Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TA: Rekken en strekken voor Basic-Fit

TA: Rekken en strekken voor Basic-Fit

Hoewel de ruim 200 sportscholen van Basic-Fit in Nederland tot nader order gesloten blijven, openen in de rest van Europa steeds meer filialen de deuren. De Belgische sportscholen van Basic-Fit gaan met nieuwe veiligheidsmaatregelen deze week weer open.

Ook in Spanje worden al stappen gezet voor de opening van een beperkt aantal filialen van Basic-Fit. In Luxemburg zijn alle filialen al geopend. En hoewel corona in Frankrijk flink heeft huisgehouden, waren de meeste sportscholen daar ook al weer gestart.

Coronarun

Inmiddels kunnen in heel Europa op dit moment de sporters al bij 550 van de 828 sportscholen van Basic-Fit terecht. Deze week werd bekend dat Basic-Fit een emissie doet, met als argument de balans te versterken. De spotschool-uitbater wil doorgaan met het openen van nieuwe clubs.

Vandaag bekijk ik in technische plaatje hoe Basic-Fit de corona-run heeft uitgelopen.

Het aandeel Basic-Fit heeft, een paar weken geleden, de oude barrière rond de top van 30 april op 20,30 opwaarts gebroken. Omdat hiermee een neutrale range aan de bovenkant werd verlaten, is het technische plaatje serieus verbeterd. Opwaarts heeft Basic-Fit ruimte tot weerstand 35,75 (top van 20 februari). De oude weerstand 20,30 fungeert nu als nieuwe steun.

In mei hebben wij, na de uitbraak, een concreet koopadvies voor Basic-Fit afgegeven. Alle Tostrams-abonnees die Basic-Fit hadden aangevinkt in hun favorietenlijst, hebben toen een mailalert ontvangen met de details van het koopsignaal. Op dit moment is het aandeel Basic-Fit al te ver doorgeschoten.

Wenst u lid te worden van de Tostrams-club? Ontvang de koopadviezen direct in uw mail. Voor 1 euro (voor de eerste maand) kunt u al kennismaken. Klik op de button hieronder voor een actieabonnement.

Ontvang TA Kooptips

De oplopende moneyflow, de zwarte doorlopende lijn in de onderste helft van de grafiek, wijst op instroom van vers kapitaal. Minpuntje is wel dat de lijn van de moneyflow-indicator het topje van eind april nog niet overtuigend heeft weten te passeren.

De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft een sterke performance van Basic-Fit aan ten opzichte van de brede markt.

tostrams

Wilt u toegang tot Technische analyses en concrete Alert & Kooptips, meld u aan voor Tostrams

 • Dagelijks actuele en deskundige adviezen
 • Concrete koop- en verkooptips
 • Direct toegang tot NL Modelportefeuilles
Bekijk Tostrams
Royce Tostrams is technisch analist en oprichter van de Tostrams Groep. Hij schrijft zijn columns op persoonlijke titel. De informatie in zijn columns is niet bedoeld als professioneel of particulier beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Column door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente columns van Royce Tostrams

 1. 07:30 TA: Euro uit de schaduw 74
 2. 03 aug TA: Zwalkende Europese koersen 271
 3. 31 jul TA: Shell kwakkelt de zomer in 372

Gerelateerd

Basic-Fit

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
464 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Lepre Chaun 9 juni 2020 08:09
  Veel ondernemers waren vorige maand
  optimistischer over de toekomst van hun
  zaak dan in april.Vooral winkeliers
  waren volgens het CBS positiever.In
  april dacht 9% het nog een jaar vol te
  kunnen houden,in mei was dat 65%.
  zegt CBS-hoofdeconoom Van Mulligen.
  Hij is blij dat het vertrouwen weer wat
  opkrabbelt,mede dankzij de versoepeling
  van de coronamaatregelen.

  Op naar de 630
 2. forum rang 6 PietKeizer 9 juni 2020 09:11
  weer vervelend voor je, VSL. Is gewoon linke soep, Unibail. En waar we t al over hadden, advies GS. Helaas zijn het dit soort lessen waarvan we, incl ondergetekende dus niemand uitgezonderd, maar hebben te leren...ik weet dat je n groot deel vd dag ah werk bent; hopelijk blijft je erger bespaard en kakt t weer wat in in de loop vd dag. Ik hoop voor je dat mn voorgevoel dat dit niet zo zal zijn me bedriegt.
 3. forum rang 7 Alex A La Hausse/ A La Baisse 9 juni 2020 09:25
  Bij iedere opleving (vanmorgen ook gedaan) ga ik de berenboot op.

  Ordernummer 10800

  Koop AEX-Index Binck turboXL short 580.1958

  Prijsconditie Limiet
  Limiet 1,35
  Tijdsconditie Dag
  Vervaldatum 9-6-2020
  Status geheel uitgevoerd

  geplaatst --- --- 9-6-2020 08:10:52 iPhone
  plaatsing bevestigd --- --- 9-6-2020 08:10:52
  geheel uitgevoerd 1,343 9-6-2020 08:10:52
464 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. Basic-Fit 21,700 12:59
  +0,200
  +0,93%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare