Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Imtech« Terug naar discussie overzicht

Imtech: Weekdraadje van 2/06 tem 7/06 Een nieuwe maand ,een nieuw begin. Op naar de emissie en de 2€

1.279 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 64 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 juni 2014 18:25
    De kennis en de know how binnen het bedrijf zullen altijd blijven functioneren, de kennis en ervaring verdwijnt niet zomaar.
    Ik ben bang en ik hoop dat de banken verliezen gaan lijden op dit account, het zal een keer moeten gebeuren, qua aandeelhouderswaarde is het leed namelijk al geleden.
    De vieze, gore, hoge rente die de banken in rekening brengen gaat zich tegen diezelfde banken richten...te hebberig dus!

    Het IM-mangement moet het bedrijf(buiten de banken om) opsplitsen en levensvatbaarheid creeeren voor bedrijf en medewerker.

    De shorters gaan het winnen van de begeleidende banken....
  2. [verwijderd] 3 juni 2014 18:30
    quote:

    Mr. Blok schreef op 31 mei 2014 07:36:

    Goedemorgen Imtechvrienden en andere..... deze maand zal de maand vd waarheid worden en de definitieve heropstanding inhuldigen.
    We krijgen een verkoop van één of ander onderdeel, misschien krijgen we wel een aangename verassing zoniet kom maar af met die emissie waar ik volop zal gaan intekenen en binnen zes maanden de vruchten van zal plukken.

    Een verdubbeling zal dan niets meer in de weg staan als alles opgeklaard is.
    tja, een ding is zeker Imtech is wel het laatste waar je in moet beleggen. Je weet nml zo goed als zeker dat je verlies gaat draaien. Kom op, er zijn zoveel leuke aandelen. En als je hier veel verlies hebt hoef je die toch niet persee met Imtech terug te verdienen. Kijk eens verder dan Imtech. Ik heb dit ook gedaan en ben bij 12€ zoiets uitgestapt met verlies. Ik geloofde ook in Imtech. En heb ook toen mijn verlies genomen. En andere aandelen gekocht die dit verlies weer goed maken.
  3. stot 3 juni 2014 22:27
    Wie weet komt er 40'of 50 miljoen terug van de verzekering die imtech tegen fraude had tel er 350 voor ICT bij op en we zijn er 400 milj

    Ik,begrijp,optimístisch gedacht maar weer eens een andere kijk dan al dat negatieve...

    Ik denk dat vanaf q3of q4 het bedrijf. Weer goed gaat draaien de rentelasten dalen na verkoop ICT en er volgend jaar uit gewone bedrijfsvoering in de eerste 6 maanden 60 miljoen verdiend kan worden

    Komt goed geen emissie en koers weer naar 2.50 euro voor eind 2015

    Gr en slaap zacht
  4. Value investor 4 juni 2014 00:03
    quote:

    pieren schreef op 18 mei 2014 19:58:

    [...]

    Beste Active investor , ik heb er verder over nagedacht en ik wil ook verder uitbreiden. Het bestuur gaat de komende weken de emissie niet aankondigen (denk ik, anders hadden ze het vorige week donderdag gedaan), wat zorgt voor verdere onduidelijkheid. Omzetten, nieuwe orders en ebitda staat onder druk; slechts een emissie kan lucht bieden (verkoop onderdelen leidt tot niet, daarmee locken ze slechts eigen vermogen in zoals het nu op de balans staat, 229 mln euro nu (daar zit nog 15 mln in van Rabo van de financieringsaandelen, telt eigenlijk niet mee; in q3 verwacht ik het eigen vermogen negatief). Maar, en dat is een vraag ook aan jou, wat is de price target? Ik weet het niet goed. De waarde moeten we bepalen door middel van optieanalyse. Het aandeel is immers nog slechts een optie om geld bij te kunnen storten om het bedrijf naar je toe te trekken.
    Misschien moeten we ook rekenen met een marktrente ipv de rente die imtech nu betaalt. Als ze 5% zouden betalen ipv 10%, zouden de aandelen misschien wel waarde hebben? Ik denk het wel. Dan heb je 150 mln ebitda per jaar nodig om breakeven te draaien ipv de 210 mln van nu.
    Groeten en een fijne avond,
    Hallo Pieren, hoe is het trouwens afgelopen met je positie?

    Ik hoop dat je nog net zo short zit als ik. De price target blijft namelijk nog steeds EUR [0,00 - 0,25] per aandeel op basis van mijn fundamentele waardering.

    Beste groet

  5. [verwijderd] 4 juni 2014 02:12
    Gretig...........Ik denk dat er niet alleen fraude was in Polen, maar ook in het oud bestuur van Imtech. Het wordt tijd dat er eens nader onderzoek naar gedaan wordt. Ook de emissie vorig jaar is dubieus.

    vergeet dat maar, nog nooit is ook maar iemand aangepakt in dit slappe land, ja een oorvijg en dan klaar. Neem Loek Hermans, was jarenlang de voorzitter van de Raad van Commissarissen van zorgconcern Meavita, dat in 2009 failliet ging door totale wanbeleid..

    FNV wil hem nu pakken, volgens specialisten lukt dat van geen kant.. ze komen er altijd mee weg. En het volk (2000 banen gingen toen kapot) is weer het slachtoffer. Was dit de USA, dan ging Loek de bak in, maar dit is Holland.....paradijs voor criminelen en TUIG.
  6. pieren 4 juni 2014 08:18
    quote:

    Value investor schreef op 4 juni 2014 00:03:

    [...]

    Hallo Pieren, hoe is het trouwens afgelopen met je positie?

    Ik hoop dat je nog net zo short zit als ik. De price target blijft namelijk nog steeds EUR [0,00 - 0,25] per aandeel op basis van mijn fundamentele waardering.

    Beste groet

    Ik zit nog even short als ik zat op 2.45, maar begin nu (gestaffeld) af te bouwen.
    Op 1.10, 1, 0,90 en 80 ct doe ik steeds 1/4.
    Wat zijn jouw plannen?
1.279 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 64 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.