Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

alleen positief nieuws!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.298 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 111 112 113 114 115 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Centrale banken houden geldlijn open

Gepubliceerd op 31 okt 2013 om 12:05 | Views: 797


FRANKFURT (AFN) - Centrale banken houden de mogelijkheid om buitenlandse valuta in hun markten te pompen definitief open. Dat maakte de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag bekend.

De ECB, de Amerikaanse Federal Reserve en de centrale banken van Groot-Brittannië, Canada, Japan en Zwitserland stelden tijdens de financiële crisis tijdelijk zogeheten 'swap lines' open, die ze in staat stelden om hun banken van elkaars valuta te voorzien. Op die manier werd schaarste aan de valuta voorkomen, die ontstond omdat leningen tussen banken onderling opdroogden.

De arrangementen hebben volgens de ECB de afgelopen jaren geholpen om de onrust op de financiële markten te bestrijden en de gevolgen van de problemen in de bankensector voor de rest van de economie te beperken.
voda
0
Auw??

'Beleggingsfondsen in trek bij particulieren'

Gepubliceerd op 31 okt 2013 om 10:58 | Views: 1.147


AMSTERDAM (AFN) - Nederlandse huishoudens richten zich bij hun beleggingen steeds meer op beleggingsfondsen. Dat stelde De Nederlandsche Bank (DNB) donderdag op basis van eigen onderzoek.

Huishoudens zagen de waarde van hun beleggingen in aandelen, fondsen en schuldenpapier de afgelopen 3 jaar met 7 miljard euro dalen tot 88 miljard euro, aldus DNB. In die periode werden per saldo obligaties en aandelen verkocht, terwijl beleggingsfondsen werden aangeschaft. Die maakten in juni dit jaar met een waarde van 47 miljard euro 53 procent uit van de totale effectenportefeuille van huishoudens. Begin 2010 was dit 47 procent.

Beleggers leden afgelopen 3 jaar per saldo 14 miljard euro verlies op verkopen van effecten. Dit werd deels gecompenseerd door 7 miljard euro aan koerswinsten.
voda
0
Nieuwe auto's worden schoner

Gepubliceerd op 31 okt 2013 om 17:26 | Views: 36

BRUSSEL (AFN) - Alle grote autobouwers halen de Europese norm voor de maximale hoeveelheid CO2 die hun wagens mogen uitstoten. Dat blijkt uit een rapport van het Europees Milieuagentschap (EEA), een onderdeel van de Europese Unie.

De onderzoekers keken naar de nieuwe auto's die vorig jaar werden geregistreerd binnen de EU. De gemiddelde uitstoot CO2 lag 2,6 procent lager dan in 2011.

De uitstootgrens wordt tot 2015 steeds strenger. Tien merken (Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Seat, Toyota en Volvo) houden zich nu al aan de norm van 2015.
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 31 okt 2013 om 17:38:


Nieuwe auto's worden schoner

Gepubliceerd op 31 okt 2013 om 17:26 | Views: 36

BRUSSEL (AFN) - Alle grote autobouwers halen de Europese norm voor de maximale hoeveelheid CO2 die hun wagens mogen uitstoten.
Geloof je het zelf? Hebben we net gezien hoe de automobiel fabrikanten de boel flessen met de werkelijke verbruikscijfers per kilometer, bij frauduleuze verbruikcijfers zijn tevens de Co2 uitstoot flessetrekkerij.
voda
0
Of ik het geloof, doet er niet toe. Ik kan dat niet toetsen...

Jij wel?

PS:

Update:

ROME (AFN) - Alle grote autobouwers halen de Europese norm voor de maximale hoeveelheid CO2 die hun wagens mogen uitstoten. Dat blijkt uit een rapport van het Europees Milieuagentschap (EEA), een onderdeel van de Europese Unie.

De onderzoekers keken naar de nieuwe auto's die vorig jaar werden geregistreerd binnen de EU. De gemiddelde uitstoot CO2 lag 2,6 procent lager dan in 2011.

De maximale CO2-uitstoot verschilt van merk tot merk. De limiet hangt onder meer af van het gemiddelde gewicht van de auto's. Wie zwaardere voertuigen bouwt, mag meer CO2 uitstoten. Ook is er een bonus voor het bouwen van ultrazuinige auto's. In totaal zijn er 85 merken onderzocht. Van hen halen 55 de norm. Zij maken samen 98 procent van alle nieuwe auto's in de EU.

Strenger

De uitstootgrens wordt tot 2015 steeds strenger. Tien merken (Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Seat, Toyota en Volvo) houden zich nu al aan de norm van 2015.

Over het algemeen zijn het de luxewagens die de norm niet halen, zoals Rolls-Royce, Bentley, Bugatti, Maserati en Lamborghini. Het enige Nederlandse merk in het onderzoek, Spyker, voldoet precies aan zijn limiet.
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 31 okt 2013 om 17:52:


Of ik het geloof, doet er niet toe. Ik kan dat niet toetsen...

Jij wel?


Jawel, kwestie van lezen als het nieuws langs komt.

www.autoweek.nl/verbruiksmonitor

Daar zul je zien dat duitsers de grootste leugenaars zijn, Opel gaat zelfs naar 50% meerverbruik dus ook co2 dan aangegeven.
voda
0
quote:

@?¿Roemerd:-) schreef op 31 okt 2013 om 20:10:


[...]


Jawel, kwestie van lezen als het nieuws langs komt.

www.autoweek.nl/verbruiksmonitor

Daar zul je zien dat duitsers de grootste leugenaars zijn, Opel gaat zelfs naar 50% meerverbruik dus ook co2 dan aangegeven.

Geloof jij alles wat "gedrukt" staat?
[verwijderd]
0
Deze bijvoorbeeld is zo zuinig krijgt ook nog subsidie in belastingaangifte.
www.autoweek.nl/verbruik/7918/volkswa...

Verbruik 50% meer dan opgave fabriek.
Hier staat ook een Opel Ampera in de straat zonder bijtelling belasting, eigenaar heeft er nog nooit een electrische lading ingedaan.
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 31 okt 2013 om 20:12:


[...]
Geloof jij alles wat "gedrukt" staat?Zeker alsook de ANWB dit onderzocht en beaamde.
En uiteraard eigen ervaring met meer dan een miljoen kilometers.
voda
0
Ierse consument in 6 jaar niet zo positief

Gepubliceerd op 1 nov 2013 om 14:20 | Views: 965

DUBLIN (AFN/RTR) - Het consumentenvertrouwen in Ierland is in oktober gestegen tot het hoogste niveau sinds juni 2007. Dat blijkt uit een vrijdag gepubliceerde index die is samengesteld door onderzoeksinstituut ESRI en KBC Bank Ireland. De graadmeter kwam uit op 76,2, ruim 3 punten hoger dan in september.

Na de piek in juni 2007 ging het hard bergafwaarts met het consumentenvertrouwen. Iets meer dan een jaar later werd een historisch dieptepunt van 39,6 bereikt. 2008 was het jaar van de kredietcrisis, en van de ineenstorting van de Ierse vastgoedmarkt die het land meetrok in een diepe economische crisis.

Veel banken dreigden aan die crisis ten onder te gaan en moesten met overheidssteun op de been worden gehouden. Uiteindelijk zag Ierland zich in 2010 gedwongen aan te kloppen bij de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voor financiële steun, omdat de overheid niet langer in staat was voldoende geld op te halen met staatsleningen. Daardoor kelderde het vertrouwen opnieuw.

Volgens hoofdeconoom Austin Hughes van KBC Bank Ireland is de stemming onder Ierse consumenten duidelijk verbeterd en wijzen de onderzoeksdata erop dat hun bereidheid om geld uit te geven weer wat toeneemt. Dit ondanks het harde bezuinigingsbeleid dat de regering nog altijd voert om aan de eisen voor de Eruopese noodsteun te blijven voldoen.
voda
0
Honderden meldingen na short sell regel

Gepubliceerd op 1 nov 2013 om 10:05 | Views: 3.304


AMSTERDAM (AFN) - Sinds de short-selling verordening een jaar geleden in werking is getreden, heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) circa 900 meldingen gekregen over netto short sell-aandelenposities en een veelvoud aan meldingen tot 0,5 procent. Dat maakte de AFM vrijdag bekend.

Sinds een jaar zijn marktpartijen verplicht melding te doen van netto short sell aandelenposities in het geplaatste kapitaal vanaf 0,2 procent aan de toezichthouder en vanaf 0,5 procent publiekelijk. Tot november 2012 was dat vanaf 0,25 van het geplaatste kapitaal.

De 10 partijen met de grootste meldingen zijn goed voor 65 procent van de gedane publieke meldingen. Tot nu toe hebben Marshall Wace en Blackrock de meeste publieke meldingen voor hun rekening genomen.
voda
0
De markt verslaan met factorbeleggen

VRIJDAG 1 NOVEMBER 2013, 13:41 uur | 393 keer gelezen


AMSTERDAM (Belegger.nl) – Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het heel lastig is om de markt te verslaan. Toch is er een kleine groep die dit wel kan doen. Deze groep maakt, bewust of onbewust, gebruik van factorbeleggen.


Dit stellen de onderzoekers David Blitz en Joop Huij tijdens een presentatie van Robeco.

Volgens de onderzoekers blijven actief beheerde fondsen, waar relatief gezien vaker aandelen worden aangekocht en verkocht, gemiddeld achter bij de markt. Zo zijn er studies die aantonen dat het verslaan van de markt met een actief beleid weinig zin heeft, en beleggers dus beter passief kunnen beleggen.

Toch is er een kleine groep fondsmanagers die met een actief beleid de markt wél verslaat. Blitz en Huij stellen dat de outperformance niet wordt veroorzaakt door een heel intelligente manager, maar door het beleggingsbeleid. ‘Fondsen die beter dan de markt presteren, doen dit niet vanwege behendigheid van de fondsmanagers. Ze doen dit, omdat men inspeelt op bepaalde segmenten of factoren van de markt.’

Factorbeleggen

Inspelen op bepaalde factoren of marktsegmenten, wordt ook wel het factorbeleggen genoemd. De onderzoekers stellen dat factorbeleggers strategisch inspelen op een aantal factoren in de markt.
Bij het factorbeleggen wordt gekeken naar drie verschillende factoren: het momentum van aandelen, lage volatiliteit en naar waarde-aandelen.

Hoewel vaak wordt gesteld dat het timen van de markt zinloos is, kan het wel zinvol zijn om in te spelen op aandelen met een positief momentum. ‘Aandelen met een positieve koerstrend doen het uiteindelijk beter dan aandelen met een minder positieve, of soms zelfs negatieve koerstrend.’

Risico

Een andere factor is het selecteren van aandelen met een lage volatiliteit en met een laag risico. Uit onderzoeken in de jaren ’60 en ’70 blijkt dat de relatie tussen risico en rendement één op één samengaan. Het komt er dus op neer dat meer risico ook tot meer rendement kan leiden. Die gedachte is volgens de onderzoekers achterhaald. Zo zijn er aandelen te koop met een laag risico en een lage volatiliteit die toch kunnen zorgen voor flinke plussen in de portefeuille. Iemand die de markt wil verslaan hoeft dus niet uitsluitend op zoek te gaan naar aandelen met een hoog risico, maar kan ook kijken naar aandelen met een lage volatiliteit en laag risico.

De derde factor is het kopen van ondergewaardeerde aandelen. ‘Ondergewaardeerde aandelen, met een hoge boekwaarde ten opzichte van hun marktwaarde, geven hogere rendementen dan aandelen met een relatief lage beurswaarde.’

Spreiding

Robeco is vanaf 2006 begonnen met het samenstellen van beleggingsfondsen die aandacht besteden aan deze drie factoren. Tot nu toe wordt nog afzonderlijk gekeken naar de factoren. Uit het onderzoek van Blitz en Huij blijkt dat de spreiding en toedeling naar alle drie de factoren, voor één fonds,gunstige resultaten opleveren. Dit zal voor de particuliere belegger in de toekomst dan ook mogelijk worden. Een samengesteld fonds met die drie eigenschappen zal meer tijd kosten omdat er meer data geanalyseerd moet worden. Dit loont echter de moeite omdat spreiding, volgens hun onderzoek, dan beter werkt.

Door: Foppe Lycklama à Nijeholt
voda
0
GM, Ford, Chrysler verkopen meer auto's in oktober


AMSTERDAM (Dow Jones)--De toonaangevende Amerikaanse automerken General Motors Co. (GM), Ford Motor Co. (F) en Chrysler Group LLC hebben alledrie meer auto's verkocht in de maand oktober, wat aantoont dat de auto-industrie in staat is geweest auto's te verkopen ondanks zorgen onder consumenten door de government shutdown.

GM boekte maar liefst een toename in de verkopen van 16%, door meer verkopen bij alle merken, aangevoerd door Buick. Ook Ford en Chrysler kwamen in de dubbel cijfers, met respectievelijke toenames van 14% en 11%.

"Chevrolet, Cadillac en Buick-GMC presteerden allemaal goed tijdens de maand, en het verkooptempo trok echt aan nadat de government shutdown voorbij was", zegt Kurt McNeil, vice-president van GM Amerikaanse verkoopactiviteiten.

Over het algemeen is de verwachtingen dat de verkoop van nieuwe auto's met dubbele cijfers is gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Een groei die suggereert dat de verkopen niet te veel werden geraakt door de government shutdown en het debat over verhoging van het schuldenplafond.

Zowel GM als Ford benadrukten de sterke vraag van retail klanten, een positieve trend voor de industrietak omdat dit aantoont dat meer individuele consumenten zich op de markt begeven.

In totaal verkocht GM in oktober 226.402 voertuigen, tegen 195.764 vorig jaar, en een stijging met 21% ten opzichte van de 187.195 in september.

Ford verkocht 191.985 voertuigen, terwijl Chrysler uitkwam op 140.083.

Ook de Japanse merken Nissan Motor Co. Ltd (NSANY), Toyota Motor Corp. (TM) en Honda Motor Co. Ltd. (HMC) kenden een duidelijk groei op de Amerikaanse automarkt, met respectievelijke toenames van 14%, 8,8% en 7,1%.

GM schat in dat het naar op jaarbasis doorberekende aantal, aangepast voor seizoensinvloeden, in oktober is uitgekomen op 15,6 miljoen voertuigen, waar Chrysler 15,7 miljoen voorziet. Auto-informatie platform Edmunds.com voorziet ene toename van 13% ten opzichte van vorig jaar.


- Door John Kell, vertaald en bewerkt door Elco van Groningen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; elco.vangroningen@wsj.com

pardon
0
Opdracht BAM in Jordanië
Gepubliceerd op 4 nov 2013 om 11:29 | Reacties: 0
BAM 11:15
EUR 3,98 +0,05 (+1,20%)

Opdracht BAM in Jordanië
BAM benoemt toezichtsdirecteur
BUNNIK (AFN) - BAM heeft een opdracht gekregen voor het ontwerp en de bouw van een lng-terminal in Jordanië. Dat maakte het bouwbedrijf maandag bekend. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van 47 miljoen euro.

BAM gaat de terminal aanleggen voor Aqaba Development Corporation (ADC) , zo'n 18 kilometer ten zuiden van de stad. De opdracht wordt binnen 15 maanden uitgevoerd in samenwerking met de lokale partner MAG Engineering & Contracting.

Het bedrijf heeft onlangs al met de uitbreiding van de Aqaba Container Terminal een andere opdracht voor ADC voltooid. Verder zuidelijk bouwt BAM nu aan een kademuur voor het Aqaba New Port-project. Die zal begin 2014 worden voltooid.
pardon
0
Duitse autoverkopen trekken aan
Gepubliceerd op 4 nov 2013 om 13:53 | Reacties: 0 | Onderwerpen: autoindustrie Duitsland
FLENSBURG (AFN/DPA) - De autoverkopen in Duitsland zijn in oktober met ruim 2 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dat meldde het Kraftfahrtbundesamt, dat de registratie van personenauto's bijhoudt, maandag.

De stijging is de eerste toename sinds juli. Over het algemeen is de Duitse automarkt dit jaar zwakker dan in 2012. In de eerste 10 maanden van dit jaar werden ruim 5 procent minder nieuwe auto's op kenteken gezet dan in dezelfde periode vorig jaar.

Marktleider Volkswagen, goed voor ruim een vijfde van de autoverkopen in Duitsland, bracht 2 procent meer auto's aan de man dan in oktober vorig jaar. Nummer 2 Mercedes zag de verkopen met 1 procent stijgen, terwijl bij nummer 3 Audi een daling van bijna 8 procent werd geregistreerd.

In totaal werden er vorige maand in Duitsland 265.441 nieuwe auto's op kenteken gezet. De teller voor de eerste 10 maanden van het jaar liep op tot bijna 2,5 miljoen auto's.
pardon
0
Marks & Spencer ziet verkopen aantrekken
Gepubliceerd op 5 nov 2013 om 09:22 | Reacties: 0
09:22 - Marks & Spencer ziet verkopen aantrekken
LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De Britse kledingketen Marks & Spencer ziet de verkopen weer wat aantrekken. De detailhandelaar noteerde in het derde kwartaal de kleinste omzetdaling van de afgelopen twee jaar. De verkopen bij winkels die minstens 1 jaar open zijn daalden met 1,3 procent, aldus Marks & Spencer dinsdag in zijn derde kwartaalbericht.

De winst voor belastingen kwam 8,9 procent lager uit op 261,6 miljoen pond (309 miljoen euro). Dat was minder dan de gemiddelde verwachting van analisten die op 273 miljoen pond rekenden.

M&S verwacht veel van een nieuwe collectie dameskleding om weer klanten aan te trekken. Met de ontwerpen, waaronder lederen jurken voor 199 pond, hoopt de modeketen negen opeenvolgende kwartalen van omzetdalingen een halt toe te roepen. Het bedrijf zag veel klanten de afgelopen tijd vertrekken naar concurrenten als Zara en prijsvechter Primark.

Goed ontvangen

,,Hoewel pas drie weken in de winkels, is onze herfst/wintercollectie goed ontvangen door de klanten. We zien enkele vroege tekenen van herstel'', zei de Nederlandse topman Marc Bolland in een verklaring. De retailer ondersteunde de nieuwe collectie met de advertentiecampagne 'Britain's Leading Lady's'. Een volgende campagne wordt aangevoerd door de Oscar-winnende actrice Helen Mirren en Grace Coddington, creatief directeur bij het Amerikaanse Vogue.

,,Gezien de aanhoudende druk op het besteedbaar inkomen, blijven we voorzichtig over de vooruitzichten voor de rest van het jaar'', aldus Bolland. Hij leidt het bedrijf sinds mei 2010. Dit voorjaar werd een winkel geopend in de Amsterdamse Kalverstraat.
pardon
0
Beiersdorf verwacht sterkere omzetgroei
Gepubliceerd op 5 nov 2013 om 09:37 | Reacties: 0
HAMBURG (AFN/BLOOMBERG) - Het Duitse Beiersdorf, producent van Nivea, Hansaplast en Labello, verwacht dit jaar een sterkere omzetgroei dan eerder voorspeld. De omzet zal naar verwachting met 6 tot 7 procent toenemen, terwijl eerder werd gerekend op een omzetgroei van 5 tot 6 procent.

Volgens Beiersdorf presteert het Tesa-onderdeel, dat onder meer tape en kleefstoffen levert aan de industrie, beter dan verwacht, geholpen door sterke groei in Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

Beiersdorf zag over de eerste 9 maanden van dit jaar de autonome omzet met ruim 7 procent groeien tot 4,67 miljard euro. Het operationeel resultaat nam met 17 procent toe naar 216 miljoen euro.
pardon
0
Meer passagiers voor Europese luchtvaart
Gepubliceerd op 5 nov 2013 om 11:18 | Reacties: 0 | Onderwerpen: Europa luchtvaart
Air France-KLM 11:53
EUR 7,27 -0,03 (-0,44%)

Meer passagiers voor Europese luchtvaart
AF-KLM: geen massaontslag geëist bij Alitalia
BRUSSEL (AFN) - Europese luchtvaartmaatschappijen hebben in het derde kwartaal 3,2 procent meer passagiers vervoerd dan een jaar eerder. De verschillen binnen de regio blijven echter groot, met een aanhoudende daling bij het passagiersvervoer in Zuid-Europa en groei in het noorden en oosten. Dat maakte brancheorganisatie ACI dinsdag bekend.

EU-landen vervoerden 1,8 procent meer passagiers dan een jaar eerder, terwijl landen buiten de EU een groei van 8,8 procent realiseerden. In Zuid-Europa kende Cyprus (min 3 procent) de sterkste daling, gevolgd door Spanje (min 2,3 procent), Griekenland (min 2 procent) en Italië (min 1,3 procent). Rusland en Turkije hadden een stevig aandeel in de groei van niet-EU-landen met plussen van respectievelijk 10,4 en 11,7 procent.

In Nederland steeg het passagiersvervoer met 3,9 procent.

Vrachtvervoer

Het Europese vrachtvervoer nam ook toe, maar in veel minder sterke mate. ACI meldde over het derde kwartaal een groei van 0,9 procent bij een 0,3 procent hogere capaciteit. Met die plus ligt het vrachtvolume volgens ACI nog altijd onder het niveau van 2010.

Het Europees bureau voor de statistiek Eurostat kwam met cijfers over het Europese passagiersvervoer in 2012. In dat jaar was sprak van een toename van 0,7 procent ten opzichte van 2011. In totaal werden in de 27 EU-landen 827 miljoen passagiers vervoerd. Schiphol was de op drie na drukste luchthaven met 51 miljoen passagiers, een stijging van 2,6 procent op jaarbasis. Londen Heathrow was met 70 miljoen passagiers de drukste luchthaven, gevolgd door Parijs Charles de Gaulle (61 miljoen) en Frankfurt (57 miljoen).
pardon
0
Nordeon neemt Philips Lighting in Dijon over
Gepubliceerd op 5 nov 2013 om 13:25 | Reacties: 0
Philips Koninklijke 13:40
EUR 26,01 -0,20 (-0,76%)

Nordeon neemt Philips Lighting in Dijon over
Philips annuleert verkoop electronicatak
EINDHOVEN (AFN) - Nordeon Groep heeft de fabriek van Philips Lighting in het Franse Dijon overgenomen. Dat werd dinsdag bekendgemaakt zonder financiële details te vermelden.

De verkoop werd maandag afgerond. De site gaat verder onder de naam Nordeon Dijon. De overname zal de positie van Nordeon op het gebied van speciale verlichting aanzienlijk versterken en Nordeon voorzien van een logistieke - en customerservices hub voor de Lighting- en InstallerDirect.com-activiteiten voor Zuid-Europa.
2.298 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 111 112 113 114 115 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX begint in het groen

09:16 De Amsterdamse aandelenbeurs is dinsdag in het groen begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden met w...

  Indices

  AEX 579,61 +0,76%
  EUR/USD 1,1015 -0,09%
  Germany30^ 12.574,50 +0,70%
  Gold spot 1.491,67 -0,12%
  LDN100-24h 7.230,24 +0,33%
  NY-Nasdaq Composite 8.048,65 -0,10%
  US30# 26.916,80 +0,51%

  Stijgers

  Fugro
  +3,86%
  ICT Group
  +2,70%
  ASML
  +1,78%
  Brunel
  +1,57%
  RANDST...
  +1,57%

  Dalers

  Kendrion
  -1,91%
  Acomo
  -0,73%
  Flow T...
  -0,52%
  Corbion
  -0,46%
  ALTICE...
  -0,35%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  taurus86 op 15-okt-19 09:11
  (1)

  taurus86 op 15-okt-19 09:03
  (1)

  taurus86 op 15-okt-19 08:56
  (1)

  kenner66 op 15-okt-19 08:48
  (2)

  Mr.Windows op 15-okt-19 08:41

  Column Forum Meer»

  (22)

  appiehappie op 15-okt-19 09:16
  (85)

  Optiefan op 15-okt-19 06:47
  (1)

  Snugger op 14-okt-19 23:25
  (9)

  luuk4 op 14-okt-19 22:24
  (4)

  het zwaard op 14-okt-19 17:35