Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Bitcoin en het altseason

Wouter Slot

Analyse door:

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 april 2021 09:02
    quote:

    dekale schreef op 5 april 2021 16:39:

    Bitcoin heeft niets met beleggen te maken . Als je geen hoog rendement maakt met aandelen doe je het niet goed .Bitcoin de nieuwe gokkast . korte ritjes yes . Je hebt er niets aan . Veel te volatiel dus het zal ook nooit een officiele munt worden . lucht /
    Hoe denk je dat je een hoog rendement kunt maken op aandelen? Iedere idioot kan met de zwakke handen van Lagarde en Biden achterover leunend rendement maken.

    Het is al een officiele munt, is opgenomen in het currency-stelsel. Naast de veelgebruikte afkorting BTC wordt de Bitcoin ook geregistreerd onder XBT.

  2. [verwijderd] 6 april 2021 09:45
    quote:

    Rowi62 schreef op 31 maart 2021 09:57:

    Mining van BItcoin is binnenkort over. Dan moeten de grote (ex) miners de boel draaiende houden. De nieuwe bankiers dus.

    Ik vind het DPOS model van Hive (de succesvolle opvolger van steemit) en andere ETH achtige blockchains veel beter.


    2140 is "binnenkort"?
  3. Flowermountain 7 april 2021 11:40
    quote:

    Travis Bickle schreef op 7 april 2021 08:04:

    Wie gaat er 70k dollar voor een bitcoin betalen, ik in ieder geval niet nu niet en nooit niet. En niemand die mij in bitcoin gaat betalen, nu niet en nooit niet.
    Ik hoef geen mobiele telefoon, is helemaal niet nodig. Wie belt mij nou als ik niet thuis ben? Ik hoef helemaal niet bereikbaar te zijn als ik onderweg ben.

    Nederlander in 1996
  4. efreddy 7 april 2021 13:10
    quote:

    Flowermountain schreef op 7 april 2021 11:40:

    [...]

    Ik hoef geen mobiele telefoon, is helemaal niet nodig. Wie belt mij nou als ik niet thuis ben? Ik hoef helemaal niet bereikbaar te zijn als ik onderweg ben.

    Nederlander in 1996
    Volledig mee eens ,sterker zelfs als ik thuis ben en er belt een onbekend nummer is de kans zeer groot dat ik niet opneem en laat rinkelen .

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.