Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
28.929 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 ... 1443 1444 1445 1446 1447 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
henk38
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 13 jun 2018 om 17:23:


[...]
Prrroest.

Als je de regeringen van de laatste ca. 30 jaar in de V.S. en Europa links noemt, dan heb je je een rechtse angstcultuur laten aanpraten, waar de honden geen brood van lusten.
:-)Dat hele gender neutrale gebeuren is in het leven geroepen door feministen die gesteund worden door linkse partijen.

Krakers en vluchtelingen die illegaal panden kraken, worden gesteund door linkse partijen.

Mensen die Nederland te vol vinden, wegzetten als neonazi's wordt gedaan door linkse partijen.

Vluchtelingen voorrang geven op een woning, is bedacht door linkse partijen.

Kinderen verplicht naar een moskee sturen is bedacht door linkse partijen.

De softe aanpak van criminelen is bedacht door linkse partijen.

Het verzwijgen van verkrachtingen in Duitsland werd gedaan door linkse journalisten om mutti merkel te beschermen.

In de VS worden rechts denkende professoren geweerd voor het geven van toespraken op universiteiten met behulp van linkse politici.

In Zweden kreeg een man een boete van 1500 euro, omdat hij op het net had geschreven dat vluchtelingen verantwoordelijk zijn voor de hoge verkrachting cijfers in zijn land. Dit is namelijk verboden, door een wet van linkse partijen.

Linkse partijen in de VS willen MS-13 leden huisvesting en een subsidie baan geven omdat het eigenlijk zielige mensen zijn.

Door linkse partijen krijgen immigranten in Zweden met 2 vrouwen ook 2 uitkeringen.

Onder leiding van linkse partijen is het wordt kerstfeest bij de NPO veranderd naar winterfeest.

Tommy Robinson kreeg van een linkse rechter 13 maanden gevangenisstraf omdat hij voor deur van een rechtbank 29 moslim verkrachters had gefilmd. Een dag later kreeg een pedofiel, voor het betasten van meisjes en voor het bezit van duizenden foto's met kinderporno 9 maanden gevangenisstraf in Londen.

In de VS maakte een linkse burgemeester een dansje nadat hij van een rechter te horen had gekregen dat hij de veroordeelde criminelen illegalen uit zijn stad niet het land hoeft uit te zetten. Wat Trump wel wil.

Zo krijg je vanzelf een zieke cultuur.

pietje-2005
0
Ik ben eigenlijk al weer afgehaakt bij dat "gender-neutrale".
Om te kotsen, natuurlijk, al die onzin !
Krakers en vluchtelingen is de volgende?
Radicaal oplossen, natuurlijk, zonder verder te kijken.
Radicaal is goed, denk ik ;-)
henk38
0
quote:

Sir Chanticleer schreef op 13 jun 2018 om 18:53:


Ik ben benieuwd naar de bronnen, Henk.


Ik weet dat inspanning niet geliefd is bij links, maar het is allemaal terug te vinden.
Ed Verbeek
0
quote:

henk38 schreef op 13 jun 2018 om 18:47:


[...]
Zo krijg je vanzelf een zieke cultuur.

Maar Henk, we hebben de laatste 30 jaar in de V.S. en Europa een rechtse cultuur, rechtse meerderheden en rechtse regeringen.

En bovendien het grote geld is ook nog eens rechts!
(want geld = macht en de grootste zakkenvullers lullen nog altijd rechts)

Of ben jij zoiemand die Rutte zelfs links noemt?
:-)
voda
0
OMG!

Trump weer genomineerd voor Nobelprijs
ANP Producties 1 uur geleden

© ANP Trump weer genomineerd voor Nobelprijs

OSLO (ANP/BLOOMBERG/DPA) - Twee Noorse politici hebben de Amerikaanse president Donald Trump genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. De parlementariërs van de Vooruitgangspartij vinden dat de Amerikaan de prestigieuze onderscheiding verdient vanwege zijn toenadering tot Noord-Korea, bericht de Noorse omroep NRK.
Trump kan dit jaar vermoedelijk niet meer meedingen naar de Vredesprijs. De deadline voor het opgeven van kandidaten verliep in januari. De Amerikaanse leider was weliswaar al eerder genomineerd voor de Vredesprijs van 2018, maar die aanmelding is later geschrapt. De zogenaamde afzender bleek van niets te weten. Slechts een beperkt aantal mensen, zoals politici en academici, kan kandidaten opgegeven.
De president heeft al wel een nominatie voor 2019 op zak. Zijn partijgenoten hebben het Noors Nobelcomité aangeschreven om hun leider naar voren te schuiven. Trump reageerde vorige maand met een knipoog op de vraag of hij denkt de onderscheiding te verdienen. ,,Dat denkt iedereen, maar ik zou het nooit beweren'', grapte hij.

www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/t...
Ed Verbeek
0
quote:

voda schreef op 13 jun 2018 om 18:57:


Trump weer genomineerd voor Nobelprijs
ANP Producties 1 uur geleden

Applausje voor Trump; zo treedt hij in de voetsporen van zijn grote voorbeeld Obama
;-)
henk38
0
quote:

Ed Verbeek schreef op 13 jun 2018 om 17:05:


[...]

Heb je dan echt niet in de gaten dat de rest van de wereld Trump niet te pruimen vindt,
misschien behalve Netanyahu


En ja hoor we hebben weer een geijkte Trump hater.
De Palestijnen zijn zielig, Netanyahu is slecht, Trump is bevriend met Netanyahu en dus ook slecht. Einde discussie!!!!
Bij alle Trump haters staat Netanyahu boven aan het lijstje.
Geef het maar toe ED, kom op :)
Al Kipone
0
Nu je zo makkelijk de bronvermelding voor de linkse hetze negeert, wil ik je graag vragen om je top-10 van goede dingen die trump deed voor de wereld te plaatsen. Kan dat, Henk?
Al Kipone
0
Om het makkelijker te maken, hier een website met een lijstje van dingen die trumps hebben gedaan die het leven slechter maakten voor hen die niet tot de incrowd horen:
theweeklylist.org/
Al Kipone
0
dat je een hekel hebt aan 'links'is je goed recht. Je lijst geeft een naar mijn menig wat vertekend beeld, voornamelijk omdat het krenten uit de pap zijn, met en vage definitie van 'links' Maar om de onvrede met 'links' nu te laten omslaan in liefde voor een oplichter gaat toch wat ver. Los van politieke voorkeur, zie je nu echt niet hoe je belazert wordt door trump en de zijnen? Henk, kom, de schellen moeten toch een keer vallen, waarom vandaag niet?
henk38
0
quote:

Sir Chanticleer schreef op 13 jun 2018 om 19:10:


Nu je zo makkelijk de bronvermelding voor de linkse hetze negeert, wil ik je graag vragen om je top-10 van goede dingen die trump deed voor de wereld te plaatsen. Kan dat, Henk?


Ik negeer niks, het lijkt me alleen een kleine moeite om te controleren of mijn beweringen kloppen. Maar zoals Trump al aangeeft is het America first en niet de wereld first.

Maar misschien kun jij mij 2 dingen aantonen waardoor de Amerikanen nu slechter afzijn dan voor de komst van Trump.
Al Kipone
0
1. ACA (Obamacare. Trump cs zal ACA niet verdedigen tegen aanklacht op 'unconstitutionalism'. Waardoor ACA verdwijnt en miljoenen mensen geen ziektekostenverzekering meer hebben, inclusief hen met 'pre-existing conditions' Oftewel, er gaan weer mense failliet aan de geboorte van hun kind of de hartaanval van opa..

2. Right to try: een wet die het mogelijk maakt geneesmiddelen te gebruiken in geval van laatste redmiddel. Deze middelen zijn nog niet goedgekeurd, maar mogen nu wel gebruikt worden. Prima! Maar: er bestaat al zoiets, ingesteld door FDA, waarbij dokter kan aanvragen zijn patient iets voor te schrijven uit de xperimentele hoek. Wordt 90+% van de gevallen goedgekeurt. En goed gevolgd, en betaald door de verzekering. De nieuwe wet zorgt er alleen wel voor dat bij gebruik van niet geregistreerde pillen de patient zelf opdraait voor de kosten van complaties..... Dat deed de FDA regel niet. Dat is dus en verschlechtering voor hen die leiden aan een enge ziekte.
Al Kipone
0
3: belasting verlaging. Meer geld in 2019 voor hen die al een redelijk salaris hadden, afbouwend in de jaren daarna tot negatief (!) in 2022 (oid). Kost 1.5 triljoen, en leidt er direct toe er geen geld meer is voor wat an ook,inclusief ....infrastructuur. En dat was hard nodig, mede voor de werkgeldegenheid.
henk38
0
quote:

Sir Chanticleer schreef op 13 jun 2018 om 19:17:


dat je een hekel hebt aan 'links'is je goed recht. Je lijst geeft een naar mijn menig wat vertekend beeld, voornamelijk omdat het krenten uit de pap zijn,


Ik heb zeker geen hekel aan links ik ben alleen van mening dat de balans tussen links en recht te ver uit elkaar is geschoven, waardoor je onvrede creëert en aan het politieke landschap te zien, is die onvrede er ook.
Dat mijn voorbeelden de krenten uit de pap zijn is nog geen excuus om de werkwijze van links goed te keuren.

De vraag die de linkse denkers maar niet willen stellen is, waarom ?
Waarom die onvrede, waarom Trump, waarom de Brexit, waarom Italie, enz enz.

Al Kipone
0
quote:

henk38 schreef op 13 jun 2018 om 19:33:


[...]

Ik heb zeker geen hekel aan links ik ben alleen van mening dat de balans tussen links en recht te ver uit elkaar is geschoven, waardoor je onvrede creëert en aan het politieke landschap te zien, heerst die onvrede er ook.
Dat mijn voorbeelden de krenten uit de pap zijn is nog geen excuus om de werkwijze van links goed te keuren.

De vraag die de linkse denkers maar niet willen stellen is, waarom ?
Waarom die onvrede, waarom Trump, waarom de Brexit, waarom Italie, enz enz.Waarom? omdat ca. 35% van het kiesvolk makkelijk te beinvloeden is en op te jennen om hun onvrede om te zetten in haat voor een groep die ze niet kennen maar die anders is dan zij. De gemiddelde onderontwikkelde geestelijke luie racist, zeg maar
henk38
0
quote:

Sir Chanticleer schreef op 13 jun 2018 om 19:38:


[...]
Waarom? omdat ca. 35% van het kiesvolk makkelijk te beinvloeden is en op te jennen om hun onvrede om te zetten in haat voor een groep die ze niet kennen maar die anders is dan zij. De gemiddelde onderontwikkelde geestelijke luie racist, zeg maar


Dit klopt echt niet wat je zegt.
Ik ben heel wat keren in de VS geweest en de verschillen tussen rijk en arm zijn echt gigantisch, dat kunnen wij ons niet indenken. Dat Trump daar op in heeft gespeeld is een feit. Maar dat de linkse media en Clinton niet door hadden dat ze ook konden verliezen, zegt al genoeg over de kennis die ze hadden over de minder bedeelden, dat was overduidelijk 0,0Al Kipone
0
quote:

henk38 schreef op 13 jun 2018 om 19:49:


[...]

Dit klopt echt niet wat je zegt.
Ik ben heel wat keren in de VS geweest en de verschillen tussen rijk en arm zijn echt gigantisch, dat kunnen wij ons niet indenken. Dat Trump daar op in heeft gespeeld is een feit. Maar dat de linkse media en Clinton niet door hadden dat ze ook konden verliezen, zegt al genoeg over de kennis die ze hadden over de minder bedeelden, dat was overduidelijk 0,0

Dat 'feit' en het feit dat trump won geeft aan dat mijn stelling klopt.
er is voor de minder bedeelden geen enkele logische reden om op de republikeinse partij te stemmen. Niet 1. Niet in de tijd van Reagan, of Bush Sr of Bush Jr Of McCain. Er zijn nog minder redenen om te stemmen op een overduidelijke charlatan.
Toch stemden ze op hem.

Te stom om te denken, te stom om oorzaak en gvolg te bepalen, te achterlijk om eens wat verder te kijken dan Fox of OneAmerica.

rationeel
0
quote:

Tjeerdo schreef op 13 jun 2018 om 18:05:


[...]

Ja joh, laten we de wereld regeren door cokesnuivende vreemdgaanders zonder enige ethiek of normen en waarden.

Als je vrouw je al niet kan vertrouwen, moeten je kiezers dat dan wel doen?


De mens is nu eenmaal niet monogaam. Dat mensen zich van alles laten wijs maken leidt alleen maar tot schijnheiligheid.

28.929 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 ... 1443 1444 1445 1446 1447 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street eindigt in het rood

20 aug De beurzen in New York zijn dinsdag met rode cijfers geëindigd, na de winsten van de voorgaande handelsdage...

  Indices

  AEX 545,23 -0,49%
  EUR/USD 1,1099 +0,17%
  Germany30^ 11.617,70 -0,29%
  Gold spot 1.506,57 -0,10%
  LDN100-24h 7.069,37 -1,52%
  NY-Nasdaq Composite 7.948,56 -0,68%
  US30# 25.928,39 -0,14%

  Stijgers

  Heijmans
  +4,55%
  Pharming
  +2,38%
  Accell
  +2,37%
  IMCD
  +2,22%
  ICT Group
  +1,85%

  Dalers

  Boskalis
  -3,42%
  ABN AM...
  -2,21%
  Arcelo...
  -2,15%
  NN Group
  -1,94%
  ALTICE...
  -1,93%

  Nieuws Forum Meer»

  (4)

  Bowski op 21-aug-19 01:20
  (17)

  shortie op 21-aug-19 00:20
  (15)

  Toptrader op 21-aug-19 00:05
  (18)

  Kaviaar op 20-aug-19 23:59
  (2)

  FairValue op 20-aug-19 23:34

  Column Forum Meer»

  (6)

  Telraam op 21-aug-19 01:35
  (95)

  speedy0070 op 21-aug-19 00:20
  (11)

  Weert=No.1 op 20-aug-19 23:32
  (10)

  PaultW op 20-aug-19 23:20
  (1)

  PatrickM op 20-aug-19 15:46