Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Geron Corporation

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
155 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Sjonnie2
0
quote:

zwabbertje schreef op 27 sep 2018 om 07:02:


D DAY vanmiddag om 2 uur het is alles of niets.
Persconferentie...........


Inderdaad alles of niets..... het is dus niets geworden zie persbericht van Geron.
Zo nu snel m'n jas aan en op weg naar de slachtbank, op dit moment al -68%.

finance.yahoo.com/news/geron-announce...

MVo_
0
Voor mij wel een stuk minder, 1k ongeveer. Stond tot vandaag ogeveer 30% in de plus dit jaar, dat wordt iets minder op deze manier. Op zoek naar nieuwe pareltjes, iemand met de ballen om bij te kopen vandaag trouwens?
Joey R
0
quote:

MVo_ schreef op 27 sep 2018 om 13:05:


Voor mij wel een stuk minder, 1k ongeveer. Stond tot vandaag ogeveer 30% in de plus dit jaar, dat wordt iets minder op deze manier. Op zoek naar nieuwe pareltjes, iemand met de ballen om bij te kopen vandaag trouwens?


Inderdaad mooi moment om bij te kopen!
indianrider
0
inderdaad het is zeker niet wat de markt had verwacht

maar tja was een gokje blijft natuurlijk biotech

straks weten we meer wat er staat te gebeuren nu
ir.geron.com/events/event-details/ger...
indianrider
1
Persbericht

<< Terug
Geron kondigt stopzetting van Imetelstat-samenwerking door Janssen aan

Geron verkrijgt wereldwijde rechten op imetelstat-programma
Hoogtepunten gemeld voor IMerge en IMbark
Geron is van plan het fase 3-gedeelte van IMerge te starten
Conferentiegesprek gepland voor 8:00 uur ET vandaag

MENLO PARK, Calif. , 27 september 2018 (GLOBE NEWSWIRE) - Geron Corporation (Nasdaq: GERN) vandaag aangekondigd dat Janssen Biotech, Inc. (Janssen) heeft de 2014 Collaboration and License Agreement (CLA) met het bedrijf beëindigd. Janssen verklaarde in zijn vandaag uitgegeven persbericht dat zij deze beslissing hebben genomen als het resultaat van een strategische portfolio-evaluatie en prioritering van activa binnen hun portefeuille. Als zodanig heeft Geron de wereldwijde rechten teruggekregen om imetelstat te ontwikkelen en op de markt te brengen, een first-in-class telomerase-remmer.

"We zijn dankbaar voor de samenwerking met Janssen, die met succes twee fase 2-onderzoeken met imetelstat heeft uitgevoerd," zei John A. Scarlett , MD, Geron's President en Chief Executive Officer. "Wij zijn van mening dat de klinische resultaten van IMbark waardevolle inzichten verschaffen in de potentiële toekomstige ontwikkeling van imetelstat voor een patiëntenpopulatie met een te weinig recidiverende en refractaire myelofibrosepatiënten. We zijn ook van mening dat de gecombineerde gegevens van 38 patiënten uit de initiële en expansiecohorten voor de doelpatiëntenpopulatie uit het fase 2-gedeelte van IMerge verdere ontwikkeling van imetelstat ondersteunen, en daarom geven we prioriteit aan het starten van het fase 3-gedeelte van IMerge. "

Onder de voorwaarden van de CAO is de ingangsdatum van de beëindiging 28 september 2018 , waarna de gelicentieerde rechten op het imetelstat-programma, inclusief intellectuele eigendomsrechten gegenereerd in het kader van de samenwerking, terugkeren naar Geron zonder aanhoudende economische verplichtingen jegens Janssen, en Janssen heeft geen verdere verplichtingen om de huidige lopende klinische onderzoeken met imetelstat te financieren.

Verwacht wordt dat de overgang van het imetelstat-programma naar Geron over ongeveer 12 maanden plaatsvindt met operationele ondersteuning van Janssen, inclusief de ordelijke overdracht van alle lopende klinische, regelgevende, medische zaken, productie en preklinische activiteiten aan Geron. Daarnaast wordt verwacht dat Janssen imetelstat aan Geron levert gedurende maximaal 24 maanden tijdens een overgangsperiode voor klinische productie.

Patiënten die momenteel deelnemen aan de lopende imetelstat klinische onderzoeken naar myelofibrose (IMbark) en myelodysplastische syndromen (IMerge) zullen verder worden ondersteund via de respectievelijke proefprotocollen, inclusief behandeling en follow-up.
indianrider
1


IMerge is een tweedelige klinische studie ter evaluatie van imetelstat bij transfusie-afhankelijke patiënten met laag of intermediair-1 risico myelodysplastische syndromen (MDS) met een recidief na of die ongevoelig zijn voor eerdere behandeling met een erythropoëse stimulerend middel (ESA).

