Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Fondsenrondje: Komt er nog wat?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Nick Bakker

Auteur:

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. Liveblog: Trump en BAM
  2. Liveblog: Microsoft
  3. Slotcall: Shell en Unies

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 september 2017 14:40
    het grafiekje ziet er spectaculair uit. dat consumenten vertrouwen komt binnenkort heus wel onder druk te staan. meestal zit er een behoorlijke vertraging in mensen hun geest, voordat ze beseffen dat het slecht gaat. en we lekker wat aan bouwen zijn op lucht.

    we praten al jaren(10-20) over de boerenpummel op straat. die snappen er toch geen fluit van.

    trump is een goed amerikaanse president aan het worden. de mensen kunnen zich heerlijk afzetten ten opzichte van trump. kunnen hun eigen ego boosten. en hun zogenaamde leiderschap tonen ten opzichte van hem. die gast blijft gewoon waar die is.

    er beginnen mensen al helemaal aardig te doen en vreedzaam, kunnen die onderhandelingen binnenkort beginnen. die atoombom die gooien ze niet op noord-korea. dat weet iedereen met een gezond verstand.

    dit is echt onzin lulkoek bullshit!

    we hebben gewoon een gigantische onderklassen gecreëerd, die mensen kunnen gewoon niks, geen enkel probleem. maar die lopen gewoon rond als hersenloze zombies, en die kijken waarschijnlijk alleen maar onzin op tv. leuk voor hun. maar die gaan wel elke keer naar de stembus.

    dit is gewoon de schuld van de linkse elite. het hele zwikkie is doorgeschoten. ik interesser me hier niet voor. ik zit oprecht te genieten van andermans ellende.
  2. [verwijderd] 20 september 2017 14:46
    overal preventief op reageren(omdat de emoties in de weg zitten). mensen zijn heel kort van geheugen. snappen minimaal. kunnen heel goed napraten. zien hun fouten niet of kunnen dat niet toegeven. en gaan het goed praten. dit is niet voorbehouden aan laaggeschoolden. dit gebeurt aan de lopende band. iets te snel van conclusie.

    gelukkig hebben we de wereld zo ingericht, dat die stoet aan hersenloze zombies zichzelf buitenspel zetten. hehe.

    ik lach me echt het apenzuur.
  3. [verwijderd] 20 september 2017 15:37
    mensen hebben een slavenmoraal. en nu staat er iemand die gewoon het geld heeft en de politieke macht om gigantisch van zich af te bijten.

    overal moet door dat linkse klootjes volk over gepraat worden. omdat het uitgemergelde mensen zijn. het is een slavenmoraal. ze verzinnen dingen in hun hoofd zodat hun er garen bij spinnen.

    ik vind dit zo fantastisch! ik ga lekker achterover leunen. en denken aan al die seniele broedmachines die er rond lopen. hahaha.

    welkom in de echte wereld. ivoren torentje, hahaha. ik loop al 30 jaar tussen het ongedierte rond. hoogopgeleid of niet, dat maakt vrij weinig uit.
  4. forum rang 6 boldie 20 september 2017 16:48
    quote:

    Brievenbus schreef op 20 september 2017 14:00:

    Tja, Olie telkens hoger, maar, Shell mag nou eenmaal niet hoger, want, dan zou de AEX hoger gaan, en, er is op lager ingezet...
    Vandaar ook telkens die boze opmerkingen dat de Yanks WEER gestegen zijn... :-)
    gisteren olie down Shell gewoon stijgen. is enige reden waarom aex niet daalt.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.