Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

It’s In The Game

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Jack Neele

Auteur:

Jack Neele is sinds 2006 portefeuillemanager bij Robeco. Hij is fondsmanager van de Robeco Global Consumer Trends Equities. Hij studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Meer over Jack.

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 maart 2017 13:17
    de achterban van henkie zit onderuit gezakt voor de tv. laat dan op zijn minst de jongeren lekker gamen. als ze qua tijd gamen gelijk aan hoeveel uur 50plussers tv kijken. dan lijkt me gamen een veel gezondere hobby. veel beter voor de ontwikkeling van de hersenen.

    ook van gamen krijg je een historisch besef, krijg je inzicht hoe mechanisme in onze economie werken. hand oog coördinatie wordt veel beter, dan als je tijdens je bullshit programmaatje naar een zakkie chips grijpt, en je potje bier op lift.

    tv verslaving dat bestaat ook, dat noemen we gewoon morbide obesitas. dat is een andere woord voor tv verslaving.

    overigens op steam is er ook veel gratis spellen. vaak heb je in game spulletjes. maar als je goed zoekt, zou je die ook spelenderwijs kunnen behalen.

    blizzard heeft bijvoorbeeld hearthstone, grappig kaartspelletje, volgens mij gebaseerd op magic the gathering, maar dit speelt zich af in de wereld van azeroth en daarbuiten. gratis, alles is spelenderwijs te behalen. sommige kaarten niet, want die zijn gelimiteerd uitgegeven. ruilen kan niet volgens mij.
  2. [verwijderd] 16 maart 2017 13:20
    niemand heeft het hier over niet mogen gamen. die indruk wou ik ook niet wekken.

    dacht even de gelegenheid met beiden handen aan te grijpen, om even de babyboomers een zetje te geven. als die degeneratieve generatie zichzelf tot het niets verwezenlijkt heeft, ben ik benieuwd naar de verkiezingen die erna komt.

    uitzondering daar gelaten.
  3. [verwijderd] 16 maart 2017 13:27
    en in die spelletje kom je niet alleen tegen nederlanders te spelen, maar ook tegen roemenen en russen bijv. of met hun te spelen. gewoon normale mensen dus. op tv kom je alleen randdebielen tegen, waardoor je een verknipt wereldbeeld krijgt. vandaar dat de babyboom generatie het allemaal niet helemaal meer op een rijtje heeft. die ruzzlen of zoiets dergelijks, en dan speel je tegen nederlanders.

    neil degrasse tyson zei zoiets, we gaan gewoon naar een wereld met vrije verkeer van mensen en culturen. en we gaan onder die culturen gewoon informatie uitwisselen. of mensen het nou leuk vinden of niet.

    we hebben in nederland zo'n beetje conservatief gekozen, conservatiever kan bijna niet, als je kijkt naar de grootste partijen. het had ook reactionair kunnen zijn, in een hypothetische situatie. dus misschien is het zelfs handjes wrijven, we zijn er een beetje bekaaid vanaf gekomen. hopen dat de politiek mensen om zich heen gaan verzamelen, die echt snappen hoe de wereld eruit gaat zien.

    en niet alleen maar boeh roepen tegen nog conservatievere regeringen.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.