Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Getronics« Terug naar discussie overzicht

Remember, be back in september !

1.316 Posts
Pagina: «« 1 ... 55 56 57 58 59 ... 66 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juni 2007 20:51
    quote:

    Buzzmaster schreef:

    [quote=quickk]
    Goldman Sachs over Getronics.

    [quote=quickk]
    Goldman-sachs (2007-05-03) over Getronics.
    Our 12-month price target is reduced slightly to E 6.5 (from E 6.8) and is based on an average of our DCF of E 5 and a sum-of-the-parts valuation of E 8. We maintain our Neutral rating on the stock: we believe that a potential takeover of the company remains a possible scenario in the medium-term but that potential buyers may continue to be held back by the risks which are now materialising and could continue to do so in the short term.

    Key risks
    Downside risks include delays/losses of large contracts or loss of control in another region. A key upside risk is a takeover of the company.

    Met dank aan Sponge voor deze nieuwsgaring.
    www.goldman-sachs-research.com/gssilo...

    [/quote]
    [/quote]

    Niet echt een positief advies, het enige wat ze als positief beschouwen is een mogelijke overname voor de rest niet veel goeds.

    Joop
    Goed zo Buzzhamster en daarom staat er ook neutraal met een keorsdoel van 6,50 euro.
  2. NBWO 6 juni 2007 21:16
    Even een kopietje in het archief voordat het betreffende draadje geheel wordt verwijderd:

    quote:

    quickk schreef:

    Sponge, je bent een klootzak in optima forma.

    Garibaldi's bijdrage kan al niet door de beugel maar jij slaat alles met de verwijzing naar "een bevolkingsgroep in Nederland" en "vernietigen". Moet je zien Sponge hoe diep je kunt zakken. Terwijl je geen eens Getronics-belegger bent maar door je onvrijwillige ontslag bij Getronics hier je gram haalt en continue door wrok overmand je negativiteit spuit. Verklikken wil je een andersdenkende ook al. Dat word je allemaal door menig forumlid niet in dank afgenomen maar dan verlaag je je in het heetst van de "strijd" ook nog tot dit soort bijdragen, waarin "Joden, WO II en vernietigen die hap" nodig zijn om je argumenten kracht bij te zetten. Je ware aard komt boven en die is heel erg. We hebben het hier gewoon over aandeeltjes van Getronics die net 5 euro waard zijn, klootzak en jouw bijdragen staan in geen enkele verhouding meer tot die paar centen. Walgelijk.

    [quote=Sponge Bob]
    Ja, en jij weet wat er daarvoor is gebeurd met een bevolkingsgroep in Nederland. Dat was een tijd dat men zich liet intimideren door een grote mond en door scheldpartijen. Had men in een vroeg stadium moeten afkappen. Laat je nooit meer intimideren, of je zult een slaaf worden. Ging dat forumfiguur waar jij het over had zich te buiten aan intimidatie? Ik dacht 't wel. Vernietigen die hap, figuurlijk dan.
    [/quote]
    www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=53&t...
  3. [verwijderd] 6 juni 2007 21:43
    quote:

    Buzzmaster schreef:

    [quote=Rivier]
    [quote=Sponge Bob]
    Nee hoor , dat staat in hetzelfde stukje, is echt van Goldman Sachs. Maar ja, dat zullen ook wel weer "prutsers" zijn volgens onze forumaap.
    [/quote]
    Nee, dat maak jij er weer van. Jij bent de Prutser en nog wel van de 1e Klasse vorm. Je kan dit zelf blijven ontkennen, maar je bent hier nu voldoende ontmaskert geweest, en je jezelf met de dag nog ongeloofwaardiger maakt. Een ramp op sokken dus!!

    En "could be" oftwel "zou kunnen". Dus niet zoals BM en al die andere kwalijke -geen Engels kennende- prusters doen, te verwarren met "shall be" oftwel "zal zijn".

    Weet je wel, de zon "could be" shining het hele jaar, een mogelijkheid of de zon "shall shine" het hele jaar, een definieve onberispelijke vorm.
    [/quote]

    Niet flink doen over het gebruik van de Engelse taal zwartgallige nitwit want daar heb "jij" absoluut geen kaas van gegeten.

    Joop
    Het steekt, he, als je continue ontmaskert wordt. Maar julie soort (SB,BM,NKIT) lust ik rauw, dat stelt simpel niets voor. Die pseudo's van b.v. GS zijn hoger opgeleiden, een totaal andere categorie dus, die zijn wat lastiger, maar ook weer niet onoverkomelijk zoals ik al 1.5 jaar lang bewijs.

    Volgend gepruts, verdraaiingen en leugens graag.
  4. forum rang 6 NewKidInTown 6 juni 2007 21:53
    Tja hoogbegaafde, mij o.a. lust je rauw, prima. Hoog opgeleiden wordt al wat moeilijker, maar is voor jou ook een makkie.

    Even een tip: "ontmaskert" schrijf je met een "d" op het eind in jouw zin. Voor jou nog even voor alle duidelijkheid, IN PLAATS VAN de "t" en niet achter de "t".
  5. NBWO 6 juni 2007 21:59
    quote:

    Rivier schreef:

    Het steekt, he, als je continue ontmaskert wordt. [...]
    Rivier, je laat je niet wegpesten, en da's mooi!

    Maar ik ga er nu toch iets van zeggen. Geloof me, ik wil echt niet lullig doen, maar het vloekt mij tegemoet. Dit is denk ik de tigste keer in korte tijd dat je ontmaskert schrijft in plaats van ontmaskerd. Het is gewoon niet om aan te zien!!

    Het is een voltooid deelwoord [je weet wel: hele werkwoord nemen, -en erafhalen, laatste letter checken in KOFSCHIP. Komt ie voor: een t, anders een d: ontmaskeren, -en eraf: ontmasker, r komt niet voor in KOFSCHIP, dus een d op het eind]

    Andere methode voor zwakke werkwoorden: verleden tijd nemen in bijv. de hij-vorm: hij ontmaskerde en niet hij ontmaskerte. Dus voltooid deelwoord eindigt op een d.

  6. Sponge Bob 6 juni 2007 22:01
    quote:

    Rivier schreef:

    Het steekt, he, als je continue ontmaskert wordt. Maar julie soort (SB,BM,NKIT) lust ik rauw, dat stelt simpel niets voor. Die pseudo's van b.v. GS zijn hoger opgeleiden, een totaal andere categorie dus, die zijn wat lastiger, maar ook weer niet onoverkomelijk zoals ik al 1.5 jaar lang bewijs.

    Volgend gepruts, verdraaiingen en leugens graag.
    Weten jullie wel zeker dat we onze mond moeten houden? Of je nou voor hogere of lagere koersen bent, hij zal blijven schelden en iedereen blijven minachten totdat-ie op een of andere manier van het forum afgegooid wordt. Kwestie van tijd, sowieso.
    Is er iemand die dit soort betaalde postings met gescheld WEL goed vindt?
  7. forum rang 10 voda 6 juni 2007 22:01
    Beste posters hier, kunnen jullie elkaar een beetje het licht in de ogen gunnen? Wat een persoonlijke aanvallen hier. Het lijkt wel op een kopie van het Sopheon forum.
    Treiteren en elkaar het bloed onder nagels vandaan halen. Daar is het forum toch niet voor bedoeld?

    Hier nog wat sector gerelateerde info:

    Durfkapitaal investeert fors meer in Nederlandse bedrijven
    Durfkapitalisten hebben in het eerste kwartaal voor euro 37,3 mln geinvesteerd in Nederlandse bedrijven. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van een jaar eerder. Vooral de IT-sector is populair.

    Accountantskantoor Ernst & Young en inventariseert samen met Dow Jones Venture One ieder kwartaal de investeringen van durfkapitalisten in Europese bedrijven. Na een forse groei in 2006 is de waarde van investeringen dit jaar afgevlakt, zo melden de onderzoekers. Wel steeg de waarde van de gemiddelde investering tot een recordhoogte van euro 2,7mln.

    Van alle sectoren was de stijging in de informatietechnologie (IT) het meest uitgesproken. Volgens Jessica Canning van Venture One wordt dit vooral veroorzaakt door de opkomende belangstelling voor web 2.0-technologie, technieken die internetgebruikers in staat stellen om bijvoorbeeld films, muziek of foto's met elkaar uit te wisselen.

    Daarnaast ziet Cunning ook de verdubbeling van het aantal beursgangen als een oorzaak voor de toegenomen populariteit van IT-bedrijven onder investeerders. Een beursgang levert de (gedeeltelijke) eigenaren van een bedrijf meestal een geod rendement op.

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad

  8. forum rang 10 voda 6 juni 2007 22:10
    Misschien ook Getronics? :-)

    Investeringen durfkapitalisten stabiel
    Durfkapitalisten hebben in het eerste kwartaal 1,1 miljard euro geïnvesteerd in Europse bedrijven. Daarmee is het aantal transacties en het geld dat ermee is gemoeid ongeveer gelijk gebleven ten opzichte van de eerste drie maanden van vorig jaar.

    Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek van adviesbureau Ernst & Young.

    De meeste transacties vonden plaats in Frankrijk. Daarmee passeerden de Fransen Groot-Brittannië als land waarin durfkapitalisten het meeste geld steken. In Nederland toonden investeerders in de eerste drie maanden van dit jaar veel belangstelling voor informatietechnologie. Van de tien transacties vonden er zeven plaats in de IT-sector.

  9. [verwijderd] 7 juni 2007 09:43
    quote:

    Rivier schreef:

    Het steekt, he, als je continue ontmaskert wordt. Maar julie soort (SB,BM,NKIT) lust ik rauw, dat stelt simpel niets voor. Die pseudo's van b.v. GS zijn hoger opgeleiden, een totaal andere categorie dus, die zijn wat lastiger, maar ook weer niet onoverkomelijk zoals ik al 1.5 jaar lang bewijs.

    Volgend gepruts, verdraaiingen en leugens graag.
    Je antwoorden geven al aan dat je ontzettend dom bent en niet in staat om je te verdedigen.
    Zeker op taalkundig gebied ben je een grote nitwit en aan je antwoorden te zien ben je behoorlijk gefrustreerd.
    Maar een feit blijft gewoon dat Getronics naar beneden gaat en ook daar kan jij niets tegen doen, de 4,80 komt er echt wel maak je maar geen zorgen.
    Neem je eigen VAI draadjes met alllerlei "verdraaiingen" nog maar eens door, klopt werkelijk niets van, maar ja dat is dan ook verleden tijd en het zal wel aan Risseeuw liggen en jij hebt helemaal niets bewezen.
    Dus wie is hier nu de grootste prutser en leugenaar van allemaal?

    Joop
  10. [verwijderd] 7 juni 2007 09:58
    quote:

    Buzzmaster schreef:

    [quote=Rivier]
    Het steekt, he, als je continue ontmaskert wordt. Maar julie soort (SB,BM,NKIT) lust ik rauw, dat stelt simpel niets voor. Die pseudo's van b.v. GS zijn hoger opgeleiden, een totaal andere categorie dus, die zijn wat lastiger, maar ook weer niet onoverkomelijk zoals ik al 1.5 jaar lang bewijs.

    Volgend gepruts, verdraaiingen en leugens graag.
    [/quote]

    Je antwoorden geven al aan dat je ontzettend dom bent en niet in staat om je te verdedigen.
    Zeker op taalkundig gebied ben je een grote nitwit en aan je antwoorden te zien ben je behoorlijk gefrustreerd.
    Maar een feit blijft gewoon dat Getronics naar beneden gaat en ook daar kan jij niets tegen doen, de 4,80 komt er echt wel maak je maar geen zorgen.

    Joop
    Ik sta, hoe dan ook, toch achter de opstelling van Rivier, ondanks zijn taalgebruik. De subtiele opmerking die Buzzm maakt om iemand dom te noemen en aan zijn taalkundige kwaliteiten te twijfelen vind ik persoonlijk net zo erg. Sommige mensen hebben blijkbaar dat taalgebruik nodig om enige objectiviteit te benadrukken. Veel mensen missen in hun kritiek op Getronics P.R, die best wel mag worden gegeven, die objectiviteit. Dat komt dan over dat het alleen maar slecht en slechter gaat, terwijl het nu juist beter en waarschijnlijk nog beter zal gaan dan men voor mogelijk zal houden. Het glas is halfvol! Kritiek geven wil nog niet zeggen, dat je een bedrijf in de grond moet boren! Er bestaat ook nog eens iets als opbouwende kritiek en die heb ik van die heerschappen nog nooit gelezen!
  11. [verwijderd] 7 juni 2007 10:24
    quote:

    garibaldi666 schreef:

    Voledig mee eens JH, de"heren" kennen aleen mar
    critiec leferen en as je taalgebruik nie goet is, denken ze geleik dat je een laag iqu heb: nou daar feeg ik me reed mee af. friendelijk groet Gari.

    Hoewel ik hier ook enige taalvoutjes ontdek..wens ik je sterkte met jouw diarree!
    Ik moet zelf mijn diary nog bijwerken.
1.316 Posts
Pagina: «« 1 ... 55 56 57 58 59 ... 66 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.