Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,406 8 mei 2024 11:20
  • -0,010 (-0,29%) Dagrange 3,384 - 3,420
  • 232.599 Gem. (3M) 1,6M

BAM oktober 2017

1.458 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 73 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 23 oktober 2017 17:41
    www.bndestem.nl/breda/nog-geen-verdac...

    Nog geen 'verdachte' bouwconstructies Breda

    BREDA - De gemeente Breda heeft vooralsnog geen 'verdachte' bouwconstructies aangetroffen in het eigen lokale vastgoed.
    Geert Nijland 23-10-17, 16:46 Laatste update: 16:47

    M

    Dat zegt een woordvoerster van de gemeente naar aanleiding van de onderzoeken die overal in het land volgen naar aanleiding van het instorten van de parkeergarage bij Eindhoven Airport op 27 mei van dit jaar. De gemeente Breda is nu bezig met de inventarisatie van particuliere panden waarvan de constructie overeenkomt met die van de parkeergarage in Eindhoven. Mocht daar wat uitkomen dan neemt Breda eerst contact op met de eigenaren, zo laat de woordvoerster weten.
    Roosendaal

    De gemeente Roosendaal telt twee verdachte gebouwen, maar wil niet zeggen om welke gebouwen het gaat. "Op dit moment maken wij niet bekend om welke gebouwen het gaat. We willen onnodige onrust voorkomen. Het bewuste systeem bestaat echter al meer dan dertig jaar en wordt veelvuldig toegepast. Het is dan ook te kort door de bocht om te veronderstellen dat sprake is van een onveilige constructiemethode. Er is gestart met een visuele inspectie en een onderliggend dossieronderzoek. Op basis hiervan wordt er bepaald wat voor verdere stappen worden ondernomen", aldus woordvoerder Jeroen Steenmeijer.
    Onderzoek

    Onderzoek van TNO en adviesbureau Hageman wees onlangs uit dat bouwfouten in combinatie met het warme weer tot het instorten van de Eindhovense parkeergarage in aanbouw hebben geleid. De conclusie was ook dat veel meer gebouwen in Nederland gebouwd moeten zijn met dezelfde ondeugdelijke betonvloeren.

    De onderzoekers beseften dat dezelfde fout in veel andere gebouwen zou kunnen zitten, zegt hoogleraar betonconstructies Simon Wijte, die aan het onderzoek meewerkte. Demissionair minister Plasterk (Binnenlandse Zaken, PvdA) riep alle gemeenten op na te gaan welke gebouwen dezelfde constructie hebben. In Hoeven is de brede school Het Kansenrijk uit voorzorg gesloten vanwege een mogelijk instortingsgevaar. Tot op heden is het daar in West-Brabant bij gebleven, maar in veel gemeenten lopen er nog onderzoeken.
  2. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 23 oktober 2017 17:58

    Gepubliceerde
    Persberichten Oktober tot nu toe.
    19 oktober 2017
    Artists impression
    Bouw gestart van middensegment huurwoningen op Amstelkwartier

    Amsterdam, 18 oktober 2017 – BAM Wonen is in opdracht van vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter gestart met de bouw van appartementencomplex Branie in de nieuwe Amsterdamse wijk Amstelkwartier. De zeventig huurappartementen in het middensegment dragen bij aan het oplossen van het tekort aan betaalbare huurwoningen.
    18 oktober 2017
    BAM bouwt werfterrein in Kitimat, British Columbia, Canada
    BAM bouwt werfterrein in Kitimat, British Columbia, Canada

    Bunnik, 18 oktober 2017 - BAM International, de werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep actief buiten Europa, heeft – samen met JJM Construction uit Canada en Manson Construction uit de Verenigde Staten – opdracht verworven voor de aanleg van een werfterrein in Kitimat in de Canadese provincie British Columbia (circa 600 kilometer ten noordwesten van Vancouver). Opdrachtgever is LNG Canada. De werf zal de huidige locatie (Terminal B) van Rio Tinto voor de import van bauxiet en de export van aluminium vervangen. Deze verplaatsing is noodzakelijk om de aanleg mogelijk te maken van een LNG-exportterminal.
    17 oktober 2017
    Innovatie in Brabant: 3D-geprinte betonnen fietsbrug en complete rotonde ‘ingeschoven’
    Innovatie in Brabant: 3D-geprinte betonnen fietsbrug en complete rotonde ‘ingeschoven’

