Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Gemalto« Terug naar discussie overzicht

Gemalto maart 2015

76 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 april 2015 17:14
    quote:

    Erg chebbi schreef op 31 maart 2015 07:56:

    Klantje in Denemarken erbij, (NFC)- betaalpassen.
    Ik heb zelf nog niet zo'n pas en moet de eerste betaling daarmee bij mij in de supermarkt nog zien plaatsvinden. Maar het komt er nu razendsnel aan.
    Ik heb al wel zo'n pas en geloof me, dit gaat straks snel.
    Bij ons bedrijfsrestaurant was het eerst chippen. Dat is gestopt. Nu nog noodgedwongen pinnen. Gevolg: lange rijen voor de kassa
    Met een NFC chip is de betaling in ene tel gedaan. Vergelijk het met inchecken bij een bus of tram. Je haalt je pas erlangs, piepje, en het is klaar.
    Dat het nog niet zo populair is komt omdat de MKB al zijn pinapparaten moet vervangen door een exemplaar met een NFC reader. Kosten voor eigen rekening.

    Ik weet natuurlijk niet wie de chips in de betaalpassen levert hier in Nederland. ING is al bezig met uitrollen. Van andere banken weet ik niet hoe ver ze zijn. En ook niet of de gebruikte chip van Gemalto komt
  2. [verwijderd] 2 april 2015 20:11
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 1 april 2015 20:47:

    maandag 3 procent up, gisteren weer 2 down, vandaag weer 2 up. Morgen weer 3 down ? en nog steeds vergeven vd shortposities
    shortsell.nl/short/Gemalto/90/archived
    He bezinteergebelegt, heb je een reden waarom je een "archived" overzicht bijsluit waarbij het lijkt alsof er 13,7% wordt geshort?

    Als je naar de shortsell site gaat en kijkt wat vandaag de shortposities zijn dan zie je maar 7,8% met een dalende trend.

    Logisch want het gemiddelde in "Archived" over 90 dagen is dan wel 13,7 maar de actuele stand geeft aan dat shorters aan het afbouwen zijn. (op een paar nieuwe shorters na zoals 3bay en Coatue)

    Zo kan ik het ook verkopen in de grafiek dat je moet kijken naar de stand van 31 december 2014 -> 0% (foutje in de database van ShortSell ;-)

  3. forum rang 7 bezinteergebelegt 4 april 2015 10:16
    quote:

    sjaak35 schreef op 2 april 2015 20:11:

    [...]

    He bezinteergebelegt, heb je een reden waarom je een "archived" overzicht bijsluit waarbij het lijkt alsof er 13,7% wordt geshort?

    Als je naar de shortsell site gaat en kijkt wat vandaag de shortposities zijn dan zie je maar 7,8% met een dalende trend.

    vlgs mij is het geen 7,8 maar 8,56. en dat zijn de posities > 0.5 met verplichte melding. Die 8,56 staat i.i.g. hier genoemd:

    shortsell.nl/universes/Nederland

    En die 13,7 is vlgs dit overzicht 14,45 geworden, ofwel incl. alle bekende meldingen < 0.5

    shortsell.nl/short/Gemalto/90/archived

    Alleen van die meldingen < 0.5 is niet bekend of ze ook nog bestaan want die hebben geen meldingsplicht maar als ik zie dat dat getalletje fluctueert, net zoals de verplichte meldingen, heb ik geen reden om aan te nemen dat ze niet meer zouden bestaan.

  4. viermeiden 23 april 2015 07:29
    L.s.,

    AMSTERDAM (AFN) - Gemalto heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met NCR, de mondiale marktleider in technologieën voor consumententransacties. Dat maakte de digitaal beveiliger donderdag bekend, zonder daarbij financiële details te melden.

    Gemalto zal een oplossing voor fraudedetectie van NCR, Fractals, toevoegen aan zijn product voor veilig mobiel bankieren (Ezio). Deze beheersoftware voor banktransacties versterkt de ,,meerlaagse beveiligingsoplossingen'' van Ezio

    Gemalto heeft een wederverkoopovereenkomst gesloten met NCR Corporation over de Fractals-software.

    viermeiden
  5. viermeiden 30 april 2015 07:30
    L.s.,

    AMSTERDAM (AFN) - Gemalto heeft de omzet in het eerste kwartaal flink zien groeien. Dat bleek donderdag uit een tussentijds handelsbericht van de digitaal beveiliger.

    Gemalto zag de opbrengsten uitkomen op 686 miljoen euro. Dat is een stijging van 19 procent bij constante wisselkoersen ten opzichte van een jaar eerder. Op basis van zogenoemde historische wisselkoersen dikte de omzet met 29 procent aan, aldus de onderneming.

    De omzetgroei kwam van alle bedrijfssegmenten, waarbij Gemalto specifiek spreekt van sterke prestaties bij onder meer het onderdeel Payment & Identity. Bij dat segment werd een omzet neergezet van 369 miljoen euro (plus 35 procent) en bij Mobile 316 miljoen euro (plus 7 procent).

    viermeiden
  6. [verwijderd] 1 mei 2015 10:40
    Credit Suisse verhoogt koersdoel Gemalto
    10:09 1-5-2015

    Beursblik: Credit Suisse heeft het koersdoel voor Gemalto verhoogd van 58,50 naar 65,00 euro met een onveranderd Underperform advies. Dit maakte de Zwitserse broker vrijdag bekend.

    De koersdoelverhoging volgt na de cijfers van Gemalto over het eerste kwartaal. In de eerste drie maanden van 2015 boekte het Franse digitale beveiligingsbedrijf een omzetstijging van 29 procent naar 686 miljoen euro.

    Gemalto sloot donderdag 2,3 procent hoger op 83,10 euro.

76 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.