Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
34.415 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 1717 1718 1719 1720 1721 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
fonie
0
ma 31 aug 2015, 16:42
Oostenrijk stopt volle vluchtelingentreinen

HEGYESHALOM -
De Oostenrijkse politie heeft maandag twee treinen van Boedapest naar Wenen stilgezet vlak voor de grensovergang van Hongarije naar Oostenrijk omdat de treinen te vol zouden zitten. Zeker de helft van de enkele honderden reizigers per trein zouden vluchtelingen zijn, vooral afkomstig uit Syrië.
De politie stuurt de vluchtelingen die al in Hongarije asiel hebben aangevraagd terug. De rest wordt met een aparte trein naar Wenen gebracht, waar ze twee weken de tijd krijgen om asiel aan te vragen of door te reizen naar bijvoorbeeld Duitsland.
De spoorwegen verwacht nog de hele dag vertragingen op het traject tussen de Hongaarse en Oostenrijkse hoofdstad en sluit niet uit dat meer treinen worden tegengehouden.
[verwijderd]
1
enkel in duitsland en oostenrijk heerst er volgens deze vluchtelingen blijkbaar vrijheid en democratie in de EU .:))))

Nu horen we het dus hier in Europa eens hoe hier de vork aan de steel zit in europa uit de mond van echte ervaringsdeskundigen uit syrie , het land van dictator assad :))))))))))))


Eigenlijk beledigen die heel polen , roemenie ,bulgarije , italie ,portugal ,spanje , hongarije ,litouwen , moldova ,italie ,griekenlabnd ...........haast 9 op de 10 van de Europeanen worden hier beledigd door die vluchtelingen op zoek naar vrijheid en democratie .

Onvoorstelbaar die arrogantie .........
Heupie van Salland
0
quote:

haas schreef op 23 aug 2015 om 22:40:


mss gewoon maatregel nemen: ieder NE gezin wat ruimte heeft om 1 asielzoeker te huisvesten ontvangt maandelijks 1000 euro als vergoeding ? De asielmens wordt ingeschrven als zijnde Nederlander met 100 euro zakgeld. Plus de kans om naar school te gaan.,taaal te leren etc

PS : bij bijstanders/werklosheidtrekkers wordt de vergoeding niet gezien als extra inkomsten


PS: bovenstaande is maar 'n ideetje: kan mss ook met andere bedragen ?

Dit is meer dan een 'n ideetje. Vlg mij gewoon realistisch en nog snel in te voeren ook. Dit is/wordt een giga probleem. De 'wereld' doet niets of kan er niet tegen doen. Blij dat ik er niet over ga.
[verwijderd]
0
quote:

Heupie van Salland schreef op 31 aug 2015 om 22:39:


[...]
Dit is meer dan een 'n ideetje. Vlg mij gewoon realistisch en nog snel in te voeren ook. Dit is/wordt een giga probleem. De 'wereld' doet niets of kan er niet tegen doen. Blij dat ik er niet over ga.
100 euro zakgeld.Er zijn vrije democratische eu ers die voor niemand op de loop zijn en 70E pensioen vangen in de maand . TTz 30E teveel
fonie
0
di 01 sep 2015, 10:07
Boedapest sluit station om vluchtelingen

BOEDAPEST -
Het oostelijke station Keleti in Boedapest is dinsdag volledig gesloten nadat de toestroom van vluchtelingen de afgelopen dagen hadden gezorgd voor chaos op de perrons en bomvolle treinen. De meeste asielzoekers komen in Boedapest aan om daar over te stappen op treinen naar met name Duitsland. De meeste migranten zijn afkomstig uit Syrië.
Ook via Tsjechië proberen vluchtelingen Duitsland te bereiken. De Tsjechische politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag zo'n tweehonderd vluchtelingen aangehouden die in treinen vanuit Slowakije en Hongarije Duitsland wilden bereiken. Onder de vluchtelingen zijn volgens een politiewoordvoerder 61 kinderen. De migranten zijn opgevangen in sporthallen in de plaatsen Breclav en Hodonin nabij de grens met Slowakije.
Via Salzburg reisden alleen al dinsdagochtend 2000 vluchtelingen per trein naar Duitsland.
fonie
0
di 01 sep 2015, 07:18
Honderden vluchtelingen aangekomen in München

