Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Alchemie in de olie wat 1500 US-$ een vaatje vermijdt.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Willempie3
0
Als de rente zo laag is als nu, kunnen bijna alle schulden probleemloos blijven bestaan. De rente is niet langer het probleem. Je moet wel kunnen aflossen. Behalve als je een overheid of bank bent. Dan staat de centrale bank klaar om je schuld over te sluiten tegen de laagste rente ooit. De rente kan laag blijven als de inflatie niet te hoog oploopt. Ik denk dat ze dat voor elkaar hebben gekregen door de meerderheid van de mensen op te zadelen met de hoogste belastingen ooit.
Voor mijn hypotheek betaal ik bijna niks, maar als je kijkt wat je aan belasting, zorgverzekering, energieheffing, accijns en BTW kwijt bent, dan is dat ongekend veel. Alleen de rijkste mensen en grote bedrijven worden in de watten gelegd omdat die anders naar het buitenland vertrekken.
Goud en zilver zijn toch net iets anders dan spiegeltjes, schelpjes en kralen.
Spiegeltjes en kralen kun je op grote schaal bijmaken. Schelpjes kun je vrij makkelijk zoeken of kweken. Als de goudprijs hoog is zie je wel meer mijnbouwbedrijven opgericht worden, maar het kost toch veel moeite om meer goud te vinden/produceren.
En goud wordt al duizenden jaren geaccepteerd door bijna alle buitenlanders.

W3.
1-Choke
0
De eerste woorden die men toe geslingerd krijgt door inboorlingen, wanneer men in het buitenland komt, ken men de olie-prijs en olie-waarde uitwerken. Daar zijn we nogal goed in op dit draadje, zo, wordt er tegen mij gezegd 'goeden morgen' terwijl ik aan het bodemonderzoeken aan het snuffelen bennen zoiets. Ik schreeuwde meteen ' referendum onafhankelijkheid West Friesland' want het is 'moggu'. De grens is de randweg tussen Heiloo en Alkmaar. Dit is dan wel een 'bindende' democratische keuze zoals we toen die kut Spanjaarden (Sinterklaas met smerige Pieten niet ingesloten) na 80 jaar weg konden jagen. Ik heb het feestje 8 Oktober even gemist maar dat ging over etter koningen en trawanten die nu weer de grondslag zetten van vrijheid vervangen met een gezeik van schulden die zij maken en jij mag afbetalen. Het zal Katteloonien ook wel 80 jaar duren met een rekening gelijk als het niet meer zal worden als Brexit, Hongaarix, Turkix, Oost-Europa-ix, Krimix en velen anderen land-blijfweg-ix.
Ik wordt wel de goede dictator verplicht in 'mijn' West-Frieslandix en alleen meiden met lekkere fiets billen uit Heiloo mogen in onze land mengen. We zijn niet racistisch ingesteld maar we keuren mensen uit het sterrenbeeld heteroseksuelen, zwarten, albino's, rolstoelen en krukken af, voor gezondheid redenen en sturen ze naar een gezellige concentratie kamp. De concentratie kamp is wel leuker dan die van mijn Oma toen, toen de kut Engelse de oorlog aan verloren was begin 1900 en noemen het Vinex-wijk en geven ze gewoon minder te vreten door de klassieke Romeinse wet van 'prijzen en leveren van goederen moeten in constante verhouding blijven staan' te vervangen met 'waarde omhoog, minder goederen' en de prijs komt vanzelf wel!
Rente betalen met gratis olie&gas lijkt uitgeput naar mijn gevoel (ik heb ook gevoelens) en wacht nog op meer data uit China die de oliedollar aan het vervangen is met de olie-Yuan.


haas
0
welk buitenland ?
===============================================
. Ik denk dat ze dat voor elkaar hebben gekregen door de meerderheid van de mensen op te zadelen met de hoogste belastingen ooit.
Voor mijn hypotheek betaal ik bijna niks, maar als je kijkt wat je aan belasting, zorgverzekering, energieheffing, accijns en BTW kwijt bent, dan is dat ongekend veel. Alleen de rijkste mensen en grote bedrijven worden in de watten gelegd omdat die anders naar het buitenland vertrekken.
1-Choke
0
1 en al geruzie tussen de centrale banken, of het is Venezuela die staat te vrijen met Zwitserland, Peking die een zakje goud belooft per vat, Bagdad die van US$ 160 miljoen per dag veilt naar 140 is gegaan, Saudi smokkel route Lebanon kortsluiting en Nederland die discrimineert met belasting in vriendjes politiek en fok mijn Oma.
Het lijkt dat ze zijn uitgeput met rente betalen met gratis olie of gas en dat zet de toekomst markt in hun bloten billen. Wel, laat ik het zo zeggen: de toekomst markt zegt dat ze 900 miljoen vaten per dag in hun linker broekzak hebben, en hun rechter, de werkelijkheid, van 90 vaatjes miljoen per dag maar vanwege de kosten (K/W) die berekend zijn op 900 en een onder investering op 90 staan ze naar mijn's inzien met hun broek naar beneden.
Daar blijkt een grotere vraag naar lichtere olie, dit om zwaarder goedkopere olie te verdunnen, maar vaste getallen heb ik nog niet. Wel weten we dat verhouding zwaarder olie tot dunne olie 7 tot 1 staat, dus een Fuckin Moeder van alle indicaties dat de prijs naar normaal van 1500 dollar per vat zal gaan.


1-Choke
0
Meneer Haas ik weet niet uw inkomen en ik wil het ook niet weten en het is onbeschoft om te vragen, maar ik weet wel uw spandeer woede. Dat de rente omlaag gaat weet we dat uw meer geld hebt om meer voor benzine te kunnen betalen en andere dingen. Benzine gebruik is direct verbonden met het afbetalen van rente op 'gigantische' leningen. Dus hoe lager de rente hoe groter de lening, hoe nog groter de lening hoe nog lager de rente, hoe nog hoger hoger de lening totdat je tot een punt komt daar is niet genoeg 'aanvoer' van olie of gas.
De aanvoer van die rente of te wel olie/gas is vanwege achterstallige investeringen nagenoeg goed naar de 'kloten' . ( excuus mijn zeeman's taal). Dus de leningen moeten afgewaardeerd worden zodat rente weer normaal kan gaan. Dus 7% om mijn Oma der pensioen te verzorgen en 15% om betaald te worden voor risico te nemen. Dus dat centrale bank staat te ouwehoeren dat ze spreken in jouw belang kan je wel vergeten, maar van land tot land worden ze verplicht om te concurreren en dat ziet men met de ontwikkelingen van Brexit, maar dan fokken schoorvoetend.
Dat u minder betaald aan rente voor hypotheek kunt u beschouwen als ' het onttrekken van geld als spoelmiddel voor een beschaving uit de economie'. Hoe slecht is het met de Nederlands economie?
Je mag maar 260 euro op zak hebben en dat is slecht zeer slecht.
Ook lult Nederland mee als kip zonder kop met de Case Shiller index wat waarschuwt dat de huizen prijzen te hoog zijn vergeleken met salaris, maar jullie in permanente Euforie van positieve hoogmoed zien dat als reden om de WOZ te verhogen! De ondergrond zegt de waarde moet omlaag zodat de rente omhoog kan zodat geld weer in de economie kan spoelen.
1-Choke
0
Lig ik lief te maffen laatst Vrijdag staan twee iemanden effetjes 8 biljoen goud aan het verhandelen. Ja de namen van die handelaren mag jij niet weten, ze laten je denken het is die ouwe lul van die buren van u en helemaal niet onschuldige centrale banken die laat schemeren dat ze niet in goud handelen. Media lijkt wel kerkdienst: het laten geloven in strontverhalen. Heb jij 8 biljoen goud in je broekzak die je even snel moet verkopen voor een rolletje drop? De bieder moest wel de prijs laten zakken dus drang dat ze rente moesten betalen op een schuld. Dus rente met olie of gas betalen vervangen met goud. Ik hoop dat het niet de rente is maar de schuld zelf en ze dreigen met rente omhoog. Saudi heeft al gezegd dat ze de olie prijs ook in yuan zetten nu is de vraag: tegen welke percentage van volume olie. Dus wanneer de omslag van olie dollar naar olie yuan? Dus devaluatie van dollar bonden of te wel de dollar.

1-Choke
0
Leuke goden tussen allah en allah. Sunnie allah en Shitti allah staan leuk met elkaar te ouwehoeren hoe ze de Amerikaanse frekking kunnen vernietigen en dan achterbaks tegen elkaar met vuur bekogelen op hun export tankers. Ik hoop hun brandblusapparaten zijn gecertificeerd want anders mogen ze niet hun eigen brand bestrijden. Ik sprak over Saudi en Iran die via Yemen tankers gaan beschieten om de olie prijs gaan verhogen.
1-Choke
0
Baker Hughes heeft zichzelf verkocht aan 'Algemene Elektriciteit' en nu zegt 'GE' vanwege: het tekort aan het gebruik van steenkool en de verwarring tussen gloeilampen maken en olie&gas bedrijven te serveren; verkopen die hap. ARAMCO heeft nog steeds geen 2 triljoen voor hun: zichzelf verkopen gekregen. Ik denk we zouden eigelijk de handel kennis van de Rossebuurt en de taxi industrie toe passen om 'verkoop' te indexeren en dat zit op minus 60% van wat je wilt en wat je kan krijgen. min 90% heb ik ook. Brexit zit nu op een vechtscheiding rekening van 1500 per gezin per jaar zins 2014 tot en met 2020.
Ik vind u een klootzak; nou wees eerlijk, hoeveel ben ik nu waard? Dit dan de grondbeginsels van handel drijven of ging het nou over klanten koesteren?

1-Choke
0
Het exacte afstellen van de verwachte en onverwachte, verwachte, onverwachte verwachtingen van de hoogst afgestudeerde economen op het kantoor van de centralen banken hebben niet berekend als de prijs van olie met 10% omhoog gaat, gaat de vraag met zo'n 400.000 barrels omlaag. Dat is als de prijs van olie normaal is en dat is het um juist. Dan ook de prijs gaat omhoog als ik jouw tanken of pijpleiding opblaas maar ook omlaag zonder clitoris.
Brent wordt geacht om normaal te zijn, Turkije stimuleert het knippen van clitorissen en opblazen van pijpleidingen =de smokkelprijs van 20 waard met Brent op 140 en Texaskruut vraag en aanbod ongeveer gelijk maar productie 10% naar beneden gedonderd?
Dus ik zou zeggen: investeer in Turkije met veel plofstof en scharen zodat de prijs naar nieuwe normale van 140 gaat. U kan ook investeren in het' frekken en krekken' als een alleenstaande met de garantie: door dollar devaluatie gaat u nooit uw geld terug krijgen, of wel maar dan in eigen tanker?

1-Choke
0
De meeste mensen hebben geen verstand van het concept: vraag en aanbod van geld. Venezuela neemt eerst een lening uit om dollars te bemachtigen en dan olie produceren. Dus een positie waar bij koopkracht verlies van de dollar (een goede 100% over 100 jaar) en verlaging van de vraag naar olie de kosten prijs exponentieel verhoogt; dus handelen in een koers verlies verhouding. Geen wonder daar is een tekort aan contant.
Die leningen of te wel hypotheken zijn niks waard als men geen contant bezit en restructueren van de lening is de gevolgen. Of men devalueert de lening met 90% en zet de rente hoger over een langer tijd of begint een recht zaak in een vreemd land en houd aan een overeenkomst die verkeert was ingeschat. Laatst genoemden worden gieren genoemd en maakt 3% van de handelaren uit. Die aasvogels willen wel hebben dat de wereld even 100 dagen niet olie nog gas nog windmolens produceren zodat Maduro even met olie kan afbetalen!

1-Choke
0
Komkommer tijd?? nee de 'braaksel herkauwen tijdperk' is begonnen want de 'uitruilen en afgeleiden stichting' staan nu de kotsen, ja, die 3% van die gieren-handelaren die niet tegen hun verlies kunnen, maar als stichting!
Maduro Venezuela heeft onder druk van China en een beetje Rusland durven zeggen, hypotheek afbetalen???? dat in mijn tijd en wij worden maar opgezadeld met dat: alles is vraag en aanbod. Belasting met gevolgen kent bijna alle Nederlanders niet (meeste mensen in de wereld niet) dat belasting 'vraag en aanbod' kan eerst vriezen en dan vernietigen met zelf destructie daar opvolgend (Laffer curve effect). Hier over dat positie: koers/verlies verhouding zoals de Nederlandse regering: dat is geld lenen om geen waarde te scheppen: 150 biljoen schuld over tien jaar en rente wordt niet over geluld. Dat is bijna gelijk aan een miljoen vaten per dag moet er door die gieren op de markt worden gebracht of in uw strot worden gedrukt, dit vanuit Venezuela alleen! Nou weet ik niet hoeveel andere olie-landen een Nederlandse koers/verlies positie hebben maar ik neem aan elk dollar verbonden land.
De gevolgen een verzadiging van de markt die de prijs afdrukt en schulden nog hoger verhoogd en de ontginning prijs versus een barrel niet inbegrepen , zo van hey jij ga jij effe voor Jan Lul werken? Geen wonder olie vraag en aanbod is rond de 90 miljoen vaten per dag ongeveer gelijk maar productie zit tegen de 80.
1-Choke
0
Dat is ook weer zo: koopkracht dollar pleite, faillissementen minder?
134 gaten boren bedrijven verdampt en wat hadden we ook weer uitgewerkt: zo'n 24000 olie boormachines hadden we gisteren nodig om 20 jaar stabiele olie leverantie te garanderen. Oeps een kleine correctie 24000 in de wereld, 134 Amerika 7.6 biljoen wereld mensen en 400 miljoen Amerikanen = zo'n 1300 boortorens gisteren in Amerika nodig. Dan ook 310 olie verzorging bedrijven net zo vluchtig maaaarrrr bankroeten worden minder, wordt er gezegd. Ja wat kan ik zeggen?
Hoe hoger de devaluatie van de dollar des te meer olie gaan we krijgen zonder om te boren? Wat vinden jullie van die mielieterre-koe in Zimbabwe?
1-Choke
0
China heeft effentjes 120 miljoen vaten in 60 dagen opgezopen gedurende Sep-Okt. Op wereld gemiddeld behoort het 1080 miljoen vaten te zijn. Dus rond de 900 miljoen over 2 maanden of te wel 15 miljoen vaten per dag kan even verhandeld worden! China heeft volgens satelliet rond 850 miljoen in tanken maar de bodem van de tanken zitten vol met uitgezakte teer en daar is ongeveer 1 tot 7 barrels lichte frekking verdunning olie nodig om het spoelbaar te houden dus China gaat in Amerika in frekken investeren en Shell handel directeur neemt ontslag om een carrière ergens anders te volgen.
Laten we dat even in de gaten houden.
1-Choke
0
Daar hebben we nu uiteindelijk: het zijn niet de ijsberen die staan te klagen dat jij te veel rijd, maar Moeder Aarde's rotatie die versnelt en vertraagd om de zo'n 32 jaar en dat veroorzaakt aardbevingen. Volgend jaar zeggen ze gaan we maximale trillingen krijgen. Een beving van 5 is ongeveer 20.000 vaten waard. die van 6 200k en 7 2000k en enzovoorts. En der zijn zo'n 100 noemenswaardige geschud per dag maar die kleintje van Richter 5 en minder daar zijn er een zooitje van.
Volgend jaar gaan we ook maximale uitspraken krijgen over welke landen 'schuld versus BBP' zijn toerekening vatbaar voor default of te wel bekend staan als wanbetalers; wat voor bevingen zal dat weer veroorzaken?
paulta
0
Het eerste wat ik elke ochtend doe is het chocke-rapport checken, wat doet de olie?

Het blijft aandikken dus, heel langzaam gaat er weer opgestart worden, RDS-figuren gaan weer reizen, projecten komen weer in beweging, van echt zwakkere broeders ia al lang en breed afscheid genomen, IJmuiden loopt ook weer langzaam leeg.

Rond de $65-70 is iedereen blij en de markt in balans, maar dan komen de speculanten komen ook weer in beeld, het zijn gewoon "clitorus-knippers"
1-Choke
0
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]


Hans Termeulen
0
Wie kan mij helpen

Wat is de handelseenheid van een Shell future
War betekent een koers december 1,30
Hoeveel geld is er gemoeid met 1 contract?
Bij voorbaat merci
1-Choke
0
Hier een connectie: derivatives.euronext.com/en/products/...
In Nederland wordt je gebreinwast, geforceerd via Koekel om volgens [Modebreak IEX] te denken en dat betekend dat je niet makkelijk in het Engelse systeem kan komen, ga je naar een moeslim land een gelijksoortige sensor waar men moet denken volgens een centrale bank god. Hier in Afrika 'moet' men zoals in siegheil heel blij zijn dat men een 1-ne massamoordenaar instructeur vervangt met een massamoordenaar beul. Het mooie van dit soort onderdrukkingen is dat de machtige Zimbabwe dollar (13 triljoen voor een avondje uit eten) opgepoetst wordt naar een krachtige Zimbabwe yuan dit met grote ondersteuning van China. Kortom: de kost prijs is 1/10de van wat het in het Westen is, dus dat sluit export naar Zimbabwe vanuit Nederland uit. Dan mijn vraag: hoeveel is een contract waard als men dit niet kan verkopen? en als je kan verkopen; welke doelgroepen?

1-Choke
0
Rente omhoog, ja-nee, neejaa, jaanee? Maar goud en bitcoin doen heerlijk aan volatiliteit, maar... maar volatiliteit heerst niet op de markt.??!! Wie loopt achter wie? Mocht men krachtig zeker zijn om de rente omhoog te zetten dan kan afbetalingen rente op schulden met vaten olie duur uitvallen dus een lage olie prijs maar dan krijgt men de confrontatie: de tanken zijn vol met belasting op olie zet de vraag en aanbod muurvast. Hoeveel van de wereld schulden zijn afbetaald met de energie rekening, dat weet ik weer niet, maar we worden bedreigt dat ze met pallets goud dingen gaan afronden. Een combinatie van olie, goud en een paar bommen zal wel weer de recept worden. Dat jij met scheten laten methaan gas vrijgeeft, wordt dit nou als meer giftig beschouwt dan de zee-o-twee die je uitademt, maar de eigelijke schade van die geur spuit bussen die je gebruikte was uiteindelijk niet de schuld van dat ozone gat op de Zuid-Pool bij mij in de buurt, die nu bijna dicht is met de feit dat jullie methaan productie op de noordelijke halfrond niks te hebt met mijn zuidelijke halfrond omgeving. Maar in vijf jaar zeggen ze dat kool gat gas vervangen, wel hebt je ooit?
269 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street zet stap vooruit

19 aug De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met winsten gesloten. Het sentiment op Wall Street kreeg steun ... 1

  Indices

  AEX 547,91 +1,10%
  EUR/USD 1,1084 -0,09%
  Germany30^ 11.704,80 -0,09%
  Gold spot 1.496,11 +0,04%
  LDN100-24h 7.169,00 +0,56%
  NY-Nasdaq Composite 8.002,81 +1,35%
  US30# 26.081,62 -0,17%

  Stijgers

  Heijmans
  +7,26%
  AMG
  +4,71%
  SBM Of...
  +4,46%
  Fugro
  +4,30%
  Boskalis
  +4,23%

  Dalers

  Galapagos
  -2,68%
  IMCD
  -2,02%
  NN Group
  -1,65%
  B&S Gr...
  -1,16%
  ING
  -1,06%

  Nieuws Forum Meer»

  (6)

  TW82 op 20-aug-19 01:49
  (57)

  peter545 op 20-aug-19 01:40
  (2)

  Knight V op 20-aug-19 01:03
  (1)

  bergen333 op 20-aug-19 00:52
  (4)

  Hassan de yassan op 19-aug-19 17:46

  Column Forum Meer»

  (125)

  shortie op 20-aug-19 00:07
  (4)

  pietje-2005 op 19-aug-19 23:24
  (11)

  ffff op 19-aug-19 18:05
  (4)

  Duifish op 19-aug-19 16:51
  (4)

  Snugger op 19-aug-19 12:07