Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Automatisch handelen?

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. KeesAEX 30 augustus 2015 11:46
    quote:

    BEN hofnar schreef op 30 augustus 2015 11:41:

    Nee, want je ziet alleen de resultaten van de goede systemen. De slechte systemen laten ze stilletjes in een hoek doodgaan.

    Je kent het verhaal van het fabuleuze kop/munt systeem toch wel? Als je maar genoeg varianten start is er na een jaar een topsysteem geboren met fantastische resultaten sinds de start.
    Dan lijkt het mij dat je die moet kiezen, of snap ik er nu helemaal niets meer van??? hahaha!
  2. [verwijderd] 31 augustus 2015 16:25
    Nieuw in September!

    Het zijn drukke tijden bij Beursfoon. Per 1 september gaan wij een exclusieve samenwerking aan met één van de grootste banken van Europa; de Commerzbank. De Commerzbank is de grootste uitgever van beursproducten in Europa. Klik hier voor een interview met John Beijer over de samenwerking van ons onderdeel Turbotrends met de Commerzbank.

    Voor U als klant betekent dit toegang tot de meest toonaangevende research en data. Hierdoor kunnen wij onze autotrading systemen nog beter voeden met kostbare informatie en zal het aantal handelssystemen verder worden uitgebreid. Tevens lanceren wij een splinternieuwe portefeuille in factors.

    Een factor is een hefboomproduct waarmee ingespeeld kan worden op koersstijgingen, maar ook op koersdalingen. Deze hefboomproducten hebben elke dag een vaste hefboom en geen afloopdatum en kunnen dus niet uitgestopt worden. Factors zijn momenteel al zeer populair in landen zoals Duitsland en Frankrijk. Wij gaan deze inzetten met een startkapitaal vanaf 5.000 euro en we volgen hiermee 5 verschillende indices.

    Kortom, vele positieve ontwikkelingen voor U als volger van Beursfoon.

    De financiele markten noteren momenteel rond de 445 punten en technisch gezien zijn we in iets rustiger vaarwater terecht gekomen. Echter, dit is in onze ogen stilte voor de storm en we verwachten ook in de maand september zeer veel beweging waar we samen met U van gaan profiteren. Kortom, de markten zijn in beweging en met de juiste systemen en het juiste abonnement maakt U ook kans om geld te verdienen in deze markten.

    Het Beurstrading systeem van de Aex scoort bijna 85% rendement in 1 Maand!!! In 2014 172% netto winst!!!
26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.