Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.767 Posts
Pagina: «« 1 ... 300 301 302 303 304 ... 3539 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 november 2017 17:32
    Bijna een jaartje in functie nu, de trend is gezet.

    Eindelijk een president die dat Noord Korea eronder gaat krijgen, de nog zwaardere sancties knijpen nu alles af wat een mens nodig heeft om te kunnen overleven op deze aardkloot, de buurlanden komen nu op een lijn.

    "I wanna bomb that Guy, next week"

    Nog 7 jaar Trump is eigenlijk beter voor iedereen, Joe Sixpack is er maar wat blijk mee...
  2. [verwijderd] 8 november 2017 07:25
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 7 november 2017 15:59:

    Experts: Trump heeft negatieve invloed op wereldeconomie

    Uit peiling door Ifo-instituut komt somber beeld van Amerikaanse regering naar voren. Amerikaanse experts spreken overigens veel meer over een 'ineffectief' presidentschap.

    www.realclearpolitics.com/articles/20...

    Why the Left Has Been So Wrong About the Trump Boom

    But so far the Trump haters have missed the call on the economy's trajectory. Doubly ironic is that the same Obama-era economists who are trashing Trump's increasingly realistic forecast of 3 percent growth are the ones who predicted 4 percent growth from the Obama budgets. Obama never came anywhere near 4 percent growth, and at the end of his second term, the economy grew at a pitiful 1.6 percent.
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 november 2017 11:10
    Gevoelige nederlagen Republikeinen bij verkiezingen gouverneurs VS

    Gepubliceerd: 08 november 2017 04:44 Laatste update: 08 november 2017 10:06

    De gouverneursverkiezingen in de Amerikaanse staat Virginia zijn dinsdag gewonnen door de Democratische kandidaat Ralph Northam. Ook in New Jersey werd de Republikeinse kandidaat verslagen door een Democraat, voormalig Duitsland-ambassadeur Phil Murphy.

    Northam wist in Virginia 52 procent van de stemmen te verzamelen. De Republikeinse kandidaat, Ed Gillespie, bleef steken op 46 procent. De staat blijft daarmee in handen van de Democraten.

    In New Jersey speelde de impopulariteit van de vorige gouverneur, de Republikein Chris Christie, zijn partijgenoot Kim Guadagno parten. Ze eindigde op ruime afstand achter Murphy.

    De verkiezingen in de twee staten worden gezien als een graadmeter voor de populariteit van president Donald Trump.
    Virginia

    Vooral de verkiezingsstrijd in Virginia was hevig. De Democraten toonden zich vastbesloten het maatschappelijke verzet tegen het beleid van Trump om te zetten in verkiezingsoverwinningen.

    De Republikein Gillespie zag zich op zijn beurt gesteund door diezelfde president en nam sommige van Trumps verkiezingstactieken over. Hij viel zijn tegenstander hard aan op het gebied van immigratie, bendegeweld en standbeelden van Zuidelijke prominenten uit de Amerikaanse Burgeroorlog.

    Trump sprak tijdens de campagne zijn zegen uit over de kandidatuur van Gillespie, maar onmiddellijk na diens nederlaag distantieerde de president zich op Twitter van zijn Republikeinse partijgenoot. "Ed Gillespie heeft hard gewerkt, maar heeft mij of waar ik voor sta niet omarmd", schreef hij.

    Ed Gillespie worked hard but did not embrace me or what I stand for. Don’t forget, Republicans won 4 out of 4 House… t.co/HODixMtPNw

    realDonaldTrump
    realDonaldTrump
    01:40 - 08 november 2017

    Burgemeesters

    Dinsdag vonden er ook burgermeestersverkiezingen plaats in verschillende Amerikaanse steden. De burgemeester van New York, de Democraat Bill de Blasio, werd herkozen met tweederde van de stemmen. Ook Boston en Detroit herkozen Democratische burgemeesters.
  4. [verwijderd] 8 november 2017 15:07
    www.reuters.com/article/us-trump-asia...

    BEIJING (Reuters) - With lavish pageantry and an uncharacteristic personal flourish, Chinese President Xi Jinping on Wednesday rolled out a red carpet welcome for U.S President Donald Trump at the Forbidden City, the ancient home of China’s emperors.

    china is slimmer dan europa en weet natuurlijk ook wie hun grootste en belangrijkste handelspartner in de wereld is.
    Xi lacht zich dood om al die belangrijke leiders in europa,maar met ons donald moet je echt vriend zijn voorlopig.
  5. whammy 10 november 2017 08:51
    Wall Street
    Ook de Amerikaanse beursgraadmeters, de afgelopen maanden gewend geraakt aan recordkoersen, deden donderdag een stap terug. Aanleiding was vooral de zorg dat er weinig terecht gaat komen van de door president Trump beloofde lastenverlichting voor bedrijven.
    Bron:FD
    Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven.
  6. forum rang 7 ffff 10 november 2017 16:07
    DA NANG (dpa-AFX) - Mit einem Gipfel in Vietnam loten mehr als 20 Staaten aus dem Pazifikraum die Möglichkeiten ihrer künftigen Zusammenarbeit aus. An dem Treffen der Asiatisch-Pazifischen Wirtschaftsgemeinschaft (Apec) in der Küstenstadt Da Nang nehmen unter anderem die Präsidenten der USA, Chinas und Russlands teil: Donald Trump, Xi Jinping und Wladimir Putin. Am Rande des Treffens soll es am Freitag wohl auch einen Zweiergipfel zwischen Trumps und Putin geben.

    Geintje: Zouden Putin en Trump het nu ook over de onthullingen in de Paradise Papers hebben....... Of zullen BEIDEN er hartelijk om lachen en de schoonzoon van Trump gewoon op de oude bekende manier zaken blijven doen met Rusland via de kantoren op de tax-free Caribian Islands???

    Je leest al jarenlang al die verdenkingen en verdachtmakingen in de pers....... en de wereld draait gewoon door.

    Peter
  7. forum rang 6 NewKidInTown 13 november 2017 08:12
    "MANILLA - De Amerikaanse president Donald Trump zei maandag een „geweldige relatie” te hebben met zijn Filipijnse tegenhanger Rodrigo Duterte. Hij kwam met zijn opmerking vlak voordat de twee controversiële leiders elkaar ontmoetten in de marge van een Aziatische top.

    Hun ontmoeting vindt plaats tijdens de top van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (Asean) die maandag begint. Manilla is de laatste bestemming op de Azië-reis van Trump die hem naar Japan, Zuid-Korea en China voerde. Hij gaat dinsdag terug naar de VS.

    Mensenrechtengroepen hebben bij Trump aangedrongen zich hard op te stellen tegenover Duterte vanwege diens bloedige oorlog tegen drugs, waarbij al duizenden mensen zijn gedood.

    Duterte, die hoog over Trump opgaf, zei vorige week dat hij hem zou „wegsturen” als Trump besluit de kwestie van vermeende mensenrechtenschendingen aan te kaarten."

    Nou, gelukkig maar, „geweldige relatie”, er is al zoveel vijandschap in de wereld. En een stuk beter dan met die vorige US-president, dit klinkt een stuk beter, kennelijk hebben ze ook respect voor elkaar, een eerste vereiste.
  8. forum rang 9 objectief 13 november 2017 08:15
    quote:

    NewKidInTown schreef op 13 november 2017 08:12:

    "MANILLA - De Amerikaanse president Donald Trump zei maandag een „geweldige relatie” te hebben met zijn Filipijnse tegenhanger Rodrigo Duterte. Hij kwam met zijn opmerking vlak voordat de twee controversiële leiders elkaar ontmoetten in de marge van een Aziatische top.

    Ja, Trump heeft vooral vrienden met dictators die in het wilde weg eigen burgers vermoorden na Poetin nu Duterte etc.
  9. forum rang 9 objectief 13 november 2017 08:59
    quote:

    NewKidInTown schreef op 13 november 2017 08:21:

    Het laatste dat dit land met mensen van kleur nodig heeft is een half-zacht PC watje.
    De V.S. heeft dringend behoefte aan een nieuwe Obama...het valt volledig uiteen in vijandschappen met bijna elke ander land. Trump loopt over van eigen ego....en wijzigt zijn beleid dagelijks....eerst Kim persoonlijk wegvagen en nu smeken om weer zijn vriend te worden...wat een minkukel die Trump.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 november 2017 09:14
    Oud-bazen veiligheidsdiensten: 'Poetin manipuleert Trump'

    Gepubliceerd: 12 november 2017 22:02 Laatste update: 12 november 2017 23:52

    De Amerikaanse president Donald Trump laat zich manipuleren door zijn ambtsgenoot Vladimir Poetin. Dat stellen twee kopstukken die de Amerikaanse veiligheidsdiensten leidden onder president Obama.

    Oud-CIA-directeur John Brennan en James Clapper, de vroegere leider van de Amerikaanse inlichtingendiensten, reageren met hun uitspraken op de ontmoeting die de twee presidenten zaterdag hadden op een economische top in Vietnam.

