Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck in 2017

1.173 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 59 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2017 21:03
    quote:

    alrob schreef op 25 april 2017 20:34:

    Maar dat gokgeld (spaargeld bedoel je?) hoeft niet naar Binck te vloeien.
    Da's juist het probleem van Binck.


    Nee, de PP is weer gesterkt in zijn/haar kunnen en durf weer een gokje te wagen op de beurs. Beweging is handel en handel is kassa en kassa is goed voor aandeelhouder Binck (of andere online-brokers)
  2. Aciera 26 april 2017 13:10
    Binck is niet helemaal eerlijk. Twee beleggingsrekeningen geopend, en dan krijg je €200,= transactie kosten cadeau (per rekening). Alleen er wordt niet bij verteld dat dit aanbod maar een zeer beperkte houdbaarheid heeft. Dus maar even gebeld, en alsnog zo'n kleine €100,= alsnog gecorrigeerd. Dus let even op......

    Wat eten we vanavond ?
  3. Peett 26 april 2017 13:20
    quote:

    Aciera schreef op 26 april 2017 13:10:

    Binck is niet helemaal eerlijk. Twee beleggingsrekeningen geopend, en dan krijg je €200,= transactie kosten cadeau (per rekening). Alleen er wordt niet bij verteld dat dit aanbod maar een zeer beperkte houdbaarheid heeft. Dus maar even gebeld, en alsnog zo'n kleine €100,= alsnog gecorrigeerd. Dus let even op......

    Wat eten we vanavond ?
    Bloemkool haha. Koers ex dividend vandaag. Morgen weer up richting de 5?
  4. Peett 30 april 2017 10:57
    Rustige weekstart door Dag van de Arbeid.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaat een drukke week tegemoet, met een flink aantal bedrijven dat de boeken weer opengooit.

    Maar niet alleen bedrijfsresultaten vullen de agenda, ook de nodige macro-economische data staan op de rol. Maandag, wanneer het Damrak de deuren gesloten houdt in verband met de Dag van de Arbeid, staan de inkoopmanagersindexen voor de industrie in eigen land, maar ook in Japan en Amerika geagendeerd.

    Afgelopen vrijdag bleek dat de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal met slechts 0,7 procent groeide, terwijl er op 1,0 procent was gerekend.

    "De markten waren voorbereid op een relatief zwak cijfer", nuanceerde marktanalist Philip Marey van Rabobank, toevoegend dat het cijfer hoger was dan wat de Atlanta Fed voorspelde.

    Marey noemde de consumptie heel zwak, maar verklaarde dit door te wijzen op de weersomstandigheden. De investeringen door bedrijven en investeringen in woningen waren sterk, aldus de marktanalist.

    De Federal Reserve zal volgens Rabobank weinig waarde hechten aan het groeicijfer en het afdoen als "statistische ruis". Het zal de Fed niet weerhouden om de rente nog eens te verhogen dit jaar, aldus Marey. Woensdagavond staat het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank op de agenda. Voorzitter Janet Yellen zal evenwel geen toelichting geven, en ook nieuwe economische ramingen zijn er niet. Rabobank denkt dat de Fed dan ook niet in actie zal komen.

    Voor dit jaar gaat de markt uit van drie verhogingen, inclusief de rentestap van afgelopen maart. Sommige haviken in het bestuur van de Fed hintten zelfs op vier verhogingen. Bij Rabobank rekent Marey slechts op twee verhogingen, waarbij de tweede pas in december volgt.

    Dinsdag, als de Europese beurzen hun deuren weer openen, volgen de inkoopmanagersindexen voor de meeste Europese landen. Afgelopen donderdag besloot de Europese Centrale Bank om niet in actie te komen. In zijn toelichting op het rentebesluit kwam voorzitter Mario Draghi evenwel redelijk optimistisch uit de hoek.

    De neerwaartse risico's zijn volgens de ECB verder afgenomen. Uit recente data bleek volgens de centraal bankier dat het cyclische herstel steeds sterker wordt. Daarbij wees Draghi onder meer op de ontwikkeling van de inkoopmanagersindex, die op het hoogste niveau in jaren staat. Markit publiceerde eerder deze maand een stijging van de samengestelde inkoopmanagersindex voor de eurozone naar 56,7, de hoogste stand in 6 jaar tijd.

    "Het herstel was broos en ongelijk en is nu breedgedragen en sterk", concludeerde Draghi, die echter toevoegde dat monetaire steun nog altijd nodig is.

    "De euforie op financiële markten is begrijpelijk gezien het feit dat de Europese economie momenteel sterk draait. Het vertrouwen onder bedrijven en consumenten blijft zeer sterk, de Economische Sentiment Indicator van de Europese Commissie steeg deze maand zelfs naar 109,6, het hoogste niveau sinds augustus 2007. Als de politieke onzekerheid wegebt, kan dit duiden op een positieve verrassing qua economische groei in 2017", zo stelde econoom Bert Colijn van ING.

    Donderdag volgen de inkoopmanagersindexen voor de dienstensector en op vrijdag zal wereldwijd worden uitgekeken naar het maandelijkse banenrapport in Amerika. Zondag 7 mei volgt de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen, waarin Emmanuel Macron en Marine Le Pen het tegen elkaar opnemen.

    "Met Emmanuel Macron in de tweede ronde is het risico op een frexit fors afgenomen. De peilingen voor de tweede ronde, die in de eerste ronde trouwens zeer accuraat waren, laten een sterke voorsprong van meer dan twintig procentpunten voor Macron zien", aldus Colijn van ING vrijdag.

    Bedrijfscijfers

    Aangezien maandag Euronext gesloten is, staat er ook geen bedrijfsnieuws op de agenda. Dit is op dinsdag anders, met cijfers van DSM, Fugro, GrandVision, Ordina, beursnieuweling Takeaway.com en TKH Group.

    Woensdag openen Hunter Douglas, Kendrion en WDP de boeken, waarna op donderdag AMG, Air France-KLM, Coca-Cola European Partners, Intertrust en indexzwaargewicht Royal Dutch Shell aan de beurt zijn.

    Vrijdag sluiten we de week relatief rustig af, met slechts cijfers van Brunel International.

    Naast al deze cijfers, is het ook weer een week vol met jaarvergaderingen en hier en daar een ex-dividend notering.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires

    April 30, 2017 03:58 ET (07:58 GMT)
  5. [verwijderd] 30 april 2017 21:57
    Ik ben best tevreden over de kwartaalcijfers. Sterke toename van het geadministreerde vermogen, meer inkomsten uit rente en trading.
    Alex blijft zorgwekkend. Als het goed is gaat Alex nu meer in trackers beleggen, maar of dat de problemen gaat oplossen?
    Nu even afwachten hoe Laten Beleggen en Binck Forward zich gaan ontwikkelen...
  6. Peett 1 mei 2017 19:52
    Op koers voor record.

    (ABM FN-Dow Jones) België heeft de inkomsten uit de beurstaks in het eerste kwartaal van 2017 flink zien stijgen. Dit schreef De Tijd maandag.

    In de eerste drie maanden werden flink meer transacties uitgevoerd, hetgeen de begroting 66,7 miljoen euro opleverde, bijna een kwart meer dan een jaar eerder.

    "Als deze trend zich doorzet, zal de ontvangst dicht bij een record uitkomen", zou minister Johan Van Overtveldt van Financiën volgens de krant hebben gezegd.

    BinckBank België liet aan De Tijd weten een derde meer transacties te hebben verwerkt in het eerste kwartaal. Ook andere brokers gaven aan stevige stijgingen te hebben gerealiseerd.

    Door de sterke stijging van de beurstaks lijkt het afschaffen per 1 januari van de speculatietaks, een belasting die moest worden betaald indien beleggers binnen zes maanden met winst verkochten, opgevangen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires

    May 01, 2017 13:42 ET (17:42 GMT)
  7. [verwijderd] 1 mei 2017 20:20
    Mij lijkt zo langzamerhand de bodem op ongeveer 4.45 aangestampt en gevormd te zijn, zodat de weg up definitief ingeslagen kan worden.
    Zal nu een kwestie van geduld betrachten worden; bepalen wanneer winst genomen zal worden, is helaas voor mij nu nog niet aan de orde, maar trend zou nu eindelijk stijgend kunnen worden. Hoe meer positief nieuws komt, des te beter, zoals het bovenstaande.
1.173 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 59 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 883,90 +1,57%
EUR/USD 1,0704 -0,23%
FTSE 100 8.130,65 +0,64%
Germany40^ 18.170,90 +1,42%
Gold spot 2.341,38 +0,40%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

EBUSCO...
+10,03%
ASMI
+8,43%
Alfen ...
+6,42%
NX FIL...
+5,38%
Corbion
+3,44%

Dalers

SIGNIF...
-8,51%
IMCD
-7,35%
Wereld...
-6,77%
BESI
-5,29%
AMG Cr...
-4,13%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links