Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

*BLACK MONDAY BLOEDBAD 20% BeursKrach!!!*

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
726 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Yernaz Ramautarsing trekt zich terug als kandidaat-raadslid FVD
Updated 5 min geleden
15 min geleden in BINNENLAND

Amsterdam - Yernaz Ramautarsing, de nummer twee op de Amsterdamse lijst van Forum voor Democratie (FVD) trekt zich terug. Dat maakte hij op het Twitteraccount van de partij bekend, nadat er ophef was ontstaan over zijn uitspraken over homo's.

,,De afgelopen dagen is in de media consternatie ontstaan over opmerkingen die ik enige tijd geleden heb gemaakt in een besloten WhatsApp groep waar jongeren van diverse partijen over tal van onderwerpen van gedachten wisselden. In reactie op deze consternatie heb ik besloten om me - in het belang van FVD - terug te trekken als kandidaat voor Forum voor Democratie voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam.''

Ramautarsing kwam vrijdag in het nieuws toen bekend werd dat hij in een discussiegroep via Whatsapp een betoog steunde dat homorechten de samenleving dommer hebben gemaakt. „Dat is gebaseerd op de notie dat homo’s relatief hoger IQ hebben en op moment dat zij zich niet voortplanten de hele samenleving daar dus ’dommer van wordt’. Geen haat gewoon feiten”, citeerde De Telegraaf een appbericht van Ramautarsing in die groep.

Eerder veroorzaakte de Amsterdammer ophef door in een interview te zeggen dat Nederlanders met een donkere huidskleur minder intelligent zijn dan andere rassen. Baudet weigerde zich van die mening te distantiëren, wat weer leidde tot kritische woorden van minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken).

Afstand

„Ik wil hierbij afstand nemen van de stelling dat ’homorechten de samenleving dommer’ hebben gemaakt. Dit is beslist geen standpunt dat ik onderschrijf - en al helemáál geen standpunt van FVD! - en ik heb spijt dat de suggestie is ontstaan dat dit wél zo zou zijn. Niettemin neem ik verantwoordelijkheid voor de nu ontstane situatie. Ik wil Forum voor Democratie niet verder belasten met de maatschappelijke commotie over mijn uitlatingen.” Aldus Ramautarsing in zijn verklaring.
Chiddix
0
quote:

Realist2018 schreef op 3 mrt 2018 om 15:16:


Op wereld niveau met Putin en China en Noord Korea, Iran en Mad Trump kunnen we een derde wereld oorlog verwachten. Een handels oorlog wordt WOIII.


Je had het een tijdje terug over de oplopende rente. De beurzen zouden ervan instorten. Nu dus een handelsoorlog. Er kan natuurlijk een moment komen van de moeder aller beurscrashes. Dat kan gebeuren zonder oorlogen met wapens.
Sommigen denken dat China de aanleiding wordt. Anderen denken weer aan iets anders bv staatsschuld VS(bijna 24 biljoen). De bom zal een keer barsten.
Realist2018
0
Men kan zeggen en denken wat men wil maar een handels oorlog betekend gewoon een ramp voor bedrijven en beurzen. Aex gaat komende week gewoon richting de 350 punten waar het hoort.

Realist2018
0
De Trump rally was gewoon bullshit. Nu hij laat zien dat hij Trump een ramp is voor de beurzen kan de Aex een duik nemen naar het niveau voor Trump gekozen werd richting 350 punten.
NewKidInTown
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 3 mrt 2018 om 15:42:


Yernaz Ramautarsing trekt zich terug als kandidaat-raadslid FVD


.....Eerder veroorzaakte de Amsterdammer ophef door in een interview te zeggen dat Nederlanders met een donkere huidskleur minder intelligent zijn dan andere rassen.


Is er enige relatie tussen IQ en ras, land van geboorte of herkomst, religie, geslacht, sexuele voorkeur ?
Is daar onderzoek naar gedaan ?
Zijn er uitspraken over gedaan of onderzoeks-resultaten over gepubliceerd ?

Is het wenselijk er onderzoek naar te doen ?

Ik heb zelf de indruk dat het gemiddelde IQ niet in alle landen even hoog is (zonder er overigens wetenschappelijk onderzoek naar te hebben gedaan).
Realist2018
0
Maandag kan de Aex in de plus openen om vervolgens diep diep rood te eindigen. Volgende week 100% onder de 400 punten. Kan niet anders met Trump handels oorlog en Italïe verkiezing ramp.
NewKidInTown
0
Oh je, zo snel al ?

"Alert !!! PETER SCHIFF Warns (Feb 16,2018) The Imminent Economic Crash Will Hit This March 2018"

www.youtube.com/watch?v=IiMCTLHQbKU
DeZwarteRidder
0
Barbra Streisand liet honden klonen vanwege verdriet om overleden hond

Gepubliceerd: 03 maart 2018 15:30

Barbara Streisand liet haar overleden hond klonen tot twee nieuwe honden, omdat ze haar oude hond op die manier toch nog bij zich heeft. "Ik was zo verdrietig na het overlijden van Samantha, na veertien jaar samen te zijn geweest."

"Het was makkelijker om Sammie te laten gaan, omdat ik wist dat ik iets van haar levend kon houden, iets wat uit haar DNA voortkwam", vertelt Streisand tegenover The New York Times zaterdag.

Een vriend van Streisand had eerder zijn hond laten klonen en de 75-jarige zangeres was daarvan erg onder de indruk. "Dus Sammies dokter nam wat cellen vanuit haar kaak en van de huid op haar buik, net voordat ze kwam te overlijden."

Uiteindelijk kwamen er vier honden ter wereld door de cellen van Samantha en nam Barbra Streisand er twee: Miss Violet en Miss Scarlett. "Je kan het uiterlijk van je hond klonen, maar niet de ziel. Toch, iedere keer als ik naar ze kijk, denk ik aan mijn Samantha... En glimlach ik."
Persoonlijkheden

Eerder vertelde de zangeres dat de honden verschillende persoonlijkheden hebben. "Ik wacht tot ze ouder worden, zodat ik kan ontdekken of ze de bruine ogen en serieuze persoonlijkheid van Samantha gaan overnemen." (Als honden jong zijn, hebben ze vaak nog blauwe ogen, red.)

Toen de hondjes bij Streisand arriveerden, deed de zangeres hen rode en lavendelkleurige kleding aan, zodat ze de dieren uit elkaar kon houden. Daaruit ontstonden de namen Miss Violet (een paarstint) en Miss Scarlett (scharlakenrood, een roodtint). Streisand kreeg nog een derde hondje, genaamd Miss Fanny. Dit dier is geen kloon van Samantha, maar wel familie.
Chiddix
0
quote:

Realist2018 schreef op 3 mrt 2018 om 16:19:


Men kan zeggen en denken wat men wil maar een handels oorlog betekend gewoon een ramp voor bedrijven en beurzen. Aex gaat komende week gewoon richting de 350 punten waar het hoort.De mogelijkheid bestaat dat Trump eerst een visje uitgooit en kijkt wat de reakties zijn voordat hij zijn handtekening eronder zet. Hij kan het uitvoeren maar ook de getalletjes wijzigen of het opzij schuiven. Een optie.
jonas
0

Realist ooit eens bedacht dat China al jarenlang een handelsoorlog voert? Weinig nieuws wat dat betreft onder de zon. Er zijn gewoon per definitie verschillen in concurrentieverhoudingen tussen een stevig staatsbepaalde economie en een meer vrije markt economie. Trump begrijpt tenminste dat je af en toe moet terugslaan bij valse concurrentie. China kan zich overigens ook een handelsoorlog niet riskeren.

Terugval AEX vanwege protectionisme? Jij weet het blijkbaar. Heb je gelet op het herstel eind vrijdag van de olieprijs? Komt bij protectionisme is niet per definitie slecht voor opkomende landen (tijdelijke infant industriebescherming) en. Komt bij de godfather van de Wet van de Comparatieve Voordelen de econoom Ricardo ging uit van een statische situatie waarbij externe maatschappelijke negatieve effecten van migratie tussen landen niet aan de orde waren.

Mooi moment trouwens om weer een prachtbedrijven zoals ASML, Boskalis, Randstad, Shell op te pakken. Keuze Arend Jan voor Accell lijkt me ook niet verkeerd. Alleen vergeet hij te melden dat de moderne electrische fiets iets minder simpel is dan de ouderwetse fiets en zich daardoor minder leent voor uitsluitend postorder bestellingen.

Groet, Jonas
Realist2018
0
Hoi Jonas je onderschat China en Rusland. Ze hebben de middelen om de beurzen op de kop te zetten. Zelfs de EU wil nu de VS aanpakken. Lagarde IMF heeft ook al gewaarachuwd.

Beleggen op de beurs is een te grote risico nu.
DeZwarteRidder
0
VROUW Magazine
’Ik was een grijze muis, maar door tantra leerde ik verbinding te maken’

Door Hanna Gillissen
25 min geleden in VROUW

Petra Feddema (44) is van het onzekerste meisje in de klas veranderd in een vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt. Ze is single, heeft haar eigen bedrijf De Verbindingsfabriek en geeft onder andere tantra-workshops.

„Bij ons thuis werd er weinig geknuffeld, er lag een lading op fysiek contact. Daar heb ik veel last van gehad. Als ik een arm om iemands schouder legde, was ik bang dat die ander zou denken: ‘Wil ze met me naar bed?’ Ik was erg onzeker.”

Geen orgies

„Toen ik voor het eerst een tantramassage kreeg, voelde het als thuiskomen. Dat je zo dichtbij iemand kunt zijn, allebei naakt, en toch volledig ontspannen kunt zijn. Iedereen denkt bij tantra aan orgies, maar eigenlijk geldt het tegenovergestelde: het gaat om kleine aanrakingen, een hand op de rug, intimiteit. Zo ben ik van mijn lichaam gaan houden.”

Het hele verhaal van Petra lees je op VROUW.nl: ’Ik ben heel lang bang geweest om me kwetsbaar op te stellen, bang voor stomme opmerkingen.’
Realist2018
0
Teveel gevaren om nu nog te beleggen in aandelen op de Aex. Tijd om nu uit te stappen en wachten wat er gaat gebeuren.
jonas
0

Zwarte ridder. Wat moeten we nu met die Petra en geen orgies?

De "kwestie Ramautarsing" is lachen al geeft het direct dan ook weer aan hoe anti volksinvloedpartij D'66 helemaal dol is geworden aangaande FvD. Vanuit zijn gratis ontvangen niet netje openbaar gemaakte appartementje mailt die Pechtold wat over rascisme etc. Ging nu over homofobie. Iets over IQ. Die schijnt hoger te zijn dan gemiddeld alhans volgens versie Pechtold. Direct erna kwam D'66 kamerlid politicoloog Paternotte met een bericht dat het schandelijk rascisme was vanwege dan weer lager IQ. Later dan weer snel gewist.

Kortom D'66 is volkomen de weg kwijt! Zo een partij kan je echt niet meer serieus nemen. Ze zien gewoon niet in dat ze overbodig zijn.

Groet, Jonas
jonas
0

Realist waarom dan ook niet meteen het belasten van staal uit andere niet USA-landen? Vergaat de wereld en stort de beurs daardoor in? Maar stel overal 25% importtarieven voor staal. Dan blijft toch ongeveer alles zoals het was? Tja mogelijk minder belabberde arbeid In China. So what?

Groet, Jonas
726 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 33 34 35 36 37 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street sluit handelsdag hoger af

17 sep De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met winst gesloten, na een aanvankelijk terughoudend begin van ...

  Indices

  AEX 574,93 0,00%
  EUR/USD 1,1066 -0,05%
  Germany30^ 12.387,40 +0,12%
  Gold spot 1.502,12 -0,07%
  LDN100-24h 7.320,78 -0,14%
  NY-Nasdaq Composite 8.186,02 +0,40%
  US30# 27.073,80 -0,06%

  Stijgers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Dalers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AM...
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (12)

  Call me Put op 18-sep-19 02:26
  (3)

  Traveler@repair op 18-sep-19 00:57
  (25)

  Hierdiepoen op 17-sep-19 23:18
  (2)

  FlashHenk op 17-sep-19 22:29
  (1)

  loosalarm op 17-sep-19 20:53

  Column Forum Meer»

  (96)

  subtropical op 18-sep-19 05:59
  (4)

  Snugger op 18-sep-19 02:13
  (32)

  efreddy op 17-sep-19 20:58
  (5)

  Snugger op 17-sep-19 15:39
  (4)

  theo1 op 17-sep-19 15:03