Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TRUMP

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
31.546 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 ... 1574 1575 1576 1577 1578 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 17 okt 2019 om 14:23:


Israël geeft de Koerden in het geheim veel steun.


Iedereen weet wat iedereen doet. Alleen wij weten het niet.
Allemaal afgesproken werk.
JdeFL
0
'Erdogan gooide brief van Trump in de prullenbak'
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de brief die de Amerikaanse president Donald Trump hem heeft gestuurd "afgewezen en in de prullenbak gegooid", hebben Turkse bronnen uit de staf van de president donderdag aan BBC News laten weten.
DeZwarteRidder
0
quote:

JdeFL schreef op 17 okt 2019 om 15:57:


'Erdogan gooide brief van Trump in de prullenbak'
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de brief die de Amerikaanse president Donald Trump hem heeft gestuurd "afgewezen en in de prullenbak gegooid", hebben Turkse bronnen uit de staf van de president donderdag aan BBC News laten weten.

Erg dom van Erdo; deze unieke brief kan later veel geld opleveren.......!!!
luchtschip
0

Ted Lieu, Democratisch vertegenwoordiger Huis namens California-33

When it comes to Vladimir Putin, why does it always seem like Donald Trump bends the knee.

twitter.com/RepTedLieu/status/1184573...

Ted Lieu :
I don't object to withdrawing US troops in Syria.

I object to how it was done.

Because of Donald Trump's impulsive decision with no planning and no co-ordination we now have

-ISIS terrorists that have been set free in Syria
-we have Turkish Forces slaughtering our allies the Kurds
-and then we have Russian military forces gleefully taking over US military facilities

If you look at Donald Trump's foreign policy, many of his actions have principally benefited Russia from attacking NATO to blocking military aid to Ukraine, to now his decision in Syria. So I think it is appropriate for the American people to now ask the question :

When it comes to Vladimir Putin, why does it always seem like Donald Trump bends the knee?

Al Kipone
0
Exclusive: How a Ukrainian Oligarch Wanted by U.S. Authorities Helped Giuliani Attack Biden

...
Over the last two months, a TIME investigation has traced some of Giuliani’s claims about Biden and Mueller to a troubling relationship, one in which a foreigner wanted by the U.S. government on corruption charges has taken steps, as part of his own legal strategy, that are helping the American President attack his most prominent critics.

This alignment of interests has taken shape at the same time, and with many of the same goals and actors, as the parallel effort by Trump and Giuliani to pressure Ukraine into investigating Biden’s family. The effort in Ukraine was brought to light in September in a complaint from an intelligence-community whistleblower. It is now the subject of an impeachment inquiry in Congress into alleged abuse of office by President Trump.
...

time.com/5699201/exclusive-how-a-ukra...
DeZwarteRidder
0
Trump verbijstert rouwende ouders met hinderlaag in Witte Huis: ‘De verdachte is hier’

Donald Trump heeft gisteren met een onverwacht voorstel de ouders van een verongelukte Britse tiener de schrik van hun leven bezorgd. De Amerikaanse president vertelde tijdens hun ontmoeting in het Witte Huis dat de veroorzaker van het ongeluk - waarbij hun zoon het leven liet - in de kamer ernaast op hen zat te wachten. De compleet overrompelde ouders besloten niet op het verzoek in te gaan: ,,We zijn extreem boos.”
Sebastiaan Quekel 17 okt. 2019 Laatste update: 14:46

De 42-jarige Anne Sacoolas, vrouw van een Amerikaanse diplomaat, reed op 27 augustus op Britse grond de 19-jarige Harry dood. Uit angst voor vervolging ontvluchtte de bestuurster het land en maakte ze, met dank aan haar echtgenoot, gebruik van haar immuniteit. Dat leidde tot een grote rel in Engeland én tot diplomatieke spanningen tussen dat land en de Verenigde Staten.

Onverwachte wending

De ouders van Harry Dunn voeren nu al ruim een week campagne in Amerika om de politiek en het volk ervan te overtuigen dat Anne Sacoolas terug moet naar Engeland om daar berecht te worden. Een ontmoeting met Donald Trump stond gisteren op de planning en kreeg een onverwachte wending.

De president verraste de ouders met de mededeling dat Sacoolas in een aangrenzende kamer zat, klaar om de nabestaanden onder ogen te komen. Fotografen stonden met toestemming van het Witte Huis klaar om de confrontatie vast te leggen. ,,Het was duidelijk dat ze op zoek waren naar een foto van de president die mevrouw Sacoolas aan Harry’s ouders introduceerde”, vertelt Radd Seiger, woordvoerder van de familie, aan CNN.

‘Laten we op jacht gaan’

Aanvankelijk leek er niets aan de hand en waren de ouders van Dunn onder de indruk van de hartelijkheid van de president. ,,Trump kwam naar voren als een zeer warme, betrokken man, hij geeft je een heel speciaal gevoel,” aldus Seiger. ,,Maar toen de beleefdheden voorbij waren en we gingen zitten, zei hij: Laten we op jacht gaan. Je wilt mevrouw Sacoolas ontmoeten. Dat kan ik nu voor je regelen.”

De vrouw van de diplomaat stond letterlijk bij de deuropening te wachten. De familie ervoer de situatie als een hinderlaag. Charlotte Charles, de moeder van Dunn, vertelde het Britse tv-station Sky News dat ze de ontmoeting afwees omdat ze de vrouw op ‘hun voorwaarden en alleen op Britse bodem’ wil confronteren. Het is nog niet duidelijk of dat gaat gebeuren: er is nog geen besluit gevallen over een eventuele terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk.

‘Extreem boos’

Trump vertelde gisteren dat hij de familie van Dunn had ontmoet, op verzoek van de Britse premier Johnson. Hij omschreef de bijeenkomst als ‘op een bepaalde manier mooi’ en dat hij ‘namens het hele land’ medeleven betuigde. Hij was in de veronderstelling dat de ouders Sacoolas wilden confronteren. ,,Ik bood aan de persoon in kwestie binnen te halen, maar ze waren er niet klaar voor”, zei Trump tijdens de Oval Office-vergadering.

Volgens de woordvoerder van de familie had Trump überhaupt het voorstel niet moeten doen. ,,We zijn extreem boos, deze familie voelt dat er misbruik van ze is gemaakt, dat ze een pion zijn geworden in een breder politiek spel”, zei Radd Seiger. ,,Dit alles was gewoon een stunt om Trump er goed uit te laten zien. Ik denk dat de ouders denken dat de president het alleen voor zichzelf deed.”

Spijt

Anne Sacoolas was er klaar voor om de nabestaanden van de Britse jongen onder ogen te komen. Ze heeft via haar advocaat spijt betuigd over de tragedie. ,,Anne reed aan de verkeerde kant van de weg en heeft vreselijk, vreselijk veel spijt van die tragische fout. Noch zij noch Harry Dunn’s familie zal ooit meer dezelfde worden. Ze wil de familie graag ontmoeten om zich te verontschuldigen en verantwoordelijkheid te nemen.”

De advocaat verklaarde dat haar cliënt de politie twee keer heeft ontmoet: op de dag van het fatale ongeluk en de volgende dag bij haar thuis. Nadat ze de volgende dag een verklaring had afgelegd en officieren had ontmoet, heeft ze verder geen contact met de politie meer gehad. ,,Zij en haar familie verlieten het Verenigd Koninkrijk ongeveer drie weken na het ongeval, nadat zij en de Amerikaanse autoriteiten hadden besloten dat het moeilijk zou zijn voor het paar en hun kinderen om op die plek te blijven onder deze tragische omstandigheden. Naar ons idee waren de Britse autoriteiten op de hoogte van hun vertrek naar de Verenigde Staten”, meent de advocaat.

Onschendbaarheid

Volgens het Verdrag van Wenen van 1961 zijn diplomaten en hun familieleden doorgaans immuun voor vervolging in hun gastland. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wordt van diplomatieke immuniteit ‘zelden afgezien’. De Britse minister van Buitenlandse Zaken, Dominic Raab, is een andere mening toebedeeld. Hij schreef in een brief aan de nabestaanden dat de diplomatieke immuniteit van Sacoolas ‘niet langer relevant is’.

,,We hebben sterk aangedrongen op opheffing van de immuniteit, zodat er sprake kan zijn van gerechtigheid. Hoewel de Amerikaanse regering heeft geweigerd om dat te doen, is dat niet het einde van de zaak”, zei Raab in de brief die CNN onder ogen heeft gezien. ,,Het standpunt van de Britse regering is dat immuniteit, en dus elke kwestie van opheffing, niet langer relevant is in het geval van mevrouw Sacoolas, omdat ze naar huis is teruggekeerd.”
Al Kipone
0
Giuliani Ukraine associate had checkered past even before indictment
Lev Parnas’ track record is punctuated with alleged death threats and partnerships with fraudsters.

www.politico.com/news/2019/10/17/lev-...
luchtschip
0

Video van de ontmoeting tussen Mike Pence en Erdogan.

Normaal staan er twee vlaggen : achter Erdogan de Turkse vlag en achter Pence de US vlag.
Nu twee Turkse vlaggen.

twitter.com/Ozkok_A/status/1184820284...
luchtschip
0

Kremlin spokesman Peskov

Over Trump's "brief" aan Erdogan

You don't often encounter such language in correspondence between heads of State. It is a highly unusual letter.

twitter.com/andrewsweiss/status/11847...

www.reuters.com/article/us-syria-secu...

De brief aan Erdogan :
pbs.twimg.com/media/EHBwvqGXUAAVpKg?f...
Al Kipone
0
Drain the Swamp!

President Trump has awarded the G-7 Summit of world leaders to his own private company, scheduling the massive gathering for next year at his Trump Doral resort outside Miami, the White House said Thursday.

That decision will bring hundreds of diplomats, media and security personnel to Trump’s financially struggling resort — where profits fell 70 percent after Trump entered politics. These events typically fill the host resort, bringing large payments for rooms and meals, and providing global publicity.

This appears to be the first time in American history that a president has given such a massive contract to himself. Trump still owns the Doral resort, and can draw profits from it, though his company has said they will not over-charge the government.

www.washingtonpost.com/politics/trump...
gbakl
0
OK, het wordt dus niet zomaar een impeachment procedure maar zelfs
een 'drain-the-trumpimperium-swamp'

...en wat zal er een stank vrijkomen.
gbakl
0
quote:

luchtschip schreef op 17 okt 2019 om 15:09:


Vice President Mike Pence is vandaag bij Erdogan voor een gesprek
pbs.twimg.com/media/EHFOJV-WoAA9PNs?f...


stel je eens voor dat deze trekpop uit de poppenkast van trump,
volkomen ongewenst en onvoorzien toch een tijdje president wordt.
geheel per ongeluk door een speling van het lot, net zoals trump
daar terecht is gekomen...

na een desastreuze trump-periode waarbij de maffia meer zeggenschap heeft
(achter de schermen) dan het congres (op de voorgrond).
opgevolgd door een volslagen nobody en de volgende aanfluiting in
politiek USA.
Al Kipone
0
quote:

gbakl schreef op 17 okt 2019 om 20:06:


[...]

stel je eens voor dat deze trekpop uit de poppenkast van trump,
volkomen ongewenst en onvoorzien toch een tijdje president wordt.
geheel per ongeluk door een speling van het lot, net zoals trump
daar terecht is gekomen...

na een desastreuze trump-periode waarbij de maffia meer zeggenschap heeft
(achter de schermen) dan het congres (op de voorgrond).
opgevolgd door een volslagen nobody en de volgende aanfluiting in
politiek USA.

+: trump weg.
-: de volgende nitwit aan de macht
-: pardons voor al het tuig dat zich liet paaien en crimineel werd
+: het is maar voor een paar maanden
+: de GOP staat voor he thele land te kakken.

I'll take it.
Mijn Vriend
0
Trump heeft VP-Pence vandaag in het diepe gegooid. Kompleet kopje onder en Erdogan met vlag en wimpel. Pence zijn droom om stiekem president te worden kan hij nu wel vergeten.
Al Kipone
0
Gelukkig was Pompeo er om alle buitenlandse zaken in goede banen te leiden.

Schaamteloos tuig. In 1 uur meer schandaal dan in 8 jaar Obama....
Señor Acero
0
quote:

Mijn Vriend schreef op 17 okt 2019 om 20:21:


Trump heeft VP-Pence vandaag in het diepe gegooid. Kompleet kopje onder en Erdogan met vlag en wimpel. Pence zijn droom om stiekem president te worden kan hij nu wel vergeten.


