Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Turkije NIET in Europa .... ? !!!!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
585 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 7 pietje-2005 13 maart 2017 23:48
  quote:

  basberg schreef op 13 maart 2017 22:18:


  wat worden onze sancties tegen turkye

  Gewoon geen zaken meer doen daar, en zeker niet met vakantie.
  Dubbele paspoorten innemen, en zo mogelijk dan het nederlandse innemen, natuurlijk.
  Begreep dat turkse ministers naar europese hof voor mensenrechten gaan vanwege weigering, haha.
  Haha, voor mensen-rechten, dus.
  Bij voorbaat geen kans op behandeling, denk ik.
  Helaas horen we Trump nu niet over regime change, dus de Nato zal dan die genocideman toch nodig denken te hebben, blijkbaar.
  Gelukkig is het alleen allemaal maar een spelletje van verplassen.
  Blijft Erdogan tenminste even bij de kleine jongetjes vandaan, toch?
  Vanmiddag nog worteltjes bij de turk gehaald ;-)
 2. [verwijderd] 14 maart 2017 11:14
  In 2014 werkte ik Kurdistan en schreef in de Telegraaf forum dat olie ging voor 20 dollar een vat, terwijl Brent en Texas zat rond de 110 dollar een vat. Ik werd als malloot uitgemaakt en ook door de Telegraaf voor de zoveelste keer verbannen. Moderatoren waren toen heel selectief bezig om uw brein cellen met de juiste informatie te spoelen!

  Isis zat aan de andere kant van de berg waar ik werkte en wij verkochte het aan de Turken voor 40 dollar. De zelfde Turkse gerichte koopmannen kreeg dezelfde informatie als ik op de mobile foontjes: uw vrouw moest voor haar clitoris geïnspecteerd worden en dat ding verwijderd worden. Gruwelijke plaatjes werd met trots gedeeld. Dus Isis kon niet hun olie verkopen want handel met enge mensen doe je niet!
  Voor 20 dollar een vat weer wel!
  Ik noemde dat Clitoris Olie zoals Brent, Dubai, Texas olie. Hop weer verbannen.
  Met dat verhandelde geld kon men happen van 500 miljoen aan Amerikaanse wapens importeren.

  Is dat zaken doen ja of nee?


 3. forum rang 7 ffff 14 maart 2017 18:14
  En vooral zaken doen met de Turken en Turkije. Er openen zich tal van mogelijkheden voor alerte zakenmensen.

  Zoals ik vandaag zo mooi las: De zakenwereld denkt en handelt op lange termijn, de politiek op zeer korte termijn, hooguit voor de komende 4 jaar.

  Stemadvies: VVD ! 74 procent AEX inclusief dividenden op 4 jaar tijd. BRAVO ! Zoiets doen Hollande en Tsipras onze Mark Rutte niet na.
 4. forum rang 4 Cézan 18 maart 2017 09:39
  Moody's negatiever over Turkse economie

  Gisteren, 22:56

  Moody's spreekt onder meer van een "voortdurende afkalving van de institutionele kracht" van Turkije. Verder zijn de groeivooruitzichten voor het land verslechterd. Ook dreigt in rap tempo minder geld beschikbaar te zijn voor leningen en wordt geld lenen voor onder anderen consumenten duurder.

  Zal dictator Erdogan - is hij onderhand - niet bevallen en dit is natuurlijk allemaal de 'schuld van NL c.q. Europa'

  bron: de Telegraaf.

 5. forum rang 7 hirshi 18 maart 2017 11:57
  quote:

  henk38 schreef op 17 maart 2017 17:52:


  [...]

  Ik denk dat zakenmensen nu heel alert zijn en Turkije daarom ook de eerste 10 jaar links laten liggen.


  Dat geloof ik niet. Nederland is de grootste investeerder in Turkije en dat zal wel zo blijven hoeveel macht Erdogan ook naar zich toetrekt.

  Nederland zal op andere wijze een weerwoord moeten vinden op de Turkse agressie.

  Zo zijn Turks-Nederlandse media op de hand van de Turkse regering, waarvan er één zaterdag opriep tot protesten tegen Nederland, jarenlang overeind gehouden met geld van het ministerie van OCW met dank aan socialist Jet Bussemaker. Die geldverspilling moet onmiddellijk stoppen.

  En zo wordt de Turkse dienstplicht door Nederlandse Turkse ambtenaren gefaciliteerd (en gefinancierd!) door de overheid. Ook dat moet onmiddellijk stoppen.

  En er is zoveel meer.

  Ook moeten we maar eens stoppen met te spreken van Turkse Nederlanders. We moeten spreken van Nederlandse Turken. Er moet snel een emigratiebeleid komen om (r)emigratie van deze groep naar Turkije te bevorderen.
 6. forum rang 6 @iPlof 1 april 2017 13:31
  Propaganda onder Erdogan: Ankara-tv in de Neder-Turkse huiskamer
  www.volkskrant.nl/buitenland/propagan...

  Voor wie het kan lezen, erg schokkend inkijkje in de Turkse propaganda machine.

  'Kijk, Nederland heeft een schuld van 450 miljard dollar. Ze houden het niet lang meer vol. Ze gaan failliet.'

  'Erdogan zegt op een bijeenkomst, nu met een echt schorre stem: 'Ons land heeft zoveel te verduren gehad van de coalities. Als die coalities er niet waren geweest, waren we nu twee keer zo rijk geweest. Weten jullie wie nog meer tegen de grondwetswijziging gaan stemmen? De PKK, Gulen, Nederland, Duitsland... Dat is toch voor jullie reden om sowieso vóór te stemmen...'
 7. forum rang 5 Skater 2 april 2017 02:20
  Ergogan, Trump en Wilders spelen hetzelfde spelletje. Leiden af van de realiteit die eigenlijk in de krant had moeten staan. Turkije deed NAVO voetwerk in het bevoorraden en funden van ISIS voor zoete Syrische olie. Trump laat de helft van het nieuws over hem gaan ipv de problemen die zijn lande wereld in schiet met mortieren en bommen. Wilders verkettert moslims tot Untermenschen klaar voor uitroeiing, hoe ironisch, voor zijn vaderland Israel. Hoe komt iemand met een dubbel paspoort zo ver in de NL politiek? Met zijn openbare anti-moslim agenda dient hij (geheel politiek correct, maar probeer eens een anti-joodse campagne te voeren, zelfs na de genocide op Gaza...) louter de Israelische globale agenda, en een klein beetje zijn ongezonde ego.

  Mensen, laat je niet zo afleiden van wat er echt aan de hand is. In Palestina, Yemen, Syrië, en de rol die Saudi-Arabië, Israël, USA en net zo goed bloedbroeder Nederland daarin spelen. Wij hebben dat burgerbloed ana de handen. Bosnië was nog niet genoeg. We moeten nu zelf de bommen gooien, de vluchtelingen sperren, uithongering en ziekten bewerkstelligen.

  Turkije wordt nooit Europa. Maar het houdt om mooi bezig terwijl andere dingen doorgang kunnen vinden. En wordt het toch Europa, dan zie je hoeveel nut stemmen heeft. USA heeft quasi-democratie middels 2 even kleurloze politieke partijen. Wij hebben er tientallen, maar het resultaat is hielenlikken naar boven en trappen naar onder. We zijn helemaal niet beter dan de NSB driekwart eeuw geleden. De één kijkt weg, de ander vrijwilligt om de handen extra vuil te maken. Onze kleinkinderen zullen over 50 jaar toegeven dat wij "fout" waren in Het Grote Bedrog. Onderdeel van het probleem, begunstigden van de aanloop naar WO3. Want kijk om je heen, wij komen er totnutoe het beste vanaf. En we zijn niet met heel veel.
 8. forum rang 6 @iPlof 9 mei 2017 22:33
  Turken denken massaal dat Turkije het goed gedaan heeft door leiding van Erdogan.
  Veel waarschijnlijer is de enorme impuls van ruim 10 jaar economisch bij de Europese unie zitten.
  Een enorme markt hebben de Turken er plotseling bij gekregen en waarin zij relatief erg goedkoop en concurrerend waren.

  Met zijn dictatoriale houding en oorlogstaal zal Turkije nooit bij de EU komen en bedrijven kijken wel uit nu.
  Zou de relatie verder verslechteren, wat zeer waarschijnlijk is, dan gaan economie en huizenprijzen door het putje.
 9. forum rang 5 whammy 10 mei 2017 09:56
  quote:

  haas schreef op 10 mei 2017 07:44:


  er zijn 2400 NL-bedrijven(klein en groot) werkzaam in Turkije


  Deze hebben hun biezen gepakt en kiezen eieren voor hun geld. Met de sultan kun je van alles verwachten.
  - vastgoedfonds Vastned.
  - modeketen C&A.
  - bouwbedrijf De Meeuw zit er nog met een eigen prefabfabriek maar voor hoe lang?
  - high-tech bedrijf KMWE voornamelijk gericht op defensie opdrachten?
 10. forum rang 7 haas 21 juli 2017 13:28
  DEUTSCHE UNTERNEHMEN IM VISIER
  Fast 700 Firmen auf schwarzer Liste der Türkei

  Die türkische Regierung wirft viel mehr deutschen Unternehmen und Einzelpersonen vor, sie würden den Terror unterstützen. Auf einer entsprechenden Liste finden sich nach Handelsblatt-Informationen fast 700 Namen.

  PS: dan maar geen wm,magnetron etc van BEKO kopen (=Turks bedrijf)
 11. 1-Choke 23 juli 2017 10:25
  Saudi met een paar van z'n buur landen willen weinig olie aan Amerika leveren zodat de 'international dollar' sterk blijft. Saudi wilt ook dat Qatar niet levert en met hun takken van dat 'internationale dollar afblijven' en Turkije mag ook niet aan die 'international dollar komen'. Amerika 'moet' siegheil (was willen) hebben dat Europa geen energie krijgt van Turkije, Iran, Rusland en Qatar zodat de 'locale dollar' wat geen zak waard is te versterken. Koerdistan wat niet Midden Oosters is maar een Europees bevolking (tjek taalgebruik) wat verdeeld is over 4 landen en dan flink uitgemoord wilt onafhankelijkheid. Dus Turkije met 20% Koerden, Iran, Iraq en Syria moeten dan deel van hun belasting inningen verliezen of te wel de mogelijkheid om geld te vervalsen.
  Het kamp Russen met Turken, Iran, Qatar die hoofdzakelijk Shitti Moeslim georiënteerd zijn, zullen voor keuzen staan voor onafhankelijkheid van Koerden. Zullen de Russen met de Turken meespelen om de Koerden af te slachten? Amerika wilt hebben de Koerden gaan onafhankelijk maar willen de gevolgen niet kennen voor een massieve oorlog. Rusland baat om Turkije op te delen in drie, Iran wilt dat niet want dan kunnen zij 1/3 de van hun grond afstaan en Amerika wilt weer Iran opdelen. Een beetje geopolitieke schaakmat met veel economisch vluchtelingen van Turkije naar Europa want tussen gebom te leven is ook niet zo vrolijk. Dus Turkije wel in Europa (gevlucht).
585 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 532,57 -1,12%
EUR/USD 1,1097 +0,16%
Germany30^ 11.672,30 -0,92%
Gold spot 1.729,40 0,00%
LDN100-24h 6.144,18 0,00%
NY-Nasdaq Composite 9.489,87 +1,29%

Stijgers

ADYEN NV
+5,16%
Wolter...
+3,34%
Flow T...
+3,28%
Acomo
+2,93%
Lucas ...
+1,90%

Dalers

Fugro
-10,39%
Wereld...
-7,19%
UNIBAI...
-6,47%
Air Fr...
-5,77%
Sligro
-5,17%

Nieuws Forum Meer»

(17)

wiegveld op 30 mei 2020 22:19
(61)

Dead cat bounce op 30 mei 2020 21:08
(14)

bergen333 op 30 mei 2020 16:17
(13)

WijHetVolk op 30 mei 2020 16:09
(11)

bezinteergebelegt op 30 mei 2020 13:07

Column Forum Meer»

(738)

ren-je-dement op 30 mei 2020 22:12
(8)

NielsjeB op 30 mei 2020 11:46
(7)

Telraam op 29 mei 2020 23:19
(667)

ciska op 29 mei 2020 19:15
(2)

Atari op 29 mei 2020 18:32
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare