Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 ... 1768 1769 1770 1771 1772 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Treasury Bond
0
quote:

rationeel schreef op 29 maart 2019 21:24:


[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, een aantal berichten is bij dezen verwijderd.]


Ratio, laten we IZDP maar even negeren komende tijd, het kost ons energie en ja, inzichten zal hij ook niet krijgen. Het enige wat meneertje doet is je uit de tent lokken en proberen je een ban te bezorgen.
Meer inhoud zit er ook niet in.
Treasury Bond
0
quote:

up en down schreef op 30 maart 2019 10:04:


In dit land worden Vietnamese kwetsbare kinderen opgevangen in centra die beveiligd zijn om hen te beschermen Maar vanmorgen werd er melding gemaakt dat er bijna alle kinderen verdwenen zijn De uitleg was dat deze kinderen onder druk zijn gezet geworden van Albanezen en ander tuig die die kinderen uit Vietnam gehaald hebben ,,, om hen een beter leven te verschaffen... Maar nu de rekening vereffenen dat die kinderen hen veel geld schuldig zijn doordat ze daar weggehaald zijn . En de kinderen onder druk worden gezet door deze criminelen en hen weghalen uit die opvangcentra's,,, hen verkopen aan nog grotere bandieten die hen laten werken en uitbuiten... Mijn vraag is dan hoe komen die criminelen in contact met die kinderen en hen wegsluizen uit de opvangcentra's... En nog sterker dat die Albanezen hier vrij en vrank kunnen rondstruinen in dit k. landje waar advocataatjes hen(Albanezen en ander tuig) tot asielzoeker hebben gebombardeerd vanwege de slappe wetgeving die dat mogelijk maakt....Zo zie je maar hoe gemakkelijk het is dat er van alles nog wat crimineel tuig in dit K. landje binnen komt,, omdat grensbewaking niet nodig is om hen tegen te houden! Dus Den Haag wordt eindelijk wakker en stap uit die K. EU dictator beleid....


Albanezen overheersen de onderwereld in Amsterdam. Ze zijn zo onwijs grof en hard dat zelfs de mocromafia in een hoekje wegkruipt voor ze.
Heb deze informatie van een rechercheur zware criminaliteit in Amsterdam die ik op een verjaardag sprak.
[verwijderd]
0
Toevallig de ''goed ingewijde rechercheur'' uit het artikel in het AD?

www.ad.nl/binnenland/albanezen-verdri...

''Albanese criminelen verdringen de Mocromaffia op de Nederlandse drugsmarkt, waarschuwen onder meer politierechercheurs. Zuid-Amerikaanse drugskartels zien in Albanezen een betere handelspartner. De politie vreest een clash.''

Een ander nieuwsplatform meldt: ''Albanezen beheersen Amsterdamse onderwereld met grof geweld''

Heb je de rechercheur vervolgens verteld over de tijd dat jij op straat leefde? Is jouw boksachtergrond ook ter sprake gekomen? En je bent toch niet vergeten te vertellen over de Poolse verloofde met een PhD die toevallig evenveel talen spreekt als de even daarvoor besproken mevrouw Kaag? Zijn de verzetshelden binnen de familie ook ter sprake gekomen? Het is toch niet alleen het forum die van zulke verhalen mag genieten?

...

Weet je zeker dat je op een verjaardag was in Amsterdam en een boeiend gesprek hebt gevoerd?
[verwijderd]
0
Overigens zou het verdringen op de drugsmarkt te maken hebben met de aandacht die de politie momenteel aan de zogenaamde ''Mocromaffia'' geeft, in verband met vele moordzaken. De Albanezen zouden door leveranciers gezien worden als een goed alternatief om zaken mee te doen.

Rechercheurs vrezen een clash tussen de twee groepen. De Albanezen zouden geweld buiten hun thuisland zoveel mogelijk mijden, maar als het erop aankomt schuwen ze het niet.

Wat jij beweert is gewoon verzonnen. Niet door een of andere rechercheur, maar door jezelf.
Treasury Bond
1
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
Treasury Bond
1
quote:

asti schreef op 31 maart 2019 17:03:


Overigens zou het verdringen op de drugsmarkt te maken hebben met de aandacht die de politie momenteel aan de zogenaamde ''Mocromaffia'' geeft, in verband met de vele moordzaken. De Albanezen zouden gezien worden als een goed alternatief om zaken mee te doen. Logisch verhaal.

Rechercheurs vrezen een clash tussen de twee groepen. De Albanezen zouden geweld buiten hun thuisland zoveel mogelijk mijden, maar als het erop aankomt schuwen ze het niet.

Wat jij beweert is gewoon verzonnen. Niet door een of andere rechercheur, maar door jezelf.


Mag je vinden, het interesseert mij niet zo wat jij denkt.
In Afrika zegt men: Wie met modder gooit, verliest grond.

Na IZDP zal ik dus ook niet meer aandacht en reactie geven aan jou.
haas
0
Grensgeschil Suriname en Frans-Guyana laait weer op: 'We weten niet meer in welk land we wonen'
01/04/19 om 05:00
Bijgewerkt op 31/03/19 om 17:09
Zoë Deceuninck
Zoë Deceuninck
Freelancejournalist

Op de grens tussen Frans-Guiana en Suriname wordt al decennialang aan illegale goudwinning gedaan. Recent militair ingrijpen van de Fransen zet kwaad bloed bij de Surinaamse gelukzoekers.


Thomas Dikan. © Zoë Deceuninck
Wat vroeger een traditioneel Surinaams dorp was, is door de komst van Brazilianen veranderd in een recreatieoord voor goudzoekers. Overdag werken ze in de mijnen, in de avonduren wagen ze zich op Kapasi Tabiki aan een gokje in de gameroom, vergezeld van opzwepend Braziliaanse muziek, flikkerende neonlichten en buitenlandse prostituees. Zij brengen de dag door in hangmatten, in het kapsalon of voor de televisie in één van de verschillende eettentjes die het eiland rijk is.
.
Treasury Bond
0
German Healthcare Deficit 300% Greater than Expected Due to Refugees

www.armstrongeconomics.com/internatio...

Healthcare costs have been exploding even in Germany. The revisions in healthcare of about two years ago did expand the coverage, but the expanded costs were completely unexpected. That means Germany is also looking to now raise taxes to cover the higher costs due to their legislative reforms. The reforms have brought in more people in need of care and relatives than expected.

Currently, the tax contribution rate for healthcare in Germany is 2.55% of the gross wage and those who are childless pay even more since they lack a family to burden part of the costs. Their rate stands at 2.8% of their gross wage. In the United States, the Medicare tax is a fixed percentage of your gross pay as well with the percentage rate of 1.45%. There is no income cap for Medicare tax, so all of your gross pay is subject to this tax. Your employer pays another 1.45%.

The statutory long-term care insurance deficit in Germany came in at about three billion euros, which was much higher than expected. In fact, it was about 300% higher than the government’s forecasts. The Central Association of Statutory Health Insurance (GKV) has come out and stated that the sharp rise in the deficit was triggered by the reforms of the past two years. The move is to raise taxes even further since once benefits are given, they cannot just take them back. But what is absent from the discussion is the deficit has risen not simply because of the reforms. This sharp increase is due to the refugees who must be taken care of even though they do not work or pay the tax.
DeZwarteRidder
0
Boerkaverbod gaat in op 1 augustus

Het boerkaverbod gaat in op 1 augustus 2019. Vanaf dan mag in het onderwijs, in overheidsgebouwen, in de zorg en in het openbaar vervoer geen gezichtsbedekkende kleding meer worden gedragen.
Maarten van Ast 01-04-19, 12:14 Laatste update: 12:36

De wet ‘Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding’ zou eigenlijk op 1 juli ingaan, maar omdat een aantal onderwijsinstellingen het lastig vindt als het verbod middenin een schooljaar ingaat, heeft minister Kasja Ollongren (Binnenlandse Zaken) de ingangsdatum verzet.

De Eerste Kamer nam op 26 juni vorig jaar, na dik tien jaar politiek gesteggel, de wet aan. De Tweede Kamer ging al in 2016 akkoord met het beperkte ‘boerkaverbod’, zoals dat onder het vorige kabinet van VVD en PvdA werd voorgesteld. Door de wet wordt het verboden om gezichtsbedekkende kleding, zoals bivakmutsen, nikabs of integraalhelmen, te dragen in het onderwijs, het openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen.

De Raad van State was eerder kritisch over het plan. Volgens het adviesorgaan is het nut en de noodzaak van de maatregel niet aangetoond. De wet voorziet daarmee niet ‘in een zodanig dringende behoefte dat dit een beperking op het recht op de vrijheid van godsdienst kan rechtvaardigen’, zo redeneerde de Raad in 2015.
Geen prioriteit

Ook burgemeester Femke Halsema van Amsterdam was eerder al zeer kritisch over de plannen. Ze benadrukt dat het verbod in de hoofdstad geen prioriteit krijgt. Ze kreeg bijval van Rotterdam en Utrecht, die ook niet van plan zijn actief boetes uit te delen bij overtreding.

Trein-, bus- en trambedrijven zijn eveneens bezorgd. Ze zien het niet zitten om voertuigen stil te zetten wanneer iemand met een boerka instapt. Ook vrezen de vervoerders dat de politie niet komt opdagen als daarom wordt gevraagd.
Treasury Bond
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 april 2019 13:07:


Boerkaverbod gaat in op 1 augustus

Het boerkaverbod gaat in op 1 augustus 2019. Vanaf dan mag in het onderwijs, in overheidsgebouwen, in de zorg en in het openbaar vervoer geen gezichtsbedekkende kleding meer worden gedragen.
Maarten van Ast 01-04-19, 12:14 Laatste update: 12:36

De wet ‘Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding’ zou eigenlijk op 1 juli ingaan, maar omdat een aantal onderwijsinstellingen het lastig vindt als het verbod middenin een schooljaar ingaat, heeft minister Kasja Ollongren (Binnenlandse Zaken) de ingangsdatum verzet.

De Eerste Kamer nam op 26 juni vorig jaar, na dik tien jaar politiek gesteggel, de wet aan. De Tweede Kamer ging al in 2016 akkoord met het beperkte ‘boerkaverbod’, zoals dat onder het vorige kabinet van VVD en PvdA werd voorgesteld. Door de wet wordt het verboden om gezichtsbedekkende kleding, zoals bivakmutsen, nikabs of integraalhelmen, te dragen in het onderwijs, het openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen.

De Raad van State was eerder kritisch over het plan. Volgens het adviesorgaan is het nut en de noodzaak van de maatregel niet aangetoond. De wet voorziet daarmee niet ‘in een zodanig dringende behoefte dat dit een beperking op het recht op de vrijheid van godsdienst kan rechtvaardigen’, zo redeneerde de Raad in 2015.
Geen prioriteit

Ook burgemeester Femke Halsema van Amsterdam was eerder al zeer kritisch over de plannen. Ze benadrukt dat het verbod in de hoofdstad geen prioriteit krijgt. Ze kreeg bijval van Rotterdam en Utrecht, die ook niet van plan zijn actief boetes uit te delen bij overtreding.

Trein-, bus- en trambedrijven zijn eveneens bezorgd. Ze zien het niet zitten om voertuigen stil te zetten wanneer iemand met een boerka instapt. Ook vrezen de vervoerders dat de politie niet komt opdagen als daarom wordt gevraagd.Eindelijk, werd tijd dat dit inging. Nu nog tegen gezichtsbedekking zoals de Antifa'tjes en Kafka'tjes erbij lopen.
Dat de mensen het niet durven uitvoeren laat al zien hoe deze groepering past binnen de normen van onze geweldloze samenleving.
rationeel
0
De sultan van Brunei voert de sharia in. Doodstraf door steniging voor homoseks en overspel. Stelen kost je een hand en een glaasje alcohol kost je een paar zweepslagen! Dat meldt het AD.

