Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurswaarde Inverko slechts € 1,8 miljoen

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 december 2015 11:00
    Leek – Inverko Polymers, dochteronderneming van Inverko NV (kunststof recycling) heeft twee contracten gesloten voor de levering van eindproducten. Met deze opdracht is een omzet gemoeid van 1,2 miljoen euro.

    Met de productie en levering van de producten op basis van de nu gesloten overeenkomsten zal direct een begin worden gemaakt. De omzet zal grotendeels in 2015 worden gerealiseerd, met een mogelijke uitloop naar januari 2016. De verwachting is dat deze orders een jaarlijks repeterend karakter zullen krijgen.
    Structurele groei De steeds groter wordende vraag naar kunststoffen in de wereld zal leiden tot grondstoffenschaarste. Daardoor neemt de noodzaak van duurzame oplossingen toe. Het hergebruik van grondstoffen zal de komende jaren daardoor naar verwachting sterk toenemen. Inverko heeft als ketenregiseur een duurzaam business model ontwikkeld waarin kringlopen worden gesloten en afval wordt hergebruikt als grondstof voor eindproducten.

  2. [verwijderd] 17 december 2015 21:30
    Inverko Polymers
    Omzet Q1 1,8 miljoen
    Omzet Q2 2,1 miljoen
    Omzet Q3 2,4 miljoen
    Omzet Oktober (1e maand Q4) 1,4 miljoen

    EBITDA Q1 50.000
    EBITDA Q2 50.000
    EBITDA Q3 162.000
    EBITDA Oktober (1e maand Q4) 88.000

    Synaplast
    Omzet Q1 0,4 miljoen
    Omzet Q2 0,7 miljoen
    Omzet Q3 0,4 miljoen
    Omzet Oktober (1e maand Q4) 0,28 miljoen

    EBITDA Q1 10.000
    EBITDA Q2 50.000
    EBITDA Q3 10.000
    EBITDA Oktober (1e maand Q4) 16.000

    Inverko Compounding
    Omzet Oktober (1e maand Q4) 0,7 miljoen

    EBITDA Q1 -142.000
    EBITDA Q2 20.000
    EBITDA Q3 20.000
    EBITDA Oktober (1e maand Q4) 16.000

    Totaal EBITDA (Polymers, Synaplast, Compounding)
    Q1 -82.000
    Q2 120.000
    Q3 192.000
    Q4 120.000 (alleen oktober)
    Totaal 350.000

  3. [verwijderd] 18 december 2015 00:18
    Als je het koersverloop sinds de beursgang ziet, de figuren achter de beursgang, de ruziemakende directie en uitgestoten directieleden ziet weet je genoeg je nooit in dit aandeel te begeven.
    Kijk je naar de marginale cijfers en de bedrijfstak recycling, kan het niet anders dan bergafwaarts gaan, plastic en polymeren uit afval leuke business maar met huidige olieprijzen kan het voorlopig niet goedkomen als het recyclen duurder is dan nieuw plastic uit aardolie.
    Kortom weg ermee en niet meer naar kijken.
  4. forum rang 7 ffff 18 december 2015 12:37
    31,29 procent erbij.......

    En de KK van IEX verkeert ( weer???) in een diepe slaap....?

    Die slagzin van mij: MMWOPS...... gaat mogelijk ( !!!!!) hier steeds meer toepasselijk zijn. Overigens niet in Inverko, want is moeilijk daar gegevens over te vinden. D'r zijn diverse Inverko's heb ik inmiddels ontdekt....

    Peter
  5. [verwijderd] 18 december 2015 14:54
    quote:

    Florence  schreef op 18 december 2015 12:02:

    Onzin. De omzetten nemen van alle bedrijfsonderdelen nemen fors toe, kwartaal na kwartaal.
    De olieprijs is tijdelijk laag. Dat is een momentopname. Recycling wordt in de toekomst steeds interessanter.

    Er is geen enkel bedrijf op de Amsterdamse beurs met zo´n lage beurswaarde.

    Mooi die glazen bol waar je die olieprijs in ziet, mooi kun je toch maar beter in de olie gaan investeren.
    Dit bedrijf is sinds de beursgang,zo lijkt het mij is drukker bezig met geld bijeenschrapen via de beurs dan dat ze met recyling verdienen.

