Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Turbocompetitie: Mannen én vrouwen leveren in

Turbocompetitie: Mannen én vrouwen leveren in

Waar vorige maand de dames nog een klein plusje wisten te versieren in de Turbocompetitie, staan ze nu helaas alweer 5,2% in de min.

Ook de heren zakken dieper weg, van -5,2% begin april naar -6,7% nu. 

Prachtig rendement voor negentigers

Wat verder opvalt zijn de sterke prestaties van de negentigers: de categorie 90 – 95 gaat namelijk aan kop; deelnemers in deze categorie redden het om gemiddeld 62,3% rendement bij elkaar te spelen! 

Deelnemers tussen de 25 en de 30 jaar laten nog een plus zien van 4,6%. Alle anderen staan in de min, waarbij de categorieën 50 – 55 en 85 – 90 het het bontst maken, met respectievelijk -12,7% en -18,5% rendement.

Limburgers bovenaan

Kijken we naar de regionale spreiding, dan zien we dat Limburgers op dit moment het best presteren met een plus van bijna 5%. Overijssel noteert ook een bescheiden plusje (0,6%). De andere provincies schrijven rode cijfers.

Tot slot nog een blik op de politieke partijen: 50 Plus-stemmers leiden met bijna 9% rendement, PvdA staat net als vorige maand op de tweede plaats met 1,5%. Partij voor de Dieren is hekkensluiter, met -23,8%.

Maandwinnaar april

Over de maand april heeft de heer Bron onder spelnaam PARTYBEAST de beste prestatie geleverd, met een rendement van maar liefst 179,3%! Hij wint hiermee een iPad. Van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

De Slimste Belegger

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De r...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 03 jul Hockeyers presteren het beste in...
  2. 03 jul Beursexperts zijn somberder dan ... 16
  3. 01 jul Beurssentiment weer hard onderuit 10
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare