Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Slotcall: Rollercoaster

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Redactie IEX

Auteur:

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 20 maart 2018 19:57
    Euro daalt flink en rente spoot gisteren 20 procent omhoog. Geen enkele analist heeft het over fundamentele zaken maar men praat liever over de mediahype smoelenboek FB, die op een dag 5 procent is gedaald nadat het aandeel in enkele jaren verviervoudigd is. Ik begrijp even niet waarom over FB zoveel wordt geschreven en koersen over breed linie dalen door slechte sentiment door FB. Wat heeft FB met unilever en rd te maken, weet alleen dat FB meer waard is dan unilever en rd samen...dus begrijp even niet meer waarop aandelen nog op reageren. Zoals ene keer schrijft een analist als aex daalt met 1 procent wordt ons op naieve wijze gesproken jah kijk maar naar de euro die een half procentje duurder is geworden en ondertussen staat euro veel lager en staat aex nog steeds op flinke achterstand en staan we nog steeds niet op 540, toen euro nog op 1,23 staat en nu staat euro zelfs lager. Nu zegt geen enkele analist jah het is lagere euro,waarom stijgt wallstreet even hard als aex? Wallstreet reageert njet eens op dagelijkse mutatie vd euro, maar de analisten in nederland denken dat eaex reageert op de dagelijkse koersfluctuatie vd euro.
  2. Mrx77 20 maart 2018 22:10
    Ja vandaag stijgt aex met maar 0,8 procent bij een 0,8 procent lagere euro en wallstreet stijgt bijna 0,8 procent bij een 0,8 procent duurdere dollar. Loopt de aex 0,8 procent achter of had wallstreet niet met 0,8 procent mogen stijgen. Of had aex vandaag met 1,6 procent moeten stijgen, maar is het wederom omlaag gedrukt..
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.