    LEEK (AFN) - De aandeelhouders van afvalrecyclingbedrijf Inverko hebben donderdag ingestemd met een verlaging van de nominale waarde en de samenvoeging van aandelen. Die stap was noodzakelijk om een beoogde versterking van het kapitaal uit te kunnen voeren.
    De nominale waarde per aandeel is verlaagd van 0,20 naar 0,02 euro. Vervolgens zijn de stukken per 100 samengevoegd in één nieuw aandeel, met een nominale waarde van 2 euro. De beurskoers was de afgelopen tijd gedaald tot onder de oorspronkelijke nominale waarde, waardoor Inverko geen emissie kon doen. Na de wijzigingen, die van kracht worden op 6 november, kan dat wel. De uitgifte valt volgens het bedrijf binnen het kader van de financieringsfaciliteit die begin dit jaar werd overeengekomen.
    Inverko gaf ook aan te praten met strategische partners die eventueel een belang willen nemen in het bedrijf. Na afwikkeling van de 'reverse split' zullen er ruim 888.000 aandelen Inverko uitstaan. Het bedrijf komt op 13 november met een handelsbericht over het derde kwartaal.
  6. [verwijderd] 18 december 2015 14:57
    quote:

    Witte Weduwe schreef op 18 december 2015 12:55:

    Geen informatie? Of domme arrogantie waar je zovaak blijk van geeft? Standaard pump en dump notering, maar stap er gerust in met je miljoenen...
    Ja zo is het, die MWOPS beleggers moet je ook niet volgen, hebben het alleen over hun successsen, de zeperds zie je ze niet over.
    Maar goed het geeft steeds weer een gulle lach.
  7. [verwijderd] 18 december 2015 15:04
    Ja het gaat daar echt lekker.

    Ron van Veldhoven blijkt afgelopen zomer niet geheel vrijwillig vertrokken bij het beursgenoteerde recyclingbedrijf Inverko (voorheen Vivenda). De zittende bedrijfstop liet hem eerst schorsen als bestuurder, volgens betrokkenen omdat hij maar aandelen bleef dumpen.
    Dat blijkt uit een reconstructie in de nieuwste Quote. Een dag voordat hij opstapte, op 18 augustus, schorste Inverko hem bij de Kamer van Koophandel. ‘Dat heeft mij ook verbaasd’, reageert Van Veldhoven in het artikel. ‘Het huidige bestuur is hiervoor verantwoordelijk.’

    In de maanden voor zijn vertrek dumpte Van Veldhoven via 36 transacties miljoenen aandelen op de markt. Dat leverde hem meer dan een half miljoen euro op. De koers van Inverko gleed in de tussentijd steeds verder onderuit.

    Volgens Geert Schaaij, tot eind 2013 betrokken als adviseur, was de aandelendump oorzaak van de breuk tussen Inverko en Van Veldhoven. ‘Ze waren er niet zo blij mee dat hij zijn aandelen verkocht. Het was ook heel onhandig, maar ik het begrijp het wel.’ Van Veldhoven zou de opbrengst nodig hebben gehad om privéschulden af te betalen.

    President-commissaris Daan Zethoven reageerde met de opmerking dat de strategie van Van Veldhoven ‘meer gericht was op de beurskoers dan op de inhoudelijke business.’

    Eerder bleek ook dat Inverko een schadeclaim aan de broek kreeg omdat Van Veldhoven als Vivenda-baas de koper van een bedrijfsonderdeel zou hebben misleid. Die zaak werd geschikt.

    www.quotenet.nl/Nieuws/Inverko-top-sc...
  8. [verwijderd] 18 december 2015 15:09
    Nog zo mooi verhaal.

    De verwijten aan het adres van Alssema gaan hierom: in 2014 haalt Inverko geld op bij beleggers. In het prospectus daarvan staat dat Alssema persoonlijk garant staat voor een lening van €5,7 mln van zijn bedrijf Inverko bij ABN Amro. Een rol speelt ook dat Alssema bij de 'reverse listing' een groot pakket aandelen kreeg voor de inbreng van zijn eigen bedrijf in het vernieuwde beursfonds. Steen des aanstoots voor sommige beleggers is het persbericht in maart dit jaar dat hij vijftien miljoen aandelen teruglevert aan Inverko, terwijl het bedrijf de helft (dus afgerond €3 mln) van Alssema's privéborg voor Inverko overneemt.

    Bochten

    Heeft Alssema daarmee zijn persoonlijke garantstelling (deels) verlegd naar het bedrijf? Dat is ongunstig voor aandeelhouders, die opdraaien voor de privélening. Inverko en Alssema wringen zich in bochten om een antwoord te ontwijken.

    Inverko meldde dit jaar dat de aandelen die Alssema heeft teruggeleverd, worden verkocht aan een ‘externe investeerder’. Maar wie? Op de aandeelhoudersvergadering vorig maand was hierover rumoer, zeggen aanwezigen. Zij vrezen dat de investeerder de aandelen op de markt dumpt. Dat zou de koersdaling verklaren.
    Pr-bureau

    Inverko wil niet schriftelijk reageren op vragen. Dit is te ingewikkeld

    Verhaal is ingekort voor meer...

    fd.nl/beurs/1130434/bestuursvoorzitte...
  9. forum rang 7 ffff 18 december 2015 15:32
    Witte Weduwe,

    Wel een erg magere, zo niet simpelweg stupide posting van jou! " Standaard pump en dump" is het enige wat jij kan opmerken. Beetje onderbouwing met een grafiek , hééééél misschien mogelijk? Of is dat ook teveel gevraagd?

    Van Jojo weten we al jaaaaaren dat hij zich om mij druk maakt en het liefst schoffeert, terwijl ik juist een discussie over dit bedrijf wil steunen.

    Jojo komt dan ook met zinnige postings over dit onderwerp. Nu nog eens bij EADS/ Airbus, ABInbev, VW, ach teveel om op te noemen. Jammer dat als Jojo iets van ffff leest hij een waas voor de ogen krijgt en iedere onnozel posting van een Witte Weduwe of een Fred blindelings gaat steunen.... Jammer, maar voorspelbaar!

    Peter

    P.S. Geen positie in Inverko, wel in ten Cate en dat interesseert mij vandaag nog 1000 maal meer dan Inverko....
  10. [verwijderd] 18 december 2015 15:37
    quote:

    ffff schreef op 18 december 2015 15:32:

    Witte Weduwe,

    Wel een erg magere, zo niet simpelweg stupide posting van jou! " Standaard pump en dump" is het enige wat jij kan opmerken. Beetje onderbouwing met een grafiek , hééééél misschien mogelijk? Of is dat ook teveel gevraagd?

    Van Jojo weten we al jaaaaaren dat hij zich om mij druk maakt en het liefst schoffeert, terwijl ik juist een discussie over dit bedrijf wil steunen.

    Jojo komt dan ook met zinnige postings over dit onderwerp. Nu nog eens bij EADS/ Airbus, ABInbev, VW, ach teveel om op te noemen. Jammer dat als Jojo iets van ffff leest hij een waas voor de ogen krijgt en iedere onnozel posting van een Witte Weduwe of een Fred blindelings gaat steunen.... Jammer, maar voorspelbaar!

    Peter

    P.S. Geen positie in Inverko, wel in ten Cate en dat interesseert mij vandaag nog 1000 maal meer dan Inverko....
    Kijk je begint zelf met je MWOPS, schrijft zelf dat je niets van dit bedrijf weet, kijk dat noem ik nu dom gezwets.
  11. forum rang 7 ffff 18 december 2015 15:46
    Neen hoor Jojo: Ik geef juist glashelder aan dat ik het bedrijf NIET ken en geef ook absoluut niet aan of je die aandelen moet kopen. Ik was alleen maar enorm verbaasd over de koersreactie NA de posting van Florence.

    DAAR.....ging mijn posting over. Nergens anders over!

    Dus voortaan Jojo veel beter postings lezen, want jouw laatste posting is nu weer zo'n pracht van een voorbeeld van dom gezwets van....JOU! Er wordt nergens beweerd dat ik iets over Inverko weet, integendeel ik was er zelfs achtergekomen dat er meerdere Inverko's bestaan en meld dat ook.

    Die waas bij jou als je FFFF ziet is wel wat ziekelijk Jojo!

    Peter
  12. [verwijderd] 18 december 2015 15:59
    quote:

    ffff schreef op 18 december 2015 15:46:

    Die waas bij jou als je FFFF ziet is wel wat ziekelijk Jojo!

    Peter
    Nee hoor je kwam in een draadje waar ik aanwezig was, dus je moet wel erg dom zijn die omdraaring van jou te geloven.
    Maar goed bekijk het maar ik weet veel meer dan jij ooit zal weten over inverko en Witte Weduwe zit het dichtste bij de realiteit, al was het alleen al door het ineens opduiken van dit draadje in de KK.
    Misschien gaan we zondag en maandag de verklaring zien.
  13. Twinkeling 18 december 2015 21:16
    Heer vier keer f###. Jouw postings geven wederom blijk van arrogantie en domheid. Daar hoef ik niet een onderbouwing voor te geven. Waar jojo je nog wegwijs biedt, zend ik je naar je archief. Al decennia pump en dump. Ga maar na hoeveel aandeeltjes er ooit uitgegeven zijn voor de tig maal reverse splits.

    Was je je posting anders aangegaan dan schofferen had ik nooit gereageerd. Te triest voor woorden hoe zuur bejaarden kunnen zijn.
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0775 -0,06%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.765,80 +0,42%
Gold spot 2.368,03 +0,93%
NY-Nasdaq Composite 16.346,27 +0,27%

Stijgers

Accsys
+5,43%
CM.COM
+2,92%
NX FIL...
+2,63%
RANDST...
+2,61%
ForFar...
+2,43%

Dalers

Kendrion
-2,99%
UMG
-2,95%
Alfen ...
-2,63%
EBUSCO...
-2,29%
VIVORY...
-1,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links