Het eerste deel van de proef was oorspronkelijk ontworpen als een Fase 2, open-label, enkelarmige proef om de werkzaamheid en veiligheid van imetelstat te beoordelen. Het tweede deel van de studie is gepland als een Fase 3 dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie bij ongeveer 170 patiënten. Het primaire eindpunt voor werkzaamheid is de snelheid van de transfusie-onafhankelijkheid van de rode bloedcellen, of de RBC-TI-snelheid, die ten minste 8 weken duurt. Belangrijke secundaire eindpunten omvatten de RBC-TI-waarde van ten minste 24 weken, de hoeveelheid en de relatieve verandering in transfusies van de rode bloedcellen en hematologische verbetering.

In het oorspronkelijke fase 2-gedeelte van IMerge werden 32 patiënten geïncludeerd, waarvan een subgroep van 13 patiënten geen eerdere behandeling met hetzij een hypomethyleringsmiddel (HMA) of lenalidomide had ontvangen en geen del (5q) chromosomale abnormaliteit had.

Zoals gemeld op het jaarlijkse congres van de European Hematology Association in Juni 2018 , de initiële cohort van 13 patiënten vertoonde een verhoogde duurzaamheid en snelheid van transfusieonafhankelijkheid in vergelijking met de algehele proefpopulatie (= 8 weken RBC-TI-snelheid: 54% versus 34%). Op basis van deze gegevens uit het eerste cohort werd de registratie in het fase 2-gedeelte van IMerge uitgebreid met nog eens 25 patiënten (uitbreidingscohort) die niet-del (5q) en naïef zijn voor HMA- en lenalidomidebehandeling om de klinische Ervaar en bevestig het voordeel-risicoprofiel van imetelstat gedoseerd met 7,5 mg / kg elke vier weken in deze beoogde patiëntenpopulatie.

Om in lijn te zijn met de voltooiing van de primaire analyse van IMbark en hun beslissing over de samenwerking, voerde Janssen een eerste gegevensanalyse uit van het uitbreidingscohort, dat zij een momentopname van gegevens noemden. Deze momentopname van gegevens vormde een vroege blik op het expansiecohort, aangezien de mediane follow-up minder was dan de helft van de tijd dat het oorspronkelijke cohort van 13 patiënten was gevolgd toen hun gegevens voor het eerst werden gerapporteerd. De mediane basislijn RBC de transfusielast voor het expansiecohort (n = 25) was 8,0 eenheden / 8 weken, vergeleken met 6,0 eenheden voor het oorspronkelijke cohort met 13 patiënten.

In de gegevensmomentopname voor het uitbreidingscohort (n = 25) was de RBC-TI-snelheid = 8 weken 28%. De combinatie van het expansiecohort en het initiële cohort van 13 patiënten voor de doelpopulatie (n = 38) bedroeg =8 weken RBC-TI-percentage 37%. Vanaf de momentopname van de gegevens was er in het uitbreidingscohort nog niet voldoende tijd verstreken om de = 24 weken durende RBC-TI-snelheid te beoordelen.

Het veiligheidsprofiel van de extra geregistreerde patiënten was consistent met het veiligheidsprofiel van de oorspronkelijke 32 patiënten, evenals met andere klinische onderzoeken naar imetelstat bij hematologische myeloïde maligniteiten. Er werden geen nieuwe veiligheidssignalen geïdentificeerd. De meest voorkomende bijwerkingen waren cytopenieën.

Geron gelooft dat de gecombineerde gegevens van de initiële en expansiecohorten voor de doelpatiëntenpopulatie (n = 38) ondersteuning bieden voor het initiëren van het fase 3-gedeelte van IMerge om tegemoet te komen aan een onvervulde medische behoefte voor patiënten die gefaald hebben op ESA's en voor wie momenteel beschikbare therapieën slechts bescheiden tonen werkzaamheid.

Janssen overlegde gedetailleerde resultaten van de gecombineerde initiële en expansiecohorten voor de beoogde patiëntenpopulatie (n = 38) in het fase 2-gedeelte van IMerge als samenvatting voor mogelijke presentatie op de 60e jaarlijkse vergadering van de American Society of Hematology (AS). Als het abstract wordt aanvaard voor presentatie bij ASH, verwacht Geron dat meer mature gegevens van de doelpopulatie in het fase 2-gedeelte van IMerge worden opgenomen in de ASH-presentatie. Het bedrijf verwacht ook dat de definitieve gegevens van het fase 2-gedeelte van IMerge beschikbaar zullen zijn in 2019 en verwacht dat deze definitieve geg
evens worden ingediend voor presentatie op een toekomstige medische conferentie in 2019.
indianrider
1
Last Thursday, Geron issued a press release and held a conference call to discuss the results of Janssen's continuation decision. Management reiterated their plan that was previously discussed during the May shareholder meeting and, more recently, during the Company's second quarter earnings conference call.