    ’s-Hertogenbosch, 17 oktober 2017 - ’s Werelds eerste volledig 3D-geprinte, voorgespannen betonnen fietsbrug ter wereld is vandaag geopend. Fietsers konden voor het eerst over de 3D-brug fietsen die deze zomer geprint werd op in het lab van de TU Eindhoven. Maar er gebeurde meer innovatiefs op de ‘Gemert Noord-Om’, de nieuwe provinciale randweg die op dit moment in aanbouw is. Een complete betonnen rotonde werd in zes uur op zijn definitieve plaats geschoven.
    17 oktober 2017
    IMC-BAM-Atkins consortium biedt veilige watervoorziening in Sierra Leone
    IMC-BAM-Atkins consortium biedt veilige watervoorziening in Sierra Leone

    Bunnik, 17 oktober 2017 - BAM heeft – in een consortium met IMC Worldwide en Atkins – opdracht verworven voor ontwerp en uitvoering van de sanering van de watervoorziening in Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone. De opdrachtsom voor BAM is circa € 25 miljoen.
    17 oktober 2017
    Gebiedsontwikkeling Noorderpolder in Zierikzee wordt versneld
    Gebiedsontwikkeling Noorderpolder in Zierikzee wordt versneld

    Zierikzee, 17 oktober 2017 - De verkoop van Scandinavische Velden in de gebiedsontwikkeling Noorderpolder in Zierikzee gaat volgens gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM Zeeland en AVV Beheer boven verwachting. Vanwege de grote belangstelling voor de 100 woningen en appartementen in Scandinavische Velden wordt de uitvoering ervan versneld. De Noorderpolder bestaat naast Scandinavische Velden uit Zeeuwse Velden, waarvan de laatste woning recentelijk is verkocht. Hiermee is Zeeuwse Velden met in totaal 203 woningen gerealiseerd. Deze ontwikkelingen zijn een sterke impuls voor de Zeeuwse woningmarkt.
    17 oktober 2017
    BAM Infra ‘ritst’ voor TenneT kabels de grond in
    BAM Infra ‘ritst’ voor TenneT kabels de grond in

    Gouda, 17 oktober 2017 - TenneT anticipeert voortdurend op technologische ontwikkelingen om de impact van hoogspanning op de omgeving te verminderen. Ook bij de bouw van de nieuwe hoogspanningsverbinding Randstad 380kV innoveert TenneT samen met aannemers. Bij de aanleg van de Randstad 380 kV Noordring introduceert het Europese bouwconcern BAM voor het eerst in Nederland haar nieuwe innovatie: de zogenaamde 'grondverdringende techniek' om een 150 kV kabel ondergronds aan te leggen. Op vrijdag 29 september beleefde deze nieuwe, unieke techniek haar primeur in de buurt van Hazerswoude Dorp.
    13 oktober 2017
    overzicht
    BAM verwerft wegenproject voor terminal DP World in Dubai

    Den Haag, 13 oktober 2017 - BAM International bv – de werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep nv, actief buiten Europa – heeft in Dubai opdracht verworven voor ontwerp en bouw van een weg met een contractwaarde van ruim € 14 miljoen voor opdrachtgever DP World, een van ’s werelds grootste beheerders van containerterminals, op hun flagship-terminal Jebel Ali Port and Free Zone.
    13 oktober 2017
    Lancering Vancouver Declaration: de volgende stap in duurzaam bosbeheer
    Lancering Vancouver Declaration: de volgende stap in duurzaam bosbeheer

    (Persbericht FSC Nederland:) Vancouver, 12 oktober 2017 - FSC lanceert vandaag een ambitieus initiatief, waarbij bedrijven uit meer dan twintig landen een gezamenlijke oproep doen om bos wereldwijd te behouden en te beschermen. Volgens de ondertekenaars van de Vancouver Declaration dient het bedrijfsleven leiderschap te tonen bij het behalen van klimaatdoelstellingen en van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Dat kan door meer hout uit duurzaam beheerd FSC-bos te gebruiken, waardoor het areaal FSC-bos verder toeneemt en stappen te zetten om ‘forest positive’ te opereren.
    12 oktober 2017
    Gunning contract Extra Sneltrein Leeuwarden-Groningen
    Gunning contract Extra Sneltrein Leeuwarden-Groningen

    (Nieuwsbericht ProRail:) Utrecht, 12 oktober 2017 - Aannemer BAM Infra is gecontracteerd voor een groot deel van de werkzaamheden voor het project Extra Sneltrein Groningen-Leeuwarden. Dit contract bevat onder andere de spoorverdubbeling tussen Zuidhorn en Hoogkerk over een lengte van acht kilometer, de aanpassing aan het spoor bij overweg de Schrans en de perrons 5b en 8 op station Leeuwarden.
    12 oktober 2017
    Startsein voor bouw Tuinen van Mollenburg in Gorinchem
    Startsein voor bouw Tuinen van Mollenburg in Gorinchem

  3. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 23 oktober 2017 17:58
    Gorinchem, 9 oktober 2017 - De bouw van de eerste 38 woningen van het nieuwbouwproject Tuinen van Mollenburg in Gorinchem is feestelijk begonnen. Op de naastgelegen tennisclub zijn de kopers door ontwikkelaar Geert Fleuren van Ontwikkelingscombinatie Mollenburg (OCM) hartelijk ontvangen. De ontwikkelingscombinatie bestaat uit AM en Bemog. Daarna feliciteerden wethouder Eva Dansen en Daco Bokx, ontwikkelaar OCM, de toekomstige bewoners met dit heugelijke feit en gaven zij een terugblik op een succesvol verlopen traject.
    12 oktober 2017
    Artists impression
    Ontwikkeling 400 woningen Noorderkwartier Amsterdam op stoom

    Amsterdam, 12 oktober 2017 - De heipalen van de nieuwe woonwijk Noorderkwartier in Amsterdam gaan nog voor het einde van dit jaar de grond in. Dit maakt CZAN ontwikkeling (ontwikkelcombinatie van Blauwhoed en AM) bekend. Sinds het tekenen van de uitvoeringsovereenkomst met de gemeente Amsterdam medio 2015, bevinden de plannen zich in de afrondende fase. De gemeente is bijna klaar met het bouwrijp maken van de locatie.
    11 oktober 2017
    Gemeente Tilburg en BAM FM starten partnership voor duurzame gebouwexploitatie - daadkracht, vernieuwing en verbinding
    Gemeente Tilburg en BAM FM starten partnership voor duurzame gebouwexploitatie - daadkracht, vernieuwing en verbinding

    Tilburg, 11 oktober 2017 - Gemeente Tilburg en BAM FM sluiten een contract voor het integraal meerjarig beheer en onderhoud van de vastgoedportefeuille van de gemeente Tilburg. Door het sluiten van dit contract is de eerste stap gezet in de ontwikkeling van een langdurig partnership, waarin de relatie beheer en onderhoud én het verduurzamen van het vastgoed integraal wordt vormgegeven met als doel een zo optimaal mogelijke gebouwexploitatie.
    11 oktober 2017
    The Student Hotel Maastricht opent haar deuren in rijksmonument. Foto’s college: Britt Roelse
    The Student Hotel Maastricht opent haar deuren in rijksmonument

    Nederlandse frontrunner op het gebied van hybride hospitality breidt uit naar het zuiden van Nederland met vestiging in historisch Sphinxgebouw

    (Persbericht The Student Hotel:) Maastricht, 11 oktober 2017 – The Student Hotel vierde gisteren in aanwezigheid van het College van B&W en de bouwende partijen de opening van haar nieuwe vestiging in Maastricht. Het hybride hospitality concept is gevestigd in het historische Eiffelgebouw en is daarmee de eerste locatie in een rijksmonument van The Student Hotel groep. Met 378 kamers is het één van de eye catchers van het ‘nieuwe’ Sphinxkwartier. Het historische verleden van het gebouw is op speelse wijze zichtbaar gebleven in het hotel, in het interieur zijn diverse, ludieke verwijzingen naar de roemrijke sanitairfabriek van weleer te vinden. De komende maanden volgen de feestelijke openingen van de overige delen van het Eiffelgebouw waaronder de roof-top-bar, het restaurant en de appartementen in de zijvleugels.
    10 oktober 2017
    Artists impression
    BAM verwerft omvangrijke bouwopdracht vijf Britse scholen

    Bunnik, 10 oktober 2017 – De Britse overheidsorganisatie ESFA (Education and Skills Funding Agency) heeft BAM Construct UK (het utiliteitsbouwbedrijf van Koninklijke BAM Groep nv in het Verenigd Koninkrijk) geselecteerd als voorkeursaanbieder voor de bouw van vijf scholen voor voortgezet onderwijs. De opdracht maakt deel uit van een raamovereenkomst voor onderwijsinstellingen in het noordoosten van Engeland, die dringend aan vernieuwing toe zijn (het zogenoemde Capital Framework North East Batch A of priority schools).
    9 oktober 2017
    Interbuild verwerft opdracht voor twee kantoortorens Möbius in Brussel
    Interbuild verwerft opdracht voor twee kantoortorens Möbius in Brussel

    Bunnik, 9 oktober 2017 - Interbuild nv – werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep nv, actief in Vlaanderen en Brussel voor utiliteitsbouw- en appartementenprojecten – heeft de opdracht verworven voor de bouw van twee exclusieve kantoortorens, Möbius genaamd, in de Brusselse Noordwijk. Interbuild realiseert de twee kantoortorens in opdracht van IMMOBEL, de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelingsgroep van België. De bouwsom bedraagt € 83 miljoen.
    6 oktober 2017
    T-Mobile, Nowi en BAM Infra slaan handen ineen voor revolutionaire nieuwe techniek

    Met GSM- en 4G-signalen gevoede sensoren in wegdek gaan meten wanneer zout strooien echt nodig is

    Gouda, 6 oktober 2017 - Slimme sensoren in het wegdek, die meten wanneer er zout moet worden gestrooid en zichzelf opladen met ongebruikte energie uit de GSM- en 4G-netwerken – hoeveel vernieuwende technologie past in één zin? Op 5 oktober is de eerste sensor geplaatst in het asfalt. De baanbrekende techniek is het resultaat van een unieke samenwerking tussen BAM Infra, T-Mobile en sensorontwikkelaar Nowi. Technologie die het mogelijk maakt om onderhoud plaats te laten vinden op basis van data en data-analyse. ‘Digital Asset Management’ noemen we dat.
    6 oktober 2017
    BAM verwerft opdracht voor multifunctioneel project in Luxemburg

    Bunnik, 6 oktober 2017 – BAM heeft opdracht verworven voor de ruwbouw van het woon-, winkel- en kantorenproject INFINITY in Luxemburg. Opdrachtgever is vastgoedontwikkelaar IMMOBEL. De bouw wordt uitgevoerd door BAM’s Waalse bedrijfsonderdeel BAM Galère samen met dochteronderneming BAM Lux in combinatie met Cegelec (elektrotechniek). De bouw van het kantoor gaat in oktober 2017 van start. Naar verwachting zal de bouwcombinatie het project medio 2020 opleveren met de voltooiing van de woontoren.
  4. [verwijderd] 23 oktober 2017 19:08
    Of BAM nou wel of niet de vloeren heeft aangebracht in gebouwen met zulke vloeren...er is onzekerheid en er zijn geruchten en dat is nooit gunstig voor een koers.

    Die onzekerheid blijft tot alle vloeren in alle gebouwen zijn onderzocht en veilig bevonden.

    Koers 10 eind van dit jaar gaat hem niet worden.
  5. [verwijderd] 23 oktober 2017 19:12
    quote:

    DatzegIk schreef op 23 oktober 2017 19:08:

    Of BAM nou wel of niet de vloeren heeft aangebracht in gebouwen met zulke vloeren...er is onzekerheid en er zijn geruchten en dat is nooit gunstig voor een koers.

    Die onzekerheid blijft tot alle vloeren in alle gebouwen zijn onderzocht en veilig bevonden.

    Koers 10 eind van dit jaar gaat hem niet worden.

