Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,245 14 mei 2024 10:27
  • +0,006 (+2,30%) Dagrange 0,237 - 0,246
  • 34.832 Gem. (3M) 109,6K

Forum Gaussin geopend

6.974 Posts
Pagina: «« 1 ... 118 119 120 121 122 ... 349 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. VolvoR 13 maart 2018 17:21
    quote:

    felipe schreef op 13 maart 2018 17:11:

    Er zijn mensen die 's ochtends andere dingen hebben
    Lukt me niet om dan te handelen helaas.

    Kun je toch een order ingeven, doe ik ook vaak, ik moest ook werken vanochtend.Maar wachten wordt nu beloond.Ik wacht morgenvroeg wel even af, ziet er uit of we morgen weer rond de 0,42 kunnen kopen.
  2. VolvoR 13 maart 2018 20:08
    Hier de vertaling in 2 delen, mooi product hoor.

    Gaussin: Gaussin introduceert de APM "hot environments " en het bereik van Power Packs (r) Full Elec LMP (r) "Powered by Blue Solutions by BOLLORE "
    Stuur per E-mail 13/03/2018 | 18:20
    Een "100% Made in Frankrijk" aanbod op de SITL Fair van 20 tot 23 maart 2018

    GAUSSIN Manugistique (Euronext Growth FR0010342329) zal de APM "hot environments" formeel introduceren en het nieuwe gamma van Power Packs ® Full Elec dat zal worden uitgerust met de Franse batterijen LMP ® (lithium metal Polymer) ontwikkeld door Blue Solutions, een dochteronderneming van Groupe BOLLORE, ter gelegenheid van de internationale week van transport en logistiek SITL zal worden gehouden van 20 tot 23 maart 2018 in Parijs Nord Villepinte.

    De nieuwe apm he, een 100% elektrische oplossing ontworpen Voorhaven gebieden in warme landen

    Op 19 februari kondigde GAUSSIN de ondertekening aan van een contract met BOLLORE ports over de co-ontwikkeling van de 75T versie van zijn apm Vehicle (CF Persberichten 19 en 20 februari 2018).

    De bestaande versie die hij "hot environments" 38T, die zal worden uitgerust met LMP ® batterijen van Blue Solutions zal exclusief worden onthuld op de show. Deze versie is vooral bedoeld voor de landen van de Golf en Afrika of het verlangen naar ecologische groei is reëel.

    De APM he Full Elec is een technologie concentraat dat de prestaties en het gebruiksgemak combineert.

    Ontworpen voor extreme haven omgevingen waar warmte verandert gevoelige componenten, waaronder batterijen, de hij-versie weerstaat temperaturen boven de 50 graden.

    Het intuïtieve rijden geeft het ongeëvenaarde comfort en een zeer hoog niveau van veiligheid dankzij de FOPS ROPS cabine.

    Op basis van een specifieke normatieve repository van meer dan 50 standaarden is de APM hij de eerste volledig elektrische transportoplossing die speciaal is ontworpen voor warme landen waar elektrische mobiliteit tot nu toe onmogelijk was.

    Het nieuwe gamma van Power Packs ® LMP ® "Powered by Blue Solutions"

    De serie van Power Packs ® LMP ® voor ATT, IYV, AGV, ATM en APM voertuigen zal bestaan uit drie versies 63, 126 en 189 kWh.

    Power Pack M Power Pack L Power Pack XL

    60 kWh 126KWh 189KWh

    (4-6 uur autonomie) (6 tot 9 uur autonomie) (9 tot 12 uur autonomie)

    De interne bedrijfstemperatuur van de LMP ® batterij bevindt zich tussen 60 ° c en 80 ° c. Er is grondig werk verricht op de verpakking van de batterij om de impact van de externe omstandigheden te beperken. Zo biedt de LMP ®-batterij, die niet gevoelig is voor temperatuur (van-20 ° c tot + 105 ° c), een echt concurrentievoordeel in warme landen. Deze technologie, bestaande uit Franse productie cellen, is volledig solide en bevat geen oplosmiddelen, zeldzame aarden of kobalt, waardoor het een zeer hoog veiligheidsniveau geeft.

    Een Business Unit gewijd aan de activiteit van de batterij integratie *

    De eerste volledige Elec Gaussin werd in 1995 geleverd aan Airbus. Het was op het moment uitgerust met loodbatterijen.

    De technologieoverdracht van CEA heeft GAUSSIN in staat gesteld om de knowhow van de integratie van lithium batterijen volledig onder controle te hebben, inclusief het "BMS" aspect van Battery Management systeem.

