Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

24 kooptips van Hollandse bodem

24 kooptips van Hollandse bodem

Op 15 mei is het weer zover: de Hollandse Aandelenavond. Geheel volgens traditie organiseren BNP Paribas Markets en IEX op woensdag 15 mei de jaarlijkse Hollandse Aandelenavond. Dit keer in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht. 

Hollandse pareltjes

Waar liggen momenteel de beste kansen voor beleggers op zoek naar Hollandse pareltjes? Nico Bakker (BTAC), Nico Inberg (IEX), Jim Tehupuring (ProBeleggen.nl), Ralph Wessels (ABN Amro), Jos Versteeg (InsingerGilissen) en Royce Tostrams (Tostrams Groep) geven u tijdens de Hollandse Aandelenavond hun favorieten. 

In korte pitches tippen de zes bekende Nederlandse analisten hun favoriete Hollandse aandelen. De avond wordt afgesloten met een paneldiscussie tussen de analisten en Pieter Kort, hoofdredacteur van IEX.

Meld u snel aan!

Daar wilt u bij zijn! Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u er samen met uw partner, familielid, vriend(in) of collega bij bent en meld u vandaag nog aan.

Klik hier om u aan te melden voor het seminar

(het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij)

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens weer een prachtige Hollandse Aandelenavond!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

Hollandse Aandelenavond 2019

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De r...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 13:30 Tesla-rijders nemen leiding in T...
  2. 02 jun Beursexperts blijven somber in juni
  3. 02 jun Beleggers zien de zon weer schijnen 4
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare