Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Amerikaanse aandelen« Terug naar discussie overzicht

POET Technologies Inc.

3.208 Posts
Pagina: «« 1 ... 127 128 129 130 131 ... 161 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 februari 2015 18:01
    Ben je dronken doewap?!
    Naar mijn inziens had ik gegronde redenen om me zorgen te maken.
    En dit werd zeker nog versterkt toen die video van YouTube verdween!

    Ik ben al 'ns het slachtoffer geworden van een bedrijf die geschorst werd omdat regels overtreden waren, dus ben ik hier gevoelig voor. Als je dat niet kunt begrijpen dan zegt dat meer over jou beperking om andere in te schatten. "Kul" & "androgyne schizofreen" zijn hier een goed voorbeeld van!

    Weet je wat, zoek 't lekker zelf uit jochie.

    Dit was m'n laatste bericht op deze nutteloze site! Ik heb betere dingen te doen dan me te verantwoorden tegenover hypocrieten die hier pumpen en op Agoracom gaan bashen. Je hebt 90% van alle info omtrent dit aandeel aan mij te danken & ik ga me echt niet meer bezighouden met onderkruipers die me een mes in de rug steken!
  2. veer62 21 februari 2015 18:22
    Kom op jongens effe gewoon doen.
    SevenO,gooi je kop niet in de windt ik zal het erg vinden als je hier niets meer plaats.jij en doewap zijn hier erg waardevol.
    En doewap effe dimmen met je worden man nergens voor nodig.

    Veer zou het leuk vinden als jullie weer gewoon doen tegen elkaar.
    Tenslotte zitten we allemaal voor het zelfde doel.
    Groetjes veer
  3. [verwijderd] 21 februari 2015 20:14
    Ik ben wat onnodig onaardig geworden, excuses daarvoor. Maar geloven of begrijpen doe ik het niet, seven. Je verhaal klopt niet. Ik kan er niet bij dat je zo snel uit en weer in stapt, hoewel ik mij dat ook helemaal niet hoef aan te trekken. Daarnaast geloof ik geen seconde dat je werkelijk een suspension hebt gevreesd. Dit is verdorie de venture, de minst gereguleerde aandelen-slangenkuil op aarde...

    Nogmaals, excuses voor mijn onnodige taalgebruik. Het is waar dat je veel van de info geleverd hebt, die ik gebruikt heb.
  4. [verwijderd] 26 februari 2015 20:57
    Alleen maar goed nieuws van Poet; verwachtingen die worden ingelost, het bestuur dat er alle vertrouwen in heeft, intresse in het produkt in ontwikkeling van grote partijen, Nasdaq beursnotering in het vooruitzicht, ...
    Maar wat blijft de koers drukken; wordt Poet groter voogesteld dan het werkelijk is, wil men eerst 100% zekerheid hebben, of verwacht men nog een kapitaalsverhoging daar ze hun produkt aan het promoten zijn bij toekomstige investeerders.
    Wat is de reden van de koersdruk, voorlopig blijven we hangen rond de 1,50 en zullen ze toch vlug met antwoorden moeten komen als men in de nabije toekomst op de Nasdaq wil noteren.
    Laten we hopen dat geduld beloond.
3.208 Posts
Pagina: «« 1 ... 127 128 129 130 131 ... 161 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.