Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

SAOEDIE ARABIE OLIE IN BRAND! SHELL MAANDAG NAAR 30 EURO!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
123 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
asti
0
quote:

jonas schreef op 15 sep 2019 om 23:03:


(...)

Overigens ik ben niet zo voor direct ingrijpen in Iran en Saudi. (...) Wel ze even laten merken dat ze er zo zijn geweest als we dat zouden willen (...)

Hoe?
izdp
0
Wel bijzonder opmerkelijk hoe makkelijk aangevallen kon worden.
Met zoveel uitgaven aan defensie en dan laat je je hart onbeschermd?

Oliedom.
izdp
0
jonas
0

Nieuwe aanval via internet op ondergrondse kernwapen makerij van Iran? Saudi prinsen achter terreurfinanciering oppakken in het buitenland en vastzetten Er is wel meer te bedenken, maar je moet ze niet al te wijs maken.

Onze slappe politiek wil eigenlijk helemaal aanpak extreme Islam. Het is al 20 jaar pappen en nat houden. Ik vind het tijd om dit incompetente stelletje in Den Haag weg te sturen. Met hun gedoe wordt het een ramp voor de bevolking die nog steeds niet helemaal goed ziet hoe ze het volk de vernieling inbrengen.

Mooie zalvende praatjes van politici zoals nieuwe CDA-man Heerma in Buitenhof. Leuk en prachtig bedacht, maar in de praktijk levert het niets op en blijven ze gewoon Eurofiel, Immigratie toejuichters, lopen mee met de klimaatgekkies.

Het zal dan weer gaan zoals bij Balkenende. Groot geworden op de rug van Fortuyn. Toen hij later de vraag kreeg over of Nederland niet te vol werd zat hij te zweten. Tja als was toch even als Fortuyn doen en dan lekker business als usual?

Jammer toch dat Balkie dat EU-baantje niet kreeg, terwijl hij de PvdA in alles behalve dat referendum want dat was enge raadpleging van het volk hun zin
had gegeven.

Meer immigratie en toelaten allerlei Islam en Eurofielie en zoiets wat ik hem het meest te kwalijk neem: het van het bed lichten en arresteren van een man met onschuldige cartoons Nekschot. Ronduit schandalig dat zoiets in Nederland kon gebeuren! Zo was er meer een PvdA vrouwelijke minister die stevige subsidie gaf voor anti Wildersonderzoek aan de Universiteit van Tilburg etc etc

En dan maar klagen over populisten en dus meest mensen met enig gezond verstand!

Groet, Jonas
asti
0
quote:

izdp schreef op 15 sep 2019 om 23:58:


[...]

Met blindgangers ;-)

Dat zou olie op het vuur zijn.
asti
0
quote:

jonas schreef op 16 sep 2019 om 00:15:Nieuwe aanval via internet op ondergrondse kernwapen makerij van Iran? Saudi prinsen achter terreurfinanciering oppakken in het buitenland en vastzetten Er is wel meer te bedenken, maar je moet ze niet al te wijs maken.

Onze slappe politiek wil eigenlijk helemaal aanpak extreme Islam. Het is al 20 jaar pappen en nat houden. Ik vind het tijd om dit incompetente stelletje in Den Haag weg te sturen. Met hun gedoe wordt het een ramp voor de bevolking die nog steeds niet helemaal goed ziet hoe ze het volk de vernieling inbrengen.
(...)

Er is geen bewijs voor ondergrondse kernwapen makerij van Iran. Consensus is dat Iran niet bezig is met het vervaardigen van een kernwapen. Wat cyberaanvallen betreft, daarmee laat je niet merken dat ze er zo zijn geweest.
izdp
0
Dat wil Jonas toch?

Je kan ook Amerikaanse vlaggetjes daar gaan planten met een smilende kuifje ervoor.
asti
0
quote:

izdp schreef op 16 sep 2019 om 00:23:


Dat wil Jonas toch?

Je kan ook Amerikaanse vlaggetjes daar gaan planten met een smilende kuifje ervoor.

Volgens mij wilt Jonas dat er meer islamitische vluchtelingen naar Nederland komen.
jonas
1

Bijzonder raar land hier inmiddels. Je laat die agressieve Islam hier opbloeien en pakt zo een vrij onschuldige tekenaar zoals Nekschot met een hele ploeg op.

Stoere types zoals Freek de Jonge en Van Herk die de katholieken lopen te beledigen en liever hun tong inslikken bij het woord Islam?

Maar goed van jou was het blijkbaar van het OM een heldendaad om Nekschot op te pakken. Let wel OM indirect aangestuurd door lachebekje Rutte en zijn GroenLinks en PvdA en D'66 vriendjes.

Vervolgens in Europa schijnheilige taal over de rechtstaat elders.

Groet, Jonas

PS wat morgen te doen in aandelen. Vopakkies snel kopen en dan verkopen i.v.m. met olieprijs? Nee dat soort dingen doe ik niet meer.
NewKidInTown
0
"Oil prices surge 15% after attack on Saudi facility hits global supply"

NEW YORK (Reuters) - Oil prices surged more than 15% at the open on Sunday after an attack on Saudi Arabia's oil facilities on Saturday that knocked out more than 5% of global oil supply.

Brent crude futures jumped more than 19% to a session high of $71.95 a barrel at the opening, while U.S. crude futures surged more than 15% to a session high of $63.34 a barrel.

State oil giant Saudi Aramco said the attack cut output by 5.7 million barrels per day, at a time when Aramco is trying to ready itself for what is expected to be the world's largest share sale.

Aramco gave no timeline for output resumption. A source close to the matter told Reuters the return to full oil capacity could take "weeks, not days."

www.investing.com/news/commodities-ne...

Crude Oil Prices (WTI):

www.investing.com/commodities/crude-oil

De moeder van Juul
0
quote:

jonas schreef op 15 sep 2019 om 22:38:Niet zo overspannen doen.


DE OLIEPRIJS STIJGT MET VIJFTIEN PROCENT!!!!

IN EEN PAAR UUR TIJD!!!!!

oilprice.com/oil-price-charts/51

SHELL GAAT MORGEN 10% OMHOOG!
haas
1
quote:

De moeder van Juul schreef op 16 sep 2019 om 02:03:


[...]

DE OLIEPRIJS STIJGT MET VIJFTIEN PROCENT!!!!

IN EEN PAAR UUR TIJD!!!!!

oilprice.com/oil-price-charts/51

SHELL GAAT MORGEN 10% OMHOOG!


dus morgen Juul maar op de fiets naar school brengen ?
Chiddix
0
De olieprijs steeg 19% even maar staat momenteel op een plus van 10%. Hoorde in Nieuwsuur , dat Saoedi-Arabie al weer een derde hersteld heeft na de drone aanval. Men sprak eerst over een verlies van 5%(productie) en het zou nu dan 3,4% zijn.
haas
0
Turks defensiebedrijf toont anti-dronewapen

De droneaanslag op de Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft aangetoond hoe cruciaal anti-dronewapens zijn. Die krijgen de laatste tijd veel aandacht.

Dat laten enkele Turkse defensiebedrijven weten die recent gezamenlijk een nieuwe anti-dronewapen genaamd ‘Kapan’ (Turks voor val) hebben ontwikkeld.

De nieuwe Turkse wapen kan alle drones binnen 2,5 kilometer detecteren, volgen en via de ingebouwde laserwapen vernietigen. Ook kan het signalen verstoren.“In Syrië en Irak zijn bomdrones vaker het gesprek van de dag. Met de aanslag in Venezuela ziet men hoe gevaarlijk drones kunnen zijn. Ze worden ook voor spionage gebruikt”, reageert een deskundige. “Dankzij de Kapan zien Turkse veiligheidsdiensten of het om een vriendschappelijke drone gaat of niet. Mocht dat niet het geval zijn, kunnen ze het direct vernietigen.”
Kaiser
0
'Dit is een zoveelste druppel in een al overvolle emmer. Dit kunnen we echt missen.'

Econoom over de oliecrisis: ‘Dit kan lelijk escaleren’

Zal dit wegen op de economie?

“Olie is een belangrijk onderdeel van veel economische activiteiten. Als de prijs duurder wordt, dan heeft dat een effect op de kostprijs van de productie. De wereldeconomie was al aan het vertragen, dus dan is dit een zoveelste druppel in een al overvolle emmer. Dit kunnen we echt missen.”


www.demorgen.be/nieuws/econoom-over-d...
hosternokke
1
quote:

haas schreef op 16 sep 2019 om 10:19:


Turks defensiebedrijf toont anti-dronewapen
Dat laten enkele Turkse defensiebedrijven weten die recent gezamenlijk een nieuwe anti-dronewapen genaamd ‘Kapan’ (Turks voor val) hebben ontwikkeld.

Stiekem vanachter besluipen en dan neerslaan (>> Kapan) en vervolgens keihard wegrennen? Bewezen effectief.
Bangizwe
0
haas : Saoedi Arabië zaaide wind !!!! Ik denk dat Iran al jaren wind aan het zaaien is. Het is trouwens Iran die de Houthies geholpen hebben om de regering in Jemen ten val te brengen. En het is de vraag om hulp van de regering van Jemen, die de Saoedies in actie hebben doen schieten. En nu worden schepen van Saoedi-Arabië, of van klanten van Saoedi-Arabië aangevallen. Die olie installaties van Saoedi-Arabië staan in brand, en dat zou dan allemaal gebeuren door de armste mensen van de planeet aarde in een door oorlog verscheurd land. Die vuren nu dagelijks drones en kruisraketten af. Dat gelooft toch ook niemand. En toch lopen er hier blijkbaar nog rond die Iran geloven, een plaats waar ze homo's gewoon ophangen omdat het homo's zijn.
objectief
0
quote:

Bangizwe schreef op 16 sep 2019 om 13:34:


Het was trouwens Iran die de Houthies geholpen hebben om de regering in Jemen ten val te brengen..


Hoe weet je dat? Heb je daar een vakantiehuisje?
123 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

'Heineken en Akzo in focus op beurs'

08:13 De Amsterdamse aandelenbeurs begint woensdag waarschijnlijk licht lager. Ook de andere Europese beurzen zul...

  Indices

  AEX 573,27 -0,54%
  EUR/USD 1,1125 0,00%
  Germany30^ 12.705,50 -0,39%
  Gold spot 1.491,80 +0,25%
  LDN100-24h 7.201,95 +0,46%
  NY-Nasdaq Composite 8.104,30 -0,72%
  US30# 26.764,78 -0,09%

  Stijgers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Dalers

  AEX
  -0,45%
  AMX
  -0,04%
  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (3)

  Jopie1962 op 23-okt-19 09:07
  (7)

  Vive tu vida positivamente op 23-okt-19 09:06
  (2)

  Dirk JGC op 23-okt-19 09:05
  (8)

  Jetje1 op 23-okt-19 08:53
  (10)

  DeToeKomst op 23-okt-19 08:29

  Column Forum Meer»

  (18)

  Gwen88 op 23-okt-19 09:15
  (231)

  Optiefan op 23-okt-19 07:32
  (6)

  Snugger op 22-okt-19 20:41
  (2)

  Snugger op 22-okt-19 20:20
  (9)

  IntimRassiert op 22-okt-19 17:11