Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Hockeyers presteren het beste in Turbocompetitie

Hockeyers presteren het beste in Turbocompetitie

De deelnemers in de Turbocompetitie hebben het lastig, zo valt uit de resultaten op te maken. Maken we sportief onderscheid, dan zien we dat alleen hockeyspelers momenteel in de plus staan, met een bescheiden resultaat van gemiddeld +1,6%.

De zeilers volgen op nummer 2 met een min van bijna 4%, de fietsers staan op de derde plaats (-5,5%). Beoefenaars van tennis staan helemaal onderaan met een min van 11,7%.

Alle provincies in het rood

Net als vorige maand schrijven deelnemers uit alle provincies rode cijfers. Overijssel weet de schade het meest te beperken met een min van 5,2%, deelnemers uit Flevoland sluiten de rij met een resultaat van -10,9%. 

Werpen we een blik op de leeftijden, dan zien we dat de categorie 25 – 30 het best goed doet met een plus van 2,8%. Ook de allerjongsten (15 – 20) weten een plusje van 0,2% uit hun portefeuilles te persen. Alle andere leeftijdsgroepen staan in het rood, met 85 tot 90 jaar onderaan (-18,3%). 

Vrouwen nog steeds behoorlijk in de min

Tot slot nog de strijd tussen mannen en vrouwen: de heren weten hun verlies ten opzichte van vorige maand iets in te lopen. Begin juni stonden ze nog op een verlies van 7,1%, nu is dat 6,8%. De dames staan nog steeds op een behoorlijk verlies van 10,5%, net als vorige maand.

Maandwinnaar juni

In de maand juni speelde mevrouw Krull onder spelnaam SERRE het hoogste rendement bij elkaar: 188%. Hiermee sleept zij een iPad in de wacht. Van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 11 okt Nieuw: IEX Beleggerspodcast 14
  2. 02 okt Fiat-rijders lachen iedereen uit
  3. 02 okt Tweederde beursexperts verwacht daling AEX in oktober 10

Gerelateerd

De Slimste Belegger

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare