Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Trading tool - eigen algortime/ tradingsformule

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Jake90 12 september 2016 11:20
    Daytrading is een hot item en de beurs wordt inmiddels grotendeels door automatische trades beheerd. Het is daarom ook niet zo gek als de particulier hier ook mee gaat beginnen. En dus ben ik op zoek naar een trading tool die mij realtime koersen geef en daarnaast mij de mogelijkheid geeft om een eigen trading formule/ algortime op te stellen die ik uitvoerig kan testen alvorens ik hem ga activeren. Verder wil ik dat de tool automatisch handelt door vooraf ingestelde boundaries in te stellen.

    Het vinden van een tool die dit allemaal aanbied is nog vrij lastig, maar dat niet alleen ook zeer prijzig! Ik ben daarom erg benieuwd wat voor software jullie als daytraders gebruiken en of de software aan te raden is. Ook leuk als je tips hebt voor mensen zoals mij (bijv. valkuilen).

    De tool die ik zelf tegen kwam is Wall Street proffesional. Het nadeel van deze tool is dat een jaarabonnement voor realtime koersen als € 600.- bedraagt en dan moet je de software ook nog eens eenmalig voor een +/- € 300,- aanschaffen.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.