Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX Columnisten

Wie schrijven er allemaal op IEX en wat mag u van wie verwachten? IEX stelt ze aan u voor:

Beleggersdesk

 • Martin Crum

  Martin Crum

  Senior beleggingsanalist

  Martin Crum is sinds 1 mei 2017 verbonden aan IEX als senior beleggingsanalist. Hij heeft meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring met de financiële markten bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trading financiële informatie aan derden aan.

  Bekijken »
 • Paul Weeteling

  Paul Weeteling

  Beleggingsanalist

  Paul Weeteling is sinds 1 april 2017 verbonden aan IEX als beleggingsanalist. Al vanaf zijn dertiende is hij bezig met beleggen en de beurs. Weeteling is hoofdzakelijk een langetermijnbelegger met een passie voor (bio)technologie, grondstoffen en dividendaandelen. Af en toe handelt hij actief. Weeteling heeft een internationale master Finance afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en is ook geïnteresseerd in behavioral finance en de psychologie achter het beleggen.

  Bekijken »
 • Niels Koerts

  Niels Koerts

  Beleggingsanalist

  Niels Koerts is analist bij IEX. Hij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden, waar hij tevens een minor journalistiek volgde. Daarnaast heeft hij de HBO-studie bedrijfseconomie afgerond. Al op dertienjarige leeftijd begon Niels met beleggen. Dat was in 2008, het hoogtepunt van de financiële crisis, waardoor hij meteen wist wat verliezen was. Dit weerhield hem er echter niet van om door te gaan. Zijn voorkeur gaat uit naar bedrijven met een stabiele, groeiende kassstroom. Naast analyses voor IEX Premium verzorgt Niels op dagelijkse basis de slotcall.

  Bekijken »
 • Peter Schutte

  Peter Schutte

  Beleggingsanalist

  Peter Schutte is sinds 16 november 2020 verbonden aan IEX. Hij kan bogen op 25 jaar ervaring met financiële markten als redacteur/analist voor verschillende financiële websites en vakbladen. Hij is zelf ook een actief belegger met een voorkeur voor wat kleinere innovatieve bedrijven met een sterk management. Schutte heeft economie gestudeerd met afstudeerrichting monetaire economie.

  Bekijken »

Redactie

Columnisten

Via deze link kunt u de aandelenposities van onze auteurs zien.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links