Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fortis gedupeerden.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
417 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
maliqun61
0
Wacht nog steeds op een toegezegd overzicht van de ING. Zou ik medio augustus hebben moeten ontvangen. Wel ruim een jaar geleden (plusminus) een 'uitnodiging' ontvangen van de OK te Amsterdam om als gedupeerde ter zitting te verschijnen. Niet geweest, ook geen eigen administratie meer.
ffff
0
Haas,

En toch zou ik alleen maar voor de lol wel eens willen weten hoeveel de Graaf zelf gaat claimen..... Hij zat tot over zijn oren in Fortis-aandelen, waarin hij het vertrouwen hield en zelfs bijkocht.
Dus enerzijds processen aan zijn broek wegens oplichterij en anderzijds, als toch ook gedupeerde... kan hij zijn claim indienen....

Wellicht om de advocaatskosten voor de processen die tegen hem zijn aangespannen te kunnen betalen..

What a life...

Peter
ffff
0
Malinqun,

Al de administratie nog van dat proces in Amsterdam. Dat je daar niet geweest bent, heeft geen enkele invloed.
ffff
0
Haas,

Uiteraard aan het claimen, maar VEEL BELANGRIJKER: Regelmatig toch geruchten dat ze belangstelling hebben voor Ageas. Ze zijn nog altijd een hele grote aandeelhouder van Ageas = oude Fortis.

Iedere keer als dat gerucht weer de kop opsteekt, krijgt Ageas weer een koersopstoot....

Peter
haas
0
ter info: Vivat (oude sns(nog steeds NLstaat/reaal) is ook door chinees gekocht voor 1 euro
maar door mismanagement/fraude bij Chinees willen ze dat verkopen
DeZwarteRidder
0
quote:

haas schreef op 21 aug 2018 om 10:27:


ter info: Vivat (oude sns(nog steeds NLstaat/reaal) is ook door chinees gekocht voor 1 euro
maar door mismanagement/fraude bij Chinees willen ze dat verkopen

Laten we hopen dat de Chinezen geen fraude gepleegd hebben bij Vivat.
DeZwarteRidder
0
quote:

Witte Weduwe schreef op 21 aug 2018 om 10:37:


Voor 1 euro? Nee joh, 150 miljoen en een kapitaalinjectie.

Waar komt die 1 euro dan vandaan?
DeZwarteRidder
0
quote:

Witte Weduwe schreef op 21 aug 2018 om 10:46:


Geen idee, maar hier kan je het lezen:
www.srh.nl/persberichten-1/persberich...


Na afronding van de verkoop van VIVAT neemt SNS REAAL een volgende stap in het herstructureringsproces naar aanleiding van de nationalisatie. In overleg met de Nederlandse Staat heeft SNS REAAL besloten om naar een standalone positie van SNS Bank toe te werken. Naar verwachting zal de eerste stap in dit proces de overdracht zijn van SNS Bank vanuit SNS REAAL naar de Nederlandse Staat tegelijk met de verkoop van VIVAT. Specifieke voorwaarden en tijdsschema voor een dergelijke overdracht zijn nog niet vastgesteld.

Door de transactie is het couponverbod opgeheven dat de Europese Commissie had opgelegd op de bij derden geplaatste uitstaande achtergestelde obligaties uitgegeven door SRLEV. Echter, totdat een transactie is afgerond, maakt SRLEV gebruik van haar optionele recht tot uitstel van rentebetaling op deze achtergestelde obligaties.

In een reactie laat Gerard van Olphen, voorzitter van de Raad van Bestuur, weten: “SNS REAAL is verheugd de verkoop van VIVAT aan Anbang Insurance Group te kunnen aankondigen. Anbang, met als thuisbasis China, is een wereldwijd opererende verzekeraar met activiteiten in Noord Amerika, Europa en Azië. Wij verwelkomen de investering van Anbang in de Nederlandse verzekeringssector. Met deze verkoop zal VIVAT een belangrijke rol vervullen bij het verder uitbouwen van de verzekeringsactiviteiten van Anbang in Nederland. We hebben Anbang leren kennen als een zeer toegewijde en professionele partij die actief haar activiteiten buiten China aan het uitbreiden is. Door deze transactie zijn de belangen van de polishouders en medewerkers van VIVAT gewaarborgd. Met de afsplitsing van Propertize per 30 december 2013, de huidige verkoop van VIVAT en de op handen zijnde overdracht van SNS Bank aan de Nederlandse Staat, zijn wij in de laatste fase van het herstructureringsproces van SNS REAAL beland.”
BekSide
0
quote:

ffff schreef op 21 aug 2018 om 10:04:


BekSide,

ONN en Fred 56 hebben al hun ABN-AMRO bevestiging gekregen.

Zelf heb ik ook keurige bevestiging van ABN AMRO gekregen maar wel 99 procent van het werk gedaan. Ze hoefden er bij wijze van spreken alleen maar hun handtekening onder te zetten.

Dus, nog wat geduld zou ik zeggen! Laat nog eens horen hoe het afgelopen is!

Groet Peter


Gaan we doen,

Onder degene die al een bevestiging ontvangen hebben zijn er daar ook nog die hun portefeuille ook daadwerkelijk bij de Fortis bank zelf hadden?

Dank voor de reacties. Laat het hier zeker nog even horen als ik een reactie krijg.
voda
1
Ik kreeg dit mailtje van Alex Bank

Toelichting Fortis Claim

Rekening:


Geachte heer Voda,

U heeft, of gaat de komende dagen, per post een overzicht van uw historische positie in Fortis ontvangen.

Ageas (vroeger Fortis) heeft een Schikkingsovereenkomst gesloten n.a.v. de gebeurtenissen van 2007-2008 bij Fortis. U ontvangt dit overzicht omdat u aandelen Fortis hield tussen 28 februari 2007 en 14 oktober 2008. U heeft daarom mogelijk recht op een vergoeding.

Claim indienen
Bent u lid van de VEB?
Dan dient u de claim in te dienen via de VEB.

Bent u geen lid van de VEB?
U dient dan zelf uw claim in te dienen via FORsettlement d.m.v. een claimformulier. U kunt dit overzicht in combinatie met het claimformulier gebruiken om een vergoeding te vragen. Voor meer informatie en het claimformulier kunt u de website FORsettlement raadplegen.

Heeft u vragen?
Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen op: 020 - 521 8180. Ons deskundige team zit op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur voor u klaar. Mailen kan naar info@alex.nl.

Met vriendelijke groet,

Alex
ffff
0
Hoi Hans,

Wat een rare brief van Alex, want de VEB was er al als de kippen bij om onmiddellijk aan hun leden een mail te sturen.... dat ze zelf een claim via Forsettlement moeten indienen.


Zelf vond ik dat ook een beetje raar, want VEB heeft altijd zo'n houding van: Wij lossen de problemen voor U op, maar als het puntje bij het paaltje komt, moet je het zelf oplossen , dus zelf afhandelen.


DAARNA kwam er ook nog een mail, als ik mij goed herinner, dat zij HUN leden wel zouden doorgeven aan de claimadministrator.

Dat vond ik ook al zwakjes..... dus heeft Peter bij iedere claim toch ook even het ledennummer van de VEB gemeld.....

Alex doet overigens keurig zijn deel van het werk en de rest moet je dus zelf doen.....

Peter
voda
0
Ik ben benieuwd Peter. Ik ging destijds voor bijna 14.000 euro de boot in.
Serieus geld dus. Iedere euro die ik terug krijg is meegenomen.
Ik heb dit allang afgeschreven.
ffff
0
Hans,
Wacht hun post over jouw Fortisposities af en print nu alvast die 8 blz. claimformulier. Voor jou is dat een fluitje van een cent. En als je ook nog VEB lid bent, dat er toch maar even bij vermelden.
Succes!

Peter
voda
0
voda
0
Oh, oh, oh...

Belangrijke mededeling

Momenteel zijn wij bezig om onze klanten te informeren over hun historische posities in het aandeel Fortis in verband met de Schikkingsovereenkomst die recent is gesloten naar aanleiding van de gebeurtenissen in de periode 2007-2008.

Overzicht foutief
Mogelijk heeft u reeds een overzicht van ons ontvangen met datum ‘augustus 2018’. Als gevolg van een technische fout zijn de posities op dit overzicht helaas niet juist, waarvoor onze excuses.

U ontvangt op korte termijn een correct overzicht per post.

Claim indienen
Zowel VEB leden als niet VEB leden dienen zelf een claim in te dienen via FORsettlement d.m.v. een claimformulier. U kunt het door ons verstuurde overzicht in combinatie met het claimformulier gebruiken om een vergoeding te vragen.

