Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

Laatste koers (eur) Verschil Volume
16,484   +0,026   (+0,16%) Dagrange 16,430 - 16,568 5.034.111   Gem. (3M) 7,6M

ING woensdag 14 maart 2012

305 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pbr 13 maart 2012 21:07
    gisteren al aangegeven dat ik geen reden tot daling zie op korte termijn en de short squeeze al zag aankomen. deze wordt uiteraard wel versterkt door FED maar ook de DAX met goed berichten ondersteund mijn verwachting.
    ING kan best wel weer up tot 7,50 de komende dagen.
    de shorters hebben nu wel een uitdaging want al die posities gaan aan flarden morgen en dat verklaard en versterkt een flinke up die ik morgen zie aankomen. maar niets zo veranderlijk als de beurs uiteraard.
  2. [verwijderd] 13 maart 2012 21:20
    quote:

    pbr schreef:

    gisteren al aangegeven dat ik geen reden tot daling zie op korte termijn en de short squeeze al zag aankomen. deze wordt uiteraard wel versterkt door FED maar ook de DAX met goed berichten ondersteund mijn verwachting.
    ING kan best wel weer up tot 7,50 de komende dagen.
    de shorters hebben nu wel een uitdaging want al die posities gaan aan flarden morgen en dat verklaard en versterkt een flinke up die ik morgen zie aankomen. maar niets zo veranderlijk als de beurs uiteraard.

    PBR straks ga je nog gelijk krijgen met die Euro stijging.
    Nou van mij mag het hoor we hebben er lang genoeg op gewacht.
    Maar goed eerst morgen maar is afwachten.

  3. [verwijderd] 13 maart 2012 21:27
    NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen op Wall Street kwamen dinsdag met een eindsprint op de hoogste standen in jaren. Beleggers waren vanaf het begin van de handel goedgemutst dankzij een sterk macrocijferuit Duitsland en toenemende detailhandelsverkopen in de Verenigde Staten. Later op de dag liet de Federal Reserve weten steeds meer positieve signalen over de Amerikaanse economie te zien.

    De Dow-Jonesindex sloot 1,7 procent hoger op 13.177,68 punten, het hoogste slot sinds 31 december 2007. De S&P 500-index en de Nasdaq bereikten de hoogste standen sinds respectievelijk 5 juni 2008 en 15 november 2000. De S&P 500 steeg 1,8 procent tot 1395,96 punten en de Nasdaq won 1,9 procent tot 3039,88 punten.

    Volgens de Fed zijn de spanningen op de financiële markten afgenomen en toont de Amerikaanse economie een gematigde groei. Daarnaast is de situatie op de banenmarkt verbeterd. Wel blijft het werkloosheidspercentage hoog. Momenteel zit 8,3 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking zonder werk.

    Consumentenbestedingen

    Het Duitse onderzoeksbureau ZEW maakte tijdens de Europese beursochtend bekend dat het vertrouwen van institutionele beleggers en analisten in de Duitse economie in maart fors is toegenomen. De vertrouwensindex steeg van 5,4 in februari naar 22,3. Marktvorsers rekenden vooraf op een stijging tot 10,0.

    Een uur voor het begin van de handel op Wall Street bleken de detailhandelsverkopen in de VS in februari met 1,1 procent te zijn gestegen op maandbasis. In januari stegen de verkopen met 0,6 procent. Het cijfer over februari duidt erop dat meer Amerikaanse consumenten bereid zijn de knip te trekken. Dat is goed nieuws, omdat de consumentenbestedingen goed zijn voor circa 70 procent van de Amerikaanse economie.

    JPMorgan Chase

    Banken spanden de kroon met winsten tussen 5,7 en 7 procent voor onder meer Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Citigroup en Wells Fargo. JPMorgan Chase maakte bekend zijn dividend met 10 cent te verhogen tot 0,30 dollar per aandeel. Daarnaast gaat de bank voor 12 miljard dollar eigen aandelen opkopen.

    Aluminiumproducent Alcoa behoorde ook tot de uitblinkers in de Dow met een winst van 4,5 procent. Het bedrijf zal als een van de eerste ondernemingen profiteren van een economische herstel, waarbij de vraag naar grondstoffen toeneemt. Daarnaast spon het bedrijf dinsdag garen bij een conflict in de top van concurrent Rusal. Miljardair Viktor Vekselberg, president-commissaris van die met schulden overladen Russischealuminiumgigant, is opgestapt. Rusal is volgens hem in een diepe crisis geraakt door mismanagement, onder meer door de mislukte poging om te fuseren met 's werelds grootste producent van nikkel, Norilsk Nickel.

    De euro noteerde 1,3066 dollar in vergelijking met 1,3108 dollar bij het slot van de Europese beurzen.

    Bron: ANP
    Publicatiedatum: 13 mrt 2012 21:21:18
    Copyright (c) 2012 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP
  4. [verwijderd] 13 maart 2012 21:39
    quote:

    nesteldulleke schreef op 13 maart 2012 18:56:

    Fitch verhoogt kredietstatus Griekenland

    Fitch heeft de kredietwaardigheid van Griekenland opwaarts bijgesteld van ’restricted default’ naar 'B-'. Dat heeft de Amerikaanse kredietbeoordelaar vanmiddag naar buiten gebracht.

    www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11708...

    Mooi, dat geeft voorlopig Griekse rust.

    WS/DOW gaat als een speer !
    Vandaag de dag dat we de 7 weer eens gaan zien?
    Erop en meteen, voorlopig blijvend, erover, net zoals een paar weken geleden?

    Helaas ook "slecht" nieuws vandaag, voor de hangjongeren en trouwe belastingbetalers onder ons:

    Brabantse hangjongeren New Kids stoppen er mee

    www.elsevier.nl/web/Stijl/Society/333...

    Weer een paar rolmodellen weg, wie moeten er nu onze bushokjes ruïneren ?

    Leuker kunnen ze het niet maken, wel verkeerd!

    'Fouten in vooraf ingevulde belastingaangifte'

    www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/comp...

    Succes allen vandaag!
    Go with the flow.
    winst=winst
    Beïng too greedy is not good.

    leuke post!!!!!!!!!!!!
  5. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 13 maart 2012 21:44
    WASHINGTON (MartetWatch) - Ally Financial Inc., Citigroup Inc. and SunTrust were estimated not to have maintained sufficient capital ratios under a hypothetical deep recession scenario the Federal Reserve created to evaluate whether banks have reserves necessary to withstand another crisis like the credit crunch of 2008. The three banks had less than a 5% stressed ratio of tier 1 common capital with all the proposed capital actions through the fourth quarter of 2013. Ally Financial Inc. held a stressed ratios of 2.5%,, SunTrust Banks Inc. STI -2.70% had a ratio of 4.8% and Citigroup Inc. C -4.23% 4.9%. Losses at the 19 bank holding companies are estimated to total $534 billion during the nine quarters of the hypothetical stress scenario, the Fed said. The Fed added that a fourth bank didn't meet required levels but it was unclear which institution it was.
  6. [verwijderd] 13 maart 2012 21:49
    Banken spanden de kroon met winsten tot 7 procent voor onder meer Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Citigroup en Wells Fargo. JPMorgan Chase maakte bekend zijn dividend met 10 cent te verhogen tot 0,30 dollar per aandeel. Daarnaast gaat de bank voor 12 miljard dollar eigen aandelen opkopen.

    Riemen vast want we gaan vertrekken er er staat bijna direct al een 7+++ voor.
  7. [verwijderd] 13 maart 2012 21:58
    Meerderheid banken VS slaagt voor stresstest

    WASHINGTON (AFN) - Een meerderheid van de grootste financiële instellingen in de Verenigde Staten is geslaagd voor de stresstest waaraan de Federal Reserve ze onderwierp. Dat maakte de Amerikaanse centrale bank dinsdag bekend.

    De Fed bekeek of de kapitaalratio van de instellingen boven 5 procent bleef bij onder meer een werkloosheid van 13 procent en een daling van de huizenprijzen met 21 procent. 15 van de 19 geteste partijen behielden in dat zwarte scenario adequate kapitaalbuffers. Citigroup, Ally Financial en Suntrust slaagden niet en zouden kapitaalratio's hebben van respectievelijk 4,9 procent, 4,4 procent en 4,8 procent.

