Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX neemt UnitedMonkies over

IEX neemt UnitedMonkies over van Garvest
Met de kennis en techniek van United Monkies worden de sites IEX Media versterkt

Amsterdam, 19 juli 2010 – IEX Media B.V. heeft de website Unitedmonkies.nl overgenomen van Garvest. UnitedMonkies is een beleggingscommunity, die beginnende en ervaren beleggers de mogelijkheid biedt om gezamenlijk een goed renderende aandelenportefeuille samen te stellen.

UnitedMonkies speelt in op het feit dat particuliere beleggers zelfbewuster en beter geïnformeerd zijn dan ooit. Particuliere beleggers laten zich niets meer wijsmaken en staan sceptisch tegenover adviezen van banken en beleggingsadviseurs. UnitedMonkies onderscheidt zich van andere communities doordat de leden gezamenlijk de samenstelling van een aandelenportefeuille bepalen. Door kennisdeling zijn zij in staat de best presterende aandelen te selecteren.

De overname zal het bereik van Unitedmonkies.nl vergroten waardoor er betere gezamenlijke beleggingsbeslissingen genomen kunnen worden. De vergaarde kennis en techniek van UnitedMonkies zal gebruikt worden om de websites binnen het netwerk van IEX Media te versterken.

Over UnitedMonkies
United Monkies is een online financiëe community en onderscheidt zich van andere communities doordat de leden gezamenlijk de samenstelling van de wereldwijde online aandelenportefeuille bepalen. UnitedMonkies is ervan overtuigd dat particuliere beleggers door kennisdeling in staat zijn de best presterende aandelen te selecteren.

Over IEX Media
IEX Media is onderdeel van Free Media Group (FMG), een snel groeiend multimediabedrijf dat online- en printuitgaven en evenementen in eigen beheer en voor derden exploiteert. FMG bestaat uit de pijlers Finance en Men’s Lifestyle. De financiële portfolio is met titels als IEX, IEXProfs, DeBeurs, EuroBench en BeursOnline een van de belangrijkste onafhankelijke aanbieders in Nederland van informatie, nieuws, adviezen en tips op financieel-economisch en beleggingsgebied. Daarmee richt FMG zich op de zakelijke en particuliere markt. Met ruim 600.000 unieke bezoekers en 30 miljoen pageviews is FMG daarmee marktleider in Nederland.

Over Garvest
Garvest is een private equity-fund dat investeert in webdiensten en e-commerce bedrijven waaronder de Allegro Group, iBood.nl (best offer of the day), monteverdi.tv (classical music), ataxo.com (online marketing), standvirtual.com (e-commerce), tokobagus.com (e-commerce), leiloes.net (e-commerce), bidorbuy.co.za (e-commerce), szerlok.pl (local classifieds) en neogen.ro (social community).

--------------------------
Niet voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Free Media Group:
Peter van Sommeren via 020 435 21 73

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Investor Relations IEX Group

In de Perskamer biedt de Investor Relations van IEX Group informatie over onze eigen IEX.nl. IEX Group heeft daarnaast ook de beleggerstitels Belegger, BeursOnline, DeBeurs, Guruwatch en IEX Geld, IEX Particioaties en IEX Profs met een totaalbereik van 1,25 miljoen beleggers. In België heeft IEX met Beursduivel maandelijk...

Meer over Investor Relations IEX Group

Recente artikelen van Investor Relations IEX Group

  1. jan '16 Nieuw op de beurs: IEX Group 9

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links