Hassanal Bolkiah, sultan van Brunei, wilde dergelijke wetten in 2014 al invoeren. Hij zag dit als ‘Gods leiding’ maar Allah wist niet te voorkomen dat het nieuws uit zou lekken op Reddit, waardoor zo’n beetje heel de wereld de ideeën af ging keuren.

De sultan weet zelf ook wel dat hem dit, op z’n zachtst gezegd, niet populair maakt bij de wereldgemeenschap, maar daar heeft hij in alle eerlijkheid behoorlijk lak aan. In een reactie geeft hij aan dat men de wetten en zijn natie maar te respecteren heeft, zoals Brunei dat ook bij andere landen doet.
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 1 april 2019 14:12:


De sultan van Brunei voert de sharia in. Doodstraf door steniging voor homoseks en overspel. Stelen kost je een hand en een glaasje alcohol kost je een paar zweepslagen! Dat meldt het AD.

Hassanal Bolkiah, sultan van Brunei, wilde dergelijke wetten in 2014 al invoeren. Hij zag dit als ‘Gods leiding’ maar Allah wist niet te voorkomen dat het nieuws uit zou lekken op Reddit, waardoor zo’n beetje heel de wereld de ideeën af ging keuren.

De sultan weet zelf ook wel dat hem dit, op z’n zachtst gezegd, niet populair maakt bij de wereldgemeenschap, maar daar heeft hij in alle eerlijkheid behoorlijk lak aan. In een reactie geeft hij aan dat men de wetten en zijn natie maar te respecteren heeft, zoals Brunei dat ook bij andere landen doet.

Laten we hopen dat deze sultan binnenkort wordt afgezet.
jecebe
0
quote:

rationeel schreef op 1 april 2019 14:12:


De sultan van Brunei voert de sharia in. Doodstraf door steniging voor homoseks en overspel. Stelen kost je een hand en een glaasje alcohol kost je een paar zweepslagen! Dat meldt het AD.

Hassanal Bolkiah, sultan van Brunei, wilde dergelijke wetten in 2014 al invoeren. Hij zag dit als ‘Gods leiding’ maar Allah wist niet te voorkomen dat het nieuws uit zou lekken op Reddit, waardoor zo’n beetje heel de wereld de ideeën af ging keuren.

De sultan weet zelf ook wel dat hem dit, op z’n zachtst gezegd, niet populair maakt bij de wereldgemeenschap, maar daar heeft hij in alle eerlijkheid behoorlijk lak aan. In een reactie geeft hij aan dat men de wetten en zijn natie maar te respecteren heeft, zoals Brunei dat ook bij andere landen doet.


Kan Europa van leren, wat ze over een paar jaar ook te wachten staat.
Treasury Bond
0
quote:

jecebe schreef op 1 april 2019 14:26:


[...]

Kan Europa van leren, wat ze over een paar jaar ook te wachten staat.


Absoluut, de sharia wordt al op grote schaal toegepast in Europa.
Engeland worden veel vd moslimzaken afgehandeld via shariarecht.
Verwacht wordt dat 70% van alle huwelijken worden afgehandeld via deze wetten.

www.rt.com/uk/328366-uk-sharia-court-...
DeZwarteRidder
0
quote:

Treasury Bond schreef op 1 april 2019 15:09:


[...]Absoluut, de sharia wordt al op grote schaal toegepast in Europa.
Engeland worden veel vd moslimzaken afgehandeld via shariarecht.
Verwacht wordt dat 70% van alle huwelijken worden afgehandeld via deze wetten.

www.rt.com/uk/328366-uk-sharia-court-...

Toepassing van de sharia is geheel vrijwillig en is in feite een onderhandse afspraak met behulp van een mediator.

In de praktijk werkt het hetzelfde als bij de Rijdende Rechter.
Treasury Bond
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 april 2019 15:14:


[...]
Toepassing van de sharia is geheel vrijwillig en is in feite een onderhandse afspraak met behulp van een mediator.

In de praktijk werkt het hetzelfde als bij de Rijdende Rechter.


En dus is het goed ;) Die vrouwkes hebben me toch een vrijwillige keuze... Helemaal niet gedwongen of zo... door familie, vrienden en mennekes van het huis... neuh... ze kiezen zelf graag voor zweepslagen, lijfelijke straffen, vrijheidsberoving.

www.billionbibles.org/sharia/sharia-l...
jecebe
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 april 2019 15:14:


[...]
Toepassing van de sharia is geheel vrijwillig en is in feite een onderhandse afspraak met behulp van een mediator.

In de praktijk werkt het hetzelfde als bij de Rijdende Rechter.


Geef het wat tijd dan wordt het vanzelf verplicht.

Dan einde voor de rijdende rechter, maar dat is dan weer goed voor het milieu.
DeZwarteRidder
0
quote:

Treasury Bond schreef op 1 april 2019 15:19:


[...]En dus is het goed ;) Die vrouwkes hebben me toch een vrijwillige keuze... Helemaal niet gedwongen of zo... door familie, vrienden en mennekes van het huis... neuh... ze kiezen zelf graag voor zweepslagen, lijfelijke straffen, vrijheidsberoving.

www.billionbibles.org/sharia/sharia-l...

Tja, dan moeten ze maar niet met een moslim trouwen....!!!

'Eigen schuld, dikke bult'.
Treasury Bond
0
Why are the punishments for crimes under Islamic Law so barbaric?

www.discoveringislam.org/sharia_punis...

The punishments under Islamic Sharia laws are not barbaric. They can be severe, but fair.

Prophet Mohammad (s.a.w.) said that if his daughter steals, he would cut off her hand (Fair huh??). So, the punishments apply to any one who commits the crimes, even if he is the son of a Muslim ruler.

Furthermore, punishments are usually done in public to be viewed by people so that the viewers can learn a lesson and remember the punishment if they ever consider committing a crime sometime in their life.

Cutting the hands of the thieves mandated in Quran 5:38 is intended as a deterrent measure. This means when people know that the punishment will be so severe, they will not steal. (daarom stalen Nederlanders ook als de raven voor de massa-immigratie) So, you will not end up with cutting off the hands of thousands of people, but rather only very few people will face that severe punishment. That why Saudi Arabia which implements Sharia Laws is very safe. Wellicht toch maar deze hand-ige methode invoeren dan om de jonkies onder controle te krijgen?

The punishments under Islamic Law are not intended to punish specific individuals, but rather they are intended to create a society to put an end to crimes or curb the crimes as much as possible. Lukt ze lekker in het Midden Oosten en Afrika he?

For some punishments to certain crimes to be applied fairly, the Islamic society must not have conducive conditions and environment for such crimes. That is why the Islamic governments are not supposed to impose punishments if they have conducive conditions for the crimes. For example, Islam mandates paying Zakat ( tax on wealth to be donated to needy people) which helps in eliminating the need for people to steal.
35.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 ... 1768 1769 1770 1771 1772 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 539,38 -3,68%
EUR/USD 1,1027 +0,22%
Germany30^ 11.849,80 -4,19%
Gold spot 1.586,01 0,00%
LDN100-24h 6.737,28 0,00%
NY-Nasdaq Composite 8.567,37 +0,01%
US30# 25.697,37 +1,28%

Stijgers

Flow T...
+2,26%
AMG
+0,96%
Basic-Fit
-0,16%
Volker...
-0,23%
Van La...
-0,43%

Dalers

ICT Group
-14,18%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-7,32%
ALTICE...
-7,04%
Fugro
-6,60%

Nieuws Forum Meer»

(50)

Alex A La Hausse/ A La Baisse op 29 feb 2020 11:05
(10)

B...K op 29 feb 2020 10:32
(24)

Watermannetje2012 op 29 feb 2020 10:03
(13)

bmwr1200gs op 29 feb 2020 09:58
(12)

P.Latzak op 29 feb 2020 04:43

Column Forum Meer»

(7)

ramp 2017 op 29 feb 2020 10:53
(480)

easy56 op 29 feb 2020 10:51
(28)

deflationist op 29 feb 2020 09:50
(2)

Martijn Kools op 29 feb 2020 02:29
(15)

Dirkidee op 29 feb 2020 01:27