    Deze kennis heeft geresulteerd in de succesvolle realisatie van Power Packs ® LFP ATT, IYV en ATM.
  3. VolvoR 13 maart 2018 20:10
    De ontwikkeling van het Power Pack ® LTO van de AGV prestaties voor de PSA-klant in Singapore en, ten slotte, de keuze van blauwe oplossingen om samen te werken met GAUSSIN om haar LMP technologie te integreren, hebben toegestaan om een grondige kennis van de belangrijkste technologieën van Batterij op de markt.

    Dankzij de historische controle over de mechanische, elektronische en thermische onderdelen, GAUSSIN is in staat om haar knowhow aan te bieden om te voldoen aan de verschillende behoeften van turnkey Power sources "Plug & Play" voor lichte elektrische platforms of Op het gebied van mobiliteit van personen en het goederenvervoer, maar ook voor stationaire toepassingen.

    Deze activiteit van de batterij integratie, die door GAUSSIN wordt ontwikkeld, biedt nu een waaier van bijkomende diensten aan: van techniek aan het assembleren van batterijpakken voor partners of het huren. Het zal het voorwerp zijn van een speciale Business Unit waarvan de ambitie is om een belangrijke speler in Europa te worden in de sector van de integratie van batterijen.

    Volgende afspraak

    Internationale transport en logistiek week SITL wordt gehouden van 20 tot 23 maart 2018 in Parijs Nord Villepinte

    APM hij op de M35 stand

    * Dit document kan forward-looking informatie bevatten. Deze forward-looking informatie verwijst naar de toekomstperspectieven, ontwikkelingen en strategieën van Gaussin Manugistique en is gebaseerd op de analyse van de prognoses van de toekomstige resultaten en ramingen van de bedragen die nog niet bepaalbaar zijn. Forward-looking informatie is inherent aan Risico's en onzekerheden, omdat ze gerelateerd zijn aan gebeurtenissen en afhangen van omstandigheden die wel of niet kunnen worden gerealiseerd in de toekomst. Gaussin Manugistique vestigt uw aandacht op het feit dat de toekomstgerichte informatie geen garanties biedt ten aanzien van haar toekomstige prestaties en dat haar financiële situatie, haar resultaten en de evolutie van de sector waarin Gaussin Manugistique opereert kan aanzienlijk afwijken van die welke worden voorgesteld of voorgesteld door de toekomstgerichte verklaringen vervat in deze indiening. Bovendien, zelfs indien de financiële situatie van Gaussin Manugistique, de resultaten ervan en de ontwikkeling van de sector waarin Gaussin Manugistique opereert in overeenstemming waren met de toekomstgerichte informatie in deze presentatie, deze resultaten of deze ontwikkelingen Mag geen betrouwbare indicatie zijn van de toekomstige resultaten of ontwikkelingen van het bedrijf. Gaussin Manugistique doet geen toezegging om de verwachtingen of ramingen van analisten te actualiseren of te bevestigen, of om enige correctie op informatie of evenement openbaar te maken op een wijze die een gebeurtenis of Omstandigheid die later in deze presentatie zou voorkomen.

    Over GAUSSIN

    GAUSSIN MANUGISTIQUE ® is gespecialiseerd in de controle van handling processen en de bouw van systemen op wielen voor de installatie en het transport van zware, volumineuze of delicate ladingen. Met meer dan 50 000 voertuigen wereldwijd geniet GAUSSIN Manugistique een sterke reputatie in vier snel groeiende markten: energie, transport, milieu en grondstoffen. GAUSSIN MANUGISTIQUE ® is sinds 16 juni 2010 genoteerd op de groei van Euronext in Parijs. Sinds 20 juli 2012, de GAUSSIN aandelen zijn genoteerd op de offerte groep E2 (aanbieding aan het publiek), sinds het verkrijgen van de AMF visa no. 12-360 gedateerd 17/07/12 op de prospectus, gratis beschikbaar op www.gaussin.com.

    Contacten

    Gaussin

    Christophe Gaussin, Invest@gaussin.com + 33 (0) 3.84.46.13.45

    De mededeling van Ulysses

    Nicolas de Keyser, ndaniels@ulysse-communication.com

    + 33 (0) 6.63.66.59.22

    Zakelijke contact persoon

    Aziz Azougagh, a.azougagh@gaussin.com

    + 33 (0) 6.27.06.72.30

    Vind alle informatie GAUSSIN op www.gaussin.com
6.974 Posts
Pagina: «« 1 ... 118 119 120 121 122 ... 349 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links