Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Waar een klein land....

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
15
het is toch niet te geloven, dat wij in Nederland als aandeelhouders ons wederom een loer laten draaien, eerst Baan, nu KPN en ja ...ook Getronics, een bedrijf met een reputatie van weet ik veel hoe veel jaar, plots komt er een manager die een Super overname doet, (aandeelhouders niets te zeggen) en de voorzittersstoel wordt verwisseld. Volgende manager, heeft z'n zakken gevuld en laat de hete kastanje's uit het vuur halen door weer een volgende manager. Aandeel houder wilt eigenlijk zeggen dat je medenzeggenschap hebt in het bedrijf, nou beste lezer van dit forum .....dat is mij gebleken, geloof er maar niets van, als aandeelhouder ben je een speelbal van de grote speculanten op de beurs, want wees nou eerlijk, nog geen jaar geleden was Getronics aanbevolen als een goed fonds en zeker 38 Euro een fair prijs. Nu zou plots 5 euro een fair prijs zijn, we verkopen op die manier wel ons gehele vertrouwen in de Nederlandse bedrijfs voering, of is het toch waar dat die managers alleen maar komen om hun zakken te vullen? Een bedrijf met een goed contact met zijn aandeelhouders moeten we steeds verder zoeken, of is het toch alleen albert Hein die op de kleintje's blijf passen. Het is te wensen dat wij als aandeelhouders meer zeggenschap kregen en die hele STE, die geld verslindende organisatie die boete's geeft waar iedere manager om lacht, ja die organisatie aan de kant deden en een systeem in voerde zoals in Amerika. De nieuwe managers zouden dan wat met meer respect hun aandeelhouders omgaan. Groet wim.
[verwijderd]
0
Beste Wim, Ik heb vorig jaar de storm in het baan-aandeelhoudersschap van begin tot eind meegemaakt. De stilte voor de storm bij getronics is wat volgens mij akelige overeenkomsten vertoond met de baan-affaire.
iris
4
Inderdaad! lonen van managers met 14% omhoog dit jaar en wat presteren die managers. Getronics nu 5 euro KPN 6 euro Philips dit jaar misschien in de rode cijfers lang leve de rechtvaardigheid. Kijk je naar de zorg moeten ze haast bedelen om iets bij hun veel te lage salaris te krijgen. Deze mensen halen zieke mensen letterlijk uit de stront, kunnen de kots en slijm ook nog effe opruimen en krijgen dan (soms) nog gezeur toe. Deze mensen zijn pas belangrijk voor de maatschappij. en hoe wordt dat gewaardeerd? Met een salaris waarvan de jeugd van tegenwoordig denkt: IK WORD MANAGER! VEEL VERDIENEN EN JE HOEFT ER NIETS VOOR TE KUNNEN.
[verwijderd]
1
Wat een slap gelul man, zeggen dat je als manager niets hoeft te kunnen. Natuurlijk is het zo dat mensen in de zorg weinig verdienen maar dat heeft volgens mij weinig hiermee te maken. Als je dan al deze vergelijking maakt, vergelijk dan dit slag managers met mensen die de zorg ingaan om vervolgens oudjes van hun juwelen te beroven. En ja, dit soort verzorgers verdient het ook niet om in de zorg te werken, zelfs niet voor dit salaris net zo min als sommige managers in het bedrijfsleven thuishoren. Opmerkingen als die jij nu plaatst horen meer thuis op het groenlinks forum.
a.zwemmer
8
waar kan ik dat forum vinden??? Je hebt overigens wel gelijk, er zijn ook erg veel zeer goede managers die hard werken en ja, die soms veel verdienen en soms ook niet. Wat ik onsmakelijk en on-ethisch vind is zo'n meneer die 4 maanden world-online begeleidt opweg naar de overname door Tiscali en waar zoveel mensen de dupe zijn en dat die lachend 10-tallen miljoenen verdient (dacht iets van 60miljoen ofzo) Of top-managers die al zo veel verdienen ook nog met voorkennis menen te moeten handelen. ALS die al bestraft worden is het voorwaardelijk of een boete dan wel schikking die lager is dan het behaalde resultaat (leuk rendement op het Klasse-Justitie Fonds) En even tot slot : IK kom uit de verzorging en verdien wat te weinig maar ik heb wel ethiek en normbesef en ben daardoor lekker toch veel rijker dan het loon van alle vd Valken die om hun Boonstraatjes komen.(sorry voor de spelfouten)
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium