Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Fiscale optimalisatie

14.933 Posts
Pagina: «« 1 ... 210 211 212 213 214 ... 747 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 augustus 2013 12:49
    quote:

    ffff schreef op 27 augustus 2013 12:36:

    PCRS,

    Ik kijk ook al sinds enige tijd "anders" tegen die kaste die zich Overheid noemt aan.

    En ik al die tijd maar denken, en dat doe ik nog steeds, dat de opvattingen van pcrs7 en F4 lijnrecht tegenover elkaar staan.
    Bij Peter gaat het er louter om zo weinig mogelijk belasting te betalen en de knoet over de minvermogenden te leggen.
    De opvattingen van pcrs7 zijn gespeend van dat egoïsme en die heerszucht.
  2. [verwijderd] 27 augustus 2013 13:48
    Americans Renounce Citizenship to Escape IRS: An increasing number of Americans are living abroad and handing in their passports to escape the IRS.

    De PIGGSlanders , depardieu , de oostblokstammen die in getalen niet meer gezien sinds rome de rijn over steken ..........., heel the west is stillaan on the run voor hun staat

    6 keer meer dan vorig jaar in de states , jullie als nederlander moeten dat ook maar eens voor jezelf uitpluizen ( Het sociaal vangnet in states trekt op niks , alles is peperduur(behalve FastdierenFood) ...bvb zoals een leuke opleiding ...) .
    In de globalisatie is misschien een leuk goed gerund schuldvrij staatje uitkiezen om zich te vestigen misschien wel een van de belangrijkste keuze die een individu voor zich kan maken in de beam me up scotty toekomst

    Tijden veranderen

    www.youtube.com/watch?v=uxmTE38J-6g
  3. forum rang 7 ffff 27 augustus 2013 14:54
    Den Troef,

    Wat jij post is dus eigenlijk precies hetzelfde als wat al die Franse ondernemers die naar België en Zwitserland verhuizen of al die Duitse ondernemers die naar Oostenrijk en Zwitserland verhuizen.

    Men gaat nog liever verhuizen....dan dat men de macht van de Roverheid wil ondergaan.

    De ULTIEME VORM van fiscale optimalisatie, toegepast in heel wat Europese staten en dus blijkbaar nu ook in de USA.....is de biezen pakken en het voor bekeken houden.

    Natuurlijk niet gemakkelijk....tenzij je er een calculator bijpakt en beseft dat het te gortig wordt, wat die Roverheid allemaal wil grijpen.

    Toch is het frappant dat het verschijnsel langzaam maar zeker over de gehele Westerse wereld voordoet.

    Mooie posting, Den Troef, want ik wist niet dat het de Amerikanen ook de strot uitkomt.

    Internal Revenue Service

    De Internal Revenue Service, meestal kortweg IRS genoemd, is de federale belastingdienst van de Verenigde Staten. Het maakt als agentschap deel uit van het United States Department of the Treasury.

    In de Verenigde Staten worden belastingen geheven zowel op het niveau van de staten als op het nationale, federale niveau. De IRS is verantwoordelijk voor het uitvoeren en toepassen van de Amerikaanse federale belastingwetten en het innen van belastinggelden. De organisatie int alleen inkomstenbelasting, omdat er in de Verenigde Staten geen nationale omzetbelasting (BTW) bestaat. De meeste staten kennen wel een vorm van omzetbelasting (sales-tax) die echter van staat tot staat verschillend is, en gewoonlijk uitsluitend aan de eind-koper (consument) doorberekend wordt. Belasting op diensten of producten van bedrijven aan andere bedrijven wordt, anders dan in Nederland, niet eerst belast, maar direct weggelaten.

    Het hoofdkantoor van de IRS is gevestigd in Washington D.C.. Er zijn tien IRS Service Centers verspreid over het land, waar het verwerken van de belastingzaken van de individuele burgers en bedrijven plaatsvindt.

  4. forum rang 7 ffff 27 augustus 2013 15:09
    A5,

    AOW......De meest waardeloze belegging in mijn leven geweest. Vele jaren het absolute maximum moeten betalen, dus de maximale AOW premie, dat toentertijd dan gelukkig nog wel gelimiteerd was. En als je dan uitrekent wat je al die jaren betaald hebt en met wat voor rotfooi ze nu uit Utrecht afkomen....

    A5, Er is maar één profiteur is geweest en dat zijn jullie. Mensen ontzettend veel jarenlang afhouden en dan op 66 -jarige leeftijd een rotfooitje teruggeven.

    Maar , beste A5, ook al is Katzenkopf volgens Peerke veel intelligenter dan ik, er is in de hele KK maar één Nederlander te vinden die ruim dertig jaar geleden een volledig EIGEN pensioenfonds oprichtte. Was toch wel , vooral achteraf bekeken, een ontzettend intelligente en slimme zet en onderneming.

    En het leuke is.....Je blijft zelf in de drivers seat zitten...je bent en blijft eigen baas....en je laat ze maar zeuren en zagen op het Vara-programma gisteravond over die verrekte, gekorte Nederlandse pensioenen. En dat afhankelijk zijn van wat de Overheid wel allemaal vindt en bepaalt.

    Ach, een superzeldzame intelligente slimmerik, bedacht 35 jaar geleden al: dat kan ik beter zelf 100 procent in handen nemen en houden.

    Een meesterlijke zet en geen gebemoeial van wat voor instanties ook... Optimalisatie betekent vooral ver uit de buurt blijven van die sinterklazen.

    Peter
  5. [verwijderd] 27 augustus 2013 15:20
    quote:

    ffff schreef op 27 augustus 2013 15:09:

    Ach, een superzeldzame intelligente slimmerik, bedacht 35 jaar geleden al: dat kan ik beter zelf 100 procent in handen nemen en houden.

    Een meesterlijke zet en geen gebemoeial van wat voor instanties ook... Optimalisatie betekent vooral ver uit de buurt blijven van die sinterklazen.

    Peter
    Maar waarom ben je dan zo ontevreden en zit je altijd maar te mopperen? Ik heb nog wel plaats in mijn therapieclubje, genaamd: "zie de zonzijde". Deelname is wel duur maar wordt gedeeltelijk vergoed door de overheid.
    Hirshi heeft die therapie ook gevolgd en kijk eens hoe opgeruimd hij nu in het leven staat.
  6. [verwijderd] 27 augustus 2013 16:21
    quote:

    ffff schreef op 27 augustus 2013 15:09:

    ook al is Katzenkopf volgens Peerke veel intelligenter dan ik, er is in de hele KK maar één Nederlander te vinden die ruim dertig jaar geleden een volledig EIGEN pensioenfonds oprichtte. Was toch wel , vooral achteraf bekeken, een ontzettend intelligente en slimme zet en onderneming.
    Peter
    Dat schreef ik niet Peter.
    Ik schreef:> Katzenkop, volgens mij ben je slimmer dan Peter .
    Niet dat dat een prestatie is hoor.
    <

    Bovendien heeft slimheid niets met intelligentie te maken !

    Mvg Peerke
  7. [verwijderd] 27 augustus 2013 17:20
    quote:

    pcrs7 schreef op 27 augustus 2013 09:37:

    [...]

    “The most puzzling development in politics during the last decade is the apparent determination of Western European leaders to re-create the Soviet Union in Western Europe.”

    als je goed om je heen ziet begint het daar steeds meer op te lijken
  8. [verwijderd] 27 augustus 2013 21:27
    quote:

    A5 schreef op 27 augustus 2013 12:49:

    [...]

    En ik al die tijd maar denken, en dat doe ik nog steeds, dat de opvattingen van pcrs7 en F4 lijnrecht tegenover elkaar staan.
    Bij Peter gaat het er louter om zo weinig mogelijk belasting te betalen en de knoet over de minvermogenden te leggen.
    De opvattingen van pcrs7 zijn gespeend van dat egoïsme en die heerszucht.
    Ik ben ook egoistisch in de zin dat ik graag mijn hoofd op mijn romp houd en niet in een gevangenis of heropvoedingskamp eindig. De kans daarop met een groeiend leger van armlastigen en een krimpend aantal produktieven wiens inkomen gestolen wordt en daarna ook nog eens beleend met hefboom, wordt met de dag groter. Een fascistische/soviet achtige samenleving is niet iets waar ik graag in leef, dus er zit zeker egoisme bij. Daarnaast is het natuurlijk vervelend voor alle mensen die in dat net gezogen worden en afhankelijk worden van de roverheid. Een roverheid waarvan ze denken dat die om ze geeft, maar die ze zo gemakkelijk dumpt als Napoleon soldaten in het koude water van de Berezina.
    In de VS beginnen de dingen enge vormen aan te nemen. Waar doet dit soort nationalisme en vlagvertoon je aan denken?
    www.youtube.com/watch?v=e7mnHy33bL4
    1 op 4 vier kinderen eet van voedselbonnen in de VS, in veel staten is meer dan de helft van de mensen afhankelijk van handouts van de roverheid. Er is kritische massa bereikt in de verzorgingsstaat ellende in de VS. Ondertussen blijft de propaganda hier schallen dat er in de VS geen sociaal vangnet is. Het is allemaal onzin, ze spelen overal hetzelfde spelletje.
    www.dailymail.co.uk/news/article-2259...
    www.forbes.com/sites/realspin/2012/08...
    flyoverpress.wordpress.com/2013/08/25...

    Ik kan niet in ffff zijn hoofd kijken, maar ik denk dat hij ook begint in te zien dat het uiteindelijk om meer dan geld gaat. Ik denk dat hij zeker begrijpt dat we op het huidige pad met zijn allen in het moeras zakken.
    Wat wel eens moeilijk is voor vermogende mensen, is niet het inzien dat de roverheid van ze steelt (en dus het gedeelte van hun leven steelt dat ze voor die welvaart moesten werken), maar dat ze niet inzien hoe ze zelf een gedeelte van dat vermogen te danken hebben aan die roverheid. Het is niet voor niets dat waar de staat heel groot is, de welvaartsverschillen ook steeds groter worden. Grote bedrijven en hele beroepsgroepen hebben veel van hun welvaart te danken aan het pistool van de roverheid dat gezondheidsverzekering verplicht stelt en daarmee kunstmatig veel vraag naar medische diensten genereert. Dat acceptatie van iedereen verplicht stelt, waardoor je de kosten van gezondheidsrisicos kunt afwentelen op anderen, of de beroepsbescherming die anderen verhindert toe te treden tot de markt, zodat simpele medische handelingen ook door lager gediplomeerden kunnen worden gedaan, of het gebrek aan interesse bij mensen in een scherpe prijs omdat ze toch verzekerd zijn. Kortom het is (relatief) eenvoudig te zien waar je beroofd wordt (hoewel vaak onmogelijk voor mensen die denken er helemaal van afhankelijk te zijn) maar relatief moeilijk om te zien waar je zelf profiteert van het systeem.
    Daarom is het belangrijk dat je geweldsinitiatie op principieele gronden afkeurt.

    Dit is al heel oud: 2400 jaar Aristotle over tyranny
    www.sovereignman.com/expat/2400-year-...
  9. [verwijderd] 27 augustus 2013 21:46

    PCRS dit gaat over gezondheidzorg en daar heb ik ook gedachten over alleen belanden ze niet op vruchtbare bodem. Mijn basisgedachte is als het door immigratie aan de onderkant van de arbeidsmarkt moet dan pakken we ook maar een de bovenkant van die wereldvreemde wereldburgers van D'66 zoals de medische specialisten aan.

    Dat betekent dus dat we niet hier de veel te dure zorg halen, maar dat de ziektenkostenverzekeringen grootschallige contracten gaan sluiten met topklinieken in Hongarijen, Turkije e.d. Vervoer zelf regelen, maar ook enige georganiseerde charters.

    Ik ben er zelf mee begonnen.want inmidels heb ik een Hongaarse tandatse in een kliniek in Limburg. prima werk en de helft qua kosten. Ik heb een brief naar Achmea geschreven over hoe ze er tegenover stonden. Reactie meneer : u krijgt de standaardvergoeding en dat was het dan. Niets over het idee en niets over de praktijk wwar ik dus nu naartoe ga.

    Dat is dus het kostenbewustheid van die "geweldige" megaverzekeringsmaatschappijen die we hebben. Kosten maakt ze geen donder uit, want die berekenen ze wel door in de premies. Echte concurrentie is er niet niet zoals bij de banken.

    PCRS:
    "Dat acceptatie van iedereen verplicht stelt, waardoor je de kosten van gezondheidsrisicos kunt afwentelen op anderen, of de beroepsbescherming die anderen verhindert toe te treden tot de markt, zodat simpele medische handelingen ook door lager gediplomeerden kunnen worden gedaan, of het gebrek aan interesse bij mensen in een scherpe prijs omdat ze toch verzekerd zijn. Kortom het is (relatief) eenvoudig te zien waar je beroofd wordt"

    Groet, Jonas
  10. [verwijderd] 27 augustus 2013 22:28
    Peter ffff heeft ook goed door dat het belachelijk is dat verkrachters en inbrekers boete kunnen doen met een betaling aan de roverheid. Je zou nooit lid wordt van een beschermingsorganisatie die het slachtoffer geen compensatie biedt, maar zelf de buit inpikt. Daarom is vrijwilligheid zo krachtig, omdat alleen dan de meest effectieve en integere beschermers overblijven, geslecteerd door werven en verliezen van klanten.
    En niet beschermers die als je tv gestolen is, deze bij de dief in beslag nemen en hem een boete geven die aan henzelf moet worden afgedragen en de rekening voor de hele operatie naar het slachtoffer sturen via belasting, terwijl hij zijn tv nooit terug ziet. Het zou nooit standhouden in een vrije markt.

    Het doet ook sterk denken aan de aflaten van de kerk. Daar kon je de priester geld betalen en een vergeving van je zonden krijgen, zelfs voor zonden die je nog ging plegen. Ze dragen grote mijters en kronen en hebben rituelen en optochten, monopoliseren de armenzorg, bescherming en moraal, beweren van alles te kunnen sturen en controleren, beloven je gouden bergen ver in de toekomst voor geldelijke offers in het heden, maar het gaat om schuld en boete en jouw geld in hun zak.
  11. [verwijderd] 27 augustus 2013 23:35
    voor de boot binnenkort overhevelen naar:
    ===================================

    Liberia heeft de grootste koopvaardijvloot van de wereld. Het zijn bijna allemaal buitenlandse schepen, die in Monrovia geregistreerd zijn. Liberia staat namelijk in de scheepvaartwereld ook bekend als een flag of convenience. Dit wil zeggen dat vele buitenlandse vrachtschepen, waaronder olietankers, in Liberia worden geregistreerd om kosten te besparen en/of om de regelgeving in het eigen land te ontlopen.
  12. [verwijderd] 28 augustus 2013 09:12
    Je moet natuurlijk eerst iets kunnen verdienen vooraleer je iets fiscaal kunt optimaliseren met het steeds ingewikkelder handboek van de overheid

    Spaniards Fleeing Jobless Scourge Seek Jobs in Morocco: Economy

    www.bloomberg.com/news/2013-08-27/spa...

    In total, 477,000 people left Spain in 2012, or 1 percent of the population

    Morocco’s Interior Ministry has urged Europeans coming to work to get permits in a country where the informal economy is estimated at 40 percent of gross domestic product. Labor Ministry statistics show only 10 percent of foreigners living in Morocco have one.

    Leuk zo een overleef prive economie achterde hand in crisis ,niet?!Wie heeft ons ooit wijsgemaakt dat je voor de kost te verdienen een overheid nodig hebt ? Nee gewoon een job in eerste plaats , wat de overheid daar bij komt kijken is mij niet helemaal duidelijk direkt.
  13. [verwijderd] 28 augustus 2013 16:20
    quote:

    pcrs7 schreef op 27 augustus 2013 09:37:

    [...]
    Wat zijn de spoken die ik zie big boy? Kun je even wat noemen?

