Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Forum Hamon geopend

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
259 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Stefzele1
0
Bij de reverse split zal het aandeel nog eens halveren in waarde en dan hou je nog amper 10 cent over of zelfs minder...
JdeFL
0
Hamon zal 11 bestaande aandelen omruilen voor één nieuw aandeel. De laatste handelsdag van de bestaande aandelen zal plaatsvinden op vrijdag 20 september aanstaande en de reverse stock split zal effectief worden op maandag 23 september 2019.

Vrijdag, 9:57, complete malaise. De hele bied is gewoonweg compleet leeg. Had ik nog nooit nergens gezien...
Leefloon
0
Maandag de reverse split, dus vandaag de laatste handelsdag aan oude koersen en maandag kans op een "koersstijging" van circa 1.000,00% bij secundaire gegevensbronnen. De eerste koers na de ex-rightnotering van de KV was €1,75, en die koers komt (maar dan vandaag voor 11 huidige aandelen) met koersen onder de €0,20 bijna benaderd. Een koersval van bijna -90%, na het officiële beging van de redding.

Nieuwe koersen mogen ongeveer met 1 miljoen worden vermenigvuldigd voor een "winstdoel". Iemand anders z'n "koersdoel" van €0,90, bij (zicht op) €10 miljoen nettowinst, wordt €9,90. Afgerond €10. Het is niet zo dat €2 miljoen nu een "winstdoel" is, want in lage koersen zit een risicopremie. Even daargelaten dat €2 miljoen recurrente nettowinst voor Hamon nu een spectaculaire sensatie zou zijn, is €2 miljoen nettowinst te weinig voor het bovengemiddelde risico.
Leefloon
0
Op weekbasis met -9,09% gezakt, zodat de enige stijgende lijn er eentje in een lijst met gevallen en vallende engelen is. Dat bevestigt voor beleggers: afblijven, tenzij er een zinnige, concrete reden is om eraan te komen. De stijging is met de nieuwe indexsamenstellingen (peers), en wanneer je zo optimistisch bent om Hamon theoretisch als nettowinstgevend te zien.

Hamon stond al in een top 10 van gevaarlijke floppers, en "steeg" deze week naar nummer 6. Na Greenyard, Beter Bed, Oxurion, Dexia en Core Laboratories.
JdeFL
1
Euronext zegt Hamon 'gesloten'. Toch vreemd? Bij anderen liep de koers toch gewoon door, met af en toe absurde grafieken hier en daar.
Leefloon
1
Met live.euronext.com/en/product/equities... kan het zijn dat Euronext, sinds de "mooie" nieuwe website (nog steeds gezocht: manier om er o.a. de historische koersen automatisch te downloaden met wget o.i.d.) visueel een dagje achterloopt. Of, zotter, een dagje voorloopt. Zo is de tijdelijke notering HAMOT er vandaag nog, wat "vroeger" vandaag al verdwenen zou zijn.

Geen absurde grafiek bij Hamon, behalve dan waar Hamon zelf voor zorgde. Splits zijn geen reden om hier de koershistorie weg te smijten, omdat de correcties 1:11 feilloos en correct zijn door te voeren. Hooguit met wat afrondingsverschillen.

De kopersstaking, kennelijk geen kooporders nu, kan komen door de schrik van het opeens €2+ moeten betalen voor een riskant aandeel...
JdeFL
1
Was ik me al aan 't afvragen... dus hebben ze nu toch een nieuwe ticker. Van Hamot naar Hamo. Heb ze nu ook bij Binck teruggevonden....
Leefloon
1
quote:

JdeFL schreef op 23 sep 2019 om 12:58:

Was ik me al aan 't afvragen... dus hebben ze nu toch een nieuwe ticker. Van Hamot naar Hamo. Heb ze nu ook bij Binck teruggevonden....

Nieuwe ISIN-code, waarbij de nieuwe 11 oude aandelen vertegenwoordigt. Vrijdag werd de ticker van HAMO daarom HAMOT, met de bij Euronext gebruikelijke T van tijdelijk. Vandaag is HAMO terug HAMO. HAMOT was maandag echter nog terug te vinden via de website van Euronext, ter illustratie van het met bepaalde vormen van onderhoud achterlopen van een beursdag. Met de vorige website bestond de achterstand niet. Mogelijk valt de ontbrekende grafiek onder eenzelfde dag vertraging.
JdeFL
1
De oude ISIN wordt nu blijkbaar gebruikt voor de restjes. Heb er zo nog 5, waarde 1€. Geen idee hoe ze afgerekend zullen worden. Bij Delhaize-Ahold gebeurde dat netjes.
Leefloon
0
Eigenlijk geen verandering, wanneer 11 oude aandelen recht gaven op 1 nieuw aandeel. De restposities, eigenlijk gewoon onverhandelbare oude aandelen, blijven dan vanzelf over.

Door afwijkende afspraken met eigen klanten kan, net zoals bij stockdividenden, de omgang met restjes of fracties van aandelen misschien verschillen, maar ik verwacht dat standaard een begeleidende bank bruto €0,20 per fractie vergoedt, plus een vergoeding aan brokers voor de administratie. Anders krijg je mogelijk afrondingsverschillen op het hoogste niveau, en moet Hamon opeens een paar aandelen extra uitgeven wanneer iedereen toevallig 6 restjes heeft. Daar zit niemand op te wachten, KVs van €1 per aandeelhouder wegen het bijkopen van 5 fracties.
Stefzele1
0
Biedprijs tijdens de beurshandel was bijna de laagste koers van het jaar...€2:11=€0,1818
Leefloon
1
Goh, maar bijna 100% boven de eerder genoemde €0,10x11=€1,10 "of lager". Ach, wie wil kan evengoed aandelen voor weinig verkopen aan Stefke. Dump & pump.

Koers, grafiek, koershistorie, notices, en geen HAMOT meer, met de "beloofde" dag vertraging sinds de nieuwe website: live.euronext.com/en/product/equities...
JdeFL
0
Oei, die reverse split heeft niet veel geholpen. 3 kwartier handel, omzet 2 stuks, en daar moesten ze zelfs 4.3% omlaag....
JdeFL
0
Zouden we het einde van de lange daling gezien hebben? Uitbodemen nu? 't Is wel kort dag om dat te beoordelen. Op hun website niks nieuws gezien.
JdeFL
1
quote:

JdeFL schreef op 23 sep 2019 om 16:16:


De oude ISIN wordt nu blijkbaar gebruikt voor de restjes. Heb er zo nog 5, waarde 1€. Geen idee hoe ze afgerekend zullen worden. Bij Delhaize-Ahold gebeurde dat netjes.


Pas gezien, afgerekend op 1 oktober, aan 0.2€ per restaandeel. Ook netjes afgehandeld dus. Heb er een hele € voor gekregen.
JdeFL
1
Echt iets voor masochisten, deze. Noteren nu aan een typische Aldi-prijs: 1.99€. Nochtans, ze leven nog. Hebben industriële plug-and-play filters ontwikkeld. Mooi. Nu nog verkopen.
259 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Hamon Groep Meer »

Koers 2,000   Verschil +0,01 (+0,50%)
Laag 1,980   Volume 1.970
Hoog 2,000   Gem. Volume 1.320
18-okt-19 15:21
label premium

Lucht voor Hamon

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium