Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Beurs Vandaag: Op een mooie Pinksterdag...

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Nico Inberg

Auteur:

Nico Inberg maakte deel uit van onze Beleggersdesk: een team van 7 beleggingsexperts op het gebied van fundamentele en technische analyse. Onze fundamentele experts zijn op en top professionals met tientallen jaren ervaring in het vak. Zij bestuderen jaarverslagen, kwartaalrapportages, prospectussen, brancherapporten, de pre...

Recente artikelen van Nico Inberg

  1. IEX Weekend: ING, Pharming, ABN en PostNL
  2. BAM: Pas op de plaats
  3. HAL: Deal or no deal?

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 juni 2017 09:10
    Spijt is zoals schijt. Op een gegeven moment ben je het vergeten en bovenal kwijt.... Zoals het bekende spreekwoord zegt: "Van winstnemen is nog niemand armer geworden..." Te laat uitstappen is veel duurder, of je moet er in geloven om erbij te kopen..... en te hopen op beter, anders loopt het weer voor geen meter......
  2. [verwijderd] 5 juni 2017 09:12
    quote:

    Brievenbus schreef op 5 juni 2017 09:06:

    Mooie Pinksterdag?
    Duitsers stijgen verder, A'dam daalt verder....
    Gewoon, omdat dat in A'dam goedkoop kan.
    Als dat mooi is....
    Niet meteen te negatief, Brievenbus. De Duitsers blijven dicht vandaag, en de AEX is deels lager omdat NN Group ex-dividend is (0,95 euro).

    Kijk anders naar de CAC40, die loopt in de pas met de AEX. Voor de rest valt er met die dunne handel vandaag (nog) weinig van te zeggen.
  3. Manofaction 5 juni 2017 10:04
    Na het pompen van miljarden euro's, is er nu voornamelijk voor Duitsland een hype in de economie. Maar de interne bestedingen daar groeien niet. Als je door Europa reist dan zie je kwade werkelijkheid. Verschil tussen rijk en arm explodeert, de middenstand kwijnt weg en overal staan winkelstraten leeg. Het stabiele Engeland gaat eruit en het totale verarmde Oekraine kwam erbij, ondanks alle leugens zijn de grenzen al volledig open. Daarheen verdwijnen miljarden van de Europese belastingbetalers, rechtstreeks in de zakken van een volledig corrupte politici. Er staan 1 miljard straatarme en ongeletterde immigranten klaar om Europa binnen te komen. De bevolking is explosief aan het vegrijzen, met Italie voorop, en dat wordt niet opgelost door deze immigratiegolf. Integendeel, de sociale systemen zullen een voor een imploderen. De omlaag gemanipuleerde euro hield de boel tot nu toe overeind. Maar ik heb altijd weer gezien, dat valuta stijgen als de onderliggende economie over de top raakt. Dat zet vaak een sling-shot in gang. Ik hoor de roep om muziek en denk '' It's party time on the Euro-Titanic''.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.