Reeds een claim ingediend?
Dan kunt u de claim aanpassen op basis van het correcte overzicht.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, zijn wij u uiteraard graag van dienst. De medewerkers van de Servicedesk zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer 020-5218180 (optie 1) of e-mail info@alex.nl.

Met vriendelijke groet,

Alex
kassa20
0
Ook van de correcte brief van Alex bestaan dus meerdere versies.
Deze heb ik gekregen.


Momenteel zijn wij bezig om onze klanten te informeren over hun historische posities in het aandeel Fortis. Dit in verband met de Fortisschikking.

Foutief overzicht
Mogelijk heeft u reeds een overzicht van ons ontvangen met datum 'augustus 2018'. Als gevolg van een technische fout is dit overzicht niet correct, waarvoor onze excuses.

U ontvangt op korte termijn een juiste versie per post. Deze is te herkennen aan de datum '22 augustus 2018'.

Claim al ingediend?
Heeft u uw claim online ingediend? Dan dient u dit per post (niet aangetekend) kenbaar te maken aan de partij die de claimadministratie afhandelt, Computershare (ook als u uw claim heeft ingediend via derden):

Computershare Investor Services plc.
Fortisschikking Claims Administrator
Postbus 7148
3109 AC Schiedam
Nederland

Let op: u dient de volgende informatie mee te sturen:
. Ons overzicht met datum '22 augustus 2018'
. De ontvangstbevestigingsmail van het indienen van uw claim met uw claim ID

Heeft u uw claim per post ingediend, dan vragen wij u te wachten met het opsturen van het nieuwe overzicht tot u van Computershare uw unieke claim ID heeft gekregen. Na ontvangst hiervan, kunt u het nieuwe overzicht en een brief met uw claim ID sturen naar bovenstaand adres.

Claim nog niet ingediend?
Gebruik in dit geval het gecorrigeerde overzicht ('22 augustus 2018') om uw claim in te dienen. Dit kan via FORsettlement, ook vindt u hier meer informatie.

Lid van de VEB?
Zowel VEB leden als niet VEB leden moeten zelf een claim indienen via FORsettlement d.m.v. een claimformulier. U kunt het door ons verstuurde overzicht in combinatie met het claimformulier gebruiken om een vergoeding te vragen. VEB leden vinden hier meer informatie.

Bent u geregistreerd bij Stichting FortisEffect?
Dan dient u uw claim te bevestigen via FortisEffect.

Als u zich heeft aangemeld via een andere claimorganisatie, neemt u dan bij vragen contact op met de betreffende organisatie.

Heeft u vragen?
Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen op: 020 - 521 8180. Ons deskundige team zit op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur voor u klaar. Mailen kan naar info@alex.nl.

Met vriendelijke groet,

Alex
417 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Netflix uit de gratie op Wall Street

18 jul De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn donderdag met kleine winsten gesloten, na lang in het rood te hebben ge... 1

  Indices

  AEX 571,57 -0,13%
  EUR/USD 1,1259 +0,28%
  Germany30^ 12.247,60 +0,16%
  Gold spot 1.444,82 -0,10%
  LDN100-24h 7.538,67 +0,64%
  NY-Nasdaq Composite 8.207,24 +0,27%
  US30# 27.267,20 +0,19%

  Stijgers

  GrandV...
  +7,42%
  B&S Gr...
  +4,03%
  ASML
  +2,84%
  Arcadis
  +2,27%
  ADYEN NV
  +1,75%

  Dalers

  Sligro
  -8,12%
  Kiadis...
  -3,98%
  Acomo
  -3,51%
  IMCD
  -3,21%
  Volker...
  -2,64%

  Nieuws Forum Meer»

  (15)

  knax63 op 19-jul-19 00:58
  (2)

  Isildur1 op 19-jul-19 00:46
  (1)

  Weert=No.1 op 19-jul-19 00:42
  (5)

  Japio_ op 18-jul-19 23:02
  (1)

  mok op 18-jul-19 22:45

  Column Forum Meer»

  (8)

  Snugger op 19-jul-19 00:25
  (102)

  Vidoque op 19-jul-19 00:23
  (23)

  Tradingjunkie op 18-jul-19 20:44
  (5)

  Snugger op 18-jul-19 15:47
  (2)

  Snugger op 18-jul-19 12:50