Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Investeer in 7% IEX Obligaties

Investeer in 7% IEX Obligaties

IEX is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de markt voor onafhankelijke beleggingsinformatie. In de afgelopen jaren is IEX uitgegroeid tot de grootste beleggerscommunity van Nederland. En u als belegger kunt daar een actieve rol in spelen via de 7% IEX Obligaties II. 

Het motto van IEX is ‘van beleggers voor beleggers’. Dat motto brengen we dagelijks in de praktijk. De gebruikers van onze website en onze diensten kunnen deelnemen in IEX via de op de beurs van Euronext Amsterdam verhandelbare gewone aandelen en/of via obligaties IEX Group.

Investeren in groei

IEX zet in op verdere groei en ontwikkeling en komt nu met 7% IEX Obligaties II. De beoogde opbrengst ligt tussen de 500.000 en 1,5 miljoen euro. De looptijd is vijf jaar en de rente bedraagt een aantrekkelijke 7%. U kunt deelnemen vanaf 2.500 euro en u krijgt maandelijks rente uitgekeerd. 

Met de opbrengst van deze obligatielening wil IEX graag de door Value8 verstrekte lening aflossen en verder investeren in groei.

Kosten 

Voor de inschrijving op de 7% IEX Obligaties gelden eenmalige emissiekosten van 3% over de nominale waarde (75 euro per deelneming van 2.500 euro in de 7% Obligatie).

Voldoening van de eenmalige plaatsingsvergoeding geschiedt door betaling van dit bedrag aan IEX Group. Het effectief rendement na aftrek van deze kosten bedraagt 6,28% op jaarbasis. kijk voor meer informatie op obligaties.iex.nl.


Er wordt op gewezen dat de beleggen, zowel in aandelen als in obligaties IEX Group, risico’s met zich meebrengt.

Auteur: IEX Group N.V.

Meer over IEX Group N.V.

Recente artikelen van IEX Group N.V.

 1. 19 feb IEX in 2020: Resultaat boven verwachting
 2. 28 dec Investeer in 7% IEX Obligaties 13
 3. jan '19 IEX en DEGIRO koppelen hun platformen 10

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Gaston Lagaffe 25 december 2020 08:12
  quote:

  MFCons schreef op 24 december 2020 22:05:


  Schaamteloos. Ben bovendien benieuwd of hier geen regels worden geschonden!
  Niet al te zuur zijn MF Cons. Het is een beleggerssite dus helemaal onwetend zijn we hier niet. Is er risico ? absoluut (en dat geven ze ook aan). Of 7 % een passende vergoeding is moet iedereen zelf beoordelen maar het geeft wel aan dat het geen spaarrekening is . Vraag me trouwens af welke regels geschonden moeten zijn. Dit lijkt mij buiten de AFM regeld te worden (hetgeen gezien het beperkte bedrag ook logisch lijkt). Het is meer iets voor de liefhebber die het risico niet schuwt en een maandelijkse uitkering van 7 % (op jaarbasis) interessant vind. Denk dat er tegenwoordig genoeg van dit soort leningen geplaatst worden. Is het iets voor mij ? nee maar we zitten beiden in ECP en het merendeel van de beleggers piekert er niet over zijn geld in deze toko te steken.
13 Posts
|Omhoog ↑

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links