    Ik ga zometeen mijn eigen vloer zelf testen. Ik bel zometeen ook gelijk bij de buurman aan en vraag hem om dat ook te doen. Dat zal het aantal geruchten enorm doen verminderen. Ik denk dat daarna de koers van BAM morgen vanzelf omhoog gaat.
  6. [verwijderd] 23 oktober 2017 19:25


    maandag 23 oktober 2017, 15:49
    Drie Rotterdamse gebouwen mogelijk onveilig

    Het Polakgebouw is een van de drie gebouwen die mogelijk onveilig is
    Het Polakgebouw is een van de drie gebouwen die mogelijk onveilig is
    Rotterdam telt drie gebouwen waarvan de betonvloer mogelijk onveilig is. Dat blijkt uit onderzoek van Bouw- en Woningtoezicht.

    Naast het Polakgebouw van de Erasmus Universiteit, gaat het om nog twee andere gebouwen. Welke dat zijn, wil de gemeente niet bekendmaken.

    Volgens de gemeente is wel duidelijk dat de risico's niet groot genoeg zijn dat er ontruimd moet worden. Eén van de drie risico-gebouwen is een gebouw in aanbouw.

    Er staan in totaal acht gebouwen in Rotterdam met dezelfde vloerconstructie als de garage in Eindhoven die in mei gedeeltelijk instortte. Drie ervan zijn volgens de gemeente mogelijk onveilig.

    Vorige week sloot de Erasmus Universiteit het Polakgebouw vanwege de vloer. Ook de vloer van de Westerlaantoren in het Scheepvaartkwartier wordt onderzocht.

    Vakcollege

    Het Vakcollege in Hillegersberg was een van de gebouwen die op de lijst van acht stond. Deze school ging maandag wel open. Daar blijkt na gesprekken maandag dat de vloerconstructie geen risico's oplevert.
    Een school in de Krimpenerwaard is vandaag dicht gebleven wegens een onderzoek naar de vloerconstructie. Ook dinsdag blijft de school dicht.

    "We zoeken naar oplossingen om het leerproces zo veel mogelijk te laten doorgaan", laat de school via haar website weten. Voor de examens die gepland stonden, is een vervangende ruimte gevonden.

    www.google.nl/amp/s/www.rijnmond.nl/n...
  7. [verwijderd] 23 oktober 2017 20:21
    quote:

    A3aantje schreef op 23 oktober 2017 20:05:

    Daar gaan we morgen weer. Probleem vloeren nu op Ned 1 in nieuws
    Ik mag hopen dat iedereen die in BAM zit al volledig op de hoogte is van het vloerenprobleem.....en ned.1 journaal er niet voor nodig heeft om vandaag pas te besluiten hun boel te verkopen.

    Of ze moeten uit een ei komen maar dat kan ik me niet voorstellen met intelligente mensen als Beleggers.
  8. [verwijderd] 23 oktober 2017 21:26
    quote:

    Joepioni schreef op 23 oktober 2017 21:12:

    Nu kan ik er natuurlijk helemaal naast zitten; Als BAM gewoon volgens regelgeving en richtlijnen heeft gebouwd en er worden toch nog gebouwen met gevaarlijke vloer constructies gevonden, dan is het toch verzekeringswerk en ligt de aansprakelijkheid bij de fabrikant?
    Dus dit is je eerste post?
  9. forum rang 4 boll 23 oktober 2017 22:12
    quote:

    bartbas schreef op 23 oktober 2017 12:07:

    [...]
    je moet je natuurlijk wel afvragen waarom we na de eerste kwartaalcijfers zo zakten. Verlies op infra en slecht een geringe winststijging bij de overige onderdelen. Per saldo een bescheiden winst en een dalende omzet. maar ook ik verwacht dat we langzamerhand alleen nog maar een beetje omhoog kunnen. De beurs overdrijft altijd en dit lijk me een goed koopmoment. Heb vanmorgen nog wat gekocht op 4,70.

    bartbas
    ector
    Winst Q1 '17 (€ mln)
    Winst Q2 '17 (€ mln)
    Winst H1 '17 (€ mln)
    Bouw en Vastgoed 12,6 20,3 32,9
    Infra -11,4 23,8 12,4
    PPS 3,5 4,9 8,4

    Waarom refereren naar de Q1 cijfers.
    Q2 is significant beter en het verlies bij Infra weten ze om te buigen naar een
    winst van 23,8 miljoen en in Q2 doen de overige 2 divisies het veel en veel beter.

  10. forum rang 5 bartbas 23 oktober 2017 23:07
    quote:

    boll schreef op 23 oktober 2017 22:12:

    [...]

    ector
    Winst Q1 '17 (€ mln)
    Winst Q2 '17 (€ mln)
    Winst H1 '17 (€ mln)
    Bouw en Vastgoed 12,6 20,3 32,9
    Infra -11,4 23,8 12,4
    PPS 3,5 4,9 8,4

    Waarom refereren naar de Q1 cijfers.
    Q2 is significant beter en het verlies bij Infra weten ze om te buigen naar een
    winst van 23,8 miljoen en in Q2 doen de overige 2 divisies het veel en veel beter.

    Omdat we vlak voor de presentatie van deze cijfers tot nu toe de hoogste koers van dit jaar bereikten, Daarna was het grotendeels afzien. OoK na de yweede kwartaalwinst bleef de verwachte koerssprong uit.

    bartbas
  11. forum rang 5 bartbas 23 oktober 2017 23:18
    quote:

    Joepioni schreef op 23 oktober 2017 21:12:

    Nu kan ik er natuurlijk helemaal naast zitten; Als BAM gewoon volgens regelgeving en richtlijnen heeft gebouwd en er worden toch nog gebouwen met gevaarlijke vloer constructies gevonden, dan is het toch verzekeringswerk en ligt de aansprakelijkheid bij de fabrikant?
    Lees de berichten die vandaag van deskundigen geplaatst zijn. wanneer de onderplaten niet geruwd waren, is bam wellicht mede schuldig, omdat het bedrijf wis of had moeten weten dat dat een voorwaarde was voor goede hechting. Maar het blijft allemaal gissen. Wellicht kan een definitieve uitspraak nog jaren duren, wanneer het een arbitrage zaal wordt. je krijgt dan een eindeloze procedure van uitwisseling van processtukken en hoor en wederhoor.
    Uit de deskundigenrapporten lees ik dat de garage in Eindhoven helemaal afgebroken moet worden en opnieuw gebouwd. Los van de kosten van twee keer bouwen en afbreken en opruimen van de ingestorte garage kan vooral de vervolgschade veel geld kosten. gemiste opbrengsten van parkeergelden, niet kunnen uitveren van andere plannen van de luchthaven etc. Maar het bedrijf komt het allemaal best te boven. WE zullen alleen een jaar langer moete wachten op een beetje koersstijging. Die is dan ook afhankelijk van de stand van de conjunctuur. iedere 5 tot 7 jaar komt er een flinke conjunctuurdip en een paar slechte beleggersjaren. Maar dat is het extrapoleren van golven uit het verleden. Die zijn geen garantie voor de toekomst. Komende weken zit er naar mijn overtuiging nog wel iets in het vat.
    bartbas
  12. forum rang 4 boll 23 oktober 2017 23:23
    quote:

    bartbas schreef op 23 oktober 2017 23:07:

    [...]

    Omdat we vlak voor de presentatie van deze cijfers tot nu toe de hoogste koers van dit jaar bereikten, Daarna was het grotendeels afzien. OoK na de yweede kwartaalwinst bleef de verwachte koerssprong uit.

    bartbas
    Dat is zo.Bij de Q2 cijfers was BAM weer vaag met een of andere voorziening in Nederland maar op basis van de Q2 resultaten ziet het er mijns inziens geloofwaardig uit voor de rest van het jaar m.b.t prognose.
  13. forum rang 5 bartbas 23 oktober 2017 23:23
    quote:

    boll schreef op 23 oktober 2017 23:15:

    [...]

    Typisch Nederlands,buitenproportioneel opblazen.

    Ik neem aan dat er buiten Nederland ook met deze vloerconstructie wordt gewerkt??!!

    Denk ik ook. Door gebruik te maken van de fabrieksmatig geproduceerde platen kun je sneller bouwen. Ook heb je geen bekisting nodig. Het is typisch Nederlands om geen enkel risico te willen lopen en daardoor te kiezen voor dure oplossingen.
1.458 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 73 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Tegenvallers drukken resultaten BAM

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links