ook zijn twijfels heeft over de 'officiële' (= white helmet = door V.S. en U.K. betaalde) lezing.
    Uit functie durven ex-bewindsvoerders wel hè...:-)

    Zo kwam ex baas v/d Navo De Hoop Scheffer ook uit de kast:

    Ex-topman NAVO: “NAVO ging rode lijn over bij Poetin”

    De snelle expansie richting het oosten door de NAVO werd door Poetin als een serieuze bedreiging opgevat, zegt De Hoop Scheffer nu.

    Terugkijkend vindt hij dat de NAVO de Russische gevoelens onderschat heeft, met name wat betreft de wens van de voormalige Amerikaanse president Bush om Georgië en Oekraïne lid te maken

    www.hln.be/nieuws/buitenland/ex-topma...
70.778 Posts
Pagina: «« 1 ... 455 456 457 458 459 ... 3539 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 884,20 +1,60%
EUR/USD 1,0707 -0,21%
FTSE 100 8.133,39 +0,67%
Germany40^ 18.166,40 +1,39%
Gold spot 2.341,54 +0,41%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

EBUSCO...
+9,72%
ASMI
+8,39%
Alfen ...
+6,39%
NX FIL...
+6,00%
PROSUS
+3,60%

Dalers

SIGNIF...
-8,51%
IMCD
-7,11%
Wereld...
-6,77%
BESI
-5,37%
AMG Cr...
-4,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links