MÜNCHEN -
Honderden vluchtelingen zijn maandagavond laat en in de nacht van maandag op dinsdag per trein aangekomen in Duitsland. De Hongaarse politie stond toe dat migranten op het station van Boedapest doorreisden naar het westen.
In de eerste trein zaten ongeveer vierhonderd vluchtelingen. Zij werden bij de stad Rosenheim tegengehouden door de Duitse politie. Zo'n 190 mensen werden voor registratie meegenomen naar een voormalige kazerne; de andere vluchtelingen konden doorreizen naar München.
De stemming op het station van de stad werd door een politiewoordvoerder omschreven als „rustig” en „euforisch”. Veel vluchtelingen riepen leuzen als „Duitsland, bedankt” en „We houden van je, Duitsland”.
Later arriveerden nog meer migranten. Een aantal kon ter plekke geregistreerd worden, terwijl anderen met bussen werden overgebracht naar opvangcentra.
[verwijderd]
0
Merkel kan roepen wat ze wil,over een eerlijkere verdeling v/d vluchtelinge,maar Duitsland blijft DE Magneet,dit kan niet lang meer goed gaan....
fonie
0
wo 02 sep 2015, 15:40| lees voor
Tijdelijk asielzoekers in Autotron Rosmalen

ROSMALEN -
Op het terrein van Autotron in Rosmalen komt een tijdelijke noodopvang voor asielzoekers. Het gemeentebestuur van Den Bosch, waar Rosmalen bij hoort, heeft woensdag groen licht gegeven voor de opvang. Er kunnen de komende maanden maximaal vijfhonderd asielzoekers terecht.

Foto: ANP
De vluchtelingen kunnen in eerste instantie terecht in een evenementenhal. Daarna wordt op het parkeerterrein van Autotron een grote paviljoentent voor hen neergezet. De noodopvang mag tot 1 januari worden gebruikt.
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) had om de tijdelijke opvang gevraagd. Op korte termijn zijn extra plekken nodig om de grote toestroom van asielzoekers het hoofd te kunnen bieden. Asielzoekers zullen er een paar dagen of hooguit een paar weken verblijven. „Voor een langer verblijf is deze noodvoorziening niet geschikt, humanitair gezien”, schrijft het gemeentebestuur in een toelichting aan de raad.
henk38
1
Jammer dat de media altijd maar een kant van de zaak belicht en burgers altijd probeert te overtuigen, hoe zielig al deze vluchtelingen wel niet zijn.
De andere kant van het verhaal wordt natuurlijk dood gezwegen!!!

www.youtube.com/watch?v=XD-AftsXYyc&a...

www.breitbart.com/national-security/2...

www.breitbart.com/national-security/2...
[verwijderd]
1
quote:

henk38 schreef op 2 sep 2015 om 16:52:


Jammer dat de media altijd maar een kant van de zaak belicht en burgers altijd probeert te overtuigen, hoe zielig al deze vluchtelingen wel niet zijn.
De andere kant van het verhaal wordt natuurlijk dood gezwegen!!!

www.youtube.com/watch?v=XD-AftsXYyc&a...

www.breitbart.com/national-security/2...

www.breitbart.com/national-security/2...Ik vind het idd te gek voor woorden dat de media alles vanuit de die zg. zielige asielzoekers belicht en hoe moeilijk die het hebben en dat ze voor hun rechten opkomen.
Die gelukszoekers hebben geen rechten en als ze dat niet snappen is onze media niet anders dan een stelletje gestoorde maniakken in dienst van politiek den Haag en zolang onze rooie rakkers in de politiek ze dit wijs blijven maken dat deze gelukszoekers blijft pamperen zal deze tsunami aan gelukszoekers onze eigen welvaart gaan bedreigen.
Onze eigen mensen moeten maar op de wachtlijst voor een huurwoning en jaren op huurhuizen wachten omdat deze zg. asielzoekers toch een huis moeten hebben!
Geef ze maar een paar golfplaten en een kom rijst per dag want meer hebben ze in die achterlijke apenlanden ook niet.
Omhein maar een groot stuk bos met 380 V erop en elke dag een paar balen rijst over het hek heen gooien.
Onze bejaarden moeten straks maar bij hun kinderen gaan wonen en in de bejaardenhuizen worden volgeladen met die gelukszoekers die ons 55.000 per jaar kosten p/p.
Wij zijn zijn of beter gezegd , in politiek Den Haag zijn ze helemaal de weg kwijt .
fonie
0
wo 02 sep 2015, 16:50 | 1 reactie | lees voor
Justitie vervoert vluchtelingen in Hongarije

ROSZKE -
Een Nederlands team met vier busjes van de Dienst Vervoer en Ondersteuning van justitie helpt sinds drie weken in Hongarije mee met het vervoeren van migranten, die worden aangetroffen bij de Hongaars-Servische grensstreek. Tien Nederlandse justitiemedewerkers verzorgen hun transport naar opvang- of detentiecentra. Het Nederlandse team kan ook worden ingezet voor het transport van opgepakte mensensmokkelaars, zegt het ministerie van Veiligheid en Justitie.
Deze inzet maakt deel uit van de Nederlandse bijdrage aan de Europese grensbewaking onder leiding van de organisatie Frontex. „Net als bij andere Frontex-operaties krijgt de bemanning instructies van de plaatselijke autoriteiten”, vertelt een woordvoerder. Het team blijft tot en met eind november in Hongarije actief.
[verwijderd]
0
ze zijn gewoon teleurgesteld, ze dachten dat een baan en een huis bij de prijs van een bootticket was inbegrepen
[verwijderd]
0
je kan als goed behangen orientaal beter een kontaktadvertentie plaatsen om een kansloze blondine te strikken
[verwijderd]
0
maar goed, zo lang Timmerfrans droomt van de Nobelprijs zie ik dit niet de goeie kant op gaan :)
[verwijderd]
0
“airbnb for a refugee”

het is een one-liner tja,

CU wil opvang vluchteling door particulieren
DEN HAAG -
Particulieren moeten ook vluchtelingen kunnen opvangen, vindt de ChristenUnie. De overheid moet dit mogelijk maken voor mensen die hiervoor de ruimte hebben. Zij zouden een passende vergoeding hiervoor kunnen krijgen, bijvoorbeeld via een belastingvoordeel


Tweede Kamerlid Joël Voordewind wijst erop dat dit in Duitsland ook al gebeurt om de enorme vluchtelingenstroom op te vangen. „Het kabinet is naarstig op zoek naar opvangplekken in het land. Op veel plekken ontstaan mooie initiatieven door kerken en particulieren. Wij willen ruimte geven aan particulieren die ruimte voor opvang beschikbaar hebben. Uiteraard moet je daarin zorgvuldig te werk gaan, maar laten we ons van onze gastvrije kant zien.”

Zo'n “airbnb for a refugee” zorgt volgens Voordewind meteen voor meer lucht op de woningmarkt. De doorstroom van erkende vluchtelingen van een asielzoekerscentrum naar een gemeente hapert, omdat er te weinig betaalbare huurwoningen beschikbaar komen.

...
dit is pas een "voorbode" aan vluchtelingen de ECHTE " tsunami" moet nog op gang komen,maar onze poliyici denken natuurlijk ,met Rutte voorop, dat we het ergste gehad hebben en Duitschland alleen met de gebakken peren zit.....
hirshi
0
In Amsterdam is de gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning inmiddels meer dan 11 jaar.
Dat wordt door de instroom van vluchtelingen alleen maar langer.
Gevolg van een jarenlang socialistisch wanbeleid.
In de voormalige DDR kwam je sneller aan een Trabant dan een bewoner nu in Amsterdam aan een huis.
In Amsterdam staat de marktwerking op het gebied van woningen op een uiterst laag pitje.
Men kan kiezen 11 jaar op een wachtlijst of dan toch maar de schaarse woningmarkt opgaan waar prijzen worden opgedreven door het geringe aanbod.

Groet.
[verwijderd]
0
quote:

hirshi schreef op 2 sep 2015 om 17:24:


In Amsterdam is de gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning inmiddels meer dan 11 jaar.
Dat wordt door de instroom van vluchtelingen alleen maar langer.
Gevolg van een jarenlang socialistisch wanbeleid.
In de voormalige DDR kwam je sneller aan een Trabant dan een bewoner in Amsterdam aan een huis.
In Amsterdam staat de marktwerking op het gebied van woningen op een uiterst laag pitje.
Men kan kiezen 11 jaar op een wachtlijst of dan toch maar de schaarse woningmarkt opgaan waar prijzen worden opgedreven door het geringe aanbod.

Groet.kgeef de jongeren groot gelijk en eigenlijk hierbij het advies ga Kraken,pak het eerste beste pandje en kruip erin...waar moet dat heen 10/11 jaar wachten komop zeg...
hirshi
0
Kraken is diefstal en lost dus niets op.

Amsterdammers krijgen een koekje van eigen deeg door hun jarenlange geloof in de socialistische heilstaat zoals gepredikt door de linkse kerk.

Groet
pi333
0
quote:

beeldscherm schreef op 2 sep 2015 om 17:22:


“airbnb for a refugee”

het is een one-liner tja,

CU wil opvang vluchteling door particulieren
DEN HAAG -
Particulieren moeten ook vluchtelingen kunnen opvangen, vindt de ChristenUnie. De overheid moet dit mogelijk maken voor mensen die hiervoor de ruimte hebben. Zij zouden een passende vergoeding hiervoor kunnen krijgen, bijvoorbeeld via een belastingvoordeel


Tweede Kamerlid Joël Voordewind wijst erop dat dit in Duitsland ook al gebeurt om de enorme vluchtelingenstroom op te vangen. „Het kabinet is naarstig op zoek naar opvangplekken in het land. Op veel plekken ontstaan mooie initiatieven door kerken en particulieren. Wij willen ruimte geven aan particulieren die ruimte voor opvang beschikbaar hebben. Uiteraard moet je daarin zorgvuldig te werk gaan, maar laten we ons van onze gastvrije kant zien.”

Zo'n “airbnb for a refugee” zorgt volgens Voordewind meteen voor meer lucht op de woningmarkt. De doorstroom van erkende vluchtelingen van een asielzoekerscentrum naar een gemeente hapert, omdat er te weinig betaalbare huurwoningen beschikbaar komen.

...
dit is pas een "voorbode" aan vluchtelingen de ECHTE " tsunami" moet nog op gang komen,maar onze poliyici denken natuurlijk ,met Rutte voorop, dat we het ergste gehad hebben en Duitschland alleen met de gebakken peren zit.....


Waarom hoor je zo weinig van de pvv media censuur?
34.415 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 1717 1718 1719 1720 1721 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street licht hoger

19:36 De aandelenbeurzen in New York stonden maandag halverwege de handelsdag licht in de plus. Beleggers wachten...

  Indices

  AEX 552,28 -0,17%
  EUR/USD 1,1218 +0,05%
  Germany30^ 12.082,80 -0,11%
  Gold spot 1.339,77 -0,16%
  LDN100-24h 7.353,05 -0,11%
  NY-Nasdaq Composite 7.796,66 -0,52%
  US30# 26.112,95 +0,10%

  Stijgers

  Flow T...
  +1,93%
  Kiadis...
  +1,51%
  Basic-Fit
  +1,34%
  TomTom
  +1,23%
  IMCD
  +1,17%

  Dalers

  AMG
  -4,60%
  ADYEN NV
  -4,31%
  Air Fr...
  -4,27%
  OCI
  -2,93%
  Sif Ho...
  -1,86%

  Nieuws Forum Meer»

  (3)

  wiegveld op 17-jun-19 20:18
  (4)

  Japio_ op 17-jun-19 19:55
  (5)

  Jos2233 op 17-jun-19 18:53
  (1)

  simidoc op 17-jun-19 16:29
  (4)

  BVibes op 17-jun-19 16:19

  Column Forum Meer»

  (2)

  Snugger op 17-jun-19 21:06
  (56)

  Force Track op 17-jun-19 19:34
  (3)

  gva380 op 17-jun-19 18:52
  (5)

  JoopVisser1 op 17-jun-19 17:45
  (13)

  Dead cat bounce op 17-jun-19 16:04