    1) De steeds terugkerende nare droom van die enge roverheid die er alleen maar op uit is om jou een pistool op je hoofd te zetten
    2) Jouw gevoel totaal niet vrij te zijn in je keuzes
    3) Jouw gevoel verkracht te zijn/te worden, terwijl je geen idee hebt wat dat echt voor impact heeft op iemand (anders zou je die vergelijking in deze context echt niet gebruiken)
    4) Het idee dat je door alleen maar consequent logisch te blijven redeneren, tot een houdbaar standpunt kunt komen, dat bovendien superieur is aan alle andere redeneringen.

    Ik blijf erbij dat jij (ongetwijfeld met de beste bedoelingen) hier een levensgevaarlijk verhaal zit te houden. Het is onschuldig zolang jij en enkelen zo denken en handelen. Het wordt puur fascisme en dictatuur wanneer dit groots aanslaat. Probeer je eens zelf voor te stellen wat er gebeurt zodra grote groepen zo denken. De roverheid wordt afgemaakt, en dat zal niet zachtzinnig zijn, daarvoor heeft indoctrinatie met opruiende kretologie wel gezorgd tegen die tijd. En jij bent ongetwijfeld intelligent genoeg om je kreten met een korrel zout te nemen, maar het overgrote deel van je volgelingen zal dat niet zijn.

    Waar ik me tegen verzet, is niet eens zo zeer je standpunt, maar vooral de hysterische manier waarop je het verwoord, en de vergelijkingen en termen die je daarbij gebruikt. Dat zorgt voor het scheppen van een vijandbeeld, en volgens mij is iedere ideologie die een vijandbeeld nodig heeft een hele gevaarlijke, Non Aggresie Principes of niet. Door bovendien iedereen die het niet met je eens is weg te zetten als een gehersenspoelde, ben je net als welke dictator dan ook, immuun voor standpunten van buitenaf. En daar big brother, zijn erg veel voorlopers van. Jij noemt steeds de miljoenen doden die "roverheden" hebben veroorzaakt; de meeste zijn veroorzaakt doordat iemand begon met de ingrdienten waar jij mee speelt: vijandbeeld, geen tegenspraak, aggresieve kretologie voor die vijand. Nog een jeugdbeweging of trainingskamp erbij, en je kunt zo aan de slag.
    Ik zie dan ook geen principieel verschil tussen jouw fanatisme, en voor mijn part dat van Bin Laden, of welke andere terrorist/dictator dan ook.

  14. [verwijderd] 28 augustus 2013 16:44
    quote:

    FvR schreef op 28 augustus 2013 16:20:

    [...]

    4) Het idee dat je door alleen maar consequent logisch te blijven redeneren, tot een houdbaar standpunt kunt komen, dat bovendien superieur is aan alle andere redeneringen.

    Waar ik me tegen verzet, is niet eens zo zeer je standpunt, maar vooral de hysterische manier waarop je het verwoord, en de vergelijkingen en termen die je daarbij gebruikt.

    Nog een jeugdbeweging of trainingskamp erbij, en je kunt zo aan de slag.
    Ik zie dan ook geen principieel verschil tussen jouw fanatisme, en voor mijn part dat van Bin Laden, of welke andere terrorist/dictator dan ook.

    Ik vind het altijd fijn als mensen zonder enige zelfkennis, zonder begrip van wat een term als facisme inhoudt, hun eigen argumenten zelf onderuit schoppen. Dat scheelt weer een hoop getyp.
    Dus jij bent tegen belachelijke vergelijkingen en je noemt de voorstander van het non agressie principe een facsist te vergelijken met Bin Laden?

    Het is duidelijk waarom je een hekel aan consequent blijven hebt.
14.933 Posts
Pagina: «« 1 ... 210 211 212 213 214 ... 747 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.