Geron is excited about moving imetelstat forward into further development in hematologic myeloid malignancies. Through the collaboration with Janssen, we have successfully determined the dosing of imetelstat; have identified a potential improvement in survival through the IMbark trial; and defined a target patient population through IMerge that should enable us to sequence ahead of HMAs and lenalidomide in the treatment paradigm. More importantly, we established a key near-term objective of initiating Part 2, or the Phase 3 portion of IMerge. Our plan is to begin screening and enrollment for the Phase 3 portion of IMerge by mid-year 2019. In addition, we expect that it may be possible to design a randomized Phase 3 study of imetelstat vs best available therapy in relapsed and refractory MF, which is why we plan to discuss the results of the IMbark primary analysis with experts in MF and engage health authorities to help us establish clinical and regulatory expectations for the treatment of this patient population.

Due to Geron’s extensive preparations for either potential scenario ahead of Janssen’s decision and to ensure that imetelstat would continue to move forward regardless of Janssen’s decision: we strengthened our balance sheet to support future development plans and currently have $183 million in cash and marketable securities; we have and continue implementing necessary operational plans to take full responsibility for imetelstat; and we have engaged a global CRO to ensure that we are able to move the clinical development of imetelstat forward seamlessly.

Our responsibility, first and foremost, is to ensure that our first-in-class telomerase inhibitor, imetelstat, successfully navigates its way through the regulatory process and is able to one day reach the patients who currently have limited treatment options available today.

We are excited to move imetelstat forward, and expect to generate shareholder value over the long-term as a result.

As we have noted in the past, clinical data will be released in the appropriate forum, which is a medical conference (such as ASH). This is done in compliance with the policies of medical conferences which stipulate that the information contained in abstracts is embargoed until the abstracts are available online. Additional information beyond the abstracts cannot be provided until either a poster or oral presentation is made at a medical conference or shortly thereafter.

In keeping with historical practice, we will make an announcement about ASH abstracts when they are available on November 1, 2018.
De opa van Juul
0
Toch stijgt de koers weer gestaag net als de omzet, inmiddels weer even boven de $ 2,00 geweest. Nieuwe kansen of gokken?
25GTi
0
Ik houd het nog op gokken.
Maar wie niet waagt, die niet wint.
En niet alles is zoals het lijkt. Kijk naar Probiodrug. Plaatsing van aandelen tegen €2 en daarop een stijging van €2,50 naar €3 op de markt.
MZ
0
Bijgevoegd een waarderingsmodel voor de pijplijn.
Korte uitleg van de kolommen:
Bedrijf
Market Cap = huidige market capitalisatie
Jaar cash = hoeveel jaar kunnen ze vooruit met huidige cas = cash & cash equivalents / Net cash used in operating activities & investing activities
Drug = Medicijn in pijplijn
Ziekte = ziekte indicatie
Ziekte categorie = om te bepalen wat statistisch gezien de kans op approval is.
Phase = huidige fase van het onderzoek
Probability approval [%] = kans op succes, gebaseerd op www.bio.org/sites/default/files/Clini...,%20Biomedtracker,%20Amplion%202016.pdf
Global market 2025 [M$] = schatting globale markt in 2025 (gebaseerd op markt voorspellingen)
Market share [%] = inschatting marktaandeel
Exp. Annual sales [M$] = Probability * Global Market * market share
Winstmarge = gemiddelde winstmarge van 19.5% binnen farmaceutische industrie
Milestones = (te) ontvangen milestones in cash. Vooraf ontvangen is 100% meegenomen, mogelijk toekomstige milestones voor 50%.
Royalties
Expected net profit = Expected Annual Sales * Winstmarge * Royalties
K/W
PT based on exp. Sales = Price Target berekend door Expected Net profit * K/W / aantal uitstaande aandelen
Cash per share = cash / aantal uitstaande aandelen
PT in listing currency = Price Target omgerekend naar de valuta van de beurs waar het aandel noteert.
PT upside = Upside in procenten vergeleken met de huidige koers.
Bijlage:
Hulskof
0
Wie gelooft er nog in dit aandeel? Ik heb ze nog van voor het vertrek van J&J. Flink aan verloren. Bijgekocht daarna ook nog. Wou ze verkopen op 2, maar te laat gezien dat ze daar al gestaan hebben.

Iemand die ze nog heeft?
155 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Dow Jones gaat door de 28.000 punten

22:21 De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn vrijdag met nieuwe records gesloten. De toonaangevende Dow-Jonesindex g...

  Indices

  AEX 598,96 +0,62%
  EUR/USD 1,1052 +0,26%
  Germany30^ 13.242,20 +0,47%
  Gold spot 1.466,50 -0,31%
  LDN100-24h 7.312,12 -0,02%
  NY-Nasdaq Composite 8.540,83 +0,73%
  US30# 27.997,85 +0,80%

  Stijgers

  Kiadis...
  +13,39%
  Boskalis
  +3,60%
  BESI
  +3,37%
  ASMI
  +2,76%
  TKH
  +2,55%

  Dalers

  OCI
  -4,59%
  Nedap
  -2,64%
  Alfen ...
  -2,41%
  Sif Ho...
  -1,56%
  ForFar...
  -1,38%