    De best presterende financiële instellingen zijn Bank of New York Mellon met een kapitaalratio van 13,1 procent, State Street Corp (12,5 procent) en American Express (10,8 procent).
  8. [verwijderd] 13 maart 2012 22:47
    Dalende trend bankensector geweken.
    AMSTERDAM - De Amsterdamse beurs heeft na de korte correctie begin maart de weg weer stevig omhoog gevonden. Hendrik Jan Davids, directeur vermogensbeheer bij Inmaxxa, verwacht dat de AEX in de komende maanden de opgaande lijn vervolgt richting 347 punten. De verbeterde trend van de bankensector onderschrijft zijn optimisme.
  9. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 13 maart 2012 22:49
    en maar vooruit schuiven:

    Kabinet wil meer tijd voor visie op hypotheekrente

    (Novum) - Het kabinet komt pas in het tweede kwartaal met een visie op de toekomst van de hypotheekrenteaftrek. Dat heeft staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) laten weten aan de Eerste Kamer. Het stuk moest er eigenlijk voor 15 maart zijn.

    Een meerderheid van de Eerste Kamer steunde vorig najaar een voorstel van de ChristenUnie om het kabinet te vragen de ideeën over de hypotheekrenteaftrek in de toekomst op papier te zetten. Het kabinet heeft meer tijd nodig voor een 'goed afgewogen, actuele en zorgvuldige reactie', meldt Weekers.

    De hypotheekrenteaftrek was tot voor kort onaantastbaar voor de coalitiepartijen VVD en CDA en gedoogpartner PVV, maar bij de vorige week begonnen onderhandelingen over extra bezuinigingen kunnen ook taboeonderwerpen aan de orde komen.
  10. eigenwijs 13 maart 2012 22:58
    quote:

    €d_artsel schreef op 13 maart 2012 22:49:

    en maar vooruit schuiven:

    Kabinet wil meer tijd voor visie op hypotheekrente

    (Novum) - Het kabinet komt pas in het tweede kwartaal met een visie op de toekomst van de hypotheekrenteaftrek. Dat heeft staatssecretaris van Financiën Frans Weekers (VVD) laten weten aan de Eerste Kamer. Het stuk moest er eigenlijk voor 15 maart zijn.

    Een meerderheid van de Eerste Kamer steunde vorig najaar een voorstel van de ChristenUnie om het kabinet te vragen de ideeën over de hypotheekrenteaftrek in de toekomst op papier te zetten. Het kabinet heeft meer tijd nodig voor een 'goed afgewogen, actuele en zorgvuldige reactie', meldt Weekers.

    De hypotheekrenteaftrek was tot voor kort onaantastbaar voor de coalitiepartijen VVD en CDA en gedoogpartner PVV, maar bij de vorige week begonnen onderhandelingen over extra bezuinigingen kunnen ook taboeonderwerpen aan de orde komen.
    Moet ook tijd voor genomen worden, het is toch van te zotte als ze dit er vlug door heen zouden jassen. Er is teveel mee gemoeid. De woningmarkt komt bij verkeerde beslissingen helemaal niet meer op gang.
  11. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 13 maart 2012 23:13
    quote:

    eigenwijs schreef op 13 maart 2012 22:58:

    [...]

    Moet ook tijd voor genomen worden, het is toch van te zotte als ze dit er vlug door heen zouden jassen. Er is teveel mee gemoeid. De woningmarkt komt bij verkeerde beslissingen helemaal niet meer op gang.
    er wordt al jaren over gestreden
  12. [verwijderd] 14 maart 2012 02:59
    quote:

    Vino72 schreef op 13 maart 2012 21:35:

    mensen, laat je niet gek maken door de DOW, ING wordt gestuurd door hele grote partijen en die 7,- gaan we mss kort zien en daarna weer gauw terug. Gisteren, stonden we ook op 6,82 en vandaag slot op 6,84 en iedereen in opperstemming, kijk uit!


    Met een verschil dat de DOW een keer behoorlijk boven de 13000 punten is gesloten en dit zou vertrouwen kunnen scheppen mijn inziens.
305 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.