Pence heeft t klusje geklaard.
Dus je verhaaltje bleek lulkoek
luchtschip
0

Press conferentie

Mike Pence :

Agreed there will be a cease fire for 120 hours
Turkish operation Peace Spring wil be halted
Pence agreed the YPG will withdraw from the safe zone. Safe zone is appr 20 miles south of the border

If all YPG is away from the safe zone Turkey will hold cease fire after the agreed 120 hours

Both parties have agreed
- to defeat ISIS in NE Syria
-to protest vulnerable people and respect religious values

Pence heeft met Trump hierover gebeld en Trump was "greatful" an pleased that Erdogan co-operated with this peaceful solution.

Persconferentie( eerste 4 minuten bevatten de mededeling. daarna uitleg en vragen journalisten)

pbs.twimg.com/media/EHBwvqGXUAAVpKg?f...
Mijn Vriend
0
quote:

Señor Acero schreef op 17 okt 2019 om 20:35:


[...]

Pence heeft t klusje geklaard.
Dus je verhaaltje bleek lulkoek


Ja wanneer je in sprookjes gelooft, dan heeft Pence het idd super gedaan.
Al Kipone
0
US Vice President Mike Pence and Turkish President Recep Tayyip Erdogan have reached a deal to suspend Ankara's operation in northern Syria within the next five days to allow Kurdish forces to withdraw from a designated safe zone, a Turkish official told Middle East Eye.

The demarcation line of the safe zone would run roughly 20 miles south of the Turkish border, Pence said.

(dus 20 miles in Syria...)

The safe zone would be primarily enforced by the Turkish military, and the two sides will increase their cooperation to implement the deal.

Once the military operation is suspended, Trump will lift the sanctions that he imposed on Turkey earlier this week.

The agreement also stipulates that the White House will work with Congress - which has been engaged in efforts to impose sanctions on Turkey - to highlight the progress of the deal.
'We got what we wanted'
The agreement stipulates that Kurdish militants, including the People's Protection Units (YPG), would have their heavy weapons collected and their fortifications and fighting positions disabled.

"We got exactly what we wanted out of the meeting," a senior Turkish official told MEE.

Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu echoed the official's comment.

"We got what we wanted. This is not a ceasefire. We [will] only halt our operations," he said.

The Turkish operation, dubbed Peace Spring, will be completely suspended once the YPG completes its withdrawal, Pence said.

He added that Ankara would commit to a "permanent ceasefire" when the agreement is fully implemented.Ik voorzie wat kleine probleempjes


Wat een grotesk tuig.
31.546 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 ... 1574 1575 1576 1577 1578 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Beurzen zien handelshoop vervliegen

12:02 De Europese beurzen stonden woensdag in het rood. De hoop op een spoedig handelsakkoord tussen de Verenigde... 2

  Indices

  AEX 596,49 -0,42%
  EUR/USD 1,1008 -0,04%
  Germany30^ 13.184,10 -0,75%
  Gold spot 1.464,67 +0,56%
  LDN100-24h 7.330,66 -0,19%
  NY-Nasdaq Composite 8.486,09 +0,26%
  US30# 27.598,87 -0,32%

  Stijgers

  Flow T...
  +2,21%
  Takeaw...
  +1,67%
  Basic-Fit
  +1,49%
  ForFar...
  +0,87%
  Heineken
  +0,83%

  Dalers

  Kiadis...
  -35,68%
  Heijmans
  -5,32%
  ABN AM...
  -4,99%
  AMG
  -4,45%
  BAM
  -4,08%

  Nieuws Forum Meer»

  (3)

  Erny op 13-nov-19 12:52
  (4)

  Hilkenbrook13 op 13-nov-19 12:49
  (9)

  dasokwat op 13-nov-19 12:21
  (9)

  2411phk op 13-nov-19 12:05
  (2)

  Ferrovanadium op 13-nov-19 12:04

  Column Forum Meer»

  (6)

  ffff op 13-nov-19 12:58
  (33)

  Sander1234 op 13-nov-19 12:27
  (3)

  Snugger op 13-nov-19 12:04
  (21)

  putter op 13-nov-19 11:57
  (22)

  Gilaph op 13-nov-19 09:26