    Poetin stelde diep beledigd te zijn door alle suggesties dat Rusland de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou hebben beïnvloed. Trump verklaarde daarna deze verklaring van Poetin te geloven.

    De uitspraken van Poetin druisen in tegen de informatie die vrijwel alle belangrijke Amerikaanse inlichtingendiensten de afgelopen anderhalf jaar hebben verzameld. Op basis van deze informatie is speciaal aanklager Robert Mueller een enorm onderzoek begonnen. Dit heeft de afgelopen weken tot de eerste dagvaardingen geleid.

    Onwetend of naïef

    "Trump is om wat voor reden dan ook geïntimideerd door Poetin, of hij is bang voor wat hij zal doen of wat de uitkomst van het onderzoek zal zijn", stelde Brennan zondag in een interview op CNN. "Het wijst op naïviteit, onwetendheid of angst."

    Volgens de inlichtingendiensten heeft Rusland zich destijds in de verkiezingen gemengd met als doel Trump president te laten worden. Daarbij zouden sociale media zijn ingezet en het hacken van de mails van Trumps tegenstrever Hilary Clinton.

    Trump en Poetin zijn allebei op de top van het Aziatisch-Pacifisch economisch samenwerkingsverband APEC in Da Nang in Vietnam. Daar spraken de twee presidenten kort met elkaar. Het was hun eerste ontmoeting sinds juli.
  11. [verwijderd] 13 november 2017 10:18
    quote:

    fred12345 schreef op 13 november 2017 08:59:

    [...]

    De V.S. heeft dringend behoefte aan een nieuwe Obama...het valt volledig uiteen in vijandschappen met bijna elke ander land. Trump loopt over van eigen ego....en wijzigt zijn beleid dagelijks....eerst Kim persoonlijk wegvagen en nu smeken om weer zijn vriend te worden...wat een minkukel die Trump.
    Obama?? is dat niet die mislukte president,die niets voor mekaar kreeg.
    geen economische groei en ontplofte staatsschuld.rampzalig buitenlands beleid,waar europa de eerste 50 jaar nog niet mee klaar is door de miljoenen vluchtelingen.
    onbetaalbare obamacare.als leider in zijn hemd gezet op het wereldtoneel door china en rusland..
    de enige verandering waar hij voor gezorgd heeft is,dat er de komende jaren Trump als president van de VS zit.
    een geweldige loser Obama uiteraard vereert en op een voetstuk gezet door de msm
    waarschijnlijk door een vorm van positieve discriminatie.
    niet door zijn daden want die waren rampzalig.
  12. forum rang 9 objectief 13 november 2017 10:23
    quote:

    @realjohnnywalker schreef op 13 november 2017 10:18:

    [...]

    Obama?? is dat niet die mislukte president,die niets voor mekaar kreeg.
    geen economische groei en ontplofte staatsschuld.rampzalig buitenlands beleid,waar europa de eerste 50 jaar nog niet mee klaar is door de miljoenen vluchtelingen.
    onbetaalbare obamacare.als leider in zijn hemd gezet op het wereldtoneel door china en rusland..
    de enige verandering waar hij voor gezorgd heeft is,dat er de komende jaren Trump als president van de VS zit.
    een geweldige loser Obama uiteraard vereert en op een voetstuk gezet door de msm
    waarschijnlijk door een vorm van positieve discriminatie.
    niet door zijn daden want die waren rampzalig.

    Obama is de meeste succesvolle president die de V.S. ooit gehad heeft..enorme economische vooruitgang en bevriend met bijna alle landen in de wereld...een president van compromissen, die een zegen voor het land was.
    Onder Trump rollen we van de ene ruzie in de andere...zelfs onder zijn eigen partijgenoten...stuk voor stuk moeten ze aftreden doordat ze corrupt blijken te zijn.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 13 november 2017 10:33
    Geen enkele president van een land kan iets bereiken als hij niet gesteund wordt door een duidelijke meerderheid, dit geldt zowel voor Trump als Obama.

    Obama was als persoon in ieder geval zeer geschikt als president; Trump daarentegen als persoon is totaal ongeschikt als president.
  14. [verwijderd] 13 november 2017 10:41
    nypost.com/2017/11/11/turns-out-trump...

    Foreign tourism to New York City is set to rise 3.6 percent this year — defying yet another of the many doomsday predictions about Donald Trump’s presidency.

    Back in February, the city tourism agency said Trump’s “travel ban and related rhetoric” would mean a drop of 300,000 visitors this year. But the NYC & Co. prophecy proved false.

    Of course, other predictions were more dire — particularly those about the stock market.
    Finance expert Steve Rattner foresaw “a market crash of historic proportions” under a President Trump. Moody’s warned of a “weaker” economy. Many said 2 percent GDP growth was the best that could be hoped for.

    Other doomsayers included Mark Cuban, CNBC’s Andrew Ross Sorkin and firms such as Bridgewater Associates and Macroeconomic Advisers. (A less-dishonorable mention goes to Nobel-winning economist Paul Krugman, who at least walked back his doomsaying about “a global recession, with no end in sight,” soon after election night.)

    In fact, the Dow has climbed more than 25 percent since Hillary Clinton conceded. And the first two full quarters of Trump’s term both saw growth of 3 percent or more. Oops.

    More recently, Trump’s cutbacks of money to help folks sign up for ObamaCare brought warnings that enrollment would surely plummet. Hah! Over the first few days of open enrollment this year, a record number of people signed up, The Hill reported Tuesday.

    The first day alone saw 200,000 sign-ups, twice last year’s number, and more than 1 million visited healthcare.gov, versus 750,000 in 2016.

    As for all the noise about fascism and tyranny: Trump has scrupulously obeyed the law, even as judges came up with unprecedented legal theories to strike down his “travel ban” executive orders.

    None of this guarantees that the markets won’t turn south eventually, or that ObamaCare won’t run into the rocks. But it does tell you that talk of Trump-fueled armageddon is partisan hysteria, unhinged from reality.
  15. forum rang 9 objectief 13 november 2017 11:04
    quote:

    @realjohnnywalker schreef op 13 november 2017 10:41:

    nypost.com/2017/11/11/turns-out-trump...

    Foreign tourism to New York City is set to rise 3.6 percent this year — defying yet another of the many doomsday predictions about Donald Trump’s presidency.

    Burgers trekken zich niks van politiek aan...ieder is met zijn eigen gezin en inkomen bezig....Amsterdam trekt steeds meer bezoekers...bepaalde gebieden zullen in de toekomst afgezet moet worden...dat is in NY hetzelfde...heeft niks met de prestaties van van Trump te maken...die zijn er niet..enkel anderen bang maken ruzie stoken.
  16. [verwijderd] 13 november 2017 12:02
    quote:

    fred12345 schreef op 13 november 2017 10:23:

    [...]

    Obama is de meeste succesvolle president die de V.S. ooit gehad heeft..enorme economische vooruitgang en bevriend met bijna alle landen in de wereld...een president van compromissen, die een zegen voor het land was.
    Onder Trump rollen we van de ene ruzie in de andere...zelfs onder zijn eigen partijgenoten...stuk voor stuk moeten ze aftreden doordat ze corrupt blijken te zijn.
    Wat een onzin en onwetendheid!!!

    Die matige economische groei onder Obama is creëert door het maken van gigantische schulden en het vriendjes gedrag van Obama heeft duizendenmensen het leven gekost.
    Denk maar aan de Krim, Isis en syrie.

  17. forum rang 9 objectief 13 november 2017 14:31
    quote:

    henk38 schreef op 13 november 2017 12:02:

    [...]

    Wat een onzin en onwetendheid!!!

    Die matige economische groei onder Obama is creëert door het maken van gigantische schulden en het vriendjes gedrag van Obama heeft duizendenmensen het leven gekost.
    Denk maar aan de Krim, Isis en syrie.

    Gelukkig behoor je tot de enkelen in Nederland die er zo over denken...waarom verhuis je niet naar Trump land....daar ben je tenminste vogelvrij door die vele idiote wapenbezitters.
  18. [verwijderd] 13 november 2017 16:30
    quote:

    fred12345 schreef op 13 november 2017 14:31:

    [...]

    Gelukkig behoor je tot de enkelen in Nederland die er zo over denken
    Het gaat om de cijfers en niet wat ik of andere denken.

    Los Angeles telt nu meer dan 55.000 dakloze en New york telt 74.000 dakloze, deze aantalen zijn in heel de geschiedenis van de VS nog niet voorgekomen.
    Het aantal dakloze in Alameda county is met 40% gestegen en in Hawaii met 30%.

    Onder Obama is het aantal dakloze letterlijk geexplodeerd en uitgelopen op een ramp, een grote groep Amerikanen leeft nu op het zelfde niveau als mensen in 3e wereld landen.

70.767 Posts
Pagina: «« 1 ... 300 301 302 303 304 ... 3539 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 0,00%
EUR/USD 1,0722 -0,07%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.931,00 +0,08%
Gold spot 2.335,96 +0,17%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links