Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ballast Nedam benaderd voor overname

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.663 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Onweer
0
Blijft wel apart dat geeneen beurs gerelateerde of nieuws site niets bericht over het feit dat het aandeel, en daarmee het bod, in principe omhoog moet uitgaande van de berekeningen die de turk zelf maakte. Of uberhaupt hierover speculeert of zo, en de handelaren speculeren blijkbaar er ook niet op aangezien de aandeel prijs niet eens beweegt van zijn plaats..........

Of men gaat ervanuit dat dit het is aangezien het bod door Ballast al geaccepteert is en je ook kan inschrijven en daarmee de kous af en de deal eigenlijk al 95% rond is?????

En je moet het ook zo zien hij zit er zelf ook voor een redelijk bedrag tegen een prijs van 1,50 per aandeel in dus vertrekken zie ik hem ook niet doen nee......

Maar 30.000 aandelen is wel een grote gok ja........
shorterman
0
Zogauw die Turk bij Ballast Nedam de kat uit de boom heeft gekeken, en zich de kennis van dit welhaast failliete bedrijf heeft eigen gemaakt, dan zou hij de stekker er definitief uit kunnen halen. Wat heeft hij aan een bedrijf waar hij miljoenen in moet blijven pompen, die niet meer beschikken over een eigen vermogen?
De koers van het aandeel Ballast Nedam overschrijdt de werkelijke waarde van het aandeel meer dan dertig maal. Omdat Ballast Nedam geen eigen vermogen heeft, zou het aandeel eigenlijk nog maar één cent waard mogen zijn. Alles valt of staat dus met die Turk. Die Turk is het alleen te doen om de kennis van Ballast Nedam. Wanneer hij die heeft vergaart, is hij weg.
Dus een zeer groot risico, wat u bij Heijmans niet zoudt lopen. Als je dit risico dus niet wilt lopen dan moet je, wat betreft de bouwaandelen, bij Heijmans zijn. Heijmans heeft een eigen vermogen van 259 miljoen euro (zie bij "fundamenteel" in het bovenstaand keuzemenu). De intrinsieke waarde staat dus op 13 euro per aandeel, terwijl je het aandeel momenteel kunt kopen voor 6 euro. Heijmans kan met dit hoge vermogen nog vele stootjes verdragen, terwijl de Outlook voor het bedrijf in 2016 uitstekend is. De Nederlandse grootbanken (SNS, RABO en ING) geven voor Heijmans een KOOPadvies, en ING begeleidt dit met een koersdoel van 11,50. Omdat Heijmans nu staat op 6 euro, zouden we dus bij Heijmans ons kapitaal kunnen verdubbelen. Dat lukt je bij Ballast nooit meer. BAM is ook een goed bedrijf, maar het aandeel staat momenteel al ver boven haar intrinsieke waarde. Bovendien wordt BAM momenteel geshort (zie www.shortsell.nl ). Heijmans is gezien de lage koers van het aandeel momenteel dus veruit de beste keuze. Daarom ga ik voor Heijmans, en al helemaal niet voor Ballast. Ik vertrouw die Turk niet, en dat heeft hij ook al wel laten blijken. Hij heeft zijn woord immers al één keer gebroken. Mensen die één keer hun woord breken, gaan dat vaker doen.
voda
0
Ballast Nedam brengt blootstelling aan projecten officieel terug

AMSTERDAM (Dow Jones)--Ballast Nedam (BALNE.AE) heeft in april gemaakte afspraken officieel ondertekend waarmee de blootstelling aan infrastructuurprojecten A15 Maasvlakte-Vaanplein en A2 Maastricht zijn teruggebracht.

Het bouwbedrijf raakte in de problemen als gevolg van niet aflatende verliezen bij deze grote projecten. Begin deze maand werd bekend dat het Turkse Renaissance Construction zijn bod op Ballast Nedam heeft verlaagd naar EUR0,30 van EUR1,55, onder meer omdat de projectverliezen bleven oplopen.

Met de nu ondertekende afspraken met projectpartners Strukton Groep en Strabag is het economisch en juridisch belang in het A15 project teruggebracht naar 10% van 40%. In het A2 project zijn de infrastructuuractiviteiten overgedragen naar Strukton en is Ballast Nedam nu verantwoordelijk voor vastgoedontwikkeling. Deze overeenkomsten zijn met terugwerkende kracht geldig vanaf 30 juni.


Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@wsj.com

jaar2018
0
Komt allen 30 Oktober naar de Aandeelhouders vergadering om 14.00u. Dan kunnen we allen horen van de hoofdrol spelers hoe ze de aandeelhouders hebben belazerd en bestolen:-)

www.ballast-nedam.nl/corporate/aandee...
Svoor
0
Hallo,
Ik ben ook (klein) aandeelhouder van BN, ben eigenlijk een beginner in deze branche van geldverdienen en wordt al vroegtijdig met zoeits geconfronteerd, een overname. Ik vroeg mij af welke keuzes wij als (klein) aandeelhouder eigenlijk hebben? Mijn gevoel zegt dat ik niks moet verkopen, ben teleurgesteld natuurlijk net zoals velen die mijn situatie delen. De prijs per aandeel is minstens 4x lager dan waarmee ik het heb ingekocht ruim 2 maanden geleden. Maar dan lees ik dat er zelfs mensen zijn die in deze situatie alsnog aandelen van BN kopen? Ik mis hier iets, vermoed dat de tijd mij het zal vertellen, maar dan is het te laat vrees ik om nog mee te genieten, of het omgekeerde en ik mag blij zijn?

Welke gevolgen kan het niet verkopen van de aandelen hebben voor de termijn na 13 November als de dealine verloopt? Nogmaals, ben beginner in beleggen, heb nog veel te leren...

Experts/mensen met ervaring hier?

pindakaas
0
Tsja, als je ingestapt bent rond € 1,50 dan heeft het weinig zin om nu te verkopen. Tenzij je bang bent dat het bedrijf alsnog failliet gaat. Wellicht gebeurt er nog iets onverwachts waardoor er toch nog een keer €0,50 op de borden komt te staan. €1,55 (het eerste bod) gaan we echt niet meer zien denk ik.

Vorige week gaf BN weer geen concrete cijfers af, wellicht omdat ze gruwelijk belabberd waren. Ik vraag me wel af welke partij ineens die ruim 400.000 stukken kocht op 31-10. Het is ca 2% van het aantal aandelen. Er zit behalve het Turkse bedrijf alleen nog meneer Fagel voor 3,09% in BN. Hij heeft vermoedelijk wel zo'n 90% van zijn inleg zien verdampen. Wellicht voert hij nog iets in zijn schild en heeft hij zijn belang uitgebreid tot boven 5% om "dwars te kunnen gaan liggen". Toen hij zijn eerder belang kocht (begin 2015) kwamen de melding ook niet zo snel in het AFM register. Zaterdag jl stond er iig nog niks. Misschien morgen.

Het interview met Dik Wessels in Cobouw (paar weken geleden) waar Van der Noordaa zo boos over was heb ik ook gelezen. Ik denk dat Wessels op zich wel eens een punt kan hebben. Hij zag natuurlijk als meedinger de bedragen waarvoor BN inschreef op aanbestedingen. Aan de andere kant kun je je afvragen of het zo chic is om zo openlijk te reageren over je concurrent. Feit blijft dat BN nog altijd een risico tent is. En er is zoveel schuld dat je je kunt afvragen wanneer (en of) dat terugverdient kan worden. Aan de andere kant denk ik dat BN nog de nodige bezittingen en bedrijfsonderdelen heeft waar de concurrentie best belangstellig voor heeft en die, nu de markt wat aantrekt, wellicht meer kunnen opbrengen dan de boekwaarde.

Maar Svoor: als het jou vreselijk pijn doet als je al je geld in BN verliest dan zou ik nu maar gewoon de aandelen verkopen. Dan zie je nog iets terug. Je kunt wel hopen op die ene uitzonderlijk gebeurtenis waardoor de koers verdubbeld maar wat is de kans daarop? Kun je het geld aan de andere kant wel missen dan zou ik de aandelen lekker houden en maar afwachten wat er gebeurt. Misschien is er op een dag nog een spike in de koers waardoor je er toch meer voor kunt krijgen dan de huidige € 0,30. Als er echt iemand anders interesse had in BN dan had die zich al lang gemeld. De meeste concurrenten zien het bedrijf liever eerst failliet gaan om zich daarna bij de curator te melden. Kijk maar eens hoe snel de onderdelen van Imtech allemaal werden verkocht. Blijft meneer Fagel over, maar die is heus alleen voor zijn eigen hachie bezig (als hij al de koper van de 400.000stuks op 31-10 is).
Svoor
0
Bedankt 'Pindakaas' voor je reactie.

Ik denk dat afwachten dan overblijft voor mij. Ik kan het geld idd missen als het moet, de aantal aandelen valt mee, ik ben (relatief) klein belegger. Heb mijn beleggingen op meerdere markten verspreid.

Mijn vraag was meer in het verlengde met een ander bedrijf die onlangs ook is overgenomen => Grontmij. Daar heb ik wel geluk mee gehad. Maar daar kreeg ik een brief van in huis, via de bank waar ik mijn beleggings portefuille (sp?) beheer. Die brief vertelde dat 97% van de aandelen al in handen was van het bedrijf die overneemt en dat de resterende aandeelhouders gerechtelijk benaderd zouden worden over 2 weken. Of iets in die woorden. Dat was voor mij reden om te verkopen vorige week, had beter eerst onderzoek kunnen doen, maar vond het niet nodig aangezien ik toch winst had geboekt...

Mogelijk dat ik weer zo'n brief krijg, dit keer van BN. Dan wil ik eigenlijk wel precies weten waar wij als aandeelhouder recht op hebben. In dat geval, zal ik mogelijk zo'n brief ook in zijn volledigheid delen in deze forum voor verder advies.

Time will tell. Thanks.
pindakaas
0
Raadsel opgelost (van de plotse stijging op 30-10)! In afm register is te lezen dat belegger J.P. Visser in 2 stappen (eerst 4,84 uiteindelijk 5,13%) nu een belang heef in BN. Maar waarom? Ove deze belegger heb ik niet zo snel info gevonden. Is voornamelijk actief in de wat kleinere fondsen (nu AND en Value8).
DeepSpaceHorizon
0
quote:

pindakaas schreef op 6 nov 2015 om 06:58:


Raadsel opgelost (van de plotse stijging op 30-10)! In afm register is te lezen dat belegger J.P. Visser in 2 stappen (eerst 4,84 uiteindelijk 5,13%) nu een belang heef in BN. Maar waarom? Ove deze belegger heb ik niet zo snel info gevonden. Is voornamelijk actief in de wat kleinere fondsen (nu AND en Value8).


Gaat deze dwarsliggen bij de overname? Lijkt me wel.

Gaat denk ik nog een staartje krijgen dit.
Juun
0
Ik heb mijn stukken ook niet aangemeld. Ik wacht het wel af wat er komen gaat. Mijn positie heb ik in gedachten 100% afgeschreven. Tegen 30 cent per aandeel is mijn belang kleiner dan € 1000,- geworden. Ik ga wel zien hoe het af gaat lopen. Ik ben al langs de slachtbank geweest met mijn deel BN, wellicht dat er nog een ontsnapping of iets spannends op komst is. Winst wordt het in ieder geval nooit meer voor mij, maar iets leuker dan 30 cent zou het (in theorie) nog wel kunnen worden.

Voordeel van die 30 cent is dat er meer aandeelhouders kunnen zijn die menen toch niets meer te verliezen te hebben en het wel geloven met het aanmelden van die stukken.

Na vrijdag weten we wat meer in ieder geval.
pindakaas
0
Gisteren weer ca 5% van het totaal aantal uitstaande aandelen over de toonbank. Wie zou koper zijn Renaissance of een andere partij? In AFM register zijn nog geen mutaties zichtbaar.
Beleg klein
0
Ik heb nog 3000 aandelen nog niet aangemeld. Wat gaat er nu gebeuren als ik ze niet ga aanmelden maar het Turks bedrijf wel 95% van de aandelen heeft.
Er wordt dan 20 miljoen Euro in Ballast gestort en het aandeel schiet omhoog dus leuk voor de mensen die niet verkocht hebben maar…………..heeft het Turks bedrijf geen 95%nvan de aandelen dan vindt er een nieuwe uitgifte van aandelen plaats net als gevolg…………ft het aandeel BN opnieuw zakt !!!! Heren/Dames wie geeft mij een advies wat te doen. Kan ik ook bezoek krijgen aan huis met de boodschap een dringend verzoek mijn 3000 aandelen BN te verkopen ????
Wanneer gaat de koers BN omhoog, bij welke handeling Is het mogelijk dat hebt aandeel BN van de beurs verdwijnt ??
pardon
0
do 12 nov 2015, 06:00
Bouwers riskeerden alles voor opdracht
door Joris Polman
Naar werk snakkende aannemers doken in de crisisjaren bij Rijksprojecten consequent gemiddeld 31% onder de door opdrachtgevers geraamde prijzen. Dat heeft geleid "tot een destructieve spiraal van prijsvechten".
Dat stelt journalist Ingrid Koenen van vakblad Cobouw in haar vandaag verschijnende boek 'Prijsvechten, van bouwfraude tot uitverkoop', dat ze mede op basis van cijfers van het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid heeft geschreven.
Onder de prijs duiken gebeurde niet alleen bij Rijksprojecten. "Het gebeurde bij vrijwel alle grote en kleine projecten die zijn aanbesteed. Gemiddeld doken de aannemers 25% onder de prijs. En niet alleen in de infrabusiness, maar ook bij de bouw van scholen, bibliotheken enzovoort", zegt Koenen.
guusje
0
quote:

Juun schreef op 8 nov 2015 om 09:56:


Ik heb mijn stukken ook niet aangemeld. Ik wacht het wel af wat er komen gaat. Mijn positie heb ik in gedachten 100% afgeschreven. Tegen 30 cent per aandeel is mijn belang kleiner dan € 1000,- geworden. Ik ga wel zien hoe het af gaat lopen. Ik ben al langs de slachtbank geweest met mijn deel BN, wellicht dat er nog een ontsnapping of iets spannends op komst is. Winst wordt het in ieder geval nooit meer voor mij, maar iets leuker dan 30 cent zou het (in theorie) nog wel kunnen worden.

Voordeel van die 30 cent is dat er meer aandeelhouders kunnen zijn die menen toch niets meer te verliezen te hebben en het wel geloven met het aanmelden van die stukken.

Na vrijdag weten we wat meer in ieder geval.

Heb ook nog wat liggen zet geen zoden aan de dijk, bovendien gun ik die turk ook niet de aandelen, zie wel waar het strand.
pindakaas
0
95% voor Renaissance gaat niet meer lukken vermoed ik. Zie:https://www.afm.nl/nl/professionals/registers/alle-huidige-registers/substantiele-deelnemingen.aspx?id=21917
Weer een partij met ruim 4%. Samen met de melding van JP Visser en de heer Fagel waar nooit een melding van afbouw is gekomen zijn er dus minimaal 3 aandeelhouders die samen vermoedelijk 10% tot 12% van BN bezitten. Dan is die claimemissie onvermijdelijk tenzij Renaissance besluit om de laatste aandeelhouders toch maar wat extra's te betalen.
Misschien zelf toch ook even een speculatief koopje doen?
pindakaas
0
Mmm, nog even biedingsbericht gelezen op site BN. Aanmeldtermijn sluit vandaag om 17:40u maar de aanmeldtermijn kan verlengt worden staan in het betreffende document. Misschien dat ik er toch eens duizend euro aan waag.
pindakaas
0
Daad bij het woord gevoegd en 3000 stukken gekocht. Renaissance bezit al 25% (20% gekocht van fam. Zeeman voor €1,55 = ca. € 7mio). Daarna vonden ze het hele bedrijf ineens maar € 5,5 mio waard. Als er nu te weinig aangemeld wordt en het bedrijf loopt de kapitaalinjectie van €20 van Renaissance mis (en stel dat dit tot faillissement zou leiden) dan zijn ze zelf ook € 7 mio armer. Kan me dus niet voorstellen dat ze dat nastreven. Tenzij ze niet meer overtuigd zijn dat de kapitaalinjectie zin heeft. Dan kun je beter €7mio verliezen dan €27mio.

Kortom ongewis. Zeker is dat er nu 3 andere grote aandeelhouders zijn: Fagel (3,09%), JP Visser (5,13%) en Better Options LLP (4,47%). In theorie is het wel mogelijk dat Fagel of Visser een deel hebben verkocht dat nu bij Better Options (het blijkt een professioneel handelshuis te zijn, werkt het voor Renaissance?) zit en dat zij nog geen AFM melding hebben gedaan. Hoe dan ook 95% kan Renaissance niet bereiken als die GRA's niet aanmelden. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren? Voorstel bijstellen, intrekken, aanmeldtermijn verlengen in de hoop dat.... (heeft BN wel de tijd om te wachten op de kapitaalinjectie?).

De koers ligt nu met € 0,285 onder het bod dus waarom zou iemand op de beurs € 0,285 accepteren (weinig handel, moeilijk te vervreemden) terwijl op korte (?) termijn €0,30 betaald wordt? Bijvoorbeeld omdat de claimemissie die dan mogelijk komt een enorme verwatering geeft. In het biedingsbericht staat dat de claimemissie met een korting van 30% zal worden uitgeschreven.

Voor wie het zelf wil nalezen: www.ballast-nedam.nl/nieuws/2015/9/17...
pindakaas
0
Onderstaand artikel uit FD van zondagavond 15-11 deed mij nog een keer het biedingsbericht controleren. Ik heb hierboven in een aantal posts gerefereerd aan een vereist aanmeldingspercentage van 95%. Dat heb ik blijkbaar niet goed gelezen want dat moest 65% zijn. Door het artikel in FD ben ik nogmaals in het biedingsbericht gedoken. De stelling van FD is juist. In Turkije hebben ze wel zin in BN, op de homepage www.ronesans.com staan alleen maar berichten over het bod.

Ballast Nedam moet onder Turks bewind grondig op de schop
Prisco Battes

Gisteren, 20:48

Update: vandaag, 07:27


Ballast Nedam zal grondig op de schop moeten als het bedrijf overgaat in Turkse handen. De bouwer uit Nieuwegein richt zich vrijwel uitsluitend op de Nederlandse markt. Renaissance wil met Ballast Nedam juist grote infra-opdrachten in het buitenland verwerven.

De overname van Ballast Nedam gaat deze week zijn definitieve fase in. Afgelopen vrijdag liep de aanmeldingstermijn af voor beleggers om hun stukken in te leveren. Als Renaissance , dat in Turkije ook bekend staat als Rönesans, meer dan 65% van de aandelen heeft, wordt het bod gestand gedaan. Ballast Nedam, waarvan de wortels teruggaan tot 1877, wordt dan aangestuurd vanuit Ankara. Renaissance moet uiterlijk woensdag bekendmaken hoeveel aandelen zijn aangemeld.

Buitenland werken

'Renaissance denkt dat de werknemers van Ballast Nedam graag in het buitenland willen werken,' zegt de directeur van een concurrent. 'Maar de tijden zijn veranderd. Veel mensen hebben een partner met een baan. Je kunt ze niet dwingen te verhuizen.' Een andere bouwdirecteur wijst erop dat Ballast Nedam al veel werknemers met kennis van buitenlandse projecten heeft verloren. 'Historisch staat Ballast Nedam bekend om zijn hoogstandjes in het verre buitenland. Dat is nu veel minder het geval.'

Ballast Nedam heeft zich sinds 2002 geleidelijk teruggetrokken uit het buitenland. Het bedrijf realiseerde vorig jaar nog geen 3% van zijn totale omzet in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Zo'n 80% van de opbrengsten wordt in Nederland gerealiseerd. De enige substantiële omzet in het buitenland is afkomstig uit Duitsland en België waar Ballast Nedam zand, grind en andere grondstoffen produceert voor de Nederlandse markt.

Nauwelijks alternatief voor beleggers

Naar verwachting haalt Renaissance zonder al te veel moeite de aanmeldingsdrempel. Het Turkse bedrijf heeft al 29% van de aandelen. Beleggers hebben bovendien nauwelijks een alternatief omdat het bedrijf zonder overname failliet dreigt te gaan. Ballast Nedam lijdt dit jaar naar verwachting voor het vierde jaar op rij verlies. Renaissance betaalt de aandeelhouders slechts €6 mln, maar steekt daarnaast €48 mln aan nieuw kapitaal in het bedrijf.

De infra-activiteiten waar Renaissance zijn ogen op heeft laten vallen, zijn verantwoordelijk voor de verliezen die Ballast Nedam heeft geleden. Het gaat om de ondertunneling van de A2 in Maastricht en de verbreding van de A15 in de Rotterdamse haven. Het onderdeel telde eind vorig jaar 555 mensen. Bij de derde kwartaalcijfers bleek dat de omzet met een kwart is gedaald omdat met name dit onderdeel minder goed draaide.

Weinig interesse

De overige 2500 werknemers zijn actief in de woningbouw, kantorenmarkt en specialismen als beton- en asfaltproductie. Renaissance heeft voor deze onderdelen voor zover bekend weinig interesse. Het bedrijf is internationaal al sterk vertegenwoordigd op het gebied van kantoren en bedrijfsgebouwen.

Voor concurrenten staat veel op het spel. Veel bouwers hoopten lange tijd op de ondergang van Ballast Nedam. De marges op de Nederlandse markt zijn dun door overcapaciteit. Vooral in de markt voor infrastructuur loopt het aantal opdrachten terug. Als de Turken er niet in slagen Ballast Nedam in het buitenland te laten groeien, zal het bedrijf zich onverminderd op de Nederlandse markt blijven richten. Dat is precies wat de concurrenten liever niet zien.
't zal maar gebeuren
0

AMSTERDAM (Dow Jones)--Renaissance Infrastructure doet het bod op Ballast Nedam (BALNE.AE) gestand, waarmee de overname van het Nederlandse bouwbedrijf onvoorwaardelijk is verklaard.
Het Turkse Renaissance meldt maandag dat 37,0% van de aandelen zijn aangemeld onder het bod van EUR0,30 per aandeel. In totaal heeft het bedrijf nu 66,6% van de aandelen van Ballast Nedam in bezit.
Resterende aandelen kunnen worden aangeboden tijden de na-aanmeldingsperiode die 17 november begint en eindigt op 30 november.
Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@wsj.com
(END) Dow Jones Newswires
November 16, 2015 02:39 ET (07:39 GMT)
© 2015 Dow Jones & Company, Inc.

CT A BALLAST NED @ EUR 6
NL0000336543
Utreg1960
0
Turken zetten aandeelhouders Ballast onder druk

Aandeelhouders van Ballast Nedam die hun aandelen nog niet hebben aangemeld voor het bod van Renaissance worden door het Turkse bedrijf onder druk gezet om dat toch maar vooral snel te doen.

Renaissance verlaagde begin september zijn bod op Ballast Nedam van 1,55 euro naar 0,30 euro per stuk en kan inmiddels aanspraak maken op een belang van in totaal 66,6 procent in het bedrijf. Aandeelhouders die nog niet hebben ingestemd met het bod kunnen dit nog tot 30 november doen.

Waarschuwing aan aandeelhouders
Het Turkse bedrijf waarschuwt tegenstanders van de overname voor 'significante gevolgen' als ze vasthouden aan hun aandelen. Zo zal de noodzakelijke kapitaalinjectie in Ballast Nedam dan via de uitgifte van nieuwe aandelen plaatsvinden, waardoor het belang van de oude aandeelhouders aanzienlijk zal verwateren.

Per 20 november vindt ook een wisseling van de wacht plaats in de Raad van Commissarissen. Tjalling Tiemstra en Jan Bout treden af, zij worden vervangen door Ipek Ilicak Kayaalp, Huseyin Avni Akvardar en Emre Baki. Cenk Düzyol neemt namens de Turken zitting in het bestuur.

Ballast Nedam balanceert al tijden op de rand van de afgrond. De onderneming kampt al geruime tijd met verliezen op projecten die jaren geleden tegen te lage vergoedingen werden aangenomen en rapporteerde in september een nieuwe strop van circa 20 miljoen euro. Dat verlies werd door Renaissance Construction aangegrepen om zijn overnamebod met een ongekende 80 procent te verlagen.

RTL Z / ANP

www.rtlnieuws.nl/economie/home/turken...
2.663 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium