Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

2017 : TOTAL ECONOMIC COLLAPSE & GLOBAL RESET

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
198 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Duitsland exporteert flink meer
10 min geleden

WIESBADEN (AFN) - De export van Duitsland is in november met 3,9 procent toegenomen in vergelijking met een maand eerder. Dat meldde het Duitse federale statistiekbureau maandag.

Daarmee ging de uitvoer van de grootste economie van Europa aanzienlijk sterker omhoog dan verwacht. Economen rekenden in doorsnee op een stijging met 0,5 procent. In oktober ging de export van Duitsland met 0,5 procent omhoog.

De Duitse import klom in november met 3,5 procent. Hier werd gemiddeld een toename met 1,1 procent voorspeld. Het handelsoverschot bedroeg 22,6 miljard euro, tegen 19,4 miljard euro een maand eerder.

DeZwarteRidder
0
Warmte uit een batterij
1 uur geleden Wouter van Bergen

Gezelligheid van een knapperend haardvuur is heel, heel ver te zoeken bij de zeecontainer op een winderig terrein van TNO in Delft. Toch is het de warmte van de toekomst die het onderzoeksinstituut hier wil laten zien, gevangen in zout en opgeslagen in manshoge zwarte geïsoleerde vaten.

Merits heet het Europese project waarin TNO deelnam en waarvan het huidige prototype over een jaar of vijf of zes een commerciële warmtebatterij moet opleveren. Op dit moment zou dat een product zijn waar bijzonder weinig huishoudens in Nederland behoefte aan hebben. Nu bijna alle woningen nog aangesloten zijn op het gasnet, kan overal nog op elk gewenst moment de cv-ketel aanslaan.

Dat verandert als Nederland, zoals het kabinet wil, binnen een jaar of dertig van het aardgas af is. Warmtenetten en geothermie zullen dan lang niet overal op economische wijze beschikbaar zijn, biogas is er onvoldoende en ook elektrische oplossingen als warmtepompen hebben hun keerzijden. Zo is maar de vraag of het stroomnet berekend is op de enorme stroompiek die ontstaat als Nederland op een extreem koude dag massaal ’s ochtends de verwarming aanzet.

Klik hier om gehele artikel over innovatie TNO te lezen.
www.telegraaf.nl/dft/27393522/__Warmt...
DeZwarteRidder
0
Fastfoodconcern McDonald's verkoopt Chinese activiteiten

Gepubliceerd: 09 januari 2017 10:33 Laatste update: 09 januari 2017 10:33

Fastfoodconcern McDonald's verkoopt zijn Chinese activiteiten aan een consortium bestaande uit het Chinese staatsconglomeraat Citic en de Amerikaanse investeerder Carlyle Group.

Citic en Carlyle nemen een belang van 80 procent in de Chinese activiteiten van McDonald's, dat zelf de rest behoudt. De bezittingen worden gewaardeerd op bijna 2,1 miljard dollar. Het fastfoodbedrijf heeft ruim 2400 vestigingen op het Chinese vasteland en meer dan 240 restaurants In Hongkong.

McDonald's, dat recent in China te maken kreeg met diverse voedselschandalen, wil in Azië overstappen op een minder kapitaalintensief franchisemodel.

De kopers mogen de filialen twintig jaar runnen onder de vlag van McDonald's. Verder willen de partijen de komende vijf jaar meer dan 1500 nieuwe vestigingen openen in China.
Door: ANP
DeZwarteRidder
0
'Roken kost biljoen per jaar’
1 uur geleden

GENEVE - Roken kost de wereldeconomie waarschijnlijk meer dan een biljoen dollar (circa 944 miljard euro) per jaar. Dat blijkt uit dinsdag gepubliceerd onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Amerikaanse National Cancer Institute.

De kosten van het roken lijken daarmee niet op te wegen tegen de belastingopbrengsten, die door de WHO worden geschat op zo'n 269 miljard dollar in de periode 2013-2014. De economische schade wordt veroorzaakt door hogere zorgkosten en verloren productiviteit.

Ook het aantal sterfgevallen door roken zal de komende jaren vermoedelijk blijven stijgen. De onderzoekers verwachten dat het aantal aan roken gerelateerde sterfgevallen in 2030 jaarlijks op zo'n 8 miljoen uitkomt, 2 miljoen meer dan nu.

Volgens gezondheidsexperts is roken de grootste vermijdbare doodsoorzaak op aarde. Regeringen krijgen in het rapport dan ook een tik op de vingers. Zij zouden in veel gevallen te weinig doen om het aantal rokers terug te dringen.
DeZwarteRidder
0
VDL levert productielijnen aan Amerikaanse autofabrieken

Gepubliceerd: 10 januari 2017 10:20 Laatste update: 10 januari 2017 10:20

VDL levert geautomatiseerde productielijnen voor een aantal autofabrieken in de Verenigde Staten. Dat maakte het Brabantse industrieconcern dinsdag bekend.

Met de orders van BMW, Volvo en een aantal niet met naam genoemde Amerikaanse fabrikanten is dit jaar een bedrag van meer dan 100 miljoen euro gemoeid.

Dochterbedrijf VDL Steelweld is in Europa al jaren een belangrijke toeleverancier van veel autofabrikanten. Die bedrijven wilden de machines vervolgens ook hebben voor hun Amerikaanse fabrieken. ''En die ervaring heeft er weer toe geleid dat wij ook voor Amerikaanse klanten in de VS aan de slag gaan'', aldus directeur Peter de Vos.
Door: ANP
DeZwarteRidder
0
Pantservoertuig krijgt 'beschermingsschild'
28 min geleden

DEN HAAG - Als het aan Defensie ligt krijgen de CV90-gevechtsvoertuigen van de landmacht de modernst denkbare bescherming tegen antitankraketten. Het gaat om het Israëlische Iron Fist-systeem dat de inkomende projectielen kan onderscheppen. Het ministerie heeft een contract afgesloten om het systeem te testen.

Na de testfase zal Defensie waarschijnlijk in 2018 beslissen of het programma wordt voortgezet. Nederland zou een van de eerste NAVO-landen worden met zo'n 'actief beschermingsschild' op gevechtsvoertuigen.

Defensie werkt hiervoor samen met CV90-bouwer BAE Systems Hägglunds en de Israëlische ontwikkelaar van Iron Fist, IMI. Het Iron Fist-systeem detecteert projectielen binnen een fractie van een seconde en schakelt ze uit door zelf een explosief te lanceren dat het inkomende projectiel uit de lucht haalt.

Een woordvoerder laat weten dat Defensie voor de maatregel kiest ,,om de CV90's en hun bemanningen te beschermen tegen de verschillende voorkomende dreigingen''.
DeZwarteRidder
0
‘Huizenprijzen gaan verder stijgen’
1 uur geleden DFT

De voorspelling van makelaarsorganisatie NVM dat de huizenprijzen dit jaar met nog eens gemiddeld 6-7% zullen stijgen, acht ruim drie kwart van de bezoekers van DFT te optimistisch. Maar de overgrote meerderheid heeft er wel vertrouwen in dat woningen weer meer waard worden.

Dit blijkt uit een peiling op DFT waarop ongeveer duizendmaal gestemd is. Slechts 22% voorziet een prijsstijging van minder dan 2%. Een deel van hen houdt vermoedelijk rekening met een stabilisatie of prijsdaling, maar in het grotere geheel is dit bescheiden.

De meerderheid van 56% mikt op een prijsstijging van 2-6%, wat voor de meeste huizeneigenaren nog altijd betekent dat ze slapend duizenden euro’s rijker worden.
Kaiser
1
Kaiser
0
Risk of a Major Event that Shocks the Market – Nico Pantelis

TOPICS IN THIS INTERVIEW:
01:35 Situation in Europe Since Trump Entered the Markets
05:15 Implications of a Stronger Dollar Around the World
6:20 Falling Euro: Good thing for Europe and Bad for Others?
13:25 Future of Gold Based on its price and returns in the Past
17:30 Risk of a Major Event that Shocks the Market
21:30 Nico Recommendations Based on the Current Economy
youtu.be/1t0kB6tigoM
DeZwarteRidder
0
Obligaties helpen JP Morgan vooruit
59 min geleden

NEW YORK (AFN) - De winst van de Amerikaanse bank JPMorgan Chase is in het vierde kwartaal van 2016 aanzienlijk hoger uitgevallen dan een jaar eerder. De grootste bank van de Verenigde Staten, gemeten naar bezittingen, boekte een nettowinst van 6,7 miljard dollar. Dat was een kwart meer dan een jaar eerder.

De baten klommen naar 23,4 miljard dollar, van 22,9 miljard dollar in het laatste kwartaal van 2015. Het financiële concern presteerde vooral goed met de handel in schuldpapier. De inkomsten uit de obligatiehandel stegen met 31 procent, terwijl de aandelenhandel 8 procent meer opleverde. Verder werden de kosten verlaagd.

JPMorgan realiseerde over heel 2016 een nettowinst van 24,7 miljard dollar, op een omzet van 95,6 miljard dollar. Volgens topman Jamie Dimon vormde het vierde kwartaal een sterk einde van een recordjaar en trekt het momentum van de Amerikaanse economie aan.

DeZwarteRidder
0
Miljardenovername in brillen
42 min geleden

De Franse lenzenmaker Essilor gaat samen met de Italiaanse brillenmaker Luxottica, een overname die €49,2 miljard aan marktwaarde oplevert.

Dat melden de beide partijen maandagochtend.

Luxottica is eigenaar van grote merken als Ray-Ban en Oakley. Essilor is vooral bekend via het glazenmerk Varilux. De twee bedrijven zijn goed voor een gecombineerde omzet van ruim 15 miljard euro en hebben bij elkaar meer dan 140.000 mensen op de loonlijst staan.

Leonardo Del Vecchio, de 81-jarige oprichter en topman van Luxxotica, wordt via zijn eigen investeringsbedrijf Delfin de grootste aandeelhouder van het fusiebedrijf met een belang van 31 procent. EssilorLuxottica zal genoteerd zijn aan de beurs in Parijs.

Kaiser
0
One Incredible Indicator Shows The Economy Is Fast Approaching A Total Meltdown youtu.be/GI6NZblQak4

TRUMP EFFECT REACHES AUSTRIA: The most popular party now is the anti-Islamization Freedom (FPO) Party youtu.be/q3UlphNy8rs

How To Survive For The Inevitable Dollar Collapse www.prepperfortress.com/survive-dolla...

Portugal is struggling to escape from its economic woes notayesmanseconomics.wordpress.com/20...

British Politician Warns Trump ‘CIA Is Plotting Assassination’ yournewswire.com/trump-cia-assassinat...

Nigel Farage: The European Union is in big trouble youtu.be/i5ZsgOg7t8I

What You Need To Know About The CIA Coup Against Donald Trump youtu.be/ywEqjrepiBo

Big Banks Cutting Tens Of Thousands Of Jobs; Huge Implications dollarcollapse.com/banking/big-banks-...

REALIST NEWS - PM Fund Manager Kranzler: Trump Dump Coming To The Stock ... youtu.be/48IFQc-YDDk

Currency Crisis: Dollar losing some of its key points - Axel Merk youtu.be/OtHFF7mwKNE
DeZwarteRidder
0
Economisch plaatje verder verbeterd

Gepubliceerd op 17 jan 2017 om 07:38 | Views: 426

DEN HAAG (AFN) - Het economisch beeld in Nederland is in januari opnieuw iets gunstiger geworden dan in de voorgaande maanden. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag op basis van zijn zogenoemde conjunctuurklok.

In die index brengt het CBS vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het de afgelopen maand of het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Deze maand dragen al die deelindicatoren bij aan de verbetering van het economische plaatje.

Zo ligt het vertrouwen bij zowel consumenten als ondernemers boven het langjarig gemiddelde. De consumptie van huishoudens zit in de lift, net als de export en de investeringen. Ook de industrie en arbeidsmarkt blijven aantrekken terwijl het aantal faillissementen daalt.

Het CBS publiceert dinsdag 14 februari een eerste berekening van de economische groei en werkgelegenheid in het vierde kwartaal, en daarmee voor heel 2016. In het derde kwartaal nam het bruto binnenlands product (bbp) met 0,8 procent toe. Dat was met name te danken aan een hogere export en consumptie.
Kaiser
0
Is Trump's Strategy To Trap The Central Bank? - Episode 1180a youtu.be/mnMwk88iz-k

President Trump - The Trap is Set youtu.be/1MmfCX2H7N8

Russian President Vladimir Putin Warns Donald Trump Of Coup D'etat youtu.be/pe-vPzjQRhQ

DAVOS DREADS DE-GLOBALIZATION! – Chinese President Says Populism is a Threat to Globalism youtu.be/Z-KEvSv3ANs

DeZwarteRidder
0

Ed Sheeran bouwt tunnel naar pub in huis

Gepubliceerd: 18 januari 2017 08:22

Ed Sheeran (25) heeft de bar in zijn woning vervangen door een complete pub. De nieuwe toevoeging aan zijn huis is alleen te bereiken via een ondergrondse tunnel.

Dat vertelt de zanger aan Apple Music's radiostation Beats 1.

"De tunnel kun je afsluiten dus als ik straks een feestje geef, dan kan niemand meer mijn huis in en dingen stukgooien", vertelde de Brit.

Dat maakt zijn gerenoveerde huis meteen klaar voor toekomstige kinderen. "Als ik kids krijg, wil ik nog wel dat mijn vrienden langs kunnen komen voor een biertje. Dus dan is het goed om een afgesloten ruimte te hebben. Dan moeten mijn vrouw en ik alleen om beurten bezopen worden."
Schoolvriendin

Ed heeft sinds de zomer van 2015 een relatie met Cherry Seaborn, een oude schoolvriendin. Afgelopen zomer werd de zanger gespot met een nieuwe ring, waarna er geruchten opstaken dat de twee in het huwelijksbootje waren gestapt. Het stel heeft daar nooit op gereageerd.
Door: BuzzE
Kaiser
0
This data proves US stocks aren’t as healthy as we’ve been told www.sovereignman.com/trends/this-data...

Massive Volatility in Currency Markets As Trump Warns: “The Dollar is Killing Us!” youtu.be/7zShp4ZyMbk

Gold, Silver and Bitcoin Soar As Trump’s Comments Cause US Dollar To Plummet youtu.be/Dd25n5NDOEk

Mainstream News: “SELL EVERYTHING!” Stock Market Meltdown On Friday. youtu.be/pCsiW3rqWsw

Why Stocks Will Crash 70% (or more) thesovereigninvestor.com/exclusives/w...

There's Probably No Solution For Europe's Problems - EU Will Collapse www.valuewalk.com/2017/01/europe-prob...


DeZwarteRidder
0
Consument geeft meeste uit in zes jaar
1 uur geleden

DEN HAAG (AFN) - De consumptie in Nederland is in november in het sterkste tempo van de afgelopen zes jaar gegroeid. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

Consumenten gaven 2,8 procent meer uit dan in november 2015. Dat kwam voor een deel door het relatief koude weer, dat de gasrekening opjoeg. Maar er werd ook meer geld uitgegeven aan duurzame goederen zoals kleding, meubels en huishoudelijke apparatuur.

Het CBS meldde verder dat het vertrouwen onder consumenten in januari verder is verbeterd. Nederlandse consumenten waren in 2007 voor het laatst zo optimistisch als nu.

Kaiser
2
CHINA will impose the Next Financial Crisis in USA! 2017 Property Bubble... youtu.be/dhRpiy1HP4Q

The Elite In Davos Have Just Proposed Something Unbelievable To Take Back Control youtu.be/5__G-yRZo7g

Professor who predicted BREXIT and TRUMP claims EUROPEAN UNION will CEASE TO EXIST in 2017 www.express.co.uk/news/uk/750018/Euro...

EU leaders call Trump’s condemnation of Europe’s catastrophic Muslim migration policy a “declaration of war” youtu.be/aF8zK0C0XmA

NY Fed President Says New Housing Bubble Needed To Help Retail Sales? youtu.be/oA-JsFz7i5U

Global Financial System Crash youtu.be/unzJfWH2a7k
198 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

18 okt De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1171 +0,40%
  Germany30^ 12.656,40 +0,18%
  Gold spot 1.490,06 0,00%
  LDN100-24h 7.143,88 0,00%
  NY-Nasdaq Composite 8.089,54 -0,83%
  US30# 26.807,69 +0,12%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (10)

  thx op 19-okt-19 01:51
  (5)

  stockexchangestaartje op 19-okt-19 00:19
  (4)

  colorwings op 18-okt-19 22:11
  (4)

  DerksVisie op 18-okt-19 20:25
  (3)

  pink op 18-okt-19 18:27

  Column Forum Meer»

  (290)

  fred optie op 19-okt-19 03:15
  (2)

  Piet Particulier op 18-okt-19 21:50
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54
  (4)

  geobeo op 18-okt-19 13:54
  (1)

  Snugger